Hellas Transalp Forum

auto VS transalp (Test αντοχης)

karagiann · 5496

Offline karagiann

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
on: Παρασκευή 11 Μάιος 2007, 00:34:58 πμ
Το δικο μου Τransalp ειναι. Βαλ. Σοφιας μπροστα στην πρεσβεια. Ηρθε ενας να περασει με κοκκινο. Εγω το ειδα και σταματησα. Ο αλλος απο πισω μου δεν προλαβε. Δεν επεσα καν απο την μηχανη. Εκει που το εχανα ...ξαφνικα εμεινα ορθιος. Για την ιστορια: εγω επαθα ζημια περιπου 600 ευρα εκ των οποιων τα περισσοτερα ηταν για ελεγχο στην καλιμπρα οπου τειλκα δεν ειχε τιποτα, Ο αλλος με το αυτοκινητο εμαθα αργοτερα οτι ειχε ζημια περιπου 2.500. Οταν ηρθε η τροχαια και μετα, αφου μαζευτικαμε 5-6 ατομα για να τα ξεκολισουμε, εγω καβαλησα και εφυγα ενω το αυτοκινητο χρειαζοταν γερανο.
Τα σχολια σας για το τι μου "καναν" απο πίσω.. παρακαλω σε κοσμια επιπεδα.
Γιαννης

rastabill

• Guest
Reply #1 on: Παρασκευή 11 Μάιος 2007, 00:50:16 πμ
Το δικο μου Τransalp ειναι. Βαλ. Σοφιας μπροστα στην πρεσβεια. Ηρθε ενας να περασει με κοκκινο. Εγω το ειδα και σταματησα. Ο αλλος απο πισω μου δεν προλαβε. Δεν επεσα καν απο την μηχανη. Εκει που το εχανα ...ξαφνικα εμεινα ορθιος. Για την ιστορια: εγω επαθα ζημια περιπου 600 ευρα εκ των οποιων τα περισσοτερα ηταν για ελεγχο στην καλιμπρα οπου τειλκα δεν ειχε τιποτα, Ο αλλος με το αυτοκινητο εμαθα αργοτερα οτι ειχε ζημια περιπου 2.500. Οταν ηρθε η τροχαια και μετα, αφου μαζευτικαμε 5-6 ατομα για να τα ξεκολισουμε, εγω καβαλησα και εφυγα ενω το αυτοκινητο χρειαζοταν γερανο.
Τα σχολια σας για το τι μου "καναν" απο πίσω.. παρακαλω σε κοσμια επιπεδα.
Γιαννης
Τυχερός στην ατυχία σου είσαι. Ολα τα λεφτά βέβαια οι φωτογραφίες. 

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #2 on: Παρασκευή 11 Μάιος 2007, 01:06:17 πμ
Για σου Γιαννη...
τις θυμαμαι τις φωτο απο την λιστα που νομιζω τις ειχες στειλει!

Aπιστευτη εκβαση ενος ατυχηματος!

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #3 on: Παρασκευή 11 Μάιος 2007, 01:55:42 πμ
Γιάννη ήσουν ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ πολύ τυχερός! Μιλάμε για ΤΡΟΜΕΡΗ σύμπτωση. Το ύψος του συγκεκριμένου αυτοκινήτου (λες και ήταν μελετημένο) ήρθε και "σφήνωσε" στο πίσω μέρος του ΤΑ και το κράτησε σε ισοροπία!!!  Αν ήταν σε διαφορετικό ύψος, θα σε τίναζε μακρυά μαζί με τη μηχανή.

Υπάρχουν βέβαια και οι ακριβώς αντίθετες σπάνιες συμπτώσεις. Γνωστή μου που δουλεύει σε άλλη εταιρία, μού έλεγε για ένα υπάλληλό τους που οδηγώντας (πριν 2 χρόνια) σε ένα επαρχιακό δρόμο, βρέθηκε πίσω από ένα φορτηγό, το οποίο πάτησε κάποιο αντικείμενο στο δρόμο και το εκσφενδόνισε πίσω στο  αυτοκίνητο του, διαπερνώντας το παρμπρίζ και ... (ας μην το συνεχίσω γιατί δεν είναι ευχάριστο)! Μιλάμε για κάτι απίστευτο!
« Last Edit: Παρασκευή 11 Μάιος 2007, 07:47:06 πμ by Chris_de_Ze »

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

okeanos

• Guest
Reply #4 on: Παρασκευή 11 Μάιος 2007, 05:40:53 πμ
σαν πεινασμένος καρχαρίας που προσπαθεί να σε φάει είναι! απίστευτο :banghead:
τελικά και μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά ζούμε στη ζούγκλα, ή μάλλον σε ωκεανό(okeanos!) ηλιθίων που περνιόνται για μεγαλοκαρχαρίες-αφεντάδες, χωρίς να υπολογίζουν ότι ζουν σε κοινωνία με δρόμους και ανθρώπους και όχι σε δάσος με μαϊμούδες και παπαγάλους!

