Hellas Transalp Forum

Scooter που οδηγείται με δίπλωμα αυτοκινήτου...

Chris_de_Ze · 15789

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
on: Κυριακή 19 Οκτώβριος 2008, 22:24:26 μμ
Η Piaggio παρουσίασε το MP3 LT. Το μοναδικό scooter με κυβισμό 250 και 400 cc το οποίο μπορεί κανείς να το οδηγήσει μόνο με δίπλωμα αυτοκινήτου (χωρίς να απαιτείται δίπλωμα μοτοσικλέτας). Και αυτό οφείλεται στο άνοιγμα των μπροστινών τροχών, που έχει αυξηθεί στα 465 mm.

Περισσότερα >>> www.mototriti.gr

« Last Edit: Κυριακή 19 Οκτώβριος 2008, 22:56:16 μμ by Chris_de_Ze »

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Δεν σπάει δεν χαλάει…δεν στραβώνει δεν λυγάει !!
    • http://www.biowines.gr/
Reply #1 on: Κυριακή 19 Οκτώβριος 2008, 22:29:41 μμ
Χρήστο δεν ξέρω για το δίπλωμα, αλλά για ποιο λόγο να πάρει κανείς τρίκυκλο και όχι μια μηχανή είτε μικρή είτε μεγάλη?? Και δεν ξέρω και τον βαθμό ευχρηστίας ενός τέτοιου οχήματος.

Οι άνθρωποι είναι σαν το κρασί, οι καλοί βελτιώνονται με τα χρόνια, οι άχρηστοι γίνονται ξύδι…..

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #2 on: Κυριακή 19 Οκτώβριος 2008, 22:35:49 μμ
Επειδή οδηγείται σαν κανονικό δίτροχο και είναι ευκολοδήγητο μέσα στην πόλη (κίνηση, παρκάρισμα κλπ) πιθανόν να προσελκύσει εκείνους (πχ. μεγαλύτεροι σε ηλικία, γυναίκες κλπ) που αν και έβλεπαν το scooter ως λύση καθημερινής μετακίνησης (στις μεγαλουπόλεις), εν τούτοις τους εμπόδιζε να το αποκτήσουν είτε λόγω έλλειψης διπλώματος μοτοσικλέτας, είτε λόγω της αστάθειας που έχουν οι 2 ρόδες.

Απλώς τώρα, ίσως περισσότερος κόσμος στραφεί σε ένα τέτοιο είδος μετακίνησης (μέσα στην πόλη). Ενα scooter σαν και αυτό, φαντάζει στο μυαλό πολλών πιο εύκολο και πιο προσιτό στην οδήγηση από ένα δίτροχο (ξεπερνώντας ίσως κάποιες φοβίες κλπ). Όσον όμως αφορά στο τομέα "ασφάλεια", εκεί δεν έχει αλλάξει τίποτα. Η ίδια προσοχή απαιτείται.

ΥΓ1: Όσον αφορά ευχρηστία, οδήγηση κλπ, προσωπικά δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί δεν έχω οδηγήσει κάτι τέτοιο.

ΥΓ2: Φίλε Γιάννη, η υπογραφή σου...όλα τα λεφτά! Άπαιχτη! :2hysterical:
« Last Edit: Κυριακή 19 Οκτώβριος 2008, 23:00:39 μμ by Chris_de_Ze »

Offline ΓIANNHΣ

• Γιάννης Αποστόλου
  • Rossi και πάνω !
Reply #3 on: Κυριακή 19 Οκτώβριος 2008, 22:52:15 μμ
Εγώ έχω οδηγήσει το απλό mp3 που θέλει δίπλωμα μοτοσυκλέτας.Είναι πιο εύκολο στην οδήγηση, σαφώς θέλει λίγη εξοικείωση, αλλά είναι απίστευτα σταθερό λόγω του μπροστινού συστήματος με τα ανεξάρτητα αμορτισέρ στους τροχούς. Άσε που φαντάζομαι ότι με κάτι τέτοιο θα πρέπει να προσπαθήσεις πάρα πολύ για να πέσεις...

Ποτέ μην μαλώνεις με έναν ηλίθιο.
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω μεγαλύτερης εμπειρίας

Offline XL700V ARCHANES

• Rossi και πάνω !
Reply #4 on: Κυριακή 19 Οκτώβριος 2008, 23:20:42 μμ
Χρήστο δεν ξέρω για το δίπλωμα, αλλά για ποιο λόγο να πάρει κανείς τρίκυκλο και όχι μια μηχανή είτε μικρή είτε μεγάλη?? Και δεν ξέρω και τον βαθμό ευχρηστίας ενός τέτοιου οχήματος.

Παρ' όλο που μάλλον δέν θά αγόραζα ποτέ ένα τέτοιο όχημα, πιστεύω, από αναφορές χρηστών σέ άλλα forums ότι πράγματι στην πόλη είναι πολύ πιό εύχρηστο από μοτοσυκλέτα (αυτόματη μετάδοση ικανοποιητικές επιδόσεις (τα 500αρια) ευστάθια, σταματημα χωρίς κατέβασμα ποδιών, φρεναρισμα με το μπροστινο χωρίς άγχος, καλύτερη προστασία, χώροι κ.λ.π.). Γιά κάποιον πού ψάχνει εύκολη άνετη και ασφαλή μετακίνηση εντός πόλεως νομίζω είναι ότι πρέπει.

Offline leroi

• Οδηγάρα
  • Φτιάξε καρδιά μου το δικό σου παραμύθι, αλλιώς...
    • www.pandorasbox.gr
Reply #5 on: Κυριακή 19 Οκτώβριος 2008, 23:24:29 μμ
Πολύ φλωράντζα το μοτόρι :P

Offline Panoulis_ser

• Οδηγάρα
  • Σεργετζής Παναγιώτης
Reply #6 on: Δευτέρα 20 Οκτώβριος 2008, 00:26:41 πμ
Εγω παλι μονο που το βλεπω στην φωτογραφία να παίρνει ετσι την στροφή, πολυ το φοβάμαι δεν ξερω αλλα δεν το εμπιστεύομαι

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #7 on: Δευτέρα 20 Οκτώβριος 2008, 03:43:20 πμ
Το έχω οδηγήσει το απλο...
Στρίβει πολύ κάλα, αν και νιώθεις πολύ βαρύ το τιμόνι σε χαμηλές ταχύτητες.
Τις λακούβες δεν τις καταλαβαίνεις λόγο του μπροστινού συστήματος.
Δεν θέλει σταντ για να παρκάρεις ...απλά κλειδώνεις το τιμόνι,και σταθεροποιούνται οι εμπρός τροχοί.
Παίρνει πάρα πολλά αξεσουάρ και γίνεται ιδιαίτερα ξεχωριστό.

Σίγουρα πολύ καλύτερη λύση για την πόλη απο ένα κουτί, αλλά σε καμία περίπτωση μοτοσυκλέτα.
Είναι κατι διαφορετικό...υβρίδιο θα έλεγα.

Προσωπικά μου αρέσει...και αν ήταν φθηνότερο θα το έπαιρνα...

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #8 on: Δευτέρα 20 Οκτώβριος 2008, 07:25:49 πμ
Αν και άλλες εταιρίες ακολουθήσουν αυτό το παράδειγμα, τότε ο τίτλος "οδηγός τρίκυκλου" στο φόρουμ μας, θα πρέπει να είναι μάλλον τιμητικός και όχι...entry level!  :D

Από τιμή, ναί είναι αρκετά ψηλά αλλά έχει αφενός μεγαλύτερο κόστος κατασκευής και αφετέρου το αγοραστικό του κοινό είναι ακόμα μικρό.

Πιστεύω ότι απευθύνεται και στοχεύει σε μια μερίδα αγοραστών που έως τώρα δεν είχαν στην κατοχή τους δίτροχα ή έχει περάσει πάρα πολύ καιρός από τότε που είχαν. Δεν νομίζω ότι απευθύνεται τόσο πολύ στους ήδη κατόχους μεγάλου κυβισμού μοτό. Αυτοί ήδη έχουν βρεί τον "έρωτά" τους αλλού. :D
« Last Edit: Δευτέρα 20 Οκτώβριος 2008, 07:32:46 πμ by Chris_de_Ze »

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #9 on: Δευτέρα 20 Οκτώβριος 2008, 17:23:34 μμ
Παρ' όλο που μάλλον δέν θά αγόραζα ποτέ ένα τέτοιο όχημα, πιστεύω, από αναφορές χρηστών σέ άλλα forums ότι πράγματι στην πόλη είναι πολύ πιό εύχρηστο από μοτοσυκλέτα (αυτόματη μετάδοση ικανοποιητικές επιδόσεις (τα 500αρια) ευστάθια, σταματημα χωρίς κατέβασμα ποδιών, φρεναρισμα με το μπροστινο χωρίς άγχος, καλύτερη προστασία, χώροι κ.λ.π.). Γιά κάποιον πού ψάχνει εύκολη άνετη και ασφαλή μετακίνηση εντός πόλεως νομίζω είναι ότι πρέπει.

πιο εύχρηστο ? για δοκίμασε να ελιχθείς ανάμεσα σε αυτοκίνητα ? πόσο κόβει το τιμόνι ? οσο λιγότερες ρόδες, τόσο πιο ανεξάρτητος.
Οταν θα βγεί η μοτο με μια ρόδα για την πόλη, θα κάνει θραύση .

Offline ThanDim

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #10 on: Δευτέρα 20 Οκτώβριος 2008, 19:53:10 μμ
Λίγο μπέρδεμα αν το χρησιμοποιείς συγχρώνως με μοτοσυκλέτα!

Σκέψου να σταματάς στο φανάρι με το θηρίο (Varadero, GS) και να ξεχνάς να βάλεις πόδι κάτω....    :o :o :2hysterical: :2hysterical:

Δημητρακόπουλος Θανάσης
R1200GS
Καλαμάτα

Offline Venumis (Mike)

• Rossi και πάνω !
Reply #11 on: Δευτέρα 20 Οκτώβριος 2008, 20:47:03 μμ

+1

Μετά απο τόσα χρόνια ακόμα ακούω Heavy metal και το γουστάρω τρελά..Μπράβο μου ο μπαγάσας, μου αρέσω !

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #12 on: Δευτέρα 20 Οκτώβριος 2008, 20:52:08 μμ
Άμα δε χωράει ,δε χώνεται ,δε καβαλάει και δεν κρύβεται  ;) ,τι σκατά πιό ευχρηστο είναι ?
Άλλοθι γιά τους κουλούς μάλλον ,μεγιά τους και με χαρά τους.

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

Offline Venumis (Mike)

• Rossi και πάνω !
Reply #13 on: Δευτέρα 20 Οκτώβριος 2008, 21:13:54 μμ
Έστω κ έτσι αν το θέτεις , δικαίωμα στην οδήγηση έχουνε και οι κουλοί (αυτούς που εννοείς κ εσύ εννοώ)

Εγω πιστεύω πάντως οτι είναι πάρα πολύ έξυπνη ιδέα , αλλά αν κάποιος δεν το έχει οδηγήσει γιατί να το κράζει τόσο πολύ ???

Μετά απο τόσα χρόνια ακόμα ακούω Heavy metal και το γουστάρω τρελά..Μπράβο μου ο μπαγάσας, μου αρέσω !

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #14 on: Δευτέρα 20 Οκτώβριος 2008, 21:22:56 μμ
Έστω κ έτσι αν το θέτεις , δικαίωμα στην οδήγηση έχουνε και οι κουλοί (αυτούς που εννοείς κ εσύ εννοώ)
Εγω πιστεύω πάντως οτι είναι πάρα πολύ έξυπνη ιδέα , αλλά αν κάποιος δεν το έχει οδηγήσει γιατί να το κράζει τόσο πολύ ???
Επίσης όποιος δεν το έχει οδηγησει γιατί να το παινεύει ?

