να τα πάρουμα απο την αρχή.
Ποιες βίδες ? υπάρχουν διαφόρων ειδών στη μηχανή. Αυτές που συνδέουν μεταλλικά θερμαινόμενα μέρη, είναι λογικό να παρουσιάζουν σκουριά, είτε λόγω τύπου μετάλλου είτε λόγω ζέστης/νερού/ζέστης/νερου κοκ. Τέτοιες είναι αυτές της εξάτμισης & του προστατευτικού της εξάτμισης. Δε μπορεί να μπει ανοξείδωτη εκεί, γιατί θα φύγει μετά απο μια βδομάδα.
Το νίκελ κάλυμα δε πρέπει να σκουριάζει, τουλάχιστον έτσι εύκολα. Στίγματα σκουριάς ? τα έτριψες ποτέ ?
Στις βίδες στηριξης του πολλαπλασιαστή ?... περίεργο ? είναι εκτεθημένος ο πολλαπλασιαστής ?
Βαμμένα μέρη στο σκελετό εννοείς ?
Στον κινητήρα δε μπορεί να υπάρχει σκουριά. Είναι αλουμίνιο και το πιθανότερο σε εκείνο το σημείο, είναι να είδες άλατα απο νερό που στεγνώνει. Δοκίμασε viakal με το μαλακό. Η το αφήνεις ως έχει. Στο άλλο μπουζί συμβαίνει ?
Μίλα με την αντιπροσωπεία.
Φίλε μου υπάρχει σκουριά στις βίδες που πιάνουν πάνω σε εξάτμιση (κάπως λογικό, όπως λες) υπάρχει στο νίκελ κάλυμα της εξάτμισης (καθόλου λογικό)
Τα έβγαλα, τα έτριψα, πέρασα αντισκωριακό, αλλά...
Ο πολλαπλασιαστής δεν είναι εκτεθημένος, είναι μέσα στα πλαστικά.
Στον κινητήρα δεν είναι άλατα, είναι σκουριά. Στο άλλο μπουζί δεν υπάρχουν τέτοια σημάδια και αυτό γιατί γέρνει από εκείνη τη μεριά και δε κρατάει νερά (πιθανολογώ).
Έστειλα email στο Εργοστάσιο στην Ισπανία, δεν μου απάντησαν αλλά μου είπαν να απευθυνθώ Ελλάδα.
Μετά από μία μέρα με πήραν από μόνοι τους από τα κεντρικά στην Αθήνα και μου ζήτησαν να πάω στον αντιπρόσωπο να δει τη μηχανή ο μηχανικός και να επικοινωνήσει απευθείας με τον συγκεκριμένο άνθρωπο από την Αθήνα για να το εξετάσουνε.
Του είπα ότι δεν κάνω τα σέρβις και ότι φυσιολογικά δεν καλύπτομαι από την εγγύηση,
Βέβαια του ανέφερα ότι δε μπορεί να σχετίζονται οι οξειδώσεις σε καινούρια μηχανή με το αν πηγαίνω στον επίσημο για να αλλάζει τα λάδια.
Μου είπε οτί ασχέτως με αυτό τους ενδιαφέρει να δουν τί ακριβώς γίνεται.
Έτσι από βδομάδα θα πάω στο συνεργείο για να δούμε τι θα γίνει...