Nα γραψω και γω με τη σειρα μου τις εντυπωσεις μου ως Λιτσα!
πρωτη φορα (δεν γνωριζω παλαιοτερα τι γινοταν)συναντηθηκαμε τα μελη της βορειας Ελλαδας τοσοι πολλοι και μαλιστα ολοι με τις οικογενειες τους!ΜΠΡΑΒΟ κατ άρχην σε ολους μας που το καταφεραμε!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙA! για την οργανωση ,δωρα ,ταβερνα (εξαιρετικο φαγητο,επιλογη REDCOM)ακομη και το συμπαν συνομωτησε ωστε ο καιρος να ειναι τοσο καλος για να μπορεσουμε τελικα να βρεθουμε απο διαφορες πολεις της βορειας ,κεντρικης αλλα και νοτιας Ελλαδας.
Η εκπληξη του ΠΑΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ,ΣΩΤΗΡΗ ΑΞΙΩΤΗ,ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΡΟΥΜΠΗ που μας επιφυλασαν εκανε ακομη πιο ομορφη την ατμοσφαιρα και πιο συγκινητικη !Η εκδηλωση μας εγινε πιο μεγαλειωδης !Ολα τα παιδακια που τρεχαν απο δω και απο κει εδιναν μια πιο οικογενειακη ατμοσφαιρα στο μαγαζι (οι μελλοντικοι μηχανοβιοι και συνεχιστες του HELLAS TRANSALP CLUB).Θα ηθελα να σταθω λιγακι σ αυτο ιδιαιτερως για τους νεους συμμετοχοντες αλλα κι αυτους που παραβρεθηκαν χωρις να ειναι μελη του club αλλα και μοτοσικλετιστες .ΕΙΔΑΝ τελικα οτι το να εισαι μελος σ ενα μοτοσικλετιστικο club δεν σημαινει απαραιτητα οτι θα εισαι απο εκεινους που αμαυρωνουν τα ονοματα αλλα και την αγαπη καποιου προς τα διτροχα.Πιστευω να καταλαβαινετε ολοι τι εννοω........
Ειμαστε απλοι ανθρωποι με μια αγαπη που την μοιραζομαστε οχι μονο οι οδηγοι των μηχανων αλλα και οι οικογενειες τους και τα παιδακια τους σε μια οικογενειακη ατμοσφαιρα .
Ευχομαι λοιπον του χρονου να καταφερουμε να κοψουμε πιτα ολοι μαζι (ολη η Ελλαδα μια παρεα)και να μην χωρα η πιτα μας σε αυτοκινητο αλλα να μεταφερθει με φορτηγο

και ....
μετα απο χρονια (να μαστε καλα ολοι)να κοβουμε ολοι αυτοι που ειμασταν χθες εκει
ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ CLUBkαι τα παιδια μας να συνεχισουν αυτο που καποτε ξεκινησαν καποιοι με πολυ κεφι και ειμαι σιγουρη οτι μπορει να το ειχαν στο μυαλο τους αλλα ισως δεν πιστευαν την διασταση που θα επαιρνε ο συλλογος!
ΛΙΤΣΑ(για ναμην παρεξηγηθει το μηνυμα)
ΥΓ. και να σημειωσω οτι δεν υπηρξαν πουθενα "μελανα σημεια"ολα πηγαν κατ΄ευχην