Hellas Transalp Forum

Ζητούνται μνήμες.

Γιάννης Σταυρουλάκης · 25301

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #50 on: Παρασκευή 30 Ιανουάριος 2009, 00:35:40 πμ
Ρωτώντας, άκουσα την άποψη πως για τις συναλλαγές μέσω ίντερνετ, κάποιος γνωστός χρησιμοποιεί ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ κάρτα, αντί για πιστωτική. Δεν έχει κόστη και συνδρομές, βγαίνει μόνο με ταυτότητα και ΑΦΜ και συνδέεται με κάποιο λογαριασμό. Το όριο των αγορών είναι όσο και το υπόλοιπο του λογαριασμού. Και χωρίς προμήθεια στο γέμισμα λοιπόν.
Τι λέτε εσείς οι επαΐοντες?

Έχω και μια τέτοια κάρτα (electron visa, που πολλοί από εσάς πιθανόν να έχετε), η οποία δεν είναι credit card αλλά debit card. Η κάρτα αυτή συνδέεται με κάποιο λογαριασμό. Αν έχει μέσα ο λογαριασμός χρήματα, γίνεται η πληρωμή. Αν δεν έχει, τότε δεν γίνεται χρέωση στην κάρτα οπότε ούτε και η πληρωμή.
Με αυτήν έχω αγοράσει από ελληνικά sites. Αλλά κάποια sites του εξωτερικού δεν τη δέχθηκαν.
« Last Edit: Παρασκευή 30 Ιανουάριος 2009, 00:39:50 πμ by Chris_de_Ze »

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline olmega

• νομίζει ότι είναι
  • Rossi και πάνω !
Reply #51 on: Παρασκευή 30 Ιανουάριος 2009, 16:40:28 μμ

πιθήκι, νομίζω οτι αυτό που λες ισχύει μόνο για ένα χρόνο κατά την εγγραφή. Τον επόμενο χρόνο πληρώνεις συνδρομή κανονικά για τη κάρτα, απλά δε το λένε εξ'αρχής για να μη σε αποτρέψει να τη βγάλεις.

Γιάννη όχι έχουμε διάφορες κάρτες από διάφορες τράπεζες σε καμία δεν πληρώνω συνδρομή εδώ και χρόνια. Είναι θέμα ανταγωνισμού. Την επόμενη φορά που θα σου έρθει συνδρομή πάρε και κράξε θα φύγω οι άλλοι μου δίνουν χωρίς συνδρομή κτλ. κτλ. Θα στο αντιλογήσουν το ποσό στον επόμενο λογαριασμό.

Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας \"...Είμαστε πίθηκοι με λεφτά και όπλα\" Tom Waits

Offline Thanosf

• Rossi και πάνω !
  • Όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται ...
    • www.zesta.gr
Reply #52 on: Παρασκευή 30 Ιανουάριος 2009, 16:57:12 μμ
Το παλιό μου Desktop είναι ετοιμοθάνατο και σκέφτομαι σαν συγγενής 1ου βαθμού να δωρίσω τα όργανα του.

Έχει και κάποιες μνήμες μέσα !!!

. . .