Hellas Transalp Forum

Εντυπώσεις από το 4ο Φωτογραφικό Ράλι HTC 10 Οκτωβρίου 2009 στο ΠΗΛΙΟ

panisk · 89481

Offline thanos_trikala

• Rossi και πάνω !
Αλλο ενα ΦΡ τελειωσε με ομορφες εικονες να ειναι χαραγμενες στο μυαλο μου! Αυτο το ΦΡ ειναι το δευτερο που συμμετεχω και δυσκολα θα χασω καποιο απο τα επομενα!

ας πω και εγω 2 λογια για το τι δεv μου αρεσε
Αν το ξενοδοχείο ήταν στα Καλά Νερά, πιστεύω πως θα βόλευε καλύτερα. 
Μερικοί στόχοι άξιζαν περισσότερούς πόντους, πχ. ο ψαροτουφεκας και τα δικάβαλα.
το οτι επρεπε να ξεκινησουμε απο τα χάνια τη διαδρομη (φανταστειτε περυσι να ξεκινουσε η διαδρομη απο το διακοπτο)
δε μου αρεσε καθολου το ξενοδοχειο

τι μου άρεσε...
η παρεα στο ξενοδοχειο (με μερικους το κλεισαμε το μαγαζι)
το νέο σύστημα με τα ΦΩΣΗΕ, αν και μας μπέρδεψαν λίγο στην πράξη,
οι φωτογραφικοί στόχοι που για ακόμη μια φορά ήταν πρωτότυποι!
η απονομή βραβείων την επομένη το πρωϊ,
οι δηλώσεις της ομαδας μετά τον αγώνα
η μεγαλη συμμετοχη

Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στους διοργανωτες και σε ολους τους συμμετεχοντες! :eusa_clap:
« Last Edit: Τρίτη 13 Οκτώβριος 2009, 22:42:59 μμ by thanos_trikala »

tzeronymo

• Guest
 Kαλημερα και απο εμενα, εγω δεν πηρα μερος, ( πηγα για βολτα )  αλλα χαρηκα πολυ που ημουνα μεταξυ φιλων απο ολη την Ελλαδα ,περασα καταπληκτικα με τον φιλο μου τον ΜΑΚΗ απο Μεσολογγι ( cbf 600  -  τεως  kle 500 )  καφεδακι-γλυκακι στις Μηλιες (μας τα κερασε ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ )περσινος αργηχος κατοπιν  χωρισαμε εμεις φυγαμε για Τρικερι -ΑΓ.Κυριακη για ψαρακι kαι επιστροφη για ξεκουραση γραψαμε 965 χ.λ.μ.  να πω πολλα μπραβο  σε ολες τις ομαδες   και στο Δ.Σ.  

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
  • anaconda team is back sssssssssssssss
Εδω σε αυτο το σημειο θελω να κανω μια καταγγελια για τις φωτο των τσογλαν μποις ....................................

.................

Ηδιαγνωση για την οξεια τρανσαλπιτιδα  στον Θαναση Δημητρακοπουλο ειναι ψευδη ...................εχει οξεια μπεεμβεδιτιδα  :2hysterical: :2hysterical:

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Μακράν η καλύτερη κουφάλα δέντρου

Ο πιο καλός...ο μαθητής... ήμουν  εγώ στην τάααααξη

Παύλος Καρούμπης

Offline Κ. Υ. Lubricants

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Ευχαριστούμε πολύ τους ανθρώπους που δούλεψαν σκληρά για να ετοιμάσουν και να κερδίσουν αυτό το όμορφο παιχνίδι

Respect στις (Α)Γριες, το νέο αίμα από το Βόλο και τα ηρωικά χρέπια τους

Συγχαρητήρια στη μάνα του Βάιου

Μετά την Πορταριά δεν είχε λάδια, ΚΥ είχε...

και του χρόνου

...for a smoother ride...

