Hellas Transalp Forum

Προσοχή.... μπήκε η Άνοιξη

KostasC · 21470

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
on: Παρασκευή 10 Απρίλιος 2009, 18:15:08 μμ
Πολύ προσοχή... ακόμα περισσότερη απ οση συνήθως.
Στους δρόμους έχει χτυπήσει η Ανοιξήτηδα , η γνωστή #@$#@$ που χτυπάει κάθε χρονιά και προκαλεί εκατοντάδες ατυχήματα.

Δε ξέρω τι παθαίνει ο κόσμος και τρελαίνεται. Κάθε Άνοιξη τα ίδια...  ανοίγουν τα παράθυρα, μιλάνε ασταμάτητα στο κινητό,
φτιάχνουν το μαλλί στον καθρέπτη, το μυαλό έχει φτάσει στο καλοκαίρι.
Πολύ προσοχή παίδες. Σήμερα μια έξυπνη άλλαξε λωρίδα και έφαγε εναν 50ρη με Bros στην Εθνική (οχι χοντρό), χθες μια άλλη
το κοκάλωσε και χώθηκε ενα σκούτερ στο πορτμπαγκάζ...
Κάθε μέρα και ενα, ενώ όλο το χειμώνα δεν είχα δει ούτε ενα περιστατικό.

Δεν αφαιρούμε προστατευτικά επειδή ζεσταινόμαστε, ούτε γάντια, ούτε επιγονατίδες και κράνη.

Το νου σας για να περνάμε καλά.

Offline Fratello Giovanni

• Rossi και πάνω !
  • μμμμεεεε..μμμεεεε....
Reply #1 on: Παρασκευή 10 Απρίλιος 2009, 18:19:27 μμ
πριν 4-5 μέρες, κατεβαίνοντας στο ποτάμι πέρασα από 3 τροχαία ταυτόχρονα + 1 τροχαίο στη Πέτρου Ράλλη  :o

χτες άλλαξε λωρίδα ένας μπλόκαρα όλα τα φρένα μπρος πίσω αλλά μου έκανε χάρη το κάπο και δε ξάπλωσε μετά το χορευτικό  :pope:

καλύτερα μια ώρα ελεύθερη βοσκή, παρά σαράντα χρόνια τριφύλλι στο μαντρί

Της καταστροφής οιωνός η περηφάνεια,και της πτώσης,η υπεροψία.

Offline Akis

• PcDoctor
  • Μέλος HTC
  • Οδηγάρα
  • Tragic
Reply #2 on: Παρασκευή 10 Απρίλιος 2009, 18:42:28 μμ
Ρωτάς λες και δεν ξέρεις το λόγο.
Ο λόγος των ατυχημάτων είναι ένας.
Οι γυναίκες!!

ΟΧΙ οι γυναικες οδηγοι......Αλλά οι γυναίκες πεζοί.( οι γυναίκες οδηγοί φταίνε όλο το χρόνο)
Γυναίκες με string
Γυναίκες με μίνι.
Γυναίκες με see throu
Γυναίκες με kolan
Γυναίκες με .........
Πολύ θέλει??
2 δεύτερα να κοιτάξεις αλλού όταν τρέχεις με 60 έχεις διανύσει 120 μέτρα δρόμου Αν ο μπροστά σου είναι Gay και δεν κοίταξε την γκόμενα άλλα τον παππού που περνάει τον δρόμο κάθετα και φρενάρει τότε του την κάρφωσες.
Το νου σας πάνε να μας ξεπαστρέψουν.
Ήδη η αντιστοιχία είναι 7 προς 1.
Ήθελα να ξέρα ποιος πάει με τις άλλες 6 μου. ;D

Offline Bullser

• Οδηγάρα
  • Gentlemen start your engines.
    • Ταξίδια με μοτοσικλέτα
Reply #3 on: Παρασκευή 10 Απρίλιος 2009, 19:25:08 μμ
2 δεύτερα να κοιτάξεις αλλού όταν τρέχεις με 60 έχεις διανύσει 120 μέτρα δρόμου
Αν τρέχεις με 60 χιλ/ώρα, έχεις διανύσει 33 μέτρα σε 2 δευτερόλεπτα..  ;D
εκτός αν εννοείς να πηγαίνεις με 60 μέτρα το δευτερόλεπτο, τότε το δέχομαι.
Αλλά πάλι τα 60 μέτρα το δευτερόλεπτο είναι 216 χιλ/ώρα.  ;D
Τί μηχανή καβαλάς ρε παλικάρι;  :2hysterical:

XL650V TRANSALP '07
Touring season has begun.
Gentlemen start your engines.

http://www.bikos.gr/

Offline kostasj

• >>>>>>
  • Rossi και πάνω !
Reply #4 on: Παρασκευή 10 Απρίλιος 2009, 19:36:33 μμ
Επειδή παρατηρώ αυτό το φαινόμενο κάθε χρόνο όταν πιάνουν οι πρώτες ζέστες, πιστεύω ότι οφείλεται σε αυτό ακριβώς, η ζέστη 'ζαλίζει' τους ανθρώπους ειδικά αν είναι και λίγο κοιμησμένοι. Επίσης η αφηρημαδα αυξάνεται.
Αν σταθείτε σε μια διασταύρωση που <καίει> ο ήλιος,  θα δείτε πολλά απότομα και ξαφνικά φρεναρίσματα.
Το καλοκαίρι μειώνονται λίγο γιατί οι οδηγοί εξοικιώνονται με την ζέστη
« Last Edit: Παρασκευή 10 Απρίλιος 2009, 19:50:47 μμ by kostasj »

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Αφού όλοι ψάχνουμε την αλήθεια..
Κι αφού σχεδόν όλοι ξέρουμε ποια είναι..
Γιατί το ψέμα είναι πιο δημοφιλές  ???

Offline Hypersonic

• Γιώργος... Mr. Anderson
  • Rossi και πάνω !
  • Μπαμπάς * 2
Reply #5 on: Παρασκευή 10 Απρίλιος 2009, 19:53:34 μμ
Δεν αφαιρούμε προστατευτικά επειδή ζεσταινόμαστε, ούτε γάντια, ούτε επιγονατίδες και κράνη.

Δεν αφαιρούμε προστατευτικά γιατι ΔΕ ζεσταινόμαστε, ούτε γάντια, ούτε επιγονατίδες και κράνη.
(επιγονατιδες πρεπει να παρω....)

Το καλοκαίρι μειώνονται λίγο γιατί οι οδηγοί συνηθίζουν την ζέστη
Μπα, απλα ανοιγουν το αρκουδισιον.. τωρα ειναι μεταβατικη περιοδος... στη σκια εισαι οκ, αλλα στον ηλιο ζεσταινεσαι....

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #6 on: Παρασκευή 10 Απρίλιος 2009, 19:58:09 μμ
Το περασμένο Σάββατο βράδυ, είμαι σταματημένος με το car, στο φανάρι της Υμητού στην διασταύρωση με την Βουλιαγμένης. Δίπλα μου ένας τσόγλανος με ένα κόκκινο σαράβαλο και περιμένουμε να ανάψει πράσινο. Ξαφνικά ο τσόγλανος το σανιδώνει και βγαίνει στην Βουλιαγμένης, την στιγμή που ένας τύπος με Africa πάει να περάσει την διασταύρωση. Τα είδα όλα...πολύ περισσότερο ο Αφρικάνος.... που πλακώθηκε στα φρένα και πέρασε σύρριζα από τον κώλο του σαράβαλου. Το παλικάρι σταμάτησε πιό κάτω τρέμοντας. Ο τσόγλανος έφυγε απτόητος. Στο επόμενο φανάρι Υμητού και Φραντζή ξανά κόκκινο. Βλέπω τον Αφρικάνο που έχει κάνει κύκλο και βρίσκει τον τσόγλανο....

Και ενώ περίμενα να κατέβει και να τον αρχίσει στις γρήγορες (όλοι γύρω αυτό περιμέναμε-εγώ αυτό θα έκανα) του ρίχνει ένα μπινελίκι και φευγει...
Είμαι σίγουρος ότι ο τσόγλανος πιό κάτω θα έκανε τα ίδια....

Αργότερα που το είδα πιό ψύχραιμα, σκέφτηκα ότι καλώς έπραξε.... Ποτέ δεν ξέρεις τι καπνό φουμάρει ο άλλος.... Αλλά πάλι εκείνη την ώρα δεν σκέφτεσαι ψύχραιμα...

Δεν ξέρω αν φταίει η άνοιξη. Ξέρω όμως ότι έχουμε γεμίσει ανισσόροπους και άσχετους. Καμμιά φορα σκέφτομαι όταν πάω να περάσω μιά διασταύρωση ότι μπορεί να μου βγει ένα τετοιο τσογλάνι και με λούζει κρύος ιδρώτας....

Να έχετε τα μάτια σας 100! Να κόβετε πάντα στις διασταυρώσεις (ειδικά όταν δεν έχει κίνηση). Προσοχή και στους πεζούς... πετάγονται από παντού...

Offline Hypersonic

• Γιώργος... Mr. Anderson
  • Rossi και πάνω !
  • Μπαμπάς * 2
Reply #7 on: Παρασκευή 10 Απρίλιος 2009, 20:05:33 μμ
Επισης στα φαναρια, μολις αναψει πρασινο... περιμενουμε.... και οταν κορναρουν οι απο πισω φευγουμε.... όλο και καποιος λακας θα περασει με κοκκινο....

Offline mist

• aka Nrgman
  • Οδηγάρα
Reply #8 on: Παρασκευή 10 Απρίλιος 2009, 20:10:25 μμ
Επισης στα φαναρια, μολις αναψει πρασινο... περιμενουμε.... και οταν κορναρουν οι απο πισω φευγουμε.... όλο και καποιος λακας θα περασει με κοκκινο....

Στα πιο πολλά φανάρια δεν χρειάζεται να περιμένεις .Με το που ανάψει κόκκινο όλο και κάποιος θα κορνάρει ... αμέσως όμως.

Δεν παίρνεις λογαριασμό ... δεν δίνεις λογαριασμό.

Offline Zan Klon

• οδηγώντας στους ελληνικούς δρόμους έγινα...
  • Rossi και πάνω !
  • μοτοσυκλετιστής παντός καιρού και εδάφους !!!
Reply #9 on: Παρασκευή 10 Απρίλιος 2009, 20:19:12 μμ
εγω πιστευω οτι ενας ακομη παραγοντας που εκτινασει τον δεικτη των ατυχηματων την ανοιξη ειναι και το γεγονος οτι ξυπνουν πολλα διτροχα απο την χειμερια ναρκη.
καθε καρυδιας καρυδι κ@υλομενος απο την απραξια του χειμωνα βγαινει στους δρομους για να ξεχαρμανιασει,να κανει το εφε του και να γουσταρει οπως αυτος νομιζει...
παρατηρησα στη Λαρισα οτι το πρωτο σ/κ του Μαρτιου που εκανε καλο καιρο η πολη γεμισε διτροχα.απο γκομενες με σκουτερ μεχρι streetαδες με 1000αρες.απο οσα μηχανακια ειδα το πολυ πεντε να φορουσαν κρανος...οι υπολοιποι ηταν μαλι,γυαλι και παντελονι Lee...
ειναι οι γνωστοι οδηγοι 5μηνου.τον υπολοιπο χρονο κανει κρυο,βρεχει,α πα πα δεν ειναι καιρος για μηχανακι κτλ...και δεν μαζευουν ετσι εμπειρια και σε 5 μηνες θελουν να σβησουν την κ@υλα τους ξεπερνωντας πολλες φορες τα ορια τους...

Offline Akis

• PcDoctor
  • Μέλος HTC
  • Οδηγάρα
  • Tragic
Reply #10 on: Παρασκευή 10 Απρίλιος 2009, 20:37:03 μμ
Αν τρέχεις με 60 χιλ/ώρα, έχεις διανύσει 33 μέτρα σε 2 δευτερόλεπτα..  ;D
εκτός αν εννοείς να πηγαίνεις με 60 μέτρα το δευτερόλεπτο, τότε το δέχομαι.
Αλλά πάλι τα 60 μέτρα το δευτερόλεπτο είναι 216 χιλ/ώρα.  ;D
Τί μηχανή καβαλάς ρε παλικάρι;  :2hysterical:

Σωστός!!
Αλλά και 33 μέτρα είναι πάρα πολλά.Βάλε και την ολίσθηση από το φρενάρισμα+χρόνο αντίδρασης στο φρενάρισμα του Gay.....

Παρακάλα μην έχεις μπροστά σου το λουρο.Τώρα με το vara που `χει και αμπεεσια!! ;D ;D

Offline kostasj

• >>>>>>
  • Rossi και πάνω !
Reply #11 on: Παρασκευή 10 Απρίλιος 2009, 20:48:37 μμ
Το περασμένο Σάββατο βράδυ, είμαι σταματημένος με το car, στο φανάρι της Υμητού στην διασταύρωση με την Βουλιαγμένης. Δίπλα μου ένας τσόγλανος με ένα κόκκινο σαράβαλο και περιμένουμε να ανάψει πράσινο. Ξαφνικά ο τσόγλανος το σανιδώνει και βγαίνει στην Βουλιαγμένης, την στιγμή που ένας τύπος με Africa πάει να περάσει την διασταύρωση. Τα είδα όλα...πολύ περισσότερο ο Αφρικάνος.... που πλακώθηκε στα φρένα και πέρασε σύρριζα από τον κώλο του σαράβαλου. Το παλικάρι σταμάτησε πιό κάτω τρέμοντας. Ο τσόγλανος έφυγε απτόητος. Στο επόμενο φανάρι Υμητού και Φραντζή ξανά κόκκινο. Βλέπω τον Αφρικάνο που έχει κάνει κύκλο και βρίσκει τον τσόγλανο....

Και ενώ περίμενα να κατέβει και να τον αρχίσει στις γρήγορες (όλοι γύρω αυτό περιμέναμε-εγώ αυτό θα έκανα) του ρίχνει ένα μπινελίκι και φευγει...
Είμαι σίγουρος ότι ο τσόγλανος πιό κάτω θα έκανε τα ίδια....

Αργότερα που το είδα πιό ψύχραιμα, σκέφτηκα ότι καλώς έπραξε.... Ποτέ δεν ξέρεις τι καπνό φουμάρει ο άλλος.... Αλλά πάλι εκείνη την ώρα δεν σκέφτεσαι ψύχραιμα...

Δεν ξέρω αν φταίει η άνοιξη. Ξέρω όμως ότι έχουμε γεμίσει ανισσόροπους και άσχετους. Καμμιά φορα σκέφτομαι όταν πάω να περάσω μιά διασταύρωση ότι μπορεί να μου βγει ένα τετοιο τσογλάνι και με λούζει κρύος ιδρώτας....

Να έχετε τα μάτια σας 100! Να κόβετε πάντα στις διασταυρώσεις (ειδικά όταν δεν έχει κίνηση). Προσοχή και στους πεζούς... πετάγονται από παντού...

Σε τέτοια περιστατικά Γιάννη δεν φταίει η ζέστη.
Φταίει το περίσσευμα βλακείας και το περίσσευμα πρέζας που έχει γεμίσει την κοινωνία.
Καθώς και η έλλειψη σανίδας και βο'ι'δοπ@@τσας για ορισμένους

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Αφού όλοι ψάχνουμε την αλήθεια..
Κι αφού σχεδόν όλοι ξέρουμε ποια είναι..
Γιατί το ψέμα είναι πιο δημοφιλές  ???

Offline Bullser

• Οδηγάρα
  • Gentlemen start your engines.
    • Ταξίδια με μοτοσικλέτα
Reply #12 on: Παρασκευή 10 Απρίλιος 2009, 20:53:56 μμ
Σωστός!!
Αλλά και 33 μέτρα είναι πάρα πολλά.Βάλε και την ολίσθηση από το φρενάρισμα+χρόνο αντίδρασης στο φρενάρισμα του Gay.....

Παρακάλα μην έχεις μπροστά σου το λουρο.Τώρα με το vara που `χει και αμπεεσια!! ;D ;D

Αν έχεις το Λούρο μπροστά σου όλα καλά, δεν προκειται να φρενάρει για το γέρο,
θα κοιτάει και αυτός το ίδιο θέμα με σένα... :o               :D

XL650V TRANSALP '07
Touring season has begun.
Gentlemen start your engines.

http://www.bikos.gr/

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Δεν σπάει δεν χαλάει…δεν στραβώνει δεν λυγάει !!
    • http://www.biowines.gr/
Reply #13 on: Παρασκευή 10 Απρίλιος 2009, 20:55:23 μμ
Σωστός ο Κώστας ο C… :eusa_clap: :eusa_clap:

Έτσι είναι παιδιά και καλό θα είναι αφού των άλλων τα μυαλά παίρνουν αέρα λόγο άνοιξης…να έχουμε τα δικά μας σε εγρήγορση!

Προσέχουμε για να έχουμε. ;)

« Last Edit: Σάββατο 11 Απρίλιος 2009, 04:04:43 πμ by ΓΙΑΝΝΗΣ XL700 »

Οι άνθρωποι είναι σαν το κρασί, οι καλοί βελτιώνονται με τα χρόνια, οι άχρηστοι γίνονται ξύδι…..

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
  • anaconda team is back sssssssssssssss
Reply #14 on: Παρασκευή 10 Απρίλιος 2009, 20:55:33 μμ
Ειναι η ζεστη και η υπνηλια που τους πιανει και βλεπεις μερικους κρεμονται απο το παραθυρο απο το τιμονι ετοιμοι να λιωσουν απο τον υπνο αυτοι και αν θελουν προσοχη ειδικα κατι μεσημερια  :-\

Offline azwros

• Rossi και πάνω !
  • Ερωτας με την πρώτη ματιά!!
Reply #15 on: Παρασκευή 10 Απρίλιος 2009, 23:11:09 μμ
Ανθισμένες αμυγδαλιές, χρώματα, πουλάκια που κελαηδούν.
Έρωτας: Όλη η φύση ζευγαρώνει. Αναγέννηση, ελπίδα, αισιοδοξία. Όλα θα πάνε καλύτερα!
Ψώνια: ανοιξιάτικα ρούχα στις βιτρίνες!
 Βόλτες! Βόλτες! Βόλτες! Αλλεργίες. Το πέρασμα στην αγαπημένη μας εποχή: το καλοκαίρι! Με μία λέξη; Άνοιξη!

Δεν   πλαλάου!!!!
γιατί νουγάου!!!! γκε γκε;;
[img]http://farm3.static.flickr.com[img]

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #16 on: Σάββατο 11 Απρίλιος 2009, 01:04:04 πμ
Ανθισμένες αμυγδαλιές, χρώματα, πουλάκια που κελαηδούν.
Έρωτας: Όλη η φύση ζευγαρώνει. Αναγέννηση, ελπίδα, αισιοδοξία. Όλα θα πάνε καλύτερα!
Ψώνια: ανοιξιάτικα ρούχα στις βιτρίνες!
 Βόλτες! Βόλτες! Βόλτες! Αλλεργίες. Το πέρασμα στην αγαπημένη μας εποχή: το καλοκαίρι! Με μία λέξη; Άνοιξη!

Και οι μυρωδιες...
Καθε γειτονια μοσχοβολαει!

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #17 on: Σάββατο 11 Απρίλιος 2009, 04:02:39 πμ
Πολύ προσοχή... ακόμα περισσότερη απ οση συνήθως.
Στους δρόμους έχει χτυπήσει η Ανοιξήτηδα , η γνωστή #@$#@$ που χτυπάει κάθε χρονιά και προκαλεί εκατοντάδες ατυχήματα.
Δε ξέρω τι παθαίνει ο κόσμος και τρελαίνεται.

Μια δικαιολογία/εξήγηση (που έχει και επιστημονική βάση) είναι το φαινόμενο του «εαρινού κάματου». Ο οργανισμός μπαίνοντας από το χειμώνα (όπου βρίσκεται σε μεγαλύτερη εγρήγορση και ένταση λόγω κρύου κλπ) στην άνοιξη (βλ. πιο άνετες θερμοκρασίες) επαναπροσαρμόζεται... κατεβάζοντας στροφές! Οπότε αυτό μπορεί να έχει ως φυσιολογικό επακόλουθο την εμφάνιση κάποιας ραθυμίας, ανάλογη ελάττωση προσοχής/συγκέντρωσης κλπ.
« Last Edit: Σάββατο 11 Απρίλιος 2009, 15:17:06 μμ by Chris_de_Ze »

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline Ghallas

• Azariah ben Moses dei
  • Rossi και πάνω !
  • Quocunque Jeceris Stabit
Reply #18 on: Σάββατο 11 Απρίλιος 2009, 11:00:11 πμ
Η νηστεία της Σαρακοστής φταίει...  ::)

My bike got stolen and all I got was this lousy thread. And the bike back...

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #19 on: Σάββατο 11 Απρίλιος 2009, 16:55:41 μμ
Μια δικαιολογία/εξήγηση (που έχει και επιστημονική βάση) είναι το φαινόμενο του «εαρινού κάματου».

Για κάθε έκφανση της mαλακίας έχουμε δώσει κι ένα όνομα για να μετριάσουμε το ειδικό της βάρος και να την δικαιολογήσουμε! :eusa_clap:

Ωραίοι είμαστε....την επόμενη φορά δεν θα μουτζώσω!
Θα τον στείλω στο φαρμακείο για χάπια καταστολής του εαρινού κάματου! ;D

Offline panbou

• Homo-Provatus
  • Rossi και πάνω !
  • Carpe Diem
    • Μένουμε Σούνιο
Reply #20 on: Σάββατο 11 Απρίλιος 2009, 17:16:02 μμ
Η νηστεία της Σαρακοστής φταίει...  ::)

Ίσως αλλά το "σώζει" η προσευχή :pope:

Παναγιώτης Μπουρλέσης
www.sounion.gr

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #21 on: Σάββατο 11 Απρίλιος 2009, 17:35:26 μμ
Για κάθε έκφανση της mαλακίας έχουμε δώσει κι ένα όνομα για να μετριάσουμε το ειδικό της βάρος και να την δικαιολογήσουμε!
Μιλάμε για την αυξημένη συχνότητα που παρατηρείται ειδικά αυτή την εποχή. Όχι για τη γενικότερη μαλάκυνση που (δυστυχώς) δέρνει/σέρνει αρκετούς (ανίατα) όλο το χρόνο!
:clubbed:

ΥΓ: Η επιστημονική άποψη/κοινότητα πάντως αυτά λέει. Και σε κλίματα και με λαούς όπως τους δικούς μας, το φαινόμενο είναι ακόμα πιο έντονο. Αν βάλεις μέσα και τον ωχαδερφισμό, ... ήρθε και έδεσε!
« Last Edit: Σάββατο 11 Απρίλιος 2009, 17:45:28 μμ by Chris_de_Ze »

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #22 on: Σάββατο 11 Απρίλιος 2009, 19:15:37 μμ
  Δείτε πάντως και την αστεία πλευρά του θέματος. Αντί το "η άνοιξη μας έφτασε εμπρός βήμα ταχύ, να την προϋπαντήσουμε παιδιά στην εξοχή.." που τραγουδούσαμε κάποτε, σήμερα φτάσαμε να λέμε "προσοχή γιατί ήρθε η άνοιξη και κινδυνεύουμε/σκοτωνόμαστε μεταξύ μας περισσότερο".
  Δεν έχουμε το Θεό μας  :2hysterical:

Εγώ χτες έβαλα πρώτη μέρα το καλοκαιρινό τζάκετ, αλλά διαπίστωσα ότι δεν είναι ακόμη ώρα. Για μέσα στην πόλη, άντε και κοντινές διαδρομές γύρω εντάξει αλλά για κάτι περισσότερο όχι ακόμα!
« Last Edit: Σάββατο 11 Απρίλιος 2009, 19:17:36 μμ by M. I. Pagalos »

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline fparis

• Anaconda Team Member
  • Rossi και πάνω !
Reply #23 on: Τετάρτη 22 Απρίλιος 2009, 04:02:17 πμ
Έφτασε η άνοιξη και οι αλεργείες μαζι της. Αχ τί τραβάω κάθε χρόνο.
Πάνω στην μοτο όμως δεν έχω πρόβλημα. Πως γίνεται αυτό δεν ξέρω. Όλη η γυρη πάνω μου έρχεται και τίποτα.

Να είσαι Έλληνας είναι περηφάνεια.
Να είσαι Μακεδόνας είναι τίτλος

…τὸ εὔδαιμον τὸ ἐλεύθερον, τὸ δ' ἐλεύθερον τὸ εὔψυχον…

Offline Venumis (Mike)

• Rossi και πάνω !
Reply #24 on: Τετάρτη 22 Απρίλιος 2009, 14:15:04 μμ
Ρωτάς λες και δεν ξέρεις το λόγο.
Ο λόγος των ατυχημάτων είναι ένας.
Οι γυναίκες!!

ΟΧΙ οι γυναικες οδηγοι......Αλλά οι γυναίκες πεζοί.( οι γυναίκες οδηγοί φταίνε όλο το χρόνο)
Γυναίκες με string
Γυναίκες με μίνι.
Γυναίκες με see throu
Γυναίκες με kolan
Γυναίκες με .........
Πολύ θέλει??
2 δεύτερα να κοιτάξεις αλλού όταν τρέχεις με 60 έχεις διανύσει 120 μέτρα δρόμου Αν ο μπροστά σου είναι Gay και δεν κοίταξε την γκόμενα άλλα τον παππού που περνάει τον δρόμο κάθετα και φρενάρει τότε του την κάρφωσες.
Το νου σας πάνε να μας ξεπαστρέψουν.
Ήδη η αντιστοιχία είναι 7 προς 1.
Ήθελα να ξέρα ποιος πάει με τις άλλες 6 μου. ;D

+1

Μετά απο τόσα χρόνια ακόμα ακούω Heavy metal και το γουστάρω τρελά..Μπράβο μου ο μπαγάσας, μου αρέσω !