Hellas Transalp Forum

ΑΝΤΑΛΑΓΕΣ

leyteris · 4576

Offline leyteris

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
  • το μωρο μου
on: Σάββατο 04 Απρίλιος 2009, 23:22:30 μμ
 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ TRANSALP 650 '01 ΜΠΛΕ, 2 ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ  ΓΝΗΣΙΕΣ ΚΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΜΑ ΤΟΥ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟΥ ΣΕ ΜΠΛΕ ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΑΓΗ ΨΑΧΝΩ ΨΥΓΕΙΑ{ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ},ΒΑΛΙΤΣΑ,ΧΟΥΦΤΕΣ, ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΟΝΙ

Offline Venumis (Mike)

• Rossi και πάνω !
Reply #1 on: Σάββατο 18 Απρίλιος 2009, 15:49:23 μμ
κάτι ετοιμάζεις εσυ  ;D

Μετά απο τόσα χρόνια ακόμα ακούω Heavy metal και το γουστάρω τρελά..Μπράβο μου ο μπαγάσας, μου αρέσω !

Offline leyteris

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
  • το μωρο μου
Reply #2 on: Τετάρτη 22 Απρίλιος 2009, 03:08:57 πμ
  <<<<<<<<< κάτι ετοιμάζεις εσυ >>>>>>  :eusa_naughty: :eusa_naughty: :eusa_naughty:
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΕΣ ΕΤΣΙ ΦΙΛΑΡΑΚΟ??? ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑΚΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΑ
« Last Edit: Τετάρτη 22 Απρίλιος 2009, 03:10:47 πμ by leyteris »

Offline Venumis (Mike)

• Rossi και πάνω !
Reply #3 on: Τετάρτη 22 Απρίλιος 2009, 13:20:33 μμ
  <<<<<<<<< κάτι ετοιμάζεις εσυ >>>>>>  :eusa_naughty: :eusa_naughty: :eusa_naughty:
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΕΣ ΕΤΣΙ ΦΙΛΑΡΑΚΟ??? ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑΚΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΑ

Οχι βρε Λεύτερη δεν σου την "λέω" ηταν καθαρά με χιουμοριστικό υφος το μήνυμα μου ! :D

Αν ήταν σε μαύρο χρώμα αυτά που δίνεις ίσος και να με ενδιέφεραν , είναι μαύρη η μηχανή μου..
Εχω 2 μπαγαζιέρες που δεν χρησιμοποιώ , μια της Givi 42lt και μια κινέζικη 45lt (με φως stop) έχεις τίποτα απο hardware υπολογιστη ή καμία οθόνη ?     

Μετά απο τόσα χρόνια ακόμα ακούω Heavy metal και το γουστάρω τρελά..Μπράβο μου ο μπαγάσας, μου αρέσω !

Offline Γιάννης Σταυρουλάκης

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • by Jstavrou
Reply #4 on: Τετάρτη 22 Απρίλιος 2009, 15:31:02 μμ
... έχεις τίποτα απο hardware υπολογιστη ή καμία οθόνη ?     
Οθόνη έχω να σου χαρίσω εγώ.
Πάρε τηλ. σε αυτό που έχω στο προφίλ, μετά τις 10:00

There are 3 kinds of people.
Those who MAKE things happen.
Those who WATCH what happens.
Those who WONDER what happened.
Μέλος Κ.Τ. XL650V

Offline leyteris

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
  • το μωρο μου
Reply #5 on: Πέμπτη 23 Απρίλιος 2009, 22:26:17 μμ
{{{{{{{Οχι βρε Λεύτερη δεν σου την "λέω" ηταν καθαρά με χιουμοριστικό υφος το μήνυμα μου !

Αν ήταν σε μαύρο χρώμα αυτά που δίνεις ίσος και να με ενδιέφεραν , είναι μαύρη η μηχανή μου..
Εχω 2 μπαγαζιέρες που δεν χρησιμοποιώ , μια της Givi 42lt και μια κινέζικη 45lt (με φως stop) έχεις τίποτα απο hardware υπολογιστη ή καμία οθόνη ? }}}}}}}}}}...... φιλε μου venumis απο αυτα δεν εχω τιποτα απλα 2-3 πραματακια για το transalp εχω τιποτε αλλο, οσο για την μπαγαζιερα την 42lt ποσο θα μας κοστισει????

Offline Venumis (Mike)

• Rossi και πάνω !
Reply #6 on: Κυριακή 26 Απρίλιος 2009, 12:19:20 μμ
{{{{{{{Οχι βρε Λεύτερη δεν σου την "λέω" ηταν καθαρά με χιουμοριστικό υφος το μήνυμα μου !

...... φιλε μου venumis απο αυτα δεν εχω τιποτα απλα 2-3 πραματακια για το transalp εχω τιποτε αλλο, οσο για την μπαγαζιερα την 42lt ποσο θα μας κοστισει????

Την έχω και την τρώει η σκόνη , ελα να την πάρεις , στην χαρίζω  ;)

Offline leyteris

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
  • το μωρο μου
Reply #7 on: Τετάρτη 29 Απρίλιος 2009, 19:16:16 μμ
γεια σου φιλαρακο venumis θα μου εκανες μεγαλη χαρη να μου την εδινες, χαθηκα για λιγο καιρο διοτι γεννησε η γυναικα μου τον 3 γιο μου και καταλαβενεις!! που βρισκεσαι εσυ?

Offline Venumis (Mike)

• Rossi και πάνω !
Reply #8 on: Τετάρτη 13 Μάιος 2009, 01:01:22 πμ
γεια σου φιλαρακο venumis θα μου εκανες μεγαλη χαρη να μου την εδινες, χαθηκα για λιγο καιρο διοτι γεννησε η γυναικα μου τον 3 γιο μου και καταλαβενεις!! που βρισκεσαι εσυ?

Ειχα χαθεί κ εγω , σου έστειλα sms για να κανονίσουμε που και πότε !!