Offline AGGELOS pireas

• Rossi και πάνω !
  • ΘΑ ΠΑΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ
τι να πω και γω...όπως όλοι έγραψαν, ήταν μια πολύ όμορφη διοργάνωση του συλλόγου για ακόμη μία φορά, πράγμα που δείχνει ότι είμαστε τελικά ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ! κατ'αρχάς ένα τεράστιο μπράβο στην άψογη οργάνωση, σε όλο το σύνολο της εκδρομής-παιχνιδιού ,του Δ.Σ. αποδεικνύεται τελικά ότι δεν είναι τυχαίος αυτός ο μοτοσυκλετιστικός σύλλογος και κυρίως τα μέλη-φίλοι που το απαρτίζουν...κυρίως δε, που σε όλες σχεδόν τις εκδρομές βγαίνουμε αρτιμελείς, αφού υπάρχει άψογη συνεργασία, τέλεια συγκρότηση παρέας και φιλική διάθεση!

ευχαριστώ πολύ επίσης τα μέλη της ομάδας που φτιάξαμε για την υπέροχη παρέα και το χαβαλέ που κάναμε και ας γκρίνιαζα λιγάκι ;D ε, τι να κάνουμε, σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεται βασικά σωστός συγχρονισμός, πράγμα που μας έλειπε λιγάκι και σ'αυτό έφταιξα εγώ κυρίως που δεν το ξεκαθάρισα στην προετοιμασία μας...(παιδιά, μπορεί να είμαι λίγο γκρινιάρης αλλά ξέρετε πόσο σας αγαπώ και σας εκτιμώ σαν φίλους μου :-* )

βασικό για μένα είναι ότι ξαναείδα πάρα πολλούς φίλους από διάφορα μέρη της υπόλοιπης ελλάδας βόρειους, νότιους, νησιώτες κλπ. χάρηκα που σας είδα με χαμόγελα στα πρόσωπά σας, καθώς και ότι μετά από αυτές τις υπέροχες μέρες που περάσαμε ξανά μαζί σας βλέπω να έχετε γυρίσει σώοι και ευτυχισμένοι να γράφετε τις εντυπώσεις σας που θα μας μείνουν ανεξίτηλες!

Υ.Γ.1  δύο-τρεις φίλοι περιέγραψαν το όλο παιχνίδι του Φου. Ρου. ως κυνήγι κρυμμένου θησαυρού, κάτι που το είχα και γω στο μυαλό μου, αυτή την εντύπωση μου έδωσε και μου θύμησε τα παιδικά παιχνίδια μας στις αλάνες(άλλωστε, έχουμε αποδείξει ότι είμαστε όλοι "παιδάκια" και πολύ παιχνιδιάριδες!) οπότε, μία όμορφη ιδέα είναι να μπει και το κυνήγι του χαμένου θησαυρού σε επόμενα Φου. Ρου. και μάλιστα ο στόχος να είναι για κάθε ομάδα να βρει μόνο έναν κρυμένο θησαυρό, έτσι ώστε να αφήσουν και σε  άλλους  δυνατότητες...
Υ.Γ.2  η γουρουνίτσα που μου προκάλεσε ερωτικά σκιρτήματα(βλ. παιδικό απωθημένο από το μάπετ σόου ;) ) μου ράγισε την καρδιά...αποδείχτηκε ότι είναι καπαρωμένη :2hysterical:
Σταυρο με αφηνεις εκπληκτο ??? ??? τα ονειρα πηγαν χαμενα μαζι με την κουμπαρια :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Offline AGGELOS pireas

• Rossi και πάνω !

Ρε παιδια οφουκαρας εφυγε πριν το χαραμα και ηρθε τριτος τι αλλο να του τυχενε :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Offline AGGELOS pireas

• Rossi και πάνω !
Βρέθηκα ανάμεσα σε αυτή την παρέα εδώ και ακριβώς ένα χρόνο εντελώς κατά τύχη!!
Ήταν μέρος του κάρμα μου και αυτό....  :salut:  :2hysterical:
Έχω πάει σε αρκετές εκδρομές και έχω γνωρίσει πολλούς και πολύ αξιόλογους ανθρώπους....
ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ σε κάθε συνάντηση έκαναν αναφορά στο Φ/Ρ της κάθε χρονιάς.... Και αναρωτιόμουν....  :eusa_think:

ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΞΕΡΩ!!!  ;) Και θα κάνω κι εγώ το ίδιο....  ;D

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ Φανταστικής Ραδιούργας ΙΔΕΑΣ!!!Και του χρόνου με υγεία............. Για ΟΛΟΥΣ μας!!!!!!!!!!!

