Hellas Transalp Forum

Ψαχνω ασφαλειες για moto και auto

AGGELOS pireas · 8809

Offline AGGELOS pireas

• Rossi και πάνω !
  • ΘΑ ΠΑΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ
on: Δευτέρα 05 Οκτώβριος 2009, 03:40:17 πμ
Μετα την ΑΣΠΙΣ ΤΟ ΧΑΟΣ την χασαμ την ασφαλεια πατριωτ και τωρα πρεπει να την ξαναπληρωσουμε.
Παιδια δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο μερος για αυτο συγνωμη εκ των προτερων.
Αν γνωριζει κανεις καμια φτηνη ασφαλεια και αξιοπιστη εδοποιατε λιαν συντομος ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Offline PRINCE

• Vivere pericolosamente!!!
  • νέος οδηγός
  • **
  • Χrv 750 !!!
Reply #1 on: Δευτέρα 05 Οκτώβριος 2009, 04:41:30 πμ
Μετα την ΑΣΠΙΣ ΤΟ ΧΑΟΣ την χασαμ την ασφαλεια πατριωτ και τωρα πρεπει να την ξαναπληρωσουμε.
Παιδια δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο μερος για αυτο συγνωμη εκ των προτερων.
Αν γνωριζει κανεις καμια φτηνη ασφαλεια και αξιοπιστη εδοποιατε λιαν συντομος ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

αρκετά καλή τιμή θα βρείς στην aig greece και στην interlife.

είμαι ασφαλιστικός πράκτορας και γνωρίζω το θέμα

Γιώργος - Θεσσαλονίκη

Όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται!!!

Offline Hypersonic

• Γιώργος... Mr. Anderson
  • Rossi και πάνω !
  • Μπαμπάς * 2
Reply #2 on: Δευτέρα 05 Οκτώβριος 2009, 05:05:08 πμ
Ρε πατριώτ', σιγουρα πρεπει να ξαναπληρωθουν? Εχει βγει αποφαση απο το κρατος? Δεν παιζει τιποτα απο επικουρικο ταμειο (αν λεγεται ετσι) κλπ.
Δηλ οι πελατες τους αφεθηκαν στο ελεος του θεου?

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #3 on: Δευτέρα 05 Οκτώβριος 2009, 18:28:01 μμ
Από τα λίγα που ξέρω, βάσει νόμου είναι υποχρεωμένες οι υπόλοιπες ασφαλιστικές εταιρίες να αγοράσουν μερίδια αυτής που έκλεισε. Οπότε ο κόσμος δε χάνει τα χρήματά του αλλά... όταν τα προγράμματα της Ασπίδας ήταν τόσο χάλια που την έφεραν σε χρεοκοπία, η επόμενη εταιρία θα κάνει αυξήσεις στις τιμές.

Γι αυτό να είσαι σίγουρος

Παύλος Καρούμπης

Offline AGGELOS pireas

• Rossi και πάνω !
Reply #4 on: Δευτέρα 05 Οκτώβριος 2009, 18:41:31 μμ
Εχει δωσει μια παραταση μεχρει 20-10-2009 μετα δεν ξερω τι γινετε .Ο ασφαλιστης μου αγνοιτε η τυχη του.Οχι οτι ηδικια μου τυχη ειναι καλυτερη με τους  :cussing: :cussing: που εμπλεξα

Offline panisk

• Rossi και πάνω !
Reply #5 on: Δευτέρα 05 Οκτώβριος 2009, 22:45:54 μμ
Ο ασφαλιστης μου αγνοιτε η τυχη του.

Γι' αυτό και εγώ πάω κατ' ευθείαν στην εταιρία. Πέρυσι το καλοκαίρι ήμουν δύομιση μήνες να ψάχνω τον λ@λ@κ@ τον ασφαλιστή που μου είχε (υποτίθεται όπως αποδείχθηκε) ανανεώσει τα συμβόλαια σε 2 τουτου και το CBFάκι μου...
Ευτυχώς που η εταιρία που σου πρότεινα στο ΠΜ από τη στιγμή που διέκοψε συνεργασία με τον λ@λ@κ@ ανανέωσε τα συμβόλαια με ισχύ 6 μηνών για να μην είναι ανασφάλιστος ο κόσμος σε περίπτωση ατυχήματος. Αν
μέσα στο 6μηνο ζητούσες το συμβόλαιό σου, πλήρωνες και το έπαιρνες. Αν είχες πάει αλλού, μετά το εξάμηνο δεν το ανανέωναν.Ωραίοι? Αυτά μου τα είπαν όταν πήγα αφού είχαν λήξει τα συμβόλαια για να κάνω καινούργια.
Και να φανταστείς ότι αυτός ο καλός άνθρωπος ήταν φίλος 15 χρόνια, κάναμε παρέα σε οικογενειακό επίπεδο και παρ' όλα αυτά άλλαξε 2 κινητά, σπίτι και τηλ. σπιτιού!!!

Αφού το φως ταξιδεύει γρηγορότερα απο τον ήχο, εγώ γιατί πρώτα ακούω τις μ@λ@κίες και μετά μου ανάβουν τα λαμπάκια;

Live to Drive - Drive to Live

Offline Hypersonic

• Γιώργος... Mr. Anderson
  • Rossi και πάνω !
  • Μπαμπάς * 2
Reply #6 on: Δευτέρα 05 Οκτώβριος 2009, 23:15:28 μμ
Α, καλα..... εγω καθε 3 μηνες ετρεχα στο ταχυδρομειο για συστημενη επιστολη μη καταβολης ασφαλιστρων επειδη ο εισπρακτορας αργουσε να τα βαλει....

axidous

• Guest
Reply #7 on: Δευτέρα 05 Οκτώβριος 2009, 23:23:28 μμ
Παιδια εγω ειχα την General union η οποια εκλεισε
Πληρωνα κοντα στα 500 τον χρονο για το αμαξι
Τωρα που εκλεισε μου ηρθε να πληρωσω αλλα 200 χαριστικα μεχρι την λυση του τον Μαρτη του 2010
Μου φαινεται οτι μου επιασαν τον  :asshaking:

Παντως το μαθημα της ημερας ειναι ποτε ξανα συμβολαιο ετησιο

Αυτα

Offline Tsargy

• Απλός οδηγός
Reply #8 on: Τρίτη 06 Οκτώβριος 2009, 05:53:56 πμ
Καντε ένα κόπο και περάστε απο το fiatpandaclub.gr, στο ειδικό θέμα με τις ασφάλειες γράφει ο "Αλεξανδρος", ασφαλιστής απο Θεσ/νικη...είναι πολύ εξυπηρετικός και άριστος γνώστης του θέματος...τις καταστάσεις με την Ασπίδα μας τις είχε προαναγγείλει καιρό πριν...

Offline AGGELOS pireas

• Rossi και πάνω !
Reply #9 on: Τρίτη 06 Οκτώβριος 2009, 06:05:06 πμ
Αν το ηξερες και καθησες τα ηθελε και ο  :asshaking: σου  εμενα ομως με πιασανε τελειος στον υπνο δηλαδη κοινος με πιασανε :cussing: κα  ας προσεχα τωρα τι κανουμε ??? ???  θα το πολεμησουμε.

Offline AGGELOS pireas

• Rossi και πάνω !
Reply #10 on: Τρίτη 06 Οκτώβριος 2009, 06:09:17 πμ
Καντε ένα κόπο και περάστε απο το fiatpandaclub.gr, στο ειδικό θέμα με τις ασφάλειες γράφει ο "Αλεξανδρος", ασφαλιστής απο Θεσ/νικη...είναι πολύ εξυπηρετικός και άριστος γνώστης του θέματος...τις καταστάσεις με την Ασπίδα μας τις είχε προαναγγείλει καιρό πριν...
Αν το ξερατε  γιατι δεν μιλαγατε μπας και γλυτωναμε τιποτα και εμεις οι φουκαραδες ρε παιδια ??? ??? που την πατησαμε απο τις υποσχεσεις τους και τωρα ψαχνωμαστε.

Offline Tsargy

• Απλός οδηγός
Reply #11 on: Τρίτη 06 Οκτώβριος 2009, 07:12:46 πμ
Να σου πω την αλήθεια, επειδή δεν ημουν ασφαλισμένος σε καμμιά από αυτές, έβλεπα τα κείμενα, αλλά δεν τους έδινα σημασία...τα κοίταζα μάλλον αφηρημένα...
Απλά η αφορμή να το θυμηθώ ήταν η αγγελία σου...
Αλλά ακόμα και τότε που το διάβασα, επειδή είμαι άσχετος περί ασφαλειών, δεν θα έπαιρνα το ρίσκο να το ποστάρω...

Offline AGGELOS pireas

• Rossi και πάνω !
Reply #12 on: Πέμπτη 08 Οκτώβριος 2009, 16:19:45 μμ
Επιτελους τελος ασφαλιστικα, για να δουμε τι θα μας βγουν τα καινουργια συμβολαια απο πλευρας  φερεγγυοτητας.
Ευχαριστω ολους τους φιλους που μου δωσανε την βοηθεια τους :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #13 on: Πέμπτη 08 Οκτώβριος 2009, 16:25:13 μμ
Από μια πρόσφατη (μόλις 1 βδομάδας) έρευνα που έκανα σε αρκετές (μεγάλες και φερέγγυες) ασφαλιστικές, τα πιο ελκυστικά και χαμηλά ασφάλιστρα για αυτοκίνητο τα έχει η ACTIVA (Eurolife, 100% Eurobank) και η AIG, ενώ τα ακριβότερα η Interamerican.

Αντίθετα στις μοτό, η πιο ελκυστική προσφορά ήταν από Interamerican και AIG.
« Last Edit: Πέμπτη 08 Οκτώβριος 2009, 16:35:06 μμ by Chris_de_Ze »

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline AGGELOS pireas

• Rossi και πάνω !
Reply #14 on: Πέμπτη 08 Οκτώβριος 2009, 16:31:05 μμ
Τωρα πια απο του χρονου.Το απογεμα ερχετε τα δινω τα περνω και ξεκιναω και με οδικη βοηθεια την επομενη για Φ/Ρ

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #15 on: Πέμπτη 08 Οκτώβριος 2009, 19:03:28 μμ
Από μια πρόσφατη (μόλις 1 βδομάδας) έρευνα που έκανα σε αρκετές (μεγάλες και φερέγγυες) ασφαλιστικές, τα πιο ελκυστικά και χαμηλά ασφάλιστρα για αυτοκίνητο τα έχει η ACTIVA (Eurolife, 100% Eurobank) και η AIG, ενώ τα ακριβότερα η Interamerican.

Αντίθετα στις μοτό, η πιο ελκυστική προσφορά ήταν από Interamerican και AIG.

ελκυστική ή οικονομική ? γιατί το πρώτο είναι υποκειμενικό και το δεύτερο αντικειμενικό.

andy

• Guest
Reply #16 on: Πέμπτη 08 Οκτώβριος 2009, 20:10:16 μμ
ελκυστική ή οικονομική ? γιατί το πρώτο είναι υποκειμενικό και το δεύτερο αντικειμενικό.

Εγώ την AIG εκανα στο "τζιπ" (2000cc) με 190e το 6μηνο μόνο με θραυση κρυστάλων.
Εχει προσφορά στο μεγάλα κυβικά, π.χ.:εγώ 190e και ο μπατζανάκης μου με 1600cc 210e.

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #17 on: Παρασκευή 09 Οκτώβριος 2009, 21:53:01 μμ

Ελκυστική εννοώ ότι έχουν μέσα στα πακέτα τους κάποιες επιπλέον μικροπροσφορές, πχ. αντικατάσταση κλειδιού αν το χάσεις, παροχή αυτοκινήτου όσο επισκευάζεται, αντικατάσταση κλειδαριάς σε περίπτωση προσπάθειας παραβίασης κλπ.

Οικονομικη εννοώ ότι είναι φθηνή.

Συνολικά 17 εταιρίες και γραφεία ρώτησα.
« Last Edit: Παρασκευή 09 Οκτώβριος 2009, 21:54:50 μμ by Chris_de_Ze »

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.