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #5 on: Παρασκευή 11 Μάιος 2007, 09:34:24 πμ
Απίστευτο και όμως αληθινό.
Εάν μου το έλεγαν χωρίς να έβλεπα κάποιο φωτογραφικό υλικό πραγματικά δεν θα το πίστευα.
Σπάνιο φαινόμενο να σε χτυπήσει όχημα από πίσω και έστω να μην πέσεις .Δεν θα σου πω τύχη  απλά ο καλός Θεούλης σε τίμησε με την παρουσία του. :littleangel:

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"
"Africa Twin XRV750 RD07A"

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #6 on: Παρασκευή 11 Μάιος 2007, 16:27:49 μμ
  Εκπληκτικό! Απίστευτο! Εύχομαι να είσαι πάντα τόσο τυχερός όσο σ' αυτή την περίπτωση. Και χαίρομαι αφάνταστα για τη ζημιά που υπέστη ο κ@ριόλης!
  Μου έχει συμβεί κι εμένα παρόμοιο, όταν σταμάτησα σε διάβαση πεζών και το από πίσω αυτοκίνητο ίσα που ακούμπησε ΕΥΤΥΧΩΣ, τόσο ώστε να χάσω την ισορροπία και να πέσω χωρίς συνέπειες. Από τότε έχω το νου μου 400 όταν πρόκειται να σταματήσω σε διάβαση, κόμβο ή φανάρι.

Μεγάλη προσοχή δε στο φανάρι που μόλις έχει ανάψει κόκκινο!!!!!!!!!!!!! Όλοι τρέχουν να προλάβουν να περάσουν να γλιτώσουν 30 δευτερόλεπτα, άντε ένα λεπτό το πολύ!
  Η τρανταχτή απόδειξη στις εύγλωττες φωτογραφίες που παραθέτεις.
« Last Edit: Παρασκευή 11 Μάιος 2007, 16:48:02 μμ by M. I. Pagalos »

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline military

• Απλός οδηγός
  • ΛΑΜΙΑ
    • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΛΑΜΙΑΣ
Reply #7 on: Τετάρτη 16 Μάιος 2007, 00:27:55 πμ
 :oops:
Στάθηκες αρκετά τυχερός στο ατύχημα,ευτυχώς δεν έπαθες εσύ κάτι και μόνο η μοτοσυκλέτα σου δέχτηκε πλήγμα.

S.K.O.D.A.
Serious Knock Out DamAge

XL-600VV παλιά...τώρα XL1000V MK2.

Offline karagiann

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #8 on: Τρίτη 22 Μάιος 2007, 06:47:43 πμ
Παιδια ο τυπος δεν πηγε να περασει με κοκκινο. Πλησιαζαμε σε κοκκινο σιγα σιγα και ειχε αναψει πρασινο οταν πηγα να το ανοιξω. Τοτε ειδα εναν αλλο να ερχεται απο τον καθετο δρομο "πατημενος" καταλαβα οτι δεν εχει σκοπο να σταματησει αλλα να περασει με κοκκινο και φρεναρα ενω ειχα πρασινο. Αυτος που με χτυπησε ερχοταν πισω μου αργα και αυτος στην αρχη και μολις αναψε το δικο μας πρασινο το ανοιξε και αυτος πισω μου. Οντας ομως αυτος πιο πισω δεν ειδε μαλλον τον αλλον που ερχοταν να περασει με κοκκινο. Ο κυριος αιτιος για ολη αυτη την ιστορια ηταν ενας μ....ας ο οποιος προκαλεσε ολο αυτο και μετα εφυγε εξισου γρηγορα. Για την ιστορια ηταν ενα πολυτελες crysler που κατεβεναι απο το στενο διπλα απο την πρεσβεια των ΕΙΠΑ (δεν το γραφω κανονικα για να μην βαζω σε κοπο τον μεγαλο αδερφο να αποκρυπτογραφει το υποπτο μυνημα) μαλλον απο κολωνακι μερια.
Φιλε chris De Ze εχεις δικιο για το υψος αλλα νομιζω οτι βοηθεισε και το τακουνατο λαστιχο (sahara) ωστε να γαντζωσει τον προφυλακτηρα του και να ανεβασει το αυτοκινητο. Φενεται και στην φωτο οτι το μπροστινο μερος του αυτοκινητου ειναι σηκωμενο. Επισης βοηθεισε το οτι οταν με χτυπησε δεν το ειχα κοκκαλωσει απλα ειχα κοψει ταχητυτα αλλα η μηχανη τσουλουσε.
Γιαννης...
« Last Edit: Τρίτη 22 Μάιος 2007, 06:49:48 πμ by karagiann »