ΔΣ τα σπάτε λεμενε!!!  :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

Που να ακουσεις την Βασω που ειναι και προταρα ;D ;D ;D ............ Θα μαθει ??? ???

Offline Surfer

• Rossi και πάνω !
  • Γιάννης
Συγχαρητήρια σε όλους όσους έτρεξαν για να διοργανώσουν το 4οΦΡ  :eusa_clap:
Ήταν όλα άψογα περάσαμε φανταστικά.
Γέλιο  :2hysterical:πολλά χιλιόμετρα και τρομερά τοπία.

Επίσης ήθελα ευχαριστήσω και την Ομάδα μου τα Τσακάλια για την οργάνωση και την ταχύτητα που είχαν σε όλες τις αποστολές. Ήσασταν όλοι πολύ καλοί. Μπράβο Τσακάλια μου

Αν και κύπελλο δεν πήραμε 12οι στην γενική κατάξη κερδίσαμε τελικά:
Εμπειρίες 50 βαθμούς,
Γνωρίσαμε το Πήλιο 100 βαθμούς,
Μάθαμε να μπαίνουμε καλύτερα στις στροφές 200 βαθμούς,
Νέες γνωριμίες 500 βαθμούς.

Άντε και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά να ξαναπάμε

Offline Kostas P

• Οδηγάρα
Μπράβο σε όλους, στους διοργανωτές και στους συμμετέχοντες.
Συμμετείχα πρώτη φορά σε Φ.Ρ. και ό,τι και να πω θα είναι λίγο, άλλο να διαβάζεις τα σχόλια και άλλο να λαμβάνεις ενεργά μέρος σε αυτό.
Ακόμα έχω στο μυαλό που τις πανέμορφες εικόνες, τη θάλασσα, το βουνό, τα χρώματα της φύσης, το απίστευτο κέφι, τα τρελά στροφιλίκια, την ωραία παρέα των Τσόγλαν Boys(Θανάσης, Χρήστος, Κατερίνα, Γιάννης).
Να είμαστε όλοι καλά και ξανά μαζί στο επόμενο Φ.Ρ.

Offline Tassos (Chios)

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Ήταν το πρώτο μου αλλά σκοπεύω να μη χάσω κανένα τα επόμενα χρόνια !!!

Ότι και να πω είναι λίγο. Καταπληκτική η ιδέα, εξαιρετική η διοργάνωση και εδώ ανήκει ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση της. Να είστε καλά και να έχετε πάντα την όρεξη και το κουράγιο να μας προσφέρετε τέτοιες εμπειρίες.

Για την ομάδα μου τι να πω; Η ομαδικότητα σε όλο της το μεγαλείο. Συντονισμός μέχρι αηδίας. Ειδικά στο κομμάτι από Μηλιές μέχρι Πούρι πηγαίναμε σαν τρένο με πέντε βαγόνια. Ευχαριστήθηκα την οδήγηση όσο ποτέ άλλοτε. Σφιχτές διαδρομές, βουνό, θάλασσα και καμιά 40αριά χλμ χώμα.

Το Πήλιο μας φιλοξένησε σαν γαλαντόμος οικοδεσπότης. Ανακάλυψα μέρη του, που τις προηγούμενες 3 φορές που είχα πάει δεν τα ήξερα. Σε κάθε στροφή, σε κάθε πλαγιά μας έκλεινε το μάτι σαν να μας έλεγε "έλα, σου ΄χω κι άλλα". Αλλά και μεις του φερθήκαμε με σεβασμό. Και σ΄ αυτό αλλά και στους ανθρώπους του που ήταν όλοι γελαστοί και πρόθυμοι να μας ακούσουν και να μας βοηθήσουν.

Λόγω της απόστασης δεν έχω την δυνατότητα να συμμετέχω συχνά σε δραστηριότητες του συλλόγου (μόλις η 3η για φέτος) αλλά κάθε φορά ανταμείβομαι με το παραπάνω για το πήγαινε έλα το Αιγαίο. Γνώρισα καινούργιους φίλους και ξαναβρέθηκα με τους παλιούς. Με όσους δεν καταφέραμε να τα πούμε ελπίζω την επόμενη φορά.

