ΥΓ: Μπράβο Νίκο. Επιτέλους, ένας που μιλάει σωστά μέχρι τώρα. ΤΑ=σπίτι-γραφείο-διακοπές. Μακράν καλύτερο για σπίτι-γραφείο, άαααααντε και λίγες διακοπές. Όλα τα μηχανάκια είναι καλά γι' αυτό που προορίζονται. Κάποιος που θέλει κάτι παραπάνω από σπίτι-γραφείο πάει αλλού. Το κακό ρε γμτ, αυτό που με χαλάει εμένα τουλάχιστον, είναι ότι σήμερα υπάρχουν μέχρι και σκούτερ που κάνουν αυτήν τη δουλειά. 
Να σου πω και αυτό :
Τις προάλλες, όταν άφησα το ΤΑ για σέρβις, είπα : ένα μηχανάκι ρε παιδιά, και οι άνθρωποι προς εξυπηρέτηση, μου παραχώρησαν ένα jogaki πλησίον σύνταξης. Όταν επέστρεψα την επόμενη μέρα, είπα : Μην ακούσω κανέναν να παραπονιέται για το μοντέλο του ότι θέλει αλλαγή....θα τον βρίσω !
Στο θέμα μας , λέγοντας ότι το ΤΑ 650 είναι και για διακοπές, ιεραρχώ την αξία του σύμφωνα με τις ανάγκες μου. Όποιες και να ήταν, σκούτερ δύσκολα θα ξαναέπαιρνα, όσο και να λέμε ότι έχει παραπλήσιες επιδόσεις και όσο και να μην με συμφέρει λόγω αναγκών ντυσίματος για την δουλειά μου.
Σε σχέση δε με το μέλλον, δεν θα ξαναέπαιρνα ούτε DL, όταν υπάρχει το 700 με Cbs + Abs...
Για όποιον όμως προτιμά το DL, η έκδοση με ABS και άσπρο χρώμα, είναι ιδανική για τα δικά μου μέτρα και σταθμά.