Hellas Transalp Forum

Διαρροή βενζίνης

spvag · 3452

Offline spvag

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
on: Σάββατο 05 Σεπτέμβριος 2009, 20:19:52 μμ
Γειά σας, εδώ και 15 μέρες εχω διαπιστώσει ότι ένα εξάρτημα (απο εκεί ξεκινάει ένα σωληνάκι και καταλήγει στο καρμπυρατερ) που βρίσκεται απο την εσωτερική πλευρά της τάπας (που είναι στην αριστερή πλευρά της transalp-δεν ξέρω πως την λένε-μου είχαν πει οτι την γυρνάμε για να ενεργοποιήσουμε την ρεζέρβα της βενζίνης) τρέχει βενζίνη. Που μπορώ να βρώ ανταλλακτικό ή μεταχειρισμένο αυτο το εξάρτημα;Το μηχανάκι είναι μοντέλο 99.

Υ.Γ: Κάποιος  φίλος μου ειπε οτι το λένε κουζινέτο αυτο το εξάρτημα. Ξερετε κάτι γι' αυτο;

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Πάω αργά για να φτάσω πρώτος...
Reply #1 on: Σάββατο 05 Σεπτέμβριος 2009, 20:32:56 μμ
Γειά σας, εδώ και 15 μέρες εχω διαπιστώσει ότι ένα εξάρτημα (απο εκεί ξεκινάει ένα σωληνάκι και καταλήγει στο καρμπυρατερ) που βρίσκεται απο την εσωτερική πλευρά της τάπας (που είναι στην αριστερή πλευρά της transalp-δεν ξέρω πως την λένε-μου είχαν πει οτι την γυρνάμε για να ενεργοποιήσουμε την ρεζέρβα της βενζίνης) τρέχει βενζίνη. Που μπορώ να βρώ ανταλλακτικό ή μεταχειρισμένο αυτο το εξάρτημα;Το μηχανάκι είναι μοντέλο 99.

Υ.Γ: Κάποιος  φίλος μου ειπε οτι το λένε κουζινέτο αυτο το εξάρτημα. Ξερετε κάτι γι' αυτο;

Ρουμπινέτο το λένε και μπορείς να το βρεις και μεταχειρισμένο αρκεί να μην βιάζεσαι.
Θα κοιτάξεις στις τελευταίες σελίδες τον μοτοπεριοδικών για τηλέφωνα.

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Το αγαπημένο μου παραμύθι... ο Λαγός με τη Χελώνα.

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………

alexeft

• Guest
Reply #2 on: Σάββατο 05 Σεπτέμβριος 2009, 20:36:14 μμ
Λογικά πρέπει να υπάρχει κιτ ειπσκευής από τη χόντα.

Offline spvag

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #3 on: Κυριακή 06 Σεπτέμβριος 2009, 02:14:05 πμ
Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε memo. Ρουμπινέτο μου το είπε. Αυτό το πρόβλημα μπορει να μου δημιουργεί το εξής πρόβλημα: όταν είμαι περίπου στις 4500χιλ στροφές και πάω να δώσω γκάζι αρχίζει να μου κλωτσάει και δεν ανεβάζει καθόλου ούτε στροφές ούτε ταχύτητα.

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Πάω αργά για να φτάσω πρώτος...
Reply #4 on: Κυριακή 06 Σεπτέμβριος 2009, 02:33:46 πμ
Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε memo. Ρουμπινέτο μου το είπε. Αυτό το πρόβλημα μπορει να μου δημιουργεί το εξής πρόβλημα: όταν είμαι περίπου στις 4500χιλ στροφές και πάω να δώσω γκάζι αρχίζει να μου κλωτσάει και δεν ανεβάζει καθόλου ούτε στροφές ούτε ταχύτητα.

Ίσως όμως να μην χρειάζεσαι άλλο ρουμπινέτο.
Ρίξε μία ματιά στο σωληνάκι το χονδρό (μήπως έχει κάποιο σχίσημο ή μήπως είναι λίγο λάσκα) και μετά τα ξαναλέμε...

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Το αγαπημένο μου παραμύθι... ο Λαγός με τη Χελώνα.

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………