Να είμαστε πάντα καλά

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους: Διοργανωτές, συμμετέχοντες και στην ομάδα μου  ;)

Offline Tassos (Chios)

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !

Offline xplast

• Rossi και πάνω !
Πρέπει να γράψουμε κι εδώ εντυπώσεις, έτσι; Το βίντεο δεν σας φτάνει; Big Brother καταντήσαμε!! :P :P :P

Πήλιλιλιλιλιοοοοοοοο................ Πότε θα ξαναπάμε;
Δεν μετανιώνω που έχασα τον ύπνο μου για να γυρίσω το Πήλιο σε μια μέρα, καθώς το να βλέπεις την ανατολή αρμενίζοντας προς ένα νησί που δύσκολα θα ξαναπας, ειδικά αν δεν έχεις ξανακούσει γι' αυτό! Άσφαλτος καλή (μετά το νησί, όλοι οι δρόμοι καλοί μου φαίνονται!  ;D ), στροφές πολλές, ευθείες μικρές και το 400άρι στα καλύτερα του! Ωραίοι φωτ.στόχοι που, δυστυχώς, δεν τους κυνηγήσαμε όσο έπρεπε. Ομάδα, μα πάνω απ' όλα ΠΑΡΕΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ, ΑΠΙΘΑΝΗ, ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!!!!!!!!!! Ξενοδοχείο μέτριο ως προς τις υπηρεσίες - παροχές, σε καλή τοποθεσία, με απαράδεκτο φαγητό και με άνετο πάρκιν. Πολύ γέλιο με τα παιδιά το βράδυ του Σαββάτου, καθώς η κούραση είχε ξεχαστεί σε κάποια στροφή του Πηλίου (αυτό το καινούργιο σύστημα, μεγάλη υπόθεση να είσαι τόσο νωρίς στο ξενοδοχείο!). Το ταξίδι από Ζάκυνθο μέχρι Βόλο, καθώς και η επιστροφή έγινε από την route 66 της Ελλάδος, τον Ε-65 Ε.Ο. Πατρών-Λαμίας και περιλαμβάνει πέρασμα από την ζεύξη Ρίου-Αντιρίου, Ναύπακτο, Ιτέα, Μπράλο και ένα σωρό χωριά ανάμεσα τους που θα τα γυρίσω κάποια στιγμή!

Για του χρόνου, αν όλα πάνε καλά, θα ξεκινήσουμε από τις 4 πμ!!! Και πάλι αργά θα είναι!!! :fingers: :fingers:

Offline xplast

• Rossi και πάνω !
Mιας και το ανέφερε ο Yiannis αλλού, μια γιαγιούλα μας πέρασε για τρομοκράτες, μπιν λάντεν, αλ γκαίντα και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο!!

Offline Tassos (Chios)

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Ο αρχηγός Τάσος μας οδηγεί προς τη διάκριση

Είχα μεγάλη έμπνευση με το φορίο. 2 ξύλα και ιμάντες touratech. Μιλάμε για τεχνολογία όχι παίξε ξέλασε

Μας πρότεινε ο Δήμος να το κάνουμε επάγγελμα

Ντε βρε γαϊδαράκο ντε ....

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Τελεια Taso. Αυτα ανεβηκανε ηδη στα αλμπουμς του ΦΡ
http://www.transalp.gr/gallery2/main.php?g2_itemId=18349

Παρακαλω και τις αλλες ομαδες να τα ανεβασουν για να τα προσθεσω!

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
Τελεια Taso. Αυτα ανεβηκανε ηδη στα αλμπουμς του ΦΡ
http://www.transalp.gr/gallery2/main.php?g2_itemId=18349

Παρακαλω και τις αλλες ομαδες να τα ανεβασουν για να τα προσθεσω!
Σοτο πιο πισω ειναι και τα δικα μας αλλα δεν εχουν μπει και οι φωτο ακομα  ;D

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
δεν μου εκανες καθολου ΣΣΣσσσσσΣΣΣΣσσσσσσσ σημερα για αυτο...!

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
δεν μου εκανες καθολου ΣΣΣσσσσσΣΣΣΣσσσσσσσ σημερα για αυτο...!
Γρηγορα λεμεεεεεεεεεε για να μην δαγκωσωωωωωω
σσσσσσσσσσΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ

;D ;D ;D

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Δεν σπάει δεν χαλάει…δεν στραβώνει δεν λυγάει !!
    • http://www.biowines.gr/
Ρε παιδιά είχα πει να μην το μαρτυρήσω αλλά δεν γίνετε…..

Αυτός ο στόχος της χελώνας μας άναψε φωτιές…να τι έγινε λοιπόν…

Εκεί που καβαλάγαμε τον γάιδαρο να και βλέπω μια χελώνα!
ΝΑΤΗ φωνάζω…πιάστε τη!  Γυρίζουμε όλοι, την βλέπουμε και κάνουμε προσπάθεια να την πιάσουμε.
Ήταν λίγο μακριά όμως (καμιά 150 αρια μέτρα) και λέει ο THANDIM «Άσε θα την πιάσω εγώ» και καβάλησε το BMW  GS1200 άρχισε το κυνήγι….ε αυτό ήταν και το λάθος του!
Εκτός ότι δεν την προλάβαινε και την έχασε, αλλά χάσαμε και τον Θανάση!
Ρε Θανάσηηηηη, ρε Θανάσηηηη άστη ρε δεν την πιάνεις με το GS…αλλά τίποτα αυτός!   
Να, πως μείναμε πίσω και δεν πήραμε την πρωτιά!!

Ααααχχχ το είπα και ξαλάφρωσα!

:2hysterical: :2hysterical:

Οι άνθρωποι είναι σαν το κρασί, οι καλοί βελτιώνονται με τα χρόνια, οι άχρηστοι γίνονται ξύδι…..

Offline Hypersonic

• Γιώργος... Mr. Anderson
  • Rossi και πάνω !
  • Μπαμπάς * 2
Κατσε Ευτυχη, περιμενε να παρω μπλοκακι να γραφω τους εθελοντες...

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !

Εεεεπ αυτή είναι δική μου ατάκα  ;D ;D

Παύλος Καρούμπης

Offline Hypersonic

• Γιώργος... Mr. Anderson
  • Rossi και πάνω !
  • Μπαμπάς * 2
Αργεις Παυλο, αργεις....  :2hysterical:

Offline Ευτύχης

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Θέλω να ευχαριστήσω τους καπνιστές, που για ακόμη μια φορά μας έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια. Θα έγραφα στ' αρχίδια τους, αλλά κάπνιζαν και γυναίκες.
Για ακόμη μια φορά κόπρισαν το χώρο, μετατρέποντάς τον σε θάλαμο αερίων. Η βρώμα από τα τσιγάρα τους ήταν ανεξίτηλη παντού.
Συνέχισαν την παράδοση του έτσι γουστάρω, αν σου αρέσει, και μας ανάγκασαν να τους ανεχτούμε και πάλι. Δεν σεβάστηκαν ούτε τα μικρά παιδιά που βρίσκονταν στο χώρο του ξενοδοχείου.
Το πάθος τους για το τσιγάρο τους έκανε και πάλι αγενείς.

Triumph Tiger 955i '05

Offline BilLar

• Σιγα μην εισαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • XL650V - 01

Οι εθελοντές, το δηλώνουν στον προεδρο και στο Δ.Σ. με email.
Έτσι είναι η διαδικασία, γιατί διαφορετικά το θέμα ξεφεύγει, όπως αποδείχθηκε...

Θέλω να ευχαριστήσω τους καπνιστές, που για ακόμη μια φορά μας έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια. Θα έγραφα στ' αρχίδια τους, αλλά κάπνιζαν και γυναίκες.
Για ακόμη μια φορά κόπρισαν το χώρο, μετατρέποντάς τον σε θάλαμο αερίων. Η βρώμα από τα τσιγάρα τους ήταν ανεξίτηλη παντού.
Συνέχισαν την παράδοση του έτσι γουστάρω, αν σου αρέσει, και μας ανάγκασαν να τους ανεχτούμε και πάλι. Δεν σεβάστηκαν ούτε τα μικρά παιδιά που βρίσκονταν στο χώρο του ξενοδοχείου.
Το πάθος τους για το τσιγάρο τους έκανε και πάλι αγενείς.

Κάποιος έπρεπε να τους το πει. Μπράβο!  :eusa_clap: