Hellas Transalp Forum

ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ 650

PROKOPIS · 7636

Offline PROKOPIS

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
on: Κυριακή 23 Νοέμβριος 2008, 01:59:40 πμ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 000 ΚΜ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΚΟΥΡΕΨΕ ΤΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΜΕΣΑ.ΖΗΤΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΟΝΟ ΚΟΝΤΕΡ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΣΕ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΘΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΚΤΗ

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #1 on: Κυριακή 23 Νοέμβριος 2008, 02:21:43 πμ
Πριν αγοράσεις κοντέρ, κάνε μια αναζήτηση με την λέξη "ατέρμονας"...θα γλυτώσεις πιθανόν αρκετά λεφτά...

Υ.Γ Προκόπης είπαμε;

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Πάω αργά για να φτάσω πρώτος...
Reply #2 on: Κυριακή 23 Νοέμβριος 2008, 02:49:08 πμ
Πριν αγοράσεις κοντέρ, κάνε μια αναζήτηση με την λέξη "ατέρμονας"...θα γλυτώσεις πιθανόν αρκετά λεφτά...

Υ.Γ Προκόπης είπαμε;

Μήπως εννοεί το γρανάζι ΠΑΝΩ-(ΜΕΣΑ) στο όργανο;

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Το αγαπημένο μου παραμύθι... ο Λαγός με τη Χελώνα.

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………

Offline PROKOPIS

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #3 on: Κυριακή 23 Νοέμβριος 2008, 03:02:25 πμ
ΤΟ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΦΤΙΑΞΙΜΟ ΣΕ 2 ΚΟΝΤΕΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙ Ο ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΧΡΗΣΤΟ.ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΜ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ?ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΩ ΟΡΓΑΝΟ?ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΘΑ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΛΕΡΟ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΝΑ ΨΑΞΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #4 on: Κυριακή 23 Νοέμβριος 2008, 03:15:26 πμ
Καλά πως κατάφερες να κουρέψεις τα γρανάζια μέσα στο κοντέρ στα 15000 χλμ;

Εγώ γι'αυτό είπα για ατέρμονα...σε αυτά τα χιλιόμετρα είναι πολύ πιο λογικό απο τα εσωτερικά γρανάζια...

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #5 on: Κυριακή 23 Νοέμβριος 2008, 03:25:05 πμ
ΤΟ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΦΤΙΑΞΙΜΟ ΣΕ 2 ΚΟΝΤΕΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙ Ο ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΧΡΗΣΤΟ.ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΜ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ?ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΩ ΟΡΓΑΝΟ?ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΘΑ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΛΕΡΟ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΝΑ ΨΑΞΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Καλησπέρα Προκόπη.

Ξεκίνα να ψάχνεις (και να παίρνεις τηλ.) σε μαγαζιά που πωλούν μεταχειρισμένα ανταλλακτικά (θα τα βρεις στις τελευταίες σελίδες των μοτοπεριοδικών).

Όταν βρεις κάτι (μπορεί να βρεις αμέσως ή και να βρεις μετά από αρκετό καιρό) πες τους να στο στείλουν με αντικαταβολή.

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #6 on: Κυριακή 23 Νοέμβριος 2008, 03:27:22 πμ
Α.... και μην γράφεις με κεφαλαία εκτός άμα θες να φωνάξεις… ένας από τους κανόνες.

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Offline Σεραφειμ

• Απλός οδηγός
Reply #7 on: Κυριακή 23 Νοέμβριος 2008, 04:48:45 πμ
Αξιοπιστια HONDA στα 15000 χλμ τι να πω (στα 30000 χλμ εχω αλλαξει αλυσογραναζα ρουλεμαν λαιμου και ατερμονα) εναι δικαιολογημενα ? Γιατι εμενα μου δημιουργουν ενα προβληματισμο περι αξιοπιστιας >:( HONDA

να θυμάστε ότι ο καθένας είναι κάποιος, ένα πολύτιμο, υπεύθυνο άτομο, δημιουργός του εαυτού του, να το υπερασπίζεστε το εγώ σας, πυρήνα κάθε ελευθερίας, η ελευθερία είναι καθήκον, περισσότερο από δικαίωμα είναι καθήκον."

Αλ.Παναγούλης

Offline PROKOPIS

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #8 on: Κυριακή 23 Νοέμβριος 2008, 20:56:51 μμ
ρουλεμαν λαιμου αλλαξα στα 8000κμ τι να πω ξερω και εγω αν προκυψει κατι για το κοντερ παρακαλω στειλτε μυνημα

Offline ΕΛΛΗ- ΛΕΥΤΕΡΗΣ (flwrina)

• Rossi και πάνω !
  • transalp 1000 cc
Reply #9 on: Κυριακή 23 Νοέμβριος 2008, 21:08:00 μμ
λοιπον...
διαπιστωμενα ειναι τα γραναζια που λες?  για ξεβιδωσε την ντιζα με ενα κατσαβιδι εκει που καταληγει στον τροχο και γυρνα την.ανταποκρινεται η βελονα του κοντερ? μηπως ο μαστορας...ειναι για γελια?
τετοια βλαβη σε ΤΑ δεν θυμαμαι να υπηρξε ποτε. για τα ρουλεμαν λαιμου....ας πουμε πηγαινες..πολυ χωμα.
το κοντερ καινουριο να ξερεις  κοστιζει 350€ περιπου.
αν ξερει καποιος ας ποσταρει καποια τηλ απο μαστορια στην αθηνα ωστε αν γινεται τελικωςνα στειλεις το ιδιο προς επισκευη

ειπαμε...τα ΤΑ  δεν χαλανε!!!!

Ζήσε το σήμερα χωρίς αναστολές

NRG...

Offline PROKOPIS

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #10 on: Κυριακή 23 Νοέμβριος 2008, 21:44:26 μμ
το πρωτο πραγμα που κοιταξα ηταν η ντιζα.μετα πηγαμε στο κοντερ το βγαλαμε και οταν το λυσαμε ηταν γεματο γρεζια απο πλαστικο κοιταξαμε και ειχε κουρεψει το γραναζιτου χιλιομετρητη ενα σιελ οριζοντιο και ο μαγνητησ που κινει την βελονα εβρισκε σε μια καμπανιτσα που εχει το ελατηριο τησ επαναφορασ τησ βελονασ.το πηγα σε 2 κοντεραδεσ πολυ καλουσ και μου ειπαν για κατασκευαστικο λαθοσ.για τα ρουλεμαν τιμονιου μονο ασφαλτο το μηχανακι καθολου χωμα ηταν να γινει και εγινε και μολισ τα αλλαξε ο μαστορασ σε εξουσιοδοτημενο χοντα ειχε πολυ υγρασια .μονο κοντερ νομιζω δεν πουλιεται για αυτο ψαχνω τοσο το πουλανε ολοκληρο το καντραν και αν βρεισ 450 ευρω καινουργιο εχει γυρω στα 750 ευρω

• Rossi και πάνω !
  • transalp 1000 cc
Reply #11 on: Κυριακή 23 Νοέμβριος 2008, 21:57:11 μμ
ποσο καιρο την εχεις? εγγυηση παιζει?

NRG...

Offline Venumis (Mike)

• Rossi και πάνω !
Reply #12 on: Κυριακή 23 Νοέμβριος 2008, 22:09:40 μμ
Απ ότι είδα ο Προκόπης έχει ΤΑ του 06 , δεν ξέρω ποιανού μήνα όμως , πόσο εγγύηση δίνει ο Σαρακάκης 12 μήνες ?
Αμα είναι εκτος εγγύησης πραγματικά είναι κρίμα ρε γαμώτο , Προκόπη στείλε μου πμ άμα είσαι απο Αθήνα να σε στείλω σε 2 μαγαζιά με μεταχειρισμένα που ξέρω.

Με το κοντέρ όμως που θα γράφει άλλα χλμ τι γίνεται μπορεί να το γυρίσει άραγε στα 15000 χλμ που έχει "γράψει" η μηχανή ? 

Μετά απο τόσα χρόνια ακόμα ακούω Heavy metal και το γουστάρω τρελά..Μπράβο μου ο μπαγάσας, μου αρέσω !

• Rossi και πάνω !
  • transalp 1000 cc
Reply #13 on: Κυριακή 23 Νοέμβριος 2008, 22:32:22 μμ

Με το κοντέρ όμως που θα γράφει άλλα χλμ τι γίνεται μπορεί να το γυρίσει άραγε στα 15000 χλμ που έχει "γράψει" η μηχανή ? 
αν βρεθει κοντερ αυτο ειναι ευκολο ;) ;) ;)

NRG...

Offline Venumis (Mike)

• Rossi και πάνω !
Reply #14 on: Δευτέρα 24 Νοέμβριος 2008, 02:26:30 πμ

Υ.Γ Προκόπης είπαμε;

Ωραίος Αποστόλη.Έτσι...να βοηθάμε τα νέα μέλη. Αλλά την άλλη φορά βάλε και το λίνκ  ;)

Μετά απο τόσα χρόνια ακόμα ακούω Heavy metal και το γουστάρω τρελά..Μπράβο μου ο μπαγάσας, μου αρέσω !

Offline PROKOPIS

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #15 on: Δευτέρα 24 Νοέμβριος 2008, 04:18:23 πμ
ρε παιδια για πειτε τι παιζει με το κοντερ ποδηλατου αν ειναι να το βαλω για να δω τα κμ μεχρι το επομενο σερβισ

• Rossi και πάνω !
  • transalp 1000 cc
Reply #16 on: Δευτέρα 24 Νοέμβριος 2008, 04:39:51 πμ
πιο καλα θα ειναι να βαλεις αυτο εδω παρα κοντερ ποδηλατου. πιο χρησιμο ειναι

NRG...

Offline PROKOPIS

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #17 on: Δευτέρα 24 Νοέμβριος 2008, 21:46:30 μμ
παιδια το προβλημα λυθηκε βρηκα ενα μεταχειρισμενο κοντερ και απο αυτο και το δικο μου ο κοντερασ εφτιαξε ενα καλο το βαλαμε και δουλευει σουπερ θα ηθελα να πω ενα ευχαριστω στον λειριου εξουσιοδοτημενο χοντα στη νικαια για το κοντερ και στον κοντερα επιτροπακη απο το π ηρακλειο που εψαξε και τελικα ασχοληθηκε πολυ και εφτιαξε τη ζημια ενασ πολυ καλοσ ανθρωποσ και μαστορασ για οτι χρειαστειτε και πανω απ ολα να ευχαριστησω εσασ που δειξατε τοσο ενδιαφερον τελικο κοστοσ ζημιασ 50 ευρω το κοντερ και 20 ευρω εργασια

Offline Venumis (Mike)

• Rossi και πάνω !
Reply #18 on: Τρίτη 25 Νοέμβριος 2008, 00:24:36 πμ
παιδια το προβλημα λυθηκε βρηκα ενα μεταχειρισμενο κοντερ και απο αυτο και το δικο μου ο κοντερασ εφτιαξε ενα καλο το βαλαμε και δουλευει σουπερ θα ηθελα να πω ενα ευχαριστω στον λειριου εξουσιοδοτημενο χοντα στη νικαια για το κοντερ και στον κοντερα επιτροπακη απο το π ηρακλειο που εψαξε και τελικα ασχοληθηκε πολυ και εφτιαξε τη ζημια ενασ πολυ καλοσ ανθρωποσ και μαστορασ για οτι χρειαστειτε και πανω απ ολα να ευχαριστησω εσασ που δειξατε τοσο ενδιαφερον τελικο κοστοσ ζημιασ 50 ευρω το κοντερ και 20 ευρω εργασια

super τιμή το κοντέρ και τελικά την έβγαλες πολύ φτηνά! μπράβο!
αλήθεια απο που το βρήκες το κοντέρ?

Offline PROKOPIS

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #19 on: Τρίτη 25 Νοέμβριος 2008, 02:14:00 πμ
το κοντερ το βρηκα απο ενα εξουσιοδοτημενο χοντα στη νικαια ΛΕΡΙΟΥ λεγεται.

Offline Akalyptos

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
    • MiataMadness
Reply #20 on: Κυριακή 04 Οκτώβριος 2009, 05:10:51 πμ
Το κοντέρ από το καινούριο το 700, ταιριάζει στα προηγούμενα μοντέλα με κάποια πατέντα στα πλαστικά η έστω φτιαχτά πολυεστερικά?

http://www.miatamadness.gr
http://www.mazdanorthclub.gr
Θέλω την μπύρα μου παγωμένη, την γυναικα μου καυτή και το αυτοκίνητο μου γρήγορο!!!
Μx5 mk2FL silver 1,8 Sporty  Turbo GT2560-R