military · 781827
Τελικά αποδείχτηκε γρήγορη κ κυρα Κατερίνα κ μάλιστα με το κινητό εν κινήσει
Ακούω τα πάντα . . .Με μεγάλα ή με μικρά ? (είμαι βλέπεις απο τους προνομιούχους . . . )
Η ιδέα ήταν για ένα χαλαρό εκδρομικό στο χώμα που να συνδυαζόταν με κάποιο βασικό μάθημα χωμάτινης οδήγησης για να μπορούσαν να συμμετάσχουν και αρχάριοι . Πχ Γεράνεια ή Μαυροσουβάλα που ξέρω οτι σου αρέσει.Οπότε μιλάμε για βόλτα κατα βάση με τις χοντρές και λάστιχα 70-30.Αν υπάρχει ενδιαφέρον να ανοίξουμε μια συζήτηση αλλού και να το μεταφέρω και στην ομάδα του FB που βλέπουν πιο πολλοί.
Έλα, πες αλήθεια. Πατάς το δεξί πόδι που δεν φαίνεται !!!
Αν υπάρχει ενδιαφέρον να ανοίξουμε μια συζήτηση αλλού και να το μεταφέρω και στην ομάδα του FB που βλέπουν πιο πολλοί.
Καλά εσύ είσαι αξύριστος δεν έχεις αλλάξει πολύ , ο άλλος που ψοφάει για δημοσιότητα εκεί πίσω και σκύβει για να μπεί στο πλάνο , τι να του πείς ? Μου έγινε και μουσάτος τώρα .
Με ποιόν με μπερδεύεις γέροντα, πάντα είχα γένια που ασπρίζουν με τον καιρό.
Μην τον ακούς Γιάννη, από τη ζήλια του τα λέει
Προχθες το απογευμα στην αγαπημενη Χιο, το δικο μου Αφρικα με εξαψηφιο πλεον αριθμο χιλιομετρων στις ροδες του και το "τσιγαραδικο" (Rothmans) Τρανσαλπ 600 του Γιαννη γκ. Και οι κατοχοι με τις γυναικες και συνεπιβατηδες.
Ωραία η παρέα και κουκλιά τα μοτορια σας. Σε ποιο μέρος έγινε η φωτογράφιση;
......... το δικο μου Αφρικα με εξαψηφιο πλεον αριθμο χιλιομετρων στις ροδες του ......
Τι είπες τώρα? Εξαψήφιο? Πω πωωωω, πως περνάει ο καιρός κ θα έλεγα οτι πριν λίγους μήνες την αγόρασες.