Όσες φορές και να έχω πάει, το μόνο που λέω πριν επιστρέψω στο σπίτι είναι: "θα ξανάρθω"...
Η διαδρομή, λίγα λεπτά αφού "αποχαιρετίσουμε" την Εθνική είναι απλά... υπέροχη.
Ραντεβού λοιπόν στις 08:45 την Κυριακή 29 Μαρτίου 2009, ΑΚΡΙΒΩΣ μετά τα διόδια της Ελευσίνας.
ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Ξημερώματα της Κυριακής αλλάζει η ώρα και κοιμόμαστε (στο σπίτι μας) 1 ώρα λιγότερο.
Αφού περάσουμε τα πρώτα διόδια της Αθηνών – Πατρών θα ανεβούμε στην Ακροκόρινθο. Πόσες δεκάδες φορές έχουμε περάσει από κάτω, ενώ καμία δεν έχουμε ανέβει…

Πολλές φορές οι χωματόδρομοι κρύβουν πολλά. Δύσκολα όμως θα κρύψουν κάτι από την ΤRANSALP. Κυρίες και κύριοι... τα "Μετέωρα" των Τρικάλων.

Μετά από 2 χλμ.
βατού χωματόδρομου φθάνουμε στην Παναγία των βράχων. Θα καταλάβετε γιατί πήρε και την ονομασία "Μετέωρα" Τρικάλων Κορινθίας

Απλά... δεν υπάρχει...

Η Λίμνη Δόξας κρύβει πολλά απρόοπτα. Μέχρι και ημίγυμνους άρρενες μπορεί να δεις στην άκρη του δρόμου και να κάνουν οτοστόπ… Δεν είναι κακοί… ΜΟΥΡΛΟΙ είναι!!!

Κι άλλος χωματόδρομος, για πεζοπορία αυτή την φορά. 200 μέτρα είναι ΜΟΝΟ αλλά η θέα της Στυμφαλίας είναι ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ...

Ο Στρατηγός της λίμνης με τον μπλε στρατό του... ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ 15.03.09

Ψηθήκατε ε;
Και εγώ...
Δηλώστε συμμετοχή γιατί εκτός από τις βολτούλες μας, τον καφέ μας, προβλέπω να έχουμε και την "μασαμπούκα" μας!!!
Και για να μην ξεχνιόμαστε...
Σε κάθε διαδρομή τα μέλη θα πρέπει απαραιτήτως να τηρούν τον ΚΟΚ και να λαμβάνουν μέτρα προστασίας γι' αυτούς, τους συνεπιβάτες αλλά και τους συνοδοιπόρους τους. Θα πρέπει δε να ακολουθούν τον εκάστοτε αρχηγό και να συμβάλλουν στην ομαλή και απρόσκοπτη διαδρομή του ταξιδιού.
Στα παρακάτω link είναι κάποιοι από τους κανόνες…http://www.transalpforum.gr/index.php?topic=91.0http://www.transalpforum.gr/index.php?topic=7466.msg122408#msg122408memos 2 ΤΑ (για να ξέρουμε πόσοι θα έρθουν με μηχανές και πόσοι με αυτοκίνητα)
« Last Edit: Τετάρτη 18 Μάρτιος 2009, 07:54:06 πμ by memos »
Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;Το αγαπημένο μου παραμύθι... ο Λαγός με τη Χελώνα.
Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………