Κανένα κράξιμο ,αλλά ας μου πει κάποιος τι κάνει καλύτερα από ένα smart εκτός του ότι πιάνει λιγότερο χώρο.
Επίσης 7,500 € δεν είναι λίγα ,παίρνεις αμάξάκι κάτσε καλά ,όχι 400σαράκι και εδώ είναι και η μεγάλη μου αντίρρηση .
Πάντως γιά deliveri δε θα χρησιμοποιηθεί τόσα φράγγα που κοστίζει.

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
  • anaconda team is back sssssssssssssss
Reply #15 on: Δευτέρα 20 Οκτώβριος 2008, 21:30:06 μμ
το συγκεκριμενο σιγουρα δεν καλυπτει αναγκες μιας μεγαλυτερης μοτο εκτος και μονο το θεμα διπλωματος οποτε αν το συγκρινης αξιακα εχουμε και λεμε ενα ΤΑ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΑΠΟ 3500 -4500 και ειναι 650 κινηται ανετα και στην πολη και για να βγαλεις ενα διπλωμα κοντα στα 350
απομενουν τουλαχιστον και 2000 για εξτρα και κανα ταξιδι οποτε ΤΑ και παλι ΤΑ ;) ;) ;) ;)

Offline Γιάννης Σταυρουλάκης

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • by Jstavrou
Reply #16 on: Δευτέρα 20 Οκτώβριος 2008, 21:34:18 μμ
οποτε ΤΑ και παλι ΤΑ ;) ;) ;) ;)

Ααααα, καλά. Εσύ έχεις μπλέξει τις γραβάτες με τα σώβρακα. Για να μην πω το άλλο με τις βούρτσες  ::)
Δεν νομίζω οτι τέθηκε ποτέ θέμα σύγκρισης σε σχέση με το ΤΑ. Ποτέ.
Αλλά από την άλλη κανείς δεν απαγορεύει σε κανέναν κατασκευαστή να καινοτομεί και να φτιάχνει τρίκυκλα.
Εκτός εάν εσύ κυκλοφορείς το ΤΑ με βοηθητικές, οπότε η σύγκριση ήταν αυθόρμητη και αναπόφευκτη για σένα.

There are 3 kinds of people.
Those who MAKE things happen.
Those who WATCH what happens.
Those who WONDER what happened.
Μέλος Κ.Τ. XL650V

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
Reply #17 on: Δευτέρα 20 Οκτώβριος 2008, 21:39:57 μμ
γιαννακο το θεμα συγκρισεις μπαινει αναποφευκτα γιατι ενα μηχανακι για να το αγορασεις βλεπεις τι σου προσφερει συνεπως το συγκεκριμενο με κοστος 7500 δινει πολυ λιγοτερα και σε ευελιξια αλλα και σε κυβικα
εγω δεν αναφερφηκα αν πρεπει να το παραγουν η οχι ας βγαλουν και με ρουλεμαν χ@@@@κα
οσο για τις βοηθητικες σε αφηνω να το ανακαλυψεις μονος σου  ;) ;)

Offline Γιάννης Σταυρουλάκης

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • by Jstavrou
Reply #18 on: Δευτέρα 20 Οκτώβριος 2008, 21:49:49 μμ
γιαννακο το θεμα συγκρισεις μπαινει αναποφευκτα γιατι ενα μηχανακι για να το αγορασεις βλεπεις τι σου προσφερει συνεπως το συγκεκριμενο με κοστος 7500 δινει πολυ λιγοτερα και σε ευελιξια αλλα και σε κυβικα
εγω δεν αναφερφηκα αν πρεπει να το παραγουν η οχι ας βγαλουν και με ρουλεμαν χ@@@@κα
οσο για τις βοηθητικες σε αφηνω να το ανακαλυψεις μονος σου  ;) ;)

