Hellas Transalp Forum

Θέλω να αγοράσω μια....

Βάιος ο Βραδύπους_ΤΑ · 8915

Offline Βάιος ο Βραδύπους_ΤΑ

• Απο
  • Rossi και πάνω !
  • Tie wrap friendly
on: Τρίτη 15 Μάιος 2007, 13:25:48 μμ
Transalp δυστηχώς ομως τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν να είναι μια καινούργια  :'( για αυτό λοιπόν αν σας πεσεί κάτι στο αυτί εως 3500 θα ήθελα πολύ να την δώ.

Πάντα να αφήνεις κάποιον άλλον να οργανώνει τις εκδρομές και τα ταξίδια. Μετά θα έχεις κάποιον να βρίζεις.

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #1 on: Τετάρτη 16 Μάιος 2007, 00:23:51 πμ
Το μόνο που ξέρω (και έχω δεί) να πουλιέται εδώ στη λίστα, είναι αυτό:

http://www.transalpforum.gr/index.php?topic=904.40

στα 4500 ευρώ.

Εύχομαι καλή επιλογή και καλή αγορά.

Συμβουλή: Στα χρήματα που διαθέτεις ψάξε να βρείς κάποιο καλό γιαπωνέζικο (93-96) και σωστά συντηρημένο. Η ποιότητα τους είναι πάρα πολύ καλή. Το κοντέρ μην κάνεις το κόπο να το κοιτάξεις γιατί όλα είναι γυρισμένα από τους μαντράδες. Αν βρείς κάποιο στην αγορά και σου αρέσει, την ακριβή χρονολογία του θα τη μάθεις εδώ πάλι (στείλε μήνυμα να σου πούμε).

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #2 on: Τετάρτη 16 Μάιος 2007, 03:45:11 πμ
Βάϊε, στα χρήματα που διαθέτεις, μπορείς να βρεις Transalp μέχρι και το '99. Οτι και να βρεις πάντος - όπως λέει και ο Χρήστος - έμεις είμαστε εδώ γιά να καλύψουμε κάθε ερώτησή σου. Καλό ψάξιμο!

• Απο
  • Rossi και πάνω !
  • Tie wrap friendly
Reply #3 on: Πέμπτη 17 Μάιος 2007, 00:08:58 πμ
Μου είπανε για ένα VSTROM 650 στα 4300 4ετιας τι λέτε?

Πάντα να αφήνεις κάποιον άλλον να οργανώνει τις εκδρομές και τα ταξίδια. Μετά θα έχεις κάποιον να βρίζεις.

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #4 on: Πέμπτη 17 Μάιος 2007, 00:34:08 πμ

• Απο
  • Rossi και πάνω !
  • Tie wrap friendly
Reply #5 on: Πέμπτη 17 Μάιος 2007, 01:27:34 πμ
Μάλιστα,τι να πω ρε παιδιά καθέ μέρα που πέρνα λέω να μην πουλήσω το παπί μου.

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #6 on: Πέμπτη 17 Μάιος 2007, 06:46:20 πμ
Βάϊε, έλα μια Τρίτη βράδυ στη ΣΥΜΟΦΕ που είναι όλα τα ΤΑ μαζεμένα και μετά ...αποφασίζεις αν θα κρατήσεις το παπί! Το ΤΑ είναι το απόλυτο και πιο χρηστικό μηχανάκι για τις ιδιομορφίες του ελληνικού οδικού δικτύου!
« Last Edit: Πέμπτη 17 Μάιος 2007, 06:48:44 πμ by Chris_de_Ze »

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #7 on: Πέμπτη 17 Μάιος 2007, 07:17:28 πμ
Να προσφέρω μία ακόμα λύση. Βολέψου με το παπί λίγο καιρό ακόμα. Προς το τέλος του χρόνου, αναμένεται η ΝΕΑ Transalp. Δίνεις ότι έχεις μαζέψει τότε προκαταβολή και την παίρνεις καινούρια.

Ο Αχιλλέας Βασιλικός (παλαιό μέλος) κυκλοφορούσε με παπί 2 χρόνια, μέχρι να πάρει την πρώτη του Transalp, οπότε δεν θα είσαι ο πρώτος.  :D

• Απο
  • Rossi και πάνω !
  • Tie wrap friendly
Reply #8 on: Πέμπτη 17 Μάιος 2007, 16:13:39 μμ
Λοιπόν το budget ανέβηκε με ταβάνι τα 4500 (δεν πάει άλλο),αν δείτε κάτι βάλτε μια φωνή.

• Απο
  • Rossi και πάνω !
  • Tie wrap friendly
Reply #9 on: Παρασκευή 18 Μάιος 2007, 04:15:10 πμ
Βοήθεια παιδιά ολοι μου λένε για vstrom επειδή η τεχνολογια της ΤΑ είναι ξεπερασμένη και δεν στρίβει!!!!!!!!!!!!!!!!! βοήθεια , βοήθεια.

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #10 on: Παρασκευή 18 Μάιος 2007, 04:57:15 πμ
Βοήθεια παιδιά ολοι μου λένε για vstrom επειδή η τεχνολογια της ΤΑ είναι ξεπερασμένη και δεν στρίβει!!!!!!!!!!!!!!!!! βοήθεια , βοήθεια.

Βάϊε, ο μόνος αρμόδιος να αποφασίσεις είσαι εσύ και μόνο εσύ. Μόνο εσύ ξέρεις τις ανάγκες σου και τα θέλω σου. Καλό είναι βέβαια να πάρεις όσες γνώμες μπορείς, αλλά μέχρι ένα σημείο.

