KostasC · 36989
Total Members Voted: 8
Έλα ρε Στρατηλάτη δεν θα έρθεις εσυ που ξέρεις και απο σκηνάκια;Πότε θα ξαναχρειαστούμε την εμπειρία σου να φτιάχνουμε μισές σκηνές με τον άλλο;Πάντως εγω εχω τάξει την μισή μου σκηνή στον Σιώνα για να μην κουβαλάει και ελπίζω να μπορέσει να έρθει.Μπορεί να γίνει μια τροποποίηση προγράμματος και να φύγου οι αργοί δύο τρείς ώρες πιο νωρίς;;;;;;Ίσως και τέσσερις!Αν και θα πάω με τον Μέμο , θέλει δεν θέλει , και δεν Φοβάμαι ΤΙΠΟΤΑ(Μέμο τηλέφωνο μου θα βρείς αν πατήσεις πάνω στο όνομα μου.Τώρα που σε βρήκα ΔΕΝ σε αφήνω)
Γιάννη Σταυ θα είσαι και εσύ?
H Λίμνη εμφανίζεται το χειμώνα και το καλοκαίρι "εξαφανίζεται" επειδη δεν κρατάει νερο.Τωρα πιστευω οτι θα έχει οχι πολυ , αλλα τοσο οσο να δουμε τον Βασίλη να κανεί ... lake crossing
απαντω στα παραπάνω...Η Λαμια ειμαι λιιιγο πιο μακριά απο τα Καμμένα Βούρλα...
Δυστυχώς τα κοψίδια θα τα χάσω φεύγω αύριο για Θεσσαλονίκη και δεν νομίζω να έχω γυρίσει μέχρι τότε.Καλά να περάσετε.
απαντω στα παραπάνω...Για βόλτα μονο την Κυριακη , δεν το προτεινω.Αλλωστε ολα τα λεφτα ειναι το Σαββατο βραδυ... επιπλέον θα γυρίσουμε σχετικά νωρίς
Γιάννη, το τηλέφωνο του Ο.Φ. Υ Λαμίας είναι το 22310-22371 εκεί πιθανόν να σου δώσουν παραπάνω στοιχεία για το καταφύγιο.
Γεια χαρά σε όλους !!!Και ότι είχα κανονίσει ρεπό για το σαβ/κο από την υπηρεσία μου, για να συμμετάσχω στο καλίδρομο, τελικά δεν το κόβω γιατί από εχτές το πρωί είμαστε σε επιφυλακή και εχτές το βράδυ οι εξελίξεις ήταν αρκετά "άγριες". (για όσους με ξέρουν καταλαβαίνουν τι εννοώ).Η επιφυλακή συνεχίζεται και χλώμό το βλέπω να καταφέρνω να την κοπανήσω για το Σαβ/κο (και ο γιατρός μου είπε ότι έχει πέσει στα κατώτατα όρια η χοληστερίνη μου ρε γ......!!!).Όπως και να έχει, ελπίζω να πάνε όλα καλά και βολικά για όλους.....Χρήστος Μπαλακτσής