Hellas Transalp Forum

Εντυπώσεις 3ου Φωτογραφικού Ράλι HTC

KostasC · 81883

Offline tzenitzou

• νέος οδηγός
  • **
Reply #75 on: Τρίτη 18 Νοέμβριος 2008, 07:34:19 πμ
Καλησπέρα!!!!
Φέτος πραγματικά δεν ξέρω από ποια σκοπιά γράφω: αυτή του συμμετέχοντα  :) ή αυτή του παρατηρητή  :-[
Οι ευχές του Μητσοτάκη έπιασαν τόπο πέρα έως πέρα....
Έτσι, ξεκινήσαμε τρεις μηχανές (2 ΤΑ, 1 VARA) με κέφι και με μπρίο, κι αφού είχαμε κάνει τις απαραίτητες χρηματοοικονομικές αναλύσεις (μίκρο και μάκρο) και έχοντας εκτιμήσει και το υπάρχον πολιτικό κλίμα, αποφασίσαμε να επενδύσουμε σε BLUE CHIPS και να δρέψουμε τις υπεραξίες που θα προέκυπταν.
Παρά την βροχή που μας έπιασε μετά τα πρώτα διόδια, ψιχάλα στην αρχή, καρέκλες όσο προχωρούσαμε προς το πρώτο ΦΩΣΗΕ (Σοφικό) το ηθικόν ήταν ακμαιότατο. Ωστόσο, μετά την πρώτη φωτό και λόγω τεχνικού προβλήματος (σπασμένο αρμορτισερ) αποφασίσαμε ότι η ασφάλεια μας ήταν υπεράνω όλων κι έτσι πήραμε την άγουσα προς τον τελικό προορισμό.
Για άλλη μια φορά η οργάνωση ήταν τέλεια, το ξενοδοχείο εξαιρετικό το δε φαγητό σούπερ, (για τις διαδρομές δεν έχω άποψη, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο Φώτης έκανε καλή δουλειά και φέτος!!)
Για άλλη μια φορά αποδείχτηκε ότι τα παιδιά που ασχολούνται με αυτά (μέλη του ΔΣ και μη) το "κατέχουν" και το αγαπούν το άθλημα.
Ευχαριστούμε για όλα, ακόμη μια φορά!!!! :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

Καλησπέρα και του χρόνου να ειστε όλοι σας καλά

Συγχαρητήρια σε ολους τους συμμετέχοντες σε αυτό το ΦΡ/
Και δε πειράζει αν μερικοί από αυτούς χρησιμοποίησαν το όνομα μιας ομάδας που ούτε το 50% συμμετοχής από το περσινό ράλλυ δεν είχαν στην ομάδα τους (βλέπε μόνο Καπάνταη και Ιωάννου ) ( που κανονικά δεν θα έπρεπε να το χρησιμοποιήσουν) που κάποιοι από αυτούς ούτε καν είχαν πάρει μέρος σε ΦΡ και άλλοι από αυτούς ήταν σε άλλη ομάδα που πέρσυ έχασαν   και παρόλο ταύτα έδιναν εξηγήσεις για το όνομα της ομάδας (loosers) .Και παρόλο που σφετερίστηκαν τα τροπαια των LOOSERS  δεν κατάφεραν να συμπληρώσουν ούτε τον ικανοποιητικό αριθμό για να κατέβουν με αξιοπρέπεια και να διεκδικήσουν έστω την μισή από την περσινή συντριπτική νίκη των πραγματικά LOOSERS.

Και φυσικά κάτω από αυτες τις αντίξοες συνθήκες ...............συγχαρητήρια σε όσους κατάφεραν να τερματ'ισουν
Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους τους συμμετέχοντες ................και μη ξεχνάτε ...........η συμμετοχή παίζει ρόλο και όχι το κύπελλο.

Offline xplast

• Rossi και πάνω !
Reply #76 on: Τρίτη 18 Νοέμβριος 2008, 07:39:47 πμ
Λοιπόν, ας γράψουμε κι εμείς εντυπώσεις...... Τι να πρωτογράψουμε όμως;

- Για το ανέβασμα στο Μάννα με ομίχλη;  8)
- Το Μάννα πότε πάνω από τα σύννεφα και πότε μέσα στα σύννεφα;   :glasses9:
- Τον χωματόδρομο Μάννα-Κεφαλάρι που το GPS έγραψε ταχύτητες άνω των 100 χ.α.ω.  :o ;  8) 8)  :glasses9:
- Το στροφιλίκι για Καστανιά; (κάθε 1.000 μέτρα είχε ταμπέλα ότι στα επόμενα 1.000 μέτρα υπάρχουν συνεχείς στροφές!)  ???
- Την διαδρομή πάνω στο βουνό με ομίχλη και ολίγον ψιλόβροχο; :camouflage:
- Την ιστορία της τοποθεσίας "Τρύπα" που περιμένω ακόμη να μου πουν;  >:(
- Το πέρασμα από τα 2.100 υψόμετρο; (αν είδα καλά την πινακίδα)  :o
- Το Ελατόφυτο............. :(
- Τους ανθρώπους που συναντήσαμε και μας/τους πιάσαμε/νε ψιλή κουβέντα και μας καλέσαν και για καφέ; (και την γαϊδουρινή υπομονή που μας δείξανε......)  :goofy:
- Τον χωματόδρομο μετά το Σκεπαστό που έχω αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς μαζί του;  :phear:
- Το δροσερό μπανάκι στην λίμνη που μου διαφεύγει το όνομα της; (το καλύτερο φάρμακο κατά του κρύου!!)  :xxsunsmile:
- (αυτό θα το συμπληρώσουν οι παλιο :spamsign: ερς , ξέρουν αυτοί!!)
- Την βροχούλα (στα επίπεδα της μπόρας) που μας πήρε και μας έπλυνε σε όλην την διαδρομή;  :umprella:
- Την λασπομαχία που την βγάλαμε "καθαρή";  :ziplip:
- Την όλη φάση στην λασπομαχία;; ;D
- Τα χωριά που μας ξεφύγανε; (next time.....)
- Την επιστροφή από το βενζινάδικο στην ταβέρνα; (φταίω εγώ που φοβούνται το χώμα;;)
- Την επιστροφή από την ταβέρνα στο ξενοδοχείο; (η παράγκα των μπαρμπαράτσι δούλεψε......)
- Το κινητό και τα hands-free που μουλιάσανε και ακόμη να δουλέψουν;
- Τις 18 σχεδόν ώρες στο τιμόνι;
- Το γεγονός ότι ακόμη δεν έχω ευχαριστηθεί ύπνο;
- Το ότι χρειάζονταν να στεγνώνω τα γάντια στην εξάτμιση;

και πάνω απ' όλα

- Το γεγονός ότι σε αυτήν την διαδρομή φτάσαμε μακρύτερα απ' όλους;;;;

Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα μας που δώσανε τα καλύτερα σε συνθήκες περίεργως περίεργες και αποδόσανε στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό!!!!!  :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:
« Last Edit: Τρίτη 18 Νοέμβριος 2008, 07:48:27 πμ by totos »

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Πάω αργά για να φτάσω πρώτος...
Reply #77 on: Τρίτη 18 Νοέμβριος 2008, 07:41:07 πμ
Ρε παιδιά... ένα πράγμα που με στενοχώρησε ήταν ότι δεν βρέθηκα καθόλου με τους βόρειους στην ταβέρνα (είχα να σας δω από τον μακρύ γιαλό). Το Σάββατο το βράδυ οι συνθήκες ήταν κάπως.... Κυριακή φύγατε πουρνό-πουρνό....

Ελπίζω (και εύχομαι) το 4ο Φ.Ρ. "υπό την σκιά του Ολύμπου" και να έχω παραπάνω χρόνο να κάτσω μαζί σας... στο τραπέζι σας …. (ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΛΟΥΡΟ) ;D ;D ;D

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Το αγαπημένο μου παραμύθι... ο Λαγός με τη Χελώνα.

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Πάω αργά για να φτάσω πρώτος...
Reply #78 on: Τρίτη 18 Νοέμβριος 2008, 07:45:57 πμ
Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα μου που δώσανε τα καλύτερα σε συνθήκες περίεργως περίεργες και αποδόσανε στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό!!!!!  :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

:love8: :love8: :love8: :xxblowkiss: :xxblowkiss: :xxblowkiss: :xxblowkiss: :xxblowkiss: :xxblowkiss:
στην ομάδα μας

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Το αγαπημένο μου παραμύθι... ο Λαγός με τη Χελώνα.

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #79 on: Τρίτη 18 Νοέμβριος 2008, 07:47:35 πμ

Και δε πειράζει αν μερικοί από αυτούς χρησιμοποίησαν το όνομα μιας ομάδας που ούτε το 50% συμμετοχής από το περσινό ράλλυ δεν είχαν στην ομάδα τους (βλέπε μόνο Καπάνταη και Ιωάννου ) ( που κανονικά δεν θα έπρεπε να το χρησιμοποιήσουν) που κάποιοι από αυτούς ούτε καν είχαν πάρει μέρος σε ΦΡ και άλλοι από αυτούς ήταν σε άλλη ομάδα που πέρσυ έχασαν   και παρόλο ταύτα έδιναν εξηγήσεις για το όνομα της ομάδας (loosers) .Και παρόλο που σφετερίστηκαν τα τροπαια των LOOSERS  δεν κατάφεραν να συμπληρώσουν ούτε τον ικανοποιητικό αριθμό για να κατέβουν με αξιοπρέπεια και να διεκδικήσουν έστω την μισή από την περσινή συντριπτική νίκη των πραγματικά LOOSERS.

Δεν τολμώ καν να ρωτήσω τι θα γινόταν αν όντως πείραζε!

Offline xplast

• Rossi και πάνω !
Reply #80 on: Τρίτη 18 Νοέμβριος 2008, 07:48:51 πμ
:love8: :love8: :love8: :xxblowkiss: :xxblowkiss: :xxblowkiss: :xxblowkiss: :xxblowkiss: :xxblowkiss:
στην ομάδα μας

Γράψε λάθος. Είναι και αργά. Το διόρθωσα.

Offline azwros

• Rossi και πάνω !
  • Ερωτας με την πρώτη ματιά!!
Reply #81 on: Τρίτη 18 Νοέμβριος 2008, 07:50:00 πμ
Γειά σου τζενάκι που είσαι συ;;; Ζεις;;;;

Δεν   πλαλάου!!!!
γιατί νουγάου!!!! γκε γκε;;
[img]http://farm3.static.flickr.com[img]

Offline tzenitzou

• νέος οδηγός
  • **
Reply #82 on: Τρίτη 18 Νοέμβριος 2008, 07:58:14 πμ
Γειά σου τζενάκι που είσαι συ;;; Ζεις;;;;

Ναι παλικαράκι μου

Ζω και βασιλέυω......................εμεις (οπως και με πολλους άλλους θα τα πούμε προσωπικα) μην κουραζουμε το φορουμ με τα δικά μας..
περιμενε τωρα τηλεφωνο από τον Δημητρη που είναι σχεδον δίπλα σου

Offline BilLar

• Σιγα μην εισαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • XL650V - 01
Reply #83 on: Τρίτη 18 Νοέμβριος 2008, 08:00:26 πμ
Ελπίζω (και εύχομαι) το 4ο Φ.Ρ. "υπό την σκιά του Ολύμπου" και να έχω παραπάνω χρόνο να κάτσω μαζί σας... στο τραπέζι σας …. (ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΛΟΥΡΟ) ;D ;D ;D

Απο το στόμα σου και στου Δ/Σ τ' αυτι...

Offline azwros

• Rossi και πάνω !
Reply #84 on: Τρίτη 18 Νοέμβριος 2008, 08:08:51 πμ
Απο το στόμα σου και στου Δ/Σ τ' αυτι...
+1000

Δεν   πλαλάου!!!!

Offline trelonis

• D.j.
  • Μέλος HTC
  • Οδηγάρα
Reply #85 on: Τρίτη 18 Νοέμβριος 2008, 15:49:23 μμ
Καλησπέρα και του χρόνου να ειστε όλοι σας καλά

Συγχαρητήρια σε ολους τους συμμετέχοντες σε αυτό το ΦΡ/

Και φυσικά κάτω από αυτες τις αντίξοες συνθήκες ...............συγχαρητήρια σε όσους κατάφεραν να τερματ'ισουν
Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους τους συμμετέχοντες ................και μη ξεχνάτε ...........η συμμετοχή παίζει ρόλο και όχι το κύπελλο.

ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΑΣΥΝΤΑΣΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΜΕΝΟΥΝ ΕΙΤΕ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ CLUB. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ (ΤΙ ΔΗΛ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ) . ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΕΩΡΗΘΗΚΑΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ Η ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΕΛΗ (ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ).

Λώνης

Offline Fratello Giovanni

• Rossi και πάνω !
  • μμμμεεεε..μμμεεεε....
Reply #86 on: Τρίτη 18 Νοέμβριος 2008, 16:32:40 μμ
Δε τόξερα ότι παίζουν και τέτοια σοβαρά θέματα... ::)

αν είναι έτσι τα πράγματα να κοπούν καλημέρες, να βγουν τα μπιστόλια και να πυροβολήσουν στα γόνατα τους υπεύθυνους της κατάστασης για παραδειγματισμό.

τεσπά να κεράσω καφέ?

καλύτερα μια ώρα ελεύθερη βοσκή, παρά σαράντα χρόνια τριφύλλι στο μαντρί

Της καταστροφής οιωνός η περηφάνεια,και της πτώσης,η υπεροψία.

axidous

• Guest
Reply #87 on: Τρίτη 18 Νοέμβριος 2008, 17:45:05 μμ
Υπαρχουν και τα πνευματικα δικαιωματα  ;D για τα ονοματα
Τεσπα αφου γυρισαν ολοι και το ευχαριστηθηκαν αυτο εχει σημασια
Tzeronymo τι εκανες με την μηχανη ? της εκανες αποτοξυνωση ??
Φωτο απο την ταβερνα δεν βλεπω , γιατι δεν προλαβατε να βγαλετε φωτο απο το φαγοποτι??
Παιδια παντως χαρηκα πολυ που περασατε ωραια αν και δεν μπορεσα να ερθω με την σκ@τοδουλεια μου
Αλλη φορα
Βαλτε και αλλο υλικο να δουμε και εμεις να ζουλεψουμε

φιλικα

giorgio

• Guest
Reply #88 on: Τρίτη 18 Νοέμβριος 2008, 18:56:29 μμ
Μπράβο σας ρε Μάγκες. Με κάνατε & σας ζήλεψα. Παρέες , εμπειρίες , & καταστάσεις........Αξία...... ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ!!! :eusa_clap:

Μακάρι του χρόνου να μπορώ & εγω να σας ακολουθήσω.

Υ.Γ.
Τα  Respect μου στους BARBADOS.  :eusa_clap:.

Υ.Γ 2

Τζενάρα μου πολλά φιλιά ρε θηρίο, & να είσαι πάντα καλά.
Χαιρετίσματα και στο Δημήτρη.(Εχω να τον δω απο το ΕΓΝΥΑ).  :)

andy

• Guest
Reply #89 on: Τρίτη 18 Νοέμβριος 2008, 18:59:54 μμ
Η πρώτη φώτο και η τελευταία λόγο ότι δεν αισθανόμουν ασφαλείς σταματήσαμε να διαγωνιζομαστε.
(κουφάλα Σαρακάκη ένα μήνα το περιμένω αυτό το αμορτισερ)

giorgio

• Guest
Reply #90 on: Τρίτη 18 Νοέμβριος 2008, 19:04:54 μμ
Η πρώτη φώτο και η τελευταία λόγο ότι δεν αισθανόμουν ασφαλείς σταματήσαμε να διαγωνιζομαστε.
(κουφάλα Σαρακάκη ένα μήνα το περιμένω αυτό το αμορτισερ)
Δεν πειράζει ρε Loverboy. Εσυ να είσαι καλά & απο Φ/Ρ, θα ακολουθήσουν πολλά ακόμα.
Οσο για τον ΣΑΡΑΚΑΚΗ.........υπομονή!  8)

andy

• Guest
Reply #91 on: Τρίτη 18 Νοέμβριος 2008, 19:05:45 μμ
ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΑΣΥΝΤΑΣΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΜΕΝΟΥΝ ΕΙΤΕ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ CLUB. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ (ΤΙ ΔΗΛ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ) . ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΕΩΡΗΘΗΚΑΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ Η ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΕΛΗ (ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ).
Συμφωνώ.
Ομάδα είναι η φανέλα και όχι η μεταγραφές των παιχτών που γίνονται κάθε χρόνο
Δηλαδή επιδή ο Ριβάλντο πήγε στην ΑΕΚ θα γινόμασταν όλη ΑΕΚ (φτου-φτου) :2hysterical:

giorgio

• Guest
Reply #92 on: Τρίτη 18 Νοέμβριος 2008, 19:20:55 μμ
Συμφωνώ.
Ομάδα είναι η φανέλα και όχι η μεταγραφές των παιχτών που γίνονται κάθε χρόνο
Δηλαδή επιδή ο Ριβάλντο πήγε στην ΑΕΚ θα γινόμασταν όλη ΑΕΚ (φτου-φτου) :2hysterical:
Σωστός ο Loverboy! Και ο Οκκάς έφυγε & πήγε στον Γαύρο.

Σιγά μην γινόμασται & εμείς ολυμπιακοί!!!!!!!!!!!!!!! :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2tongue:

Offline georgakis

• GERRARD
  • Rossi και πάνω !
Reply #93 on: Τρίτη 18 Νοέμβριος 2008, 23:46:53 μμ
Πρωτη συμμετοχη σε φ.ραλλυ και μπορω να πω οτι ηταν απιστευτη εμπειρια.Ξυπνημα και εκκινηση πολυ νωρις με θεληση απο ολη την ομαδα για το καλυτερο.Αφου ξυπνησε ο TSERTS καταλαβαινετε τι ενθουσιασμος υπηρχε.Ο καιρος δεν ηταν συμμαχος για καμμια ομαδα βεβαια αλλα πιστευω οτι ηταν το κερασακι για να ειναι συναρπαστικο το φετινο rally.Μετα απο τοσες ωρες οδηγηση μεσα απο φοβερες διαδρομες,γνωριμιες,πολυ γελιο,και την περιπετεια μεσα στην νυχτα με τις λασπες χαιρομαι παρα πολυ που ημουν ενας απο τους συμμετεχοντες στο παιχνιδι.Συγχαρητηρια σε ολες τις ομαδες ασχετα απο το αποτελεσμα που ειχαν και ειδικοτερα στα παιδια που εκαναν πολλα χιλιομετρα απο την υπολοιπη χωρα για να ειναι μαζι μας ,στους διοργανωτες και φυσικα στην ομαδα μου που νομιζω τα δωσαμε ολα.

καποια στιγμη θα μπουν και φωτογραφιες. :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

ΖΩΝΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-ΙΛΙΟΝ-TRANSALP 650

Offline nikap

• Οδηγάρα
  • ENJOY THE SILENCE ΓΙΑΤΙ Τ΄ΟΝΕΙΡΟ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΣΙΩΠΗ...
    • τσιγάρο???
Reply #94 on: Τρίτη 18 Νοέμβριος 2008, 23:53:07 μμ
Λοιπόν για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους:

ΠΡΩΤΟΝ

ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ:
 [omáδa] Ο26 : 1. σύνολο προσώπων, συχνά λίγων σε αριθμό, τα οποία: α. βρίσκονται στον ίδιο χώρο: Οι άνθρωποι σχημάτιζαν ομάδες και σχολίαζαν το γεγονός. ~ πέντε ατόμων. Tο άτομο και η ~ στην κοινωνία. H ψυχολογία της ομάδας. β. έχουν κοινά γνωρίσματα ή κοινούς σκοπούς: Mία ~ προσκόπων / κατασκηνωτών. Kοινωνικές τάξεις, στρώματα και ομάδες. Mία ~ κοινωνικής / πολιτικής πίεσης. ~ κρού σης. H ηγετική ~ μιας οργάνωσης. H κοινοβουλευτική ~ του κόμματος, οι βουλευτές του. ~ διάσωσης. ~ εργασίας, για εκτέλεση συγκεκριμένης εργασίας. H ~ του λεξικού. (έκφρ.) ~ υψηλού κινδύνου*. || (στρατ.) ~ αναγνώρισης / κρούσεως / στρατιών. ~ μάχης, η μικρότερη μονάδα του στρατού, ιδίως του πεζικού. 2. ομάδα που αποτελείται από ορισμένο αριθμό προσώπων - παικτών ή αθλητών- τα οποία ασχολούνται με το ίδιο ομαδικό παιχνίδι ή άθλημα αντιμετωπίζοντας μια άλλη ομάδα: Mία ~ σκυταλοδρομίας / ποδοσφαίρου / βόλεϊ. Επαγγελματική / ερασιτεχνική ~. H ~ του Παναθηναϊκού / του Ολυμπιακού. ~ A' / B' / Γ' εθνικής κατηγορίας. Παίκτης / οπαδός μιας ομάδας. Εθνική ~. 3α. σύνολο πραγμάτων ή στοιχείων που έχουν κοινά χαρακτηριστικά  
( http://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/triantafyllides/search.html?lq=ομάδα&dq= )

Συμπερασματικά:
α) Ας μην είμαστε ρατσιστές με τους συνοδηγούς.... το ότι δεν οδηγούν, δεν σημαίνει τίποτα....
β)όσοι έστω προβληματίστηκαν με την διαδρομή, τους στόχους, με την δουλειά/υποχρεώσεις που έπρεπε να αφήσουν, την λύπη γιατί δεν μπορούσαν να την αποφύγουν για να συμμετάσχουν με το λάβαρο των LOOSERS, ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΩΣ ΟΜΑΔΑ.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ

Πέρισυ τους LOOSERS αποτέλεσαν οι κάτωθι:
ΜΙΧΑΛΗΣ
ΕΛΕΝΗ
ΣΤΑΥΡΟΣ
ΤΖΕΝΗ
ΑΝΔΡΕΑΣ
ΡΙΤΑ
ΕΙΡΗΝΗ
ΝΙΚΟΣ.

Φέτος ο Μιχάλης επέλεξε πιο... ξεκούραστη διαδρομή ( :P σου τη φέραμε.... δεν υπήρξε πιο ξεκούραστη από την δική μας   :2hysterical:)
η Ελένη.... κάτι περιμένει (με το καλό  :eusa_clap: :eusa_clap:)
ο Σταύρος είχε υποχρεώσεις κοινωνικού περιεχομένου (άντε και στα δικά σου).

ΦΕΤΟΣ από τους περσινούς έλαβαν μέρος:

ΑΝΔΡΕΑΣ
ΡΙΤΑ
ΕΙΡΗΝΗ
ΝΙΚΟΣ

τουτέστιν το 50% της περσινής σύνθεσης, το υπόλοιπο 50% δεν έλαβε μέρος, για δικούς του λόγους  εκ του οποίου το  12,5 ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ....
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ 50,01% ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ  ;D ;D ;D

Α και μην το ξεχάσω

ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΜΕ "ΜΙΚΡΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ"
Μετα τιμής

ΙΖΝΟΓΚΟΥΝΤ.......

Καλοχαιρέτα τους πεζούς όταν καβαλικέψεις, για να σε χαιρετούν κι αυτοί όταν θα ξεπεζέψεις....

Offline vasko

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΛΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ
Reply #95 on: Τετάρτη 19 Νοέμβριος 2008, 00:03:15 πμ
Την καλημέρα μου και από την όμορφη ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την τέλεια οργάνωση και του φετινού ΦΩ.Σ.Η.Ε.. Είμαστε πλέον στη θέση να κατεβάσουμε και ένα πρόσθετο link στο forum μας, με διαδρομές και πλούσιο υλικό για τουριστικούς εναλλακτικούς προορισμούς στη χώρα μας, που θα ζήλευαν και τα πιο οργανωμένα τουριστικά πρακτορεία.

Εγώ μπορώ να κάνω τον τουρίστα???

Είπες για ηλιόλουστη Θεσνικη και μας μάτιαξαν.Ξεσκίστηκε να βρέχει σήμερα!!!

Πολύ ωραία εμπειρία το ΦΡ!!!Χαλάλι τα χιιλιόμετρα και η ταλαιπωρία.
Η παρέα όπως πάντα σούπερ.

Ρε δεν είμαστε DEEP καλά σε λέω!!!  :eusa_naughty: :eusa_naughty: :eusa_naughty: :eusa_naughty:

Ω ρε που πάμε ρε!!!

Offline redkom

• Rossi και πάνω !
Reply #96 on: Τετάρτη 19 Νοέμβριος 2008, 01:54:05 πμ
Δεν θα πει κανείς σας ρε δύο λόγια για την διαδρομή;;;
Άντε πάλι εγώ θα το κάνω.

Ξεκινάω κι εγώ με τις ευχαριστίες:

Φώτη, δεν θα σε πετύχω πουθενά ρε μπαγάσα; Ευχαριστούμε για τις σαδιστικές σου διαδρομές, και για τον χρόνο που σπατάλησες για να μας κάνεις καφετιούς! Χατζ, του χρόνου να βγάλεις τις διαδρομές με τον Ντε Σαντ ρε!

Στην διοικητική μέριμνα, τον Παύλο Α. που έκανε τα πάντα για να περάσουμε οι υπόλοιποι καλά.

Σύσσωμο το ΔΣ για το φαγοπότι του Σαββάτου.

Τους κατοίκους των χωριών που περάσαμε, που μας υποδέχτηκαν (και ανέχτηκαν) με ένα χαμόγελο και άφθονη ζεστασιά.

Τέλος όλα τα ζωντανά που ταλαιπωρήσαμε για να τα στήσουμε μπροστά στο φακό!!

Ξεκινήσαμε κατά τις 14.30 το μεσημέρι της Παρασκευής από Θεσσαλονίκη για Αθήνα, οι περισσότεροι μετά τη δουλειά και φτάσαμε στην Αθήνα στους προορισμούς που ο καθένας είχε (με το απαραίτητο χάσιμο του δρόμου στην Αθήνα) γύρω στις 20.30 - 21.00. Μπάνιο, κάτι πρόχειρο για φαγητό και ύπνο για την μεγάλη μέρα του ΦΡ. Είχαμε προαποφασίσει να κάνουμε την ίδια διαδρομή και οι δύο ομάδες (Χαλλλαροί και deep για deep) και είχαμε πει να κάνουμε την 2η ασφάλτινη (την μεγάλη ντε), αν ο καιρός το επέτρεπε. Εξάλλου συμμετείχαμε χαλλλαρααά.
Το Σάββατο το πρωί το ραντεβού μας ήταν για τα διόδια της Ελευσίνας, στις 8.00 το πρωί και εκεί είδα κάποιους παλιούς φίλους από τον Σύλλογο, που είχα καιρό να τους δω και χάρηκαπου τα είπαμε έχτω και για λίγο.
Α!!!! ξέχασα να σας πω ότι τελευταία έκτακτη συμμετοχή για την ομάδα των ντιπ για ντιπ ήταν ο Δήμος με το varadero του (κι ευτυχώς δηλαδή για ήξερε κάπως την περιοχή και μας έβγαλε από περιπέτειες - χιλιόμετρα).
Ξεκινώντας για Ισθμό άρχισε η βροχή.
Μετά από ένα καφεδάκι (είπαμε χαλλαρααά), αποφασίσαμε να μην διακινδυνέψουμε (τρομάρα μας), μιας και ο καιρός δεν βοηθούσε, ήμασταν ήδη κουρασμένοι και δεν ξέραμε και την περιοχή να κάνουμε την διαδρομή 1 (συμπαθάτε με, αλλά δεν ξέρω τους όρους του Χρηματιστηρίου τους) και ξεκινήσαμε για Ζευγολατιό και μετά από λίγο σταμάτησε η βροχή και ήρθε και το πρώτο ΦΩΣΗΕ, με τον πρώτο στόχο μπροστά μας.
Εδώ να πούμε ότι οι περισσότεροι το πρωί στα διόδια είδαμε τους στόχους και τα ΦΩΣΗΕ, αφού δεν είχαμε υπολογιστή το βράδυ στην Αθήνα.
Βλέπουμε λοιπόν μια ωραία πλατφόρμα, που μάλιστα είχε και 2 σιδερένιες ράμπες για να ανεβαίνουν επάνω οχήματα και ο Κυριάκος με το ΧΤ παίρνει φόρα για να ανέβει επάνω, νομίζοντας ότι οποιαδήποτε μηχανή επάνω μετρούσε, χωρίς να υπολογίσει ότι οι ράμπες ήταν σιδερένιες και ότι είχε βρέξει, όπως ήταν φυσικό γλίστρησε και βρέθηκε ανάσκελα ανάμεσα από τις ράμπες και το ΧΤ ανάποδα, επάνω του. Ευτυχώς δεν χτύπησε, ούτε η μηχανή έπαθε κάτι, εκτός από κάποια κάγκελα σταβωμένα και σπασμένη η βαλίτσα.
Από εκεί και πέρα άρχισε το κυνήγι των στόχων (χαλλλαρααά όμως!!!) μέχρι που σε κάποιο σημείο πριν τα Καλάβρυτα άρχισε πάλι να βρέχει και ο δρόμος μέχρι τα Καλάβρυτα ήταν πάρα πολύ επικίνδυνος, γιατί γλιστρούσε πολύ. Μετά τον καφέ - σοκολάτα στα Καλάβρυτα (χαλλλαρααά), ο δρόμος δυσκόλευε κι' άλλο, αφού είχε πέσει η νύχτα και εμφανίστηκε και η ομίχλη να μην βλέπεις στα 5 μέτρα. Με πολύ δυσκολία φτάσαμε στην Ροδιά και μ' ανυπομονησία φτάσαμε στο ξενοδοχείο, για μπάνιο και ξεκούραση αφού είχαμε κλείσει περίπου 12 - 13 ώρες οδήγησης.
Για το φαγητό στην ταβέρνα τα είπαν οι άλλοι, εγώ δεν έχω τίποτα να προσθέσω.
Το πρωί κατά τις 9.00+ κατεβήκαμε για το λιτό πρωινό στο ξενοδοχείο και μάθαμε από τον φιλόξενο ξενοδόχο ότι το καραβάκι απο Αίγιο για απέναντι (Αγ. Νικόλαο νομίζω), έφευγε στις 10.30 και φυσικά μας βόλευε να φύγουμε από εκεί γιατί έτσι γλιτώναμε χιλιόμετρα και χρόνο, και σε χρόνο dt φύγαμε από το ξενοδοχείο για να το προλάβουμε κι έτσι δεν μπορέσαμε να βρεθούμε καθόλου το πρωί για να τα πούμε και να χαιρετηθούμε.
Στον Μπράλο μας έπιασε η συννεφιά. αλλά την γλιτώσαμε μέχρι το κάστρο του Πλαταμώνα, όπου μας έπιασε πάλι η βροχή μέχρι μετά την Κατερίνη και τελικά γυρίσαμε πτώματα στην κούραση αλλά ευχαριστημένοι από την εμπειρία.
Κλείνοντας θα πω ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους απλούς ανθρώπους της πατρίδας μας, που μας αγκάλιασαν με ζεστασιά και μολονότι ο καθένας είχε τις δουλειές του, μας βοήθησαν να κάνουμε την τρέλα μας.
Μόνο για το συναίσθημα αυτό άξιζαν τα χιλιόμετρα που κάναμε.

Μη κοιτάς ποτέ πίσω. Πάντα εμπρός. Εξάλλου...είσαι πρώτος!!!!!!

Χρήστος Σιώνας
Θεσ/νίκη

Offline azwros

• Rossi και πάνω !
Reply #97 on: Τετάρτη 19 Νοέμβριος 2008, 02:08:50 πμ
Ε.................ρε   με έχετε σκάσει  :blob8: με τις διηγήσεις σας   ;D
Που να πέσουν και οι φωτο και τα βιντεα!!!!!!

Δεν   πλαλάου!!!!

Offline tserts

• Θιασώτης του τραμπουκισμού
  • Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #98 on: Τετάρτη 19 Νοέμβριος 2008, 02:11:30 πμ

...κάτι πρόχειρο για φαγητό και ύπνο για την μεγάλη μέρα του ΦΡ.

Μετά από ένα καφεδάκι...

Μετά τον καφέ - σοκολάτα στα Καλάβρυτα...

Για το φαγητό στην ταβέρνα τα είπαν οι άλλοι...

Το πρωί κατά τις 9.00+ κατεβήκαμε για το λιτό πρωινό στο ξενοδοχείο...

Καλύτερα να σας ντύνουμε εσάς...  ;D

Το δικό μου φόρουμ κερδίζει το δικό σου φόρουμ και είναι πιο δυνατό.

rastabill

• Guest
Reply #99 on: Τετάρτη 19 Νοέμβριος 2008, 02:12:17 πμ
Ε.................ρε   με έχετε σκάσει  :blob8: με τις διηγήσεις σας   ;D
Που να πέσουν και οι φωτο και τα βιντεα!!!!!!
Ποιά βίντεο ρε παιδιά;τραβήξαμε και βίντεο;