Hellas Transalp Forum

ITT 2009, Ομάδα Κεντρικής Ευρώπης

Yianni · 22344

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Πάω αργά για να φτάσω πρώτος...
Reply #25 on: Τετάρτη 04 Φεβρουάριος 2009, 18:51:43 μμ
Βιάζεσαι λιγάκι ή μου φαίνεται?

Περκέ το λες αυτό Γιάννη;

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Το αγαπημένο μου παραμύθι... ο Λαγός με τη Χελώνα.

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………

Offline apnea_xaos

• Rossi και πάνω !
  • οι 4 ροδες ταξιδευουν το κορμι, οι 2 την ψυχη!!!
Reply #26 on: Τετάρτη 04 Φεβρουάριος 2009, 18:52:09 μμ
εγω μαλλον μονος μου με την Ευα θα ανεβω...  :'(

γιατι εσεις οι προνομιουχοι "Αθηναιοι" μπορειτε να φυγετε απο παρασκευη χωρις να χασετε αδεια, ενω εγω την παρασκευη θα ειμαι σε αλλο πλοιο για αθηνα... >:(

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #27 on: Τετάρτη 04 Φεβρουάριος 2009, 18:54:18 μμ

γιατι εσεις οι προνομιουχοι "Αθηναιοι" μπορειτε να φυγετε απο παρασκευη χωρις να χασετε αδεια, ενω εγω την παρασκευη θα ειμαι σε αλλο πλοιο για αθηνα... >:(

Μη σε νοιάζει Παναγιώτη, θα βρεθούμε κάπου.

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………

Offline apnea_xaos

• Rossi και πάνω !
Reply #28 on: Τετάρτη 04 Φεβρουάριος 2009, 18:57:02 μμ
ναι ναι...

στην Γερμανια...!  ;D
« Last Edit: Τετάρτη 04 Φεβρουάριος 2009, 19:02:33 μμ by apnea_xaos »

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #29 on: Τετάρτη 04 Φεβρουάριος 2009, 19:12:29 μμ
Σε μία κουβέντα που κάναμε χτες στο ΣΥΜΟΦΕ με τον Θεόφραστο, σκεφτόμασταν μήπως συμφέρει να ξεκινήσουμε από Βενετία.

Το πρόβλημα με την Ανκώνα είναι ότι το πλοίο φτάνει εκεί μεσημέρι (Αφιξη με ΑΝΕΚ Κυριακή 12.30μμ) Μέχρι να βγούμε από το πλοίο να μαζευτούμε και να ξεκινήσουμε θα φάμε άλλη μιά ώρα. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορούμε να καλύψουμε μεγάλη απόσταση μέχρι την 1η διανυκτέρευση

Υπάρχει βέβαια και η Superfast με την οποία όμως δεν βολεύει η επιστροφή. Αυτό σημαίνει ότι γυρνάμε με άλλη εταιρεία και χάνουμε μία αρκετά σημαντική εκπτωση 30% (γύρω στα 70-80 ευρώ/ζεύγαρι)

Από την άλλη το μείον της Βενετίας έχει να κάνει με τις 2 νύχτες στο πλοίο (με όλα τα μειονεκτήματα της μεγάλης παραμονής, σ'αυτό) αλλά φτάνουμε φρέσκοι, πρωί (7.30πμ) και έχουμε όλοκληρη μέρα μπροστά μας γιά να καλύψουμε μεγαλύτερη απόσταση.

Οι τιμές των εισιτηρίων είδα (παράξενο) ότι δεν διαφέρουν. Είτε Ανκώνα, είτε Βενετία είναι το ίδιο.

Επίσης να προτείνω αν κάποιος έχει μί αάλλη διαδρομή στο μυαλό του ας την δηλώσει εδώ, ωστε να ξέρουμε αν θα κάνουμε ένα γκρουπ (με αμοιβαίες υποχωρήσεις ;D) ή περισσότερα ώστε να καλυφθούν όσο γίνεται περισσότερες επιθυμίες.

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #30 on: Τετάρτη 04 Φεβρουάριος 2009, 19:14:18 μμ

Παναγιώτη δεν υπάρχει σύνδεση Μυτιλήνης με Θεσσαλονίκη?

Η έστω με Καβάλα?
« Last Edit: Τετάρτη 04 Φεβρουάριος 2009, 19:23:10 μμ by Yianni »

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #31 on: Τετάρτη 04 Φεβρουάριος 2009, 19:25:30 μμ
Αν υπάρχει σύνδεση και βολέυουν οι ώρες, μπορείς να πάρεις το πλοίο (που θα -αν- πάρουμε εμείς από Πάτρα) από Ηγουμενίτσα το Σάββατο το πρωι.

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #32 on: Τετάρτη 04 Φεβρουάριος 2009, 19:28:51 μμ
Σε μία κουβέντα που κάναμε χτες στο ΣΥΜΟΦΕ με τον Θεόφραστο, σκεφτόμασταν μήπως συμφέρει να ξεκινήσουμε από Βενετία.

Το πρόβλημα με την Ανκώνα είναι ότι το πλοίο φτάνει εκεί μεσημέρι (Αφιξη με ΑΝΕΚ Κυριακή 12.30μμ) Μέχρι να βγούμε από το πλοίο να μαζευτούμε και να ξεκινήσουμε θα φάμε άλλη μιά ώρα. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορούμε να καλύψουμε μεγάλη απόσταση μέχρι την 1η διανυκτέρευση

Υπάρχει βέβαια και η Superfast με την οποία όμως δεν βολεύει η επιστροφή. Αυτό σημαίνει ότι γυρνάμε με άλλη εταιρεία και χάνουμε μία αρκετά σημαντική εκπτωση 30% (γύρω στα 70-80 ευρώ/ζεύγαρι)

Από την άλλη το μείον της Βενετίας έχει να κάνει με τις 2 νύχτες στο πλοίο (με όλα τα μειονεκτήματα της μεγάλης παραμονής, σ'αυτό) αλλά φτάνουμε φρέσκοι, πρωί (7.30πμ) και έχουμε όλοκληρη μέρα μπροστά μας γιά να καλύψουμε μεγαλύτερη απόσταση.

Γιάννη εάν θυμάσαι, επέμενα χθες το βράδυ ότι τα μειονεκτήματα της Ανκόνα είναι περισσότερα από της Βενετίας.
Εξάλλου το έχω γράψει από τις 26.1.09 (για Βενετία) όταν είχαμε μιλήσει και για επίσκεψη στην Ελβετία.

Αυτό που θα ήθελα εγώ είναι να "ζήσω" τις εικόνες που βλέπω και όχι να περνάνε δίπλα μου γρήγορα…
Γι΄αυτό τον λόγο το πιο πιθανό είναι να γίνουν μία ή δύο διανυκτερεύσεις των 2 ημερών σε όμορφες (όχι απαραίτητα μεγάλες) πόλεις-κωμοπόλεις.

(Μιλάω στον πρώτο ενικό για να μην νομίζετε ότι θέλω να υποχρεώσω κάποιον να κάνει το δικό μου.)

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Offline apnea_xaos

• Rossi και πάνω !
Reply #33 on: Τετάρτη 04 Φεβρουάριος 2009, 19:35:35 μμ
Παναγιώτη δεν υπάρχει σύνδεση Μυτιλήνης με Θεσσαλονίκη?

Η έστω με Καβάλα?

για θεσσαλονικη υπαρχει αλλα ειναι πολυ χαλια το δρομολογιο και δεν βολευει.... (καθε Πεμπτη 23:00)
για καβαλα εχει 2 καθε τριτη στις 1 το βραδυ και καθε κυριακη στις 18:00

εγω εχω καταληξει στο οτι Ελλαδα μονο η Αθηνα ειναι τελικα...
« Last Edit: Τετάρτη 04 Φεβρουάριος 2009, 19:41:29 μμ by apnea_xaos »

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #34 on: Τετάρτη 04 Φεβρουάριος 2009, 21:46:13 μμ
Επειδή το κύριο μου μέλημα είναι να είμαστε χαλαροί (όσο γίνεται) διέγραψα κάποια μέρη και σας παραθέτω την τελική μου πρόταση- διαδρομή που είχα από την αρχή στο μυαλό μου.

Βενετία - Lugano (1 νύχτα) 343χλμ (από Ancona είναι δυσκολο να βγει αυτή η διαδρομή γιατί η απόσταση είναι 520χλμ)
εναλλακτικά αντι Lugano μπορούμε να μείνουμε στο Bellagio (είναι πιό κοντά {291χλμ} πολύ γραφικό και δεν περνάμε και κοντά από το Μιλάνο) και μετά έχουμε 356χλμ έως την Kostanz

Lugano - Kostanz (2 νύχτες) 297χλμ

Konstanz - Μόναχο (1 νύχτα) 227χλμ

Μόναχο - ΙΤΤ 162χλμ (στο Μόναχο μπορούμε να δώσουμε ραντεβού και με άλλες ομάδες)

Μετά την ΙΤΤ, με κατεύθυνση προς Βενετία μπορεί να ενωθούμε με άλλες ομάδες που θα πάρουν το πλοίο της επιστροφής
με μία διανυκτέρευση είτε προς Villach, είτε προς Ινσμπρουκ.

Στην επιστροφή πιστεύω ότι συμφερει να διανυκτερεύσουμε Villach αφού μετά θα εχουμε μόλις 255χλμ μέχρι την Βενετία.
Το σύνολο της διαδρομής αυτής είναι 1865χλμ ενώ η μεγαλύτερη ημερήσια απόσταση είναι τα 343χμλ ως το Lugano.

Επίσης καλή και ποοοοοολυ χαλαρή διαδρομή είναι του Γιάννη (κρασοπατερα). Εξαρτάται βέβαια τι ζητάει ο καθένας.
« Last Edit: Παρασκευή 06 Φεβρουάριος 2009, 21:07:23 μμ by Yianni »

Offline apnea_xaos

• Rossi και πάνω !
Reply #35 on: Πέμπτη 05 Φεβρουάριος 2009, 06:13:35 πμ
να ρωτησω κατ αλλο?
στο καραβι θα γινουν κρατησεις ομαδικες με καλυτερη τιμη? η ο καθενας θα φροντισει μονος του?

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #36 on: Πέμπτη 05 Φεβρουάριος 2009, 06:15:00 πμ
Οταν καταληξουμε σε δρομολογια και αριθμο ατομων, θα γινει ερευνα.
Για αυτο βιαζομαστε να κλεισουν αυτες οι πρωτες λεπτομερειες.

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #37 on: Πέμπτη 05 Φεβρουάριος 2009, 06:28:18 πμ
Γιάννη το πρόγραμμα είναι καλό και βολικό.  :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

Θα διαβάσω ένα βιβλίο που έχω για την Ελβετία και θα σου πω.

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #38 on: Πέμπτη 05 Φεβρουάριος 2009, 06:31:02 πμ
Παναγιώτη ρώτησες για το εάν υπάρχει καράβι προς Καβάλα ή όπου αλλού προς την β. Ελλάδα;

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Δεν σπάει δεν χαλάει…δεν στραβώνει δεν λυγάει !!
    • http://www.biowines.gr/
Reply #39 on: Πέμπτη 05 Φεβρουάριος 2009, 06:53:10 πμ
Εξετάζω και την περίπτωση για τα άτομα που θα ήθελαν να πάμε από Ancona και την διαδρομή μέσο Ελβετίας που είπε και ο Yianni και είναι ενδιαφέρον, με μια αλλαγή.

Ancona – Lugano (2 μερες διανυχτέρευση)   η με 1 ενδιάμεση στάση και διανυχτέρευση Milano
Lugano – Innsbruk διανυχτέρευση 1 η 2 μέρες   και επιλογή να δούμε τα πολύ όμορφα Kufstein και Kitzbuhel
Μετά Innsbruk – Μunchen (διανυχτέρευση) και
Μunchen – ΙΤΤ
Δεν γράφω χιλιόμετρα γιατί είναι παρεμφερή με του Yianni. Στην συνέχεια τα βλέπουμε.

Από Πάτρα για Βενετία το Σαββάτο 16 Μαΐου έχει 1 δρομολόγιο από ότι κοίταξα και φεύγει στις 12 να μεσάνυχτα και φτάνει Βενετία την Δευτέρα στις 8 το πρωί.

Οι άνθρωποι είναι σαν το κρασί, οι καλοί βελτιώνονται με τα χρόνια, οι άχρηστοι γίνονται ξύδι…..

Offline dskafidas

• Οδηγάρα
Reply #40 on: Πέμπτη 05 Φεβρουάριος 2009, 06:56:58 πμ
Γιάννη με έχεις ψήσει αρκετά. Ωραία διαδρομή ξεκούραστη και με λίγα χιλιόμετρα. Εχω μερικές απορίες όμως αν μπορείς να μου απαντήσεις
1 ) Πόσες μέρες αδειας θα χρεαιστούμε δηλ. ποτε ξεκινάμε απο Αθήνα και πότε επιστρέφουμε ?
2 ) με ξενοδοχεία πως το κανονίζουμε ?
3 ) το συζήτησα με το ετερον ημισυ και δέχετε να πάμε προλαβαίνουμε ?
4 ) περίπου κόστος, ένεκα γάμος εν όψει ?

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
Reply #41 on: Πέμπτη 05 Φεβρουάριος 2009, 06:59:02 πμ
Γιάννη με έχεις ψήσει αρκετά. Ωραία διαδρομή ξεκούραστη και με λίγα χιλιόμετρα. Εχω μερικές απορίες όμως αν μπορείς να μου απαντήσεις
1 ) Πόσες μέρες αδειας θα χρεαιστούμε δηλ. ποτε ξεκινάμε απο Αθήνα και πότε επιστρέφουμε ?
Όταν λές Γιάννη εννοείς εμένα τον Κρασοπατέρα η τον  Yianni ?

Οι άνθρωποι είναι σαν το κρασί, οι καλοί βελτιώνονται με τα χρόνια, οι άχρηστοι γίνονται ξύδι…..

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #42 on: Πέμπτη 05 Φεβρουάριος 2009, 07:02:47 πμ
Εξετάζω και την περίπτωση για τα άτομα που θα ήθελαν να πάμε από Ancona και την διαδρομή μέσο Ελβετίας που είπε και ο Yianni και είναι ενδιαφέρον, με μια αλλαγή.

Γιάννη γιατί να πας από Ανκόνα;

(πληροφοριακά το ρωτάω)

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Offline apnea_xaos

• Rossi και πάνω !
Reply #43 on: Πέμπτη 05 Φεβρουάριος 2009, 07:09:35 πμ
Παναγιώτη ρώτησες για το εάν υπάρχει καράβι προς Καβάλα ή όπου αλλού προς την β. Ελλάδα;

για θεσσαλονικη υπαρχει αλλα ειναι πολυ χαλια το δρομολογιο και δεν βολευει.... (καθε Πεμπτη 23:00)
για καβαλα εχει 2 καθε τριτη στις 1 το βραδυ και καθε κυριακη στις 18:00

εγω εχω καταληξει στο οτι Ελλαδα μονο η Αθηνα ειναι τελικα...

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
Reply #44 on: Πέμπτη 05 Φεβρουάριος 2009, 07:15:09 πμ
Γιάννη γιατί να πας από Ανκόνα;

(πληροφοριακά το ρωτάω)
Από Πάτρα ρε Μεμο φεύγουμε Σαββάτο μεσημέρι στις 14 και την Κυριακή στις 10.30 το πρωί είμαστε Ancona και πάμε όπου θέλουμε, και κερδίζουμε 1 νύχτα στην στεριά σε όποια πόλη θέλουμε.
Για Βενετία θα φύγουμε Σαββάτο νύχτα από Πάτρα και θα πάμε Βενετία την Δευτέρα το πρωί, προτιμώ να οδηγάω και τα 100 η 200 χιλιόμετρα παραπάνω να τα καλύψω σε 2 η 3 ώρες παρά να κάθομαι στο καράβι μία νύχτα παραπάνω. Εξάλλου για να δούμε μέρη πάμε και όχι θάλασσα.

Το ίδιο κέρδος έχεις και στην επιστροφή. Δευτέρα παίρνεις καράβι και Τρίτη είσαι σπίτι σου.
(Τα παραπάνω τα γράφω γιατί τα έχω κάνει και έχω πει να μην ξαναπάω από  Βενετία γιατί χάνεις πολύ χρόνο στο καράβι και από ένα σημείο και μετά είναι βαρετά)

Τώρα εδώ μέσα προτάσεις κάνουμε και θα όλα θα τα βολέψουμε.

Άλλα δεν βλέπω και κανέναν άλλο να προτείνει κάτι ??
« Last Edit: Πέμπτη 05 Φεβρουάριος 2009, 07:25:43 πμ by ΓΙΑΝΝΗΣ XL700 »

Offline dskafidas

• Οδηγάρα
Reply #45 on: Πέμπτη 05 Φεβρουάριος 2009, 07:18:47 πμ
εννοώ τον Yianni .

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #46 on: Πέμπτη 05 Φεβρουάριος 2009, 07:55:08 πμ
Από Πάτρα ρε Μεμο φεύγουμε Σαββάτο μεσημέρι στις 14 και την Κυριακή στις 10.30 το πρωί είμαστε Ancona και πάμε όπου θέλουμε, και κερδίζουμε 1 νύχτα στην στεριά σε όποια πόλη θέλουμε.
Για Βενετία θα φύγουμε Σαββάτο νύχτα από Πάτρα και θα πάμε Βενετία την Δευτέρα το πρωί, προτιμώ να οδηγάω και τα 100 η 200 χιλιόμετρα παραπάνω να τα καλύψω σε 2 η 3 ώρες παρά να κάθομαι στο καράβι μία νύχτα παραπάνω. Εξάλλου για να δούμε μέρη πάμε και όχι θάλασσα.

Το ίδιο κέρδος έχεις και στην επιστροφή.
(Τα παραπάνω τα γράφω γιατί τα έχω κάνει και έχω πει να μην ξαναπάω από  Βενετία γιατί χάνεις πολύ χρόνο στο καράβι και από ένα σημείο και μετά είναι βαρετά)

Γιάννη ο καθένας όπως το βλέπει.

Χαμένο βράδυ θεωρό αυτό το βράδυ που θα κάτσω στην Αθήνα και όχι του καραβιού. Ο ένας λόγος που θέλω να φύγω από Παρασκευή είναι και αυτός.
Ο άλλος λόγος είναι, ότι θέλω από το πρώτο βράδυ να είμαι χαλαρά στην Ελβετία και η νύχτα που θα κερδίσω να μην είναι αναγκαστικά στην Ιταλία.

Από Βενετία, το μόνο που θα χάσουμε είναι η παραμονή μας για μισή (και ούτε) μέρα στην Αθήνα.

Τεσπα… ο καθένας με τις δικές του ανάγκες και τα δικά του κριτήρια βλέπει την διαδρομή…

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #47 on: Πέμπτη 05 Φεβρουάριος 2009, 08:11:16 πμ
Ο Γιάννης από την πλευρά του έχει δίκιο. Εχει κάνει πολλές φορές την διαδρομή και όλοι καταλαβαίνουν ότι οι ώρες του καραβιού δεν περνάνε ευκολα.

Γιά μένα πάντος που είναι η παρθενική μου εμφάνιση με πλοίο στο εξωτερικό, δεν με ενοχλεί το επιπλέον βράδυ. Αλλά θεωρώ ότι ένα επιπλέον πλεονέκτημα που έχει η Βενετία σε σχέση με την Ανκόνα είναι και οικονομικής φύσης. Μέσω Ανκόνας θα πληρώσουμε περισότερες βενζίνες, διόδια + μία διανυκτέρευση. Από Βενετία η επιπλέον διανυκτέρευση είναι ήδη πληρωμένη, στην τιμή του εισιτηρίου.

Πέρα από αυτά πάντος η διαδρομή που προανέφερα (αν αποφασίσουμε να πάμε προς Lugano-Kontanz) δεν βγαίνει από Ανκώνα.

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #48 on: Πέμπτη 05 Φεβρουάριος 2009, 08:26:37 πμ
Ο Γιάννης από την πλευρά του έχει δίκιο. Εχει κάνει πολλές φορές την διαδρομή και όλοι καταλαβαίνουν ότι οι ώρες του καραβιού δεν περνάνε ευκολα.

Γιά μένα πάντος που είναι η παρθενική μου εμφάνιση με πλοίο στο εξωτερικό, δεν με ενοχλεί το επιπλέον βράδυ. Αλλά θεωρώ ότι ένα επιπλέον πλεονέκτημα που έχει η Βενετία σε σχέση με την Ανκόνα είναι και οικονομικής φύσης. Μέσω Ανκόνας θα πληρώσουμε περισότερες βενζίνες, διόδια + μία διανυκτέρευση. Από Βενετία η επιπλέον διανυκτέρευση είναι ήδη πληρωμένη, στην τιμή του εισιτηρίου.

Πέρα από αυτά πάντος η διαδρομή που προανέφερα (αν αποφασίσουμε να πάμε προς Lugano-Kontanz) δεν βγαίνει από Ανκώνα.

Γιάννη το ξέρω ότι ο (άλλος) Γιάννης δεν έχει άδικο, εξάλλου το ίδιο λέω και παραπάνω.

Ότι είναι περισσότερα τα έξοδα στο είχα πει και στο ΣΥ.ΜΟ.Φ.Ε.

Όπως είδες έχω πάρει και χάρτη με όλη την κεντρική Ευρώπη και κάποιο βιβλίο για την Ελβετία. Έχω διαβάσει ήδη κάποια πραγματάκια. Θα μπορέσουμε να βρεθούμε κάπου έξω όλοι μαζί (ή όσοι μπορούν) για να μιλήσουμε τετ-α-τετ για περισσότερες λεπτομέρειες; 
Θα είναι ποιο εποικοδομητικό νομίζω…

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #49 on: Πέμπτη 05 Φεβρουάριος 2009, 08:30:45 πμ
Ξεκινάμε Παρασκευή βράδυ (23:59) 15 Μαϊου και επιστρέφουμε Πάτρα Τετάρτη 27 Μαϊου (Δηλαδή 8 εργάσιμες ημέρες)

Αν είμαστε μεγάλο γκρούπ ίσως χρειαστεί να κάνουμε κράτηση από εδώ. Αλλά σ'αυτό καλύτερα να απαντήσει καποιος που έχει σχετική εμπειρία.

Πρέπει να δηλώσεις συμμετοχή (αν δεν έχεις δηλώσει ήδη) στους Γερμανούς, και να την κάνουν δεκτή. Το ποσό πληρώνεται μέχρι τις 31.3.09

Υπολόγισε πρώτα τα στάνταρ:
270,00/ζευγαρι συμμετοχή + 410,00/ζευγάρι+μηχανη (πλοιο, 4κλ.καμπίνα)
Πρόσθεσε (διόδια+βενζίνες γιά 2200 χλμ χονδρικά) + προσωπικά έξοδα, φαγητο, τσιγάρα κλπ
5 ενδιαμεσες διανυκτερεύσεις
Και έχεις προϋπολογιζόμενη δαπάνη.  ;D