νομίζω ειμαι παθόν...Γειά χαρα σας κοπέλια!
Λοίπον τα πραγματα εχουν ως εξής, Transalp 700 '08, κηνούμαι καθημερηνά με την μηχανή ανεξαρτήτος εποχής του χρόνου, τους τελευταίους 2 μήνες το χω πάθει 3 φορές (σήμερα ήταν η 3η)
πρωί, καβαλάω, βάζω μπρός (κυριλέ) κανω 5 μετρα, σβήνω απ' τον kill switch γυρναω και το κλειδι αμεσως για να μην καταναλωνει μπαταρία απ τα φωτα, κατεβαινω κλεινω την αυλοπορτα του σπιτιου μου, ξανακαβαλαω, νεκρό το μηχανάκι...το παρατάω...
πειρστατικο #1: μετά απο κάποιες ώρες παιρνει κανονικα, οκ λεω...τέλος πάντων
περιστατικο #2: μετά απο κάποιες ώρες (δεν έπερνε) ανοίγω τον kill switch τον καθαρίζω κανονικα...τίποτα... μετράω με το πολύμετρο...κυριλέ ο kill...χμμμ λέω μπαταρία...ακουγόταν κάπως ψόφια...φαίρνω το αγροτικο...συνδέω τις τσιμίδες στην μπαταρία...τιποτα το μηχανάκι...μεταφορικη και αντιπροσοπεια...μιλάω με τον μηχανικό, μου λέει φίλε θές μπαταρία...του εβάλα το buster και πήρε κανονικά...μααα ρε μαστορα του δείνα απο το αγροτικό και δέν έπερνε...δέν ξέρω τι μου λες...με το buster πήρε κατευθείαν... οκ άλλαξέ μπαταρία...
περιστατικο #3: μετά απο 2-3 βδομάδες απο το #2, μετά απο κάποιες ώρες πήρε σαν να μην τρέχει τπτ...αλλά σαν να μου φάνηκε πεσμένος ο κηνητήρας...σαν να μην τραβούσε...
απο οτι κατάλαβα κανείς δεν ξέρει τι είναι αυτη η κατάρα που επέπεσε στα μηχανάκια μας...οπότε δεν θα ρωτήσω τι μπορεί να φταίει, υπάρχει κανένας τρόπος αντιμετόπησης της? κανας εξορκισμός? ευχέλεο? να καβαλας με ράσο ίσως? τι να πω... δεν ξέρω...αλλα μου την έχει σπάσει ρε δικέ μου! (αλλα στάθης ψάλτης να πούμε)!
Υ.Γ. δεν μου το χει κανει ποτέ αν σβήνω απο το κλειδί κατευθείαν και οχι απο τον Kill Switch.