Hellas Transalp Forum

service!!!!!!!!!!!!!

MATAL7 · 13809

Offline MATAL7

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
on: Σάββατο 04 Οκτώβριος 2008, 18:42:08 μμ
14) TΣΑΛΙΚΗΣ - HONDA.  www.tsalikis.gr

Λ. Μαραθώνος 22 Γέφυρα Σταυρού, 210 - 6046581, 210-6615126
Ο γνωστός παλιός πολυπρωταθλητής στους αγώνες ταχύτητας προσφέρει στα μέλη του συλλόγου, κατόπιν τηλεφωνικής συνενόησης, πλήρες - εγγυημένο service (το μεγάλο) για Transalp: 120€.

το ειδα στην αρχικη σελιδα του club, πηρα τηλεφωνο και μου ειπε οτι ειναι μονο τα εργατικα!!!!!!!!!!!! συνολικα πανω απο 200 ευρω!!
κατα τα αλλα ειναι προσφορα προς το club ???????
πληροφοριακα αναφερω οτι στο αμαξι μου το μεγαλο service κοστιζει 150-160 ευρω το πολυ...

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #1 on: Σάββατο 04 Οκτώβριος 2008, 22:17:56 μμ
Φιλαράκι, σε βλέπω και περιφέρεσαι 2-3 μέρες τώρα στο φόρουμ. Πέρνα ως είθισται και από εδώ γιά τα καλωσορίσματα, σαν νέο μέλος.  ;)

Offline MATAL7

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #2 on: Κυριακή 05 Οκτώβριος 2008, 02:56:08 πμ
Φιλαράκι, σε βλέπω και περιφέρεσαι 2-3 μέρες τώρα στο φόρουμ. Πέρνα ως είθισται και από εδώ γιά τα καλωσορίσματα, σαν νέο μέλος.  ;)

Μολις περασα αρχηγε!!!!! ;)

flwrina

• Guest
Reply #3 on: Κυριακή 05 Οκτώβριος 2008, 04:20:44 πμ
σε πολυ καλο μαστορα στην σαλονικη,για γενικο σερβις (εκτος βαλβιδες) αλλαγη αλυσογραναζα και καποιες λεπτομερειες στα περιφεριακα της πληρωσα 50€ εργατικα. τα 120€ οτι και να παρειχε πολλα ακουγονται...

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #4 on: Κυριακή 05 Οκτώβριος 2008, 05:11:06 πμ
Η ρύθμιση βαλβίδων κοστίζει κάτι παραπάνω. Εγώ γιά σέρβις (βαλβίδες κλπ) έδωσα πριν κάνα μήνα 110 ευρώ εργασία. Τα 120 του Τσαλίκη πάντος μόνο προσφορά δεν είναι.

Offline Venumis (Mike)

• Rossi και πάνω !
Reply #5 on: Πέμπτη 06 Νοέμβριος 2008, 01:15:00 πμ
Η ρύθμιση βαλβίδων κοστίζει κάτι παραπάνω. Εγώ γιά σέρβις (βαλβίδες κλπ) έδωσα πριν κάνα μήνα 110 ευρώ εργασία. Τα 120 του Τσαλίκη πάντος μόνο προσφορά δεν είναι.

Η ρύθμιση βαλβίδων είναι στην ουσία μόνο εργατικά και ο καθένας την χρεώνει (συγνώμη για την έκφραση) οσο γουστάρει ..

Οταν είχα την 400άρα και έψαχνα να της κάνω ρύθμιση βρήκα τεράστια απόκλιση στην τιμή , η ακριβότερη (απο χειρούργο του Ωνάσειου!!) ήταν στα 230 € !!! (για αμερικανάκια έψαχνε) και η χαμηλότερη (που την βρήκα πολύ λογική για τα δεδομένα) ήταν στο περιστέρι (δεν θυμάμαι πως λέγεται η πλατεία !)στα 90 € , φυσικά εκεί πήγα και αποδείχτηκε πολύ καλός μάστορας διότι έκανα γενικό σέρβις.. 

Μετά απο τόσα χρόνια ακόμα ακούω Heavy metal και το γουστάρω τρελά..Μπράβο μου ο μπαγάσας, μου αρέσω !

Offline ThanDim

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #6 on: Πέμπτη 06 Νοέμβριος 2008, 01:21:28 πμ
Το 80% της εργασίας για να ρυθμίσεις βαλβίδες είναι το γδύσιμο - ντύσιμο της μηχανής. Η ίδια η διαδικασία δεν είναι κάτι το τρομερό.

Επειδή δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος μπούσουλας για τις εργατοