Hellas Transalp Forum

Εντυπώσεις από το 6ο Φωτογραφικό Ράλι στα Λουτρά Σμοκόβου

Παύλος Α · 96078

Offline BilLar

• Σιγα μην εισαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • XL650V - 01
@ Billar

Oι φωτογρασιες σου πααααρα πολυ ωραιες!
2-3 μαλιστα εκπληκτικες θα ελεγα!
Απ' οτι ειδα δεν αρκεστηκατε απλα στο περασμα της Νιαλας Ειχατε και ορεξη για εξεευνηση!  ;) 'Η μηπως κατα λαθος πηρατε τον χωματοδρομο φτανοντας στο σημειο οπου βλεπεις την λιμνη πιατο? Τον συνεχισατε αυτον τον χωματοδρομο ?

Αξιοι  :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

Xμμ... γκουχ γκουχ... ειχαμε όρεξη για εντουράδα σε κατσικόδρομο φυσικά!
Με χαρτη Ανάβασις και GPS και πάλι εγινε το λάθος. Και ενω το ενστικτο απο το ταξιδιωτικο περιστέρι που ειχαμε μαζι (βλ. ZanKlon) μας πήγε ευθεία, εγω επεμενα ότι επρεπε να παμε αριστερά.  Μονο που το αριστερα ήταν κανα χιλιομετρο πιο κατω μετα το μαντρί...
Eδω δηλαδη:

Ο χωματόδρομος είναι γεματος χορτα και πέτρες απο κατολισθήσεις και σε κάποιο σημείο στενεύει αρκετα. Είδαμε το χαρτη και γυρίσαμε επιτόπου.
« Last Edit: Τρίτη 04 Οκτώβριος 2011, 08:19:38 πμ by BilLar »

Offline konkost

• Rossi και πάνω !
Xμμ... γκουχ γκουχ... ειχαμε όρεξη για εντουράδα σε κατσικόδρομο φυσικά!
Με χαρτη Ανάβασις και GPS και πάλι εγινε το λάθος. Και ενω το ενστικτο απο το ταξιδιωτικο περιστέρι που ειχαμε μαζι (βλ. ZanKlon) μας πήγε ευθεία, εγω επεμενα ότι επρεπε να παμε αριστερά δεξια (αν χανεις τον δρομο και οταν γραφεις γ@μ@τ@ Εσυ εισαι χειροτερος απο μενα! :2hysterical:).  Μονο που το αριστερα ήταν κανα χιλιομετρο πιο κατω μετα το μαντρί...
Eδω δηλαδη:

Ο χωματόδρομος είναι γεματος χορτα και πέτρες απο κατολισθήσεις και σε κάποιο σημείο στενεύει αρκετα. Είδαμε το χαρτη και γυρίσαμε επιτόπου. Και καλα κανατε! Δεν βγαινει!

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
αν ειχε φετος διαγωνισμό καλιτεχνικής, ειχες σιγουρα το βραβειο Βασίλη!
φανταστικές φωτο!

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
αν ειχε φετος διαγωνισμό καλιτεχνικής, ειχες σιγουρα το βραβειο Βασίλη!
φανταστικές φωτο!

Πέτυχε ο συνδυασμός, καταπληκτικού τοπίου τη σωστή ώρα... με λίγο χρόνο να βγάλεις τη φωτό.

Αυτά να τα βλέπει κάποιος  :butthead:γιατρός εκεί στη Νότια Ελλάδα... υπήρχε ομάδα που δεν πάτησε χώμα ?

Offline xamogelo

• Rossi και πάνω !
  • να ταξιδεύετε πάντα........
υπήρχε ομάδα που δεν πάτησε χώμα ?

:eusa_naughty: :eusa_naughty: :eusa_naughty:

:thawave: :thawave: :thawave:

;) ;) ;)

...με τη μηχανή σας και τα μάτια της ψυχής σας!!!

Offline BilLar

• Σιγα μην εισαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • XL650V - 01
αριστερά δεξια (αν χανεις τον δρομο και οταν γραφεις γ@μ@τ@ Εσυ εισαι χειροτερος απο μενα! ).  Μονο που το αριστερα ήταν κανα
;D ;D ;D
Σωστα δεξια... ακομα δεν εχω ξεκουραστει, θελω και ποσταρισμα 1:15 το βραδυ, πανάθεμα με...

Offline thanos_trikala

• Rossi και πάνω !
Μπραβο ρε παιαδια deep για deep for ever! παλι πρωτια ? αυτα ειναι πολλα πολλα μπραβο

Offline Aerios

• Rossi και πάνω !
  • Όλα Τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν...
Τώρα είμαι στο γραφείο και βλέπω τις Φωτογραφίες! Ωρε που πήγαμε! Ντίπ για Ντίπ βούρλα!
Να πώ κι εγώ με τη σειρά μου ότι πολλά άκουγα για το ΦΡ (οτι είναι η καλύτερη φάση, οτι έχει ενδιφέρον και γενικά οτι περνάνε όλοι καλά) και όλα βγήκαν αληθινά τελικά. Στην ομάδα ήμουνα το νέο μέλος αλλά ήξερα με ποιούς έχω να κάνω οπότε η συνταγή ήταν ήδη πετυχημένη όσον αφορά τα συστατικά (δηλ. όρεξη για πολλά χλμ, για χώμα ,πέτρα και άσφαλτο). Έμενε μόνο η εκτέλεση η οποία αποδείχθηκε και αυτή πετυχημένη, όχι τόσο για την πρωτιά (είδατε ποσο Large είμαι) αλλά για το ότι βγάλαμε όλη την σχεδιασμένη διαδρομή χωρίς να έχουμε καμία δυσάρεστη έκπληξη. Τα μέρη που περάσαμε όπως δείχνουν και η φωτογραφίες ήταν εμπειρία ζωής και όσον αφορά στην άγρια ομορφιά τους και όσον αφορά στην διεύλεση. Η εκτίμηση μου προς το ΤΑ ανέβηκε κατα πολύ μετά απο αυτό (μάλον θα το κρατήσω τελικά ;D).
Πέρα απο αυτό το κομάτι το αγωνιστικό κατα κάποιο τρόπο, ένα επίσης εξίσου σημαντικό κομμάτι της διοργάνωσης είναι η συνεύρεση με φίλους γνωστούς και νέους, αυτή η δια ζώσης κοινωνική δικτύωση δηλ. η οποία δίνει μια διαφορετικά διάσταση μετά στην επικοινωνία μέσω του φόρουμ.
Και φυσικά κλείνωντας θα ήθελα να πώ ότι η οργάνωση ήταν πολύ καλή χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα αφού φτάνωντας ήταν όλα οκ και με τα δωμάτια και το φαγητό. Τώρα μικροθέματα πάντα υπάρχουν αλλά είναι ασήμαντες λεπτομέρειες.
Ο καλύτερος τρόπος για να τις ξεπεράσεις είναι να πιείς το κόκινο κρασί του Κρασοπατέρα (Γιάννη θα επικοινωνήσουμε για τις λεπτομέρειες της αποστολής κάποιων ποσοτήτων)
Φωτογραφίες δεν έχω πολλές...κάποια στιγμή θα τις ανεβάσω ;)
Καλά να είμαστε όλοι παιδιά και του Χρόνου!

Offline fotisalp

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
Αυτά να τα βλέπει κάποιος  :butthead:γιατρός εκεί στη Νότια Ελλάδα... υπήρχε ομάδα που δεν πάτησε χώμα ?
Αν και δεν ξέρω σε ποιον αναφέρεσαι, να προσθέσω ότι κι εγώ πάτησα χώμα χτες, που πότισα τα ραδίκια στο μποστάνι ! Άσε μας ρε παντοφλάκια, κάνε καμιά ρινόπλυση λέω εγώ  ;D

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Αν και δεν ξέρω σε ποιον αναφέρεσαι, να προσθέσω ότι κι εγώ πάτησα χώμα χτες, που πότισα τα ραδίκια στο μποστάνι ! Άσε μας ρε παντοφλάκια, κάνε καμιά ρινόπλυση λέω εγώ  ;D

με τις παντόφλες και τη ρόμπα τα πότισες ?

Τουλάχιστον ηρέμησες απο τη ζήλια σου που δεν ήρθες ?

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
  • anaconda team is back sssssssssssssss

Γι'αυτο πηγε στο μποστανι ....να ξεθυμανει  :2hysterical: :2hysterical:

Offline fotisalp

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
με τις παντόφλες και τη ρόμπα τα πότισες ?

Εννοείται! Ήθελα να νιώθω νοερά μαζί σας  :-*

Είχα ηρεμήσει, αλλά όταν βλέπω πώς σου μιλάνε μερικοί μερικοί σε παραδιπλανά thread ξανασυγχίζομαι... ;D

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
  • anaconda team is back sssssssssssssss

Είχα ηρεμήσει, αλλά όταν βλέπω πώς σου μιλάνε μερικοί μερικοί σε παραδιπλανά thread ξανασυγχίζομαι... ;D
τσιμπα μια ΠΡΟ ....

:2hysterical: :2hysterical:

Offline Para Pente

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
ενα μεγαλο μπραβο στους νικητες του Φ. Ρ και να πω ευχαριστω στην ομαδα μου που με ανεχτηκε αυτες τις μερες που περασαμε :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: ομολογο οτι το καταευχαριστηθηκα και θα ξαναπηγενα με την ιδια ομαδα και παλι με 1000000 :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :-* :-* :-* :-*
Πρώτη φορά συμμετείχα και ενθουσιάστηκα με το παιχνίδι!!! Πολύ καλή η επιλογή της τοποθεσίας για το Φ.Ρ.
Ενα μεγάλο μπράβο σε όσους κέρδισαν κάποια διάκριση αλλά και σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν!!!
Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μου, που αποδείχθηκε ΥΑ... ό,τι κάτσει μέχρι το μεδούλι    :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:
και ιδιαίτερα στην φίλη μου Ειρήνη που με παρακίνησε να συμμετάσχω, στον Plimmira που με ανέχθηκε ως συνοδηγό  :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: στον Πανταζή που μας έδωσε τα φώτα του στην επιστροφή όταν μας έπιασε το βράδυ, στον αρχηγό μας για το στρατηγικό του σχέδιο  :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: στον tzeronymo για το χιούμορ του και στον Αντώνη για τις τέλειες φωτογραφίες του και το βιντεάκι!!!!

Offline azwros

• Rossi και πάνω !
  • Ερωτας με την πρώτη ματιά!!
Το λοιπόν, έχουμε και λέμε!!!!!!!!
Περάσαμε φανταστικά όπως ήταν φυσικά αναμενόμενο. Το μέρος καταπληκτικό, έτσι και αλλιώς τώρα τελευταία όλο σε λουτρά τρέχουμε.
Αντε του χρόνου Πόζαρ  :goofy: :goofy:
Το ξενοδοχείο ήταν μια χαρα (άν και μύριζε λίγο παππουδίλα!! :badair:) το ταβερνάκι άλα-ντάλον, αλλά με τετοια πείνα που είχαμε ολα μας φάνηκαν λουκούμι!!! βοήθησε βέβαια και ο καλαπληκτικός ζωμός του ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑ!!!!
Χάρηκα πολύ που ξανάδα γνώριμα αγαπημένα πρόσωπα και γνώρισα καινούργια!!! Η ομορφιά του συλλόγου μας  :)
Η διαδρομή που επιλέκαμε τελικά εκτός απο το 1 κύπελο!!! :goofy: μας δώσανε και θαυμάσιες εικόνες που δυσκολα θα ξαναβρούμε σε άλλο μέρος!!! Το τοπίο στην οροσειρα της Νιάλας μαγευτικό.

και για να μην σας κραταω σε αγωνία!!!!!!! όλες οι εικόνες

https://picasaweb.google.com/103043655939359995792/6#5659590812230555378

αντε και του χρόνου με υγεία!!!!!!!!

Δεν   πλαλάου!!!!
γιατί νουγάου!!!! γκε γκε;;
[img]http://farm3.static.flickr.com[img]

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Σήμερα μετά τις 21:30 στο ΣΥΜΟΦΕ θα προβληθούν όλες οι φωτογραφίες των στόχων απ όλες τις ομάδες, καθώς και τα video.
επειδή αναμένεται κοσμοσυρροή, ελάτε νωρίς . Καπνίστε έξω και πιάστε καρέκλα.

Offline Aerios

• Rossi και πάνω !
  • Όλα Τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν...
Φτιάξτε και κανα DVD για τους επαρχιώτες ;D

Offline trackler

• Rossi και πάνω !

:thumbright: :thumbright: :thumbright: :thumbright:

Offline azwros

• Rossi και πάνω !
  • Ερωτας με την πρώτη ματιά!!

Εχω γω ρε ΒΙΝΤΕΑ!!!!
Μόλις τα ανεβάσω θα γίνει χαμός!!!!!!

Δεν   πλαλάου!!!!
γιατί νουγάου!!!! γκε γκε;;
[img]http://farm3.static.flickr.com[img]

Offline Zan Klon

• οδηγώντας στους ελληνικούς δρόμους έγινα...
  • Rossi και πάνω !
  • μοτοσυκλετιστής παντός καιρού και εδάφους !!!
το νου σου τι θα βαλεις....
μη σοκαρουμε κοσμο....... ;D ;D ;D

Offline xamogelo

• Rossi και πάνω !
Σήμερα μετά τις 21:30 στο ΣΥΜΟΦΕ θα προβληθούν όλες οι φωτογραφίες των στόχων απ όλες τις ομάδες, καθώς και τα video.
επειδή αναμένεται κοσμοσυρροή, ελάτε νωρίς . Καπνίστε έξω και πιάστε καρέκλα.

Βρε παιδιά, ειδοποιάτε και με κανέναν αλλό τρόπο εκτός από το ιντερνέτι... :-\

Τώρα το είδα το μνμ και δεν προκάμω... :'( :'( :'( :'( :'(

Τραβήξτε κανα βίντεο του βίντεο να τα δούμε κι εμείς.... ;)

axidous

• Guest

Offline xamogelo

• Rossi και πάνω !

:eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

Μπράβο, βρε καλλιτέχνη μας!!!

Μετρίασες το  :'( που δεν είδα την ανακοίνωση για ΣΥΜΟΦΕ live, εγκαίρως....

υ.σ. Αλήθεια ο Σπύρος γιατί σφιγγόταν έτσι...? Μη και χέστηκε από τη χαρά του...? :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Offline DAKARMAN

• Rossi και πάνω !
BMW σου λέει μετά...  :P

Βγηκαν ελαστικα BMW; Ποτε; :o

Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣllΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

Offline Zan Klon

• οδηγώντας στους ελληνικούς δρόμους έγινα...
  • Rossi και πάνω !
  • μοτοσυκλετιστής παντός καιρού και εδάφους !!!
 :director:κυριοι κυριοι του ΔΣ...

καμια επισημη ανακοινωση με τη βαθμολογια θα υπαρξει?
να εχουμε κατι να ανατρεξουμε σε 15-20 χρονια βρε αδερφε.... ;D