Κάμποσο καιρό τώρα μου είχε καρφωθεί η ιδέα οτι το αμορτισέρ μου δεν είναι στην καλύτερη του. Όχι οτι είχε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, να τρέχει λάδια κλπ, αλλά μου έδινε την εντύπωση οτι είχε μαλακώσει υπερβολικά, και δεδομένου οτι το είχα σφίξει όσο έπαιρνε, ψάχτηκα γιά να δώ τι μπορώ να κάνω. Καινούριο δεν έλεγε, 350 και βάλε για κανένα Wilber του κ@λου, το σκέφτηκα για επισκευή. Πήρα την απόφαση για αλλαγή ελατηρίου με hyperpro και επισκευή του αμορτισέρ. Τρείς βίδες το κρατάνε όλες κι' όλες, έκανα κιά καί το κατέβασα κατίπιν συνεννόησης και το έστειλα με πόρτα-πόρτα Αθήνα για επισκευή. Παρένθεση. Πιό εύκολα κατεβαίνει παρά να ρυθμιστεί!

Κλείνουμε την παρένθεση. Το παρέλαβαν τα παδιά τα τζιμάνια την επόμενη, το κάνανε τζάμι και μου το έστειλαν την επόμενη πάλι με πόρτα πόρτα. Τα αποτελέσματα, είναι καλύτερα απο ότι περίμενα. Το sag είναι τώρα σε σωστά επίπεδα, η μηχανή λόγω του οτι σηκώθηκε εκεί που πρέπει έκανε τιμόνι πούπουλο, και αισθάνομαι οτι στρίβει πολύ καλύτερα. Οι δε ανωμαλίες οδοστρώματος περνάνε σχεδόν απαρατήρητες!

Τώρα για την τιμή. Κατ' αρχήν το μαγαζί που το έστειλα είναι το K-shock. Αδελφοί Κοκοτσάκη, ΡΑΓΚΑΒΗ 97 ΑΘΗΝΑ Τηλ.2106468349 ,δυό αδέλφια πολυ ευγενικά και καλά άτομα. Έχουν αναφερθεί ξανά στο φόρουμ μας. Μου είπαν λοιπόν 75€ για την επισκευή και 127€ για το ελατήριο. Το καλό είναι οτι μου έγινε καλύτερη τιμή σαν επαγγελματία, (αν ενδιαφέρεται κάποιος ευχαρίστως να του πω λεπτομέρειες με πμ) Εντύπωση μου έκανε το βάρος του ελατηρίου. Όταν το έστειλα το αμορτισέρ ζύγιζε με δική μου ζυγαριά ακριβείας (για φρέον ρε χαμίνια, όχι για χασίσι) 3.100. Όταν το παρέλαβα ζύγιζε 5.100!!

Δύο κιλά παραπάνω!!

Αν υπολογίσω λοιπόν και τα μεταφορικά, έκανα την δουλειά μου τζάμι με λίγα σχετικά!

Αν κάποιος συνάδελφος ενδιαφέρεται, ασ επικοινωνήσει μαζί μου για λεπτομέρειες.
