Καλημέρα και καλό μήνα.
Σχετικά με το Explore (CFMOTO)... είναι μια μηχανή που έχει ότι πρέπει να έχει μια σύγχρονη μοτοσυκλέτα και μάλιστα σε τιμές που δεν χρειάζεται να πουλήσεις το νεφρό σου για να την αποκτήσεις. Μόλις γύρισα από το tour του συλλόγου, στα ελληνόφωνα χωριά της Ιταλίας εντελώς απροβλημάτιστα. Ετσι έφτασα αισίως τα 10.000 χλμ. Τα πάντα λειτουργούν όπως πρέπει.
Τα αρνητικά που βρίσκω σε σε σχέση με το Transalp 600 ότι έχει το τιμόνι ψηλότερα και με δυσκολεύει (ακόμα) στις στροφές και ότι δεν έχει ελαστικό κινητήρα, που σημαίνει, ότι αν πέσουν οι στροφές και έχω δευτέρα ή τρίτη στο κιβώτιο ανοιγοντας το γκάζι θα μου σβήσει. Επιπλέον το καλοκαίρι η θερμοκρασία πιάνει εύκολα σε κίνηση τους 97-102 βαθμούς οπότε ο καφτός αέρας που βγαίνει αριστερά στο πόδι απαγορεύει να φοράς βερμούδα. Κα έχει θορυβώδη κινητήρα.
Από εκεί και πέρα... Εχει 4 προγράμματα (Sport, Rain, All Terain, All terain+ ), quick shifter, Traction control, Θερμαινόμενες χούφτες, θερμαινόμενη σέλα οδηγού, ποδιά αλουμινίου, κάγκελα προστασίας διπλό σταντ, οθόνη touchscreen 7'' με ένδειξη άερα και θερμοκρασίας ελλαστικών, gps tracker, ραντάρ πίσω που σε ειδοποιεί αν πλησιάζει όχημα πίσω σου ή στα πλαϊνά σου, 95 άλογα για να αποφεύγεις τι;ς κακοτοπιές και εξαιρετικά φρένα!!
Η ζελατίνα του είναι ρυθμιζόμενη σε ύψος και η θέση οδήγησης τέτοια που μου επιτρέπει να κινούμαι με 120 χλμ με ανοιχτή ζελατίνα κράνους χωρις να με ενοχλεί ο άνεμος. (Είμαι 1.73)