Είναι αλήθεια ότι το v-strom αυτή τη στιγμή είναι ότι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει ο ανταγωνισμός στην κατηγορία αυτή και σε καταπληκτική τιμή (για αυτά που προσφέρει). Είναι επίσης αλήθεια ότι το ΤΑ είναι "κάπως" ξεπερασμένο. Από την άλλη, το ΤΑ είναι ένα αξιόπιστο και δοκιμασμένο στο χρόνο μοντέλο που δεν θα σε προδώσει, και με πολλή καλή μεταπωλητική αξία (προς το παρόν τουλάχιστον).
  Ζυγίζεις και αποφασίζεις. Μόνο εσύ ξέρεις τι σου ταιριάζει. Ό,τι κάνεις πάντως, κάνε το μελετημένα, όχι βιαστικά, και κυρίως επειδή το θες εσύ και όχι γιατί σου το είπαν οι άλλοι.

Να σου πω και το εξής, μήπως σε βοηθήσω περισσότερο. Προσωπικά, αν είχα δύο ισάξια μοντέλα, δύο strom ας πούμε το ένα από τη suzuki και το άλλο από τη honda, θα διάλεγα το honda. Ισάξια όμως, το ξαναλέω.
 Και δυστυχώς, αυτή τη στιγμή η honda δεν έχει ισάξιο μοντέλο. Γι' αυτό, δίνω λίγο καιρό στον εαυτό μου να δω κατά πόσο ευσταθούν οι φήμες ότι το φθινόπωρο βγαίνει το νέο ΤΑ, με ψεκασμό, ABS και παραπάνω ίππους. Αν είναι αλήθεια, θα το πάρω την επόμενη μέρα που θα βγει. Αν όχι, τότε τρέχω για v-strom δακγωτό και ξερό ψωμί.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

• Απο
  • Rossi και πάνω !
  • Tie wrap friendly
Reply #11 on: Παρασκευή 18 Μάιος 2007, 05:43:19 πμ
Αν λέω αν πάρω vstrom θα με αφήνετε να έρχομαι μαζί σας?

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #12 on: Παρασκευή 18 Μάιος 2007, 06:24:53 πμ

Βάϊε η καλή συντροφιά δεν γίνεται με γνωμονα το είδος μηχανής. Πάντος αν σου αρέσουν οι εκδρομές και με λίιιιγο χωματάκι (όπως κάνουμε συχνά γιά ποικιλία) μάλλον θα κάνεις κάποιες παραχωρήσεις, αλλά μην πτοείσαι εσύ. Πάρε ότι τραβάει η καρδιά σου.

Offline georgE_xlv1000

• Ο Τοσοδούλης
  • Απλός οδηγός
  • Αν ακούσεις την εξάτμισή μου κράτα την αναπνοή σου
Reply #13 on: Παρασκευή 18 Μάιος 2007, 06:42:03 πμ

Γειά σου φίλε!

Η γνώμη μου είναι οπωσδήποτε να τα οδηγήσεις όλα αυτά που σε ενδιαφέρουν!
Πάνω απ'όλα θα πάρεις αυτό που θα γουστάρεις εσύ περισσότερο άσχετα με το τί θα σου πούν!
Και κάτι ακόμα, ναι ΟΚ, το R1 στρίβει καλύτερα, και το TT πάει στο χώμα καλύτερα κλπ.. μηχανή όμως που να συνδυάζει τόσα χαρακτηριστικά και με τέτοια αξιοπιστία και φιλικότητα, χρησιμεύοντας από παπί μέχρι για το γύρο του κόσμου.. ποιά να είναι; δε λέω δε λέω!..  ;D ;D ;D

πάμε μια κόντρα;

okeanos

• Guest
Reply #14 on: Σάββατο 19 Μάιος 2007, 04:56:55 πμ

αν δεν κάνω λάθος, και οι παλαιότεροι ας το επιβεβαιώσουν σε κάποια απ'τις εκδρομές του συλλόγου και πριν τη δημιουργία του foroum, κάποιος είχε πάει μαζί με τα άλλα παιδιά, οδηγώντας παπί!!!

• Απο
  • Rossi και πάνω !
  • Tie wrap friendly
Reply #15 on: Σάββατο 19 Μάιος 2007, 05:20:29 πμ
κοντα ειμαι ;D ;D ;D ;D

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #16 on: Σάββατο 19 Μάιος 2007, 07:12:10 πμ

αν δεν κάνω λάθος, και οι παλαιότεροι ας το επιβεβαιώσουν σε κάποια απ'τις εκδρομές του συλλόγου και πριν τη δημιουργία του foroum, κάποιος είχε πάει μαζί με τα άλλα παιδιά, οδηγώντας παπί!!!

Και με παπί και άλλη μια φορά με ένα ΑΧ-1. Μάλιστα το ΑΧ πήγαινε μπροστά και εμείς ακολουθούσαμε.

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #17 on: Σάββατο 19 Μάιος 2007, 16:30:15 μμ
  Τι λέμε τώρα βρε παιδιά? Εδώ, πριν καμμιά 15αρια χρόνια ένας φίλος μου, γιατρός σήμερα, για να συναντήσει την κοπέλα του είχε πάει Γερμανία με παπί και μάλιστα ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ παρακαλώ!!!! Το εγχείρημα είχε δημοσιευτεί και στο ΜΟΤΟ.

Είναι αυτό που λέει και ο Χρήστος στην υπογραφή του, "δύο τροχοί κινούν την ψυχή"!

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!