Hellas Transalp Forum

διαφορες ΤΑ 600 94-99

Trans-wagon · 2478

Offline Trans-wagon

• νέος οδηγός
  • **
on: Τετάρτη 20 Μάιος 2009, 20:16:23 μμ
διαβαζωντας τα παρακατω:

http://www.ta-deti.de/ta/mods.html

και συγκεκριμενα τις διαφορες βαρους και μηχανολογικες διαφορες μεταξυ του ΤΑ 600 '94-95 και των ΤΑ 600 '96 και μετα μου μπηκε η ιδεα να συγκρινω οδηγηκα και ηχητικα τα μοντελα..
εγω εχω ΤΑ του '95 (μου το πουλησαν για 97αρι...αλλα τελος παντων καλυτερα που ειναι full japan) οδηγωντας ΤΑ φιλων μοντελα 96/97/99 παρατηρησα οτι το δικο μου ειναι πολυ πιο γρηγορο κ εχει διαφορετικο θορυβο.
ολα τα μηχανακια ειχαν 50-70.000 κλμ, καλοσυντηρημενα κλπ γενικα παραπλησιας καταστασης.
ειναι η ιδεα μου επειδη διαβασα για τις παραπανω διαφορες η όντως ισχυει?

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #1 on: Τετάρτη 20 Μάιος 2009, 21:46:58 μμ
Καλά Χρηστάρα είσαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ........................ :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

ΑΠΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ............... :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

Χαίρομαι πραγματικά που έχουμε Ανθρώπους σαν τον Χρήστο στο Forum μας και στην Παρέα.... :eusa_clap: :eusa_clap:

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"
"Africa Twin XRV750 RD07A"

Offline Trans-wagon

• νέος οδηγός
  • **
Reply #2 on: Παρασκευή 22 Μάιος 2009, 03:05:49 πμ
μαλλον κανεις δεν εχει παρατηρησει διαφορα...η ιδεα μου θα ναι  :eusa_wall:

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #3 on: Παρασκευή 22 Μάιος 2009, 16:46:10 μμ
Η διαφορά στον ήχο προέρχεται από τις διαφορετικές προδιαγραφές ρύπων, οπότε αφενός η εξάτμιση έχει άλλη εσωτερική δομή και αφετέρου η ηλεκτρονική έχει τροποποιημένη χαρτογράφηση. Ως προς το βάρος, υπάρχει μια (μικρή) διαφορά. Ως προς την ιπποδύναμη, είναι ίδια (45 ίπποι στον τροχό).

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.