Ταξιδευτής · 49062
Το κανόνισα.... Θα βρίσκομαι Τρίκαλα 3-8 Μαρτίου. Γιά τους Θεσσαλούς: Μη περιμένουμε το ΣΚ γιά να βρεθούμε....
θα βρεθουμε αρκει να μην κανεις κανενα αθλητικο σχολιο...γιατι ποναει...
memo θα φαμε τα μουστακια μας,θα πιαστουμε μαλι με μαλι...προσεχε.ξερω καρατε.
γιά Κρητικούς μόνο ΠΡΟΣΟΧΗ μέχρι τή Πέμπτη 26.02.09 πρέπει νά έχω μέ πμ τά ονοματεπώνυμα αυτών πού θά ταξιδέψουν καί αριθμούς κυκλοφορίας τών μηχανών γιά νά κανονίσουμε τό θέμα τής έκπτωσης στό παπόρο.
Όσοι έχουν κάνει κράτηση και έχουν δώσει την προκαταβολή , ας κάνουν έναν κόπο να το σημειωσουν και στην λίστα:http://spreadsheets.google.com/ccc?key=pzLi7rnFt_1-F8Van3gONPQ
Ετοιμος.
θενξ παλικάρι μ' αϊ σπίκ ίνγκλαντ βερυ γουελ!!!
πολύ ευχαρίστως να το έκανα αλλά δεν εχω ίντερνετ καρντια μου!!!Έκλεισα δίκλινο μαζί με τον Γιώργο τον εξωτικ. (η καλή μου δεν ακολούθησε τελικά) έβαλα και την προκαταβολή αλλά δεν μπορώ να συμπληρώσω την λίστα. ένα χριστιανόπουλο να βοηθήσει!!!
hotel Αντωνιαδης με τις εξης τιμες * με πρωινο1ο κλινο 402η κλινο 543η κλινο 70-----------------------------------------------------------------Περνετε τηλεφωνο για το hellas transalp club και περνετε αυτες τις τιμες.επειτακαταθεση προκαταβολης στην * εθνικη τραπεζα 365/95056361* alpha 331/0023-200-00-296 Αντωνιαδης Μιχαλης*Αυτα τα 2 μου δωσανε παιδια μολις τωρα!Αυτα οσον αφορα τους διπλους! τωρα για τους μονους βρητε το ζευγαρι σας και καντε μαζι την κρατηση! για οποιαδηποτε διευκρινιση εδω ειμαστε!Αντωνιαδης HotelΟδός Τρικάλων 148, τ.κ. 422 00Καλαμπάκα, ΘεσσαλίαTηλ. 24320 24387, 23419Fax. 24320 24319E-mail: info@hotelantoniadis.gr-------------------------------------------------------------------------------------------------------------εδω συμπληρωνουμε τη λιστα http://spreadsheets.google.com/ccc?key=pzLi7rnFt_1-F8Van3gONPQ
γιά Κρητικούς μόνο ΠΡΟΣΟΧΗ μέχρι τή Πέμπτη 26.02.09 πρέπει νά έχω μέ πμ τά ονοματεπώνυμα αυτών πού θά ταξιδέψουν καί αριθμούς κυκλοφορίας τών μηχανών γιά νά κανονίσουμε τό θέμα τής έκπτωσης στό παπόρο.Quoteέχουμε μαζευτεί μόνο 5 άτομα γιά εισιτήρια οπότε τό βλέπω χλωμό γιά έκπτωσηόλοι λένε ότι θά αποφασίσουν από βδομάδαοπότε μέχρι Δευτέρα βράδυ προσπαθήστε γιά συμμετοχή ειδάλλως τή κάτσαμε
έχουμε μαζευτεί μόνο 5 άτομα γιά εισιτήρια οπότε τό βλέπω χλωμό γιά έκπτωσηόλοι λένε ότι θά αποφασίσουν από βδομάδαοπότε μέχρι Δευτέρα βράδυ προσπαθήστε γιά συμμετοχή ειδάλλως τή κάτσαμε
Μάλλον η τύχη δεν θα είναι με το μέρος μας αν τα στοιχεία του καιρού είναι ίδια με τα σημερινά.
Παίδες εγώ από αύριο το μεσημέρι θα είμαι Τρίκαλα. Ελπίζω να βρεθώ με κάποιους πριν το ΣΚ γιά ένα καφέ. Το κινητό μου είναι στο προφίλ μου.
Κλεισμενα δωματια και για μενα και για Παυλο.πηγα να ανανεωσω και το εξελ, αλλα μαλλον δεν με αφηνει να το σωσω.Οποτε όποιος μπορει ας το αλλαξει και με τα νεα δεδομενα.