Hellas Transalp Forum

BMW R850GS-3.650 euro

ArtOf · 3973

Offline ArtOf

• νέος οδηγός
  • **
on: Πέμπτη 24 Σεπτέμβριος 2009, 18:45:33 μμ
BMW R850GS του 2000 ,49.000 χλμ,Bagster,καγκελα,προβολεις ,ζελατινα,νεα λαστιχα,σωληνακια υψηλης,συναγερμος ,immobilizer,μπαγαζιερα.Η Moto ειναι του αδερφου μου,βρισκεται στην Κηφισια ,οποιος ενδιαφερεται μπορει να την ελενξει σε οποιον μηχανικο θελει,ειναι αριστη .
Τιμη:3650

The ArtOf...
Η λοξοδρομηση απο τους σκληρους και αγονους περιορισμους της καθημερινοτητας ..Ι scream ,you scream ,we all scream for an Ice Cream..(Roberto Bennini -"Down by Low")

Offline ArtOf

• νέος οδηγός
  • **
Reply #1 on: Πέμπτη 24 Σεπτέμβριος 2009, 18:52:32 μμ
pics

The ArtOf...
Η λοξοδρομηση απο τους σκληρους και αγονους περιορισμους της καθημερινοτητας ..Ι scream ,you scream ,we all scream for an Ice Cream..(Roberto Bennini -"Down by Low")

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #2 on: Πέμπτη 24 Σεπτέμβριος 2009, 18:52:51 μμ
Φίλε μου, θα μας βοηθούσες αν μας έδινες μια φωτογραφία…. ;)

Χρώμα;;;;

Σκέψου πως τότε που βγήκε στην αγορά ήμουν στην Αμερική και είχα παραγγείλει απ την Ελλάδα να μου στείλουν το περιοδικό Μοτο  για να διαβάσω τα ελληνικά άρθρα και την σύγκριση που έιχε με το Africa και το TDM .....

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"
"Africa Twin XRV750 RD07A"

Offline ArtOf

• νέος οδηγός
  • **
Reply #3 on: Πέμπτη 24 Σεπτέμβριος 2009, 18:54:52 μμ
pics2

The ArtOf...

Offline ArtOf

• νέος οδηγός
  • **
Reply #4 on: Πέμπτη 24 Σεπτέμβριος 2009, 18:57:47 μμ
pics 3

The ArtOf...

Offline Airhead

• Trollάρεις δεν trollαρεις ο καιρός περνάει...
  • Rossi και πάνω !
Reply #5 on: Πέμπτη 24 Σεπτέμβριος 2009, 21:16:09 μμ
Πολύ ωραίο μου φαίνεται... Δύο ερωτησούλες... πόσα κιλά πάει; Είναι το ίδιο βάρος με το 1100 GS? και έχει abs?

TEAM Αϊστοπαμπωλ

Offline ArtOf

• νέος οδηγός
  • **
Reply #6 on: Παρασκευή 25 Σεπτέμβριος 2009, 01:45:05 πμ
http://www.bmbikes.co.uk/specpages/R850GS.htm

Εδω γραφει ολο του το "ειναι".... ;)

Mε ολα τα υπολοιπα καλουδια ,ξεχασα να προσθεσω και το κεντρικο stand..
« Last Edit: Παρασκευή 25 Σεπτέμβριος 2009, 17:55:34 μμ by ArtOf »

The ArtOf...

Offline ArtOf

• νέος οδηγός
  • **
Reply #7 on: Κυριακή 27 Σεπτέμβριος 2009, 19:23:10 μμ
κι.αλλες pics!!
« Last Edit: Πέμπτη 08 Οκτώβριος 2009, 03:02:56 πμ by ArtOf »

The ArtOf...