Βρε Παλτάκη, χαλάρωσε. Το ΤΑ κάνει 8.000 και έχει 2 ρόδες. Άρα 4.000 ο τροχός. Το σκούτερ αυτό κάνει 7.500 και έχει 3 ρόδες, άρα 2.500 χιλιάρικα ο τροχός. Και για κάποιον που δεν ξέρει καλή ισορροπία και φοβάται μην του πέσει και αν του πέσει πως θα την ξανασηκώσει, η τρεις ρόδες είναι μία λύση. Συμβιβασμός στο θέμα της διήθησης, αλλά λύση στο δικό του πρόβλημα. Και το κόστος ανά τροχό είναι σημαντικά χαμηλότερο. Αν μάλιστα το θέλει κάποιος για μέσα στην πόλη και όχι για να διασχίσει την Ευρώπη, τότε τα κυβικά και τα άλογα τον αφήνουν παγερά αδιάφορο. Η κατανάλωση μπορεί να τον ενδιαφέρει.
Τι θέλω να πω? Οτι πάντα παίζει ρόλο, από ποιά σκοπιά, από ποιά οπτική γωνία βλέπεις το θέμα.
Ο καθένας που κάνει σύγκριση έχει τα δικά του κριτήρια. Και οι ανάγκες του καθενός είναι διαφορετικές. Μην σου φανεί παράξενο λοιπόν αν το δεις να κυκλοφορεί δίπλα σου.
« Last Edit: Δευτέρα 20 Οκτώβριος 2008, 23:28:34 μμ by Γιάννης Σταυρουλάκης »

There are 3 kinds of people.
Those who MAKE things happen.
Those who WATCH what happens.
Those who WONDER what happened.
Μέλος Κ.Τ. XL650V

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #19 on: Δευτέρα 20 Οκτώβριος 2008, 21:53:42 μμ
Συγνώμη paltakis, ανήκεις μήπως στις κατηγορίες που αναφέραμε στην αρχή ότι μάλλον απευθύνεται/στοχεύει το συγκεκριμένο αυτό είδος/μοντέλο?
Προς τί τότε η συζήτηση για σύγκριση ή ο τυχόν προβληματισμός που παραθέτεις εκ μέρους σου?
Αν είσαι ευχαριστημένος με ότι έχεις, κανείς δεν σου είπε να το αλλάξεις.
« Last Edit: Δευτέρα 20 Οκτώβριος 2008, 22:04:12 μμ by Chris_de_Ze »

Offline Venumis (Mike)

• Rossi και πάνω !
Reply #20 on: Δευτέρα 20 Οκτώβριος 2008, 21:54:28 μμ
Επίσης όποιος δεν το έχει οδηγησει γιατί να το παινεύει ?

Κανένα κράξιμο ,αλλά ας μου πει κάποιος τι κάνει καλύτερα από ένα smart εκτός του ότι πιάνει λιγότερο χώρο.
Επίσης 7,500 € δεν είναι λίγα ,παίρνεις αμάξάκι κάτσε καλά ,όχι 400σαράκι και εδώ είναι και η μεγάλη μου αντίρρηση .
Πάντως γιά deliveri δε θα χρησιμοποιηθεί τόσα φράγγα που κοστίζει.

Κοίτα δεν το έχω οδηγήσει αλλα απο την αρχή που το είδα το θεώρησα πολύ καλή ιδέα , το βάζω στην κατηγορία των scooter γιατί scooter είναι , δεν το συγκρίνω με μηχανή , αλλά ουτε και στα τρίκυκλα ετσι οπως τα ξέρουμε .. επίσης δεν έχει καμία σχέση με αυτοκίνητο οπότε θεωρώ άστοχο την σύγκριση και με τα supermini αυτοκίνητα στιλ smart , δεν διαφέρει και πάρα πολύ ο ογκος του απο κάποια mega-scooter μπορεί να έχει 2 τροχους μπροστα αλλά δεν είναι και τόσο τεράστιο.. ενα μεγάλο πρόβλημα που είχανε τα scooter ήταν οτι για να κερδίσουν σε χώρους μπένανε μικροί τροχοί , εκει όμως είχανε πρόβλημα στο κράτημα στις στροφές , δεν θεωρώ λάθος κίνηση αυτη της piagio ισα-ισα..

Θα συμφωνήσω απόλυτα οτι έχει απαγορευτική τιμή , αλλά αυτό το έχουνε όλα τα scooter , δες πόσο έχει το 300άρη της honda (sh) 500άρια  suzuki, yamaha κτλ αγοράζεις μηχανάρες μεσαίου κυβισμού .. η τιμή είναι άλλο κεφάλαιο.  

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
Reply #21 on: Δευτέρα 20 Οκτώβριος 2008, 21:58:52 μμ
επειδη το εχω δει και εγω στα φαναρια ημουν γεια σου ενω αυτος περιμενε τα αυτοκινητα τοτε το μοτο δεν καλυτερα αυτοκινητο με τα ιδια λεφτα οπως εγραψε και ο θανασης
σαφως και στο θεμα ισοροπιας θα συμφωνησω και εκει ακομα υπαρχουν ενναλακτικες οπως ενα παπι καλυτερο παλι αυτου για αποκλειστικα μεσα στην πολη

και οπως ειπες το βλεπω απο την δικη μου σκοπια και μονο
δεν προσπαθω να πεισω κανεναν να μην το αγορασει γιατι και παλι απο τυην δικη του σκοπια θα το δει αλλα λεμε τη σου προσφερει και ποιες οι ενναλακτικες

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
Reply #22 on: Δευτέρα 20 Οκτώβριος 2008, 22:10:55 μμ
Συγνώμη paltakis, ανήκεις μήπως στις κατηγορίες που αναφέραμε στην αρχή ότι μάλλον απευθύνεται/στοχεύει το συγκεκριμένο αυτό είδος/μοντέλο?
Προς τί τότε η συζήτηση για σύγκριση ή ο τυχόν προβληματισμός που παραθέτεις εκ μέρους σου?
Αν είσαι ευχαριστημένος με ότι έχεις, κανείς δεν σου είπε να το αλλάξεις.

και βεβαια χριστο δεν ανηκω αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορω να κρινω ενα οχημα στην λογικη του τι προσφερει σε αναλογια του κοστους αγορας

Offline Venumis (Mike)

• Rossi και πάνω !
Reply #23 on: Δευτέρα 20 Οκτώβριος 2008, 22:20:47 μμ

και βεβαια χριστο δεν ανηκω αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορω να κρινω ενα οχημα στην λογικη του τι προσφερει σε αναλογια του κοστους αγορας

Βάλε σε αυτην την τιμή , την καινοτομία , την όποια έρευνα και αυτά που προσφέρει έναντι των άλλων scooter .. Θα επαναλάβω οτι τα scooter ετσι και αλλιώς (βάση της λογικής πάντα) είναι πολύ ακριβά !!!!

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #24 on: Δευτέρα 20 Οκτώβριος 2008, 23:25:01 μμ
Ναι φίλε μου καλέ, η λεπτή (αλλά πολύ ουσιώδης όμως) διαφορά έγκειται στο ότι κρίνεις κάτι που δεν απευθύνεται σε σένα (αλλά ούτε και είσαι υποχρεωμένος να το αγοράσεις), με τα μάτια τα δικά σου! Αν είναι έτσι τότε να κρίνουμε και πχ. τις φούστες, δεν τις φοράμε, δεν απευθύνονται σε μας αλλά ας τις δούμε "στη λογική του τι προσφέρουν σε αναλογία του κόστους αγοράς" (όπως ανέφερες). Είμαστε εμείς οι πλέον κατάλληλοι να τις κρίνουμε από αυτή την άποψη (εκτός από την αισθητική που προσφέρουν στο αντρικό μάτι)?

Δείτε το σφαιρικά το ζήτημα. Πού στοχεύει αυτό το τρίκυκλο και σε ποιον απευθύνεται. Κάποιος (από τις κατηγορίες που αναφέραμε) μπορεί να το δεί και ως άκρως ελκυστικό και βολικό αν κάθε μέρα τρώει πακέτο στην κίνηση για να πάει με τετράτροχο στη δουλειά του. Ή το επάγγελμά του είναι τέτοιο που αναγκάζεται να κινείται συνεχώς για δουλειές κάθε μέρα μέσα στην πόλη και δεν έχει δίπλωμα μηχανής (αλλά είχε πάντα καϋμό να αποκτήσει μηχανή).
« Last Edit: Δευτέρα 20 Οκτώβριος 2008, 23:35:03 μμ by Chris_de_Ze »