Sotos · 57948
Ερώτηση κρίσεως 2....Δήλωσα τροχόσπιτο (2 άτομα) αλλά θα έχω και τον μικρό. Αν υπάρχει πρόβλημα, να δηλώσω σκηνή.
Oι σκηνές δικές μας ?
Μέχρι πότε μπορούμε να δηλώσουμε;
Εσύ πότε θα μάθεις ότι θα πας;
Τα εύσημα ανήκουν στα παιδιά απο την Λάρισα και τα παιδιά απο την Θεσσαλονίκη.Δικές τους είναι οι προτάσεις που υλοποιούνται απο το Δ.Σ και δικός τους και ο μεγαλύτερος κόπος και φόρτο.Είμαι σίγουρος πως θα είναι μια πολύ επιτυχημένη Πανελλήνια γιατί Θεσσαλονίκη και Θεσσαλία δούλεψαν με πολύ μεράκι.
ρε φίλε... εγώ που έφτιαξα τη φόρμα και έστειλα πρώτος συμμετοχή... που είμαι ?2(+1) άτομα σκηνή.
2(+1) άτομα σκηνή.
Μεχρι Τριτη βραδυ προλαβαινουμε?? και ποιοι θα ξεκινησουν απο Σαββατο??ευχαριστω πολυ
Rastabill Δύο άτομα Lmemos Ένα άτομοsotos Δύο άτομαpanbou Δύο άτομαja1978 jstavrou jsiout Παύλος Δύο άτομαYianni Δύο άτομαrastabillakia Δύο άτομαΠαυλοςΑ Δύο άτομαTASOS Δυο ατομαΕυτύχης Drake Ramore Δύο άτομαthanos_trikala Ένα άτομοokeanos Ένα άτομοΓΙΑΝΝΗΣ XL 700 Δύο άτομαΔιαμαντης Δύο άτομαtserts Δύο άτομαBLUEPETROS Δύο άτομαtrelonis Δύο άτομαhristos3 Δύο άτομαbillzisia Δύο άτομα αν καποιος εχει δηλωσει στην ηλεκτρονικη φορμα, και δεν βλεπει το ονομα του παρακατω ας το πει.
Αndy 4 ατομα δεν βλέπω πουθενα (και έβαλα όλη μου την τέχνη για να την στείλω την συμετοχη)
Μπορεις σε παρακαλω να κανεις τον κοπο να την ξαναστειλεις μια φορα Μαργαριτα?κατι δεν πηγε καλα μαλλον...
Παιδια,εστειλα mail σε αυτην την διευθυνση (panteleimonas09@transalp.gr) με καποια ερωτηματα σχετικα με την συναντηση και δεν εχω παρει καμια απαντηση ακομη.....
αν μπορεις κανε και αλλη μια αιτηση για τα 2 παιδακια (αν δεν θελεις μπλουζακια, απλα μην βαλεις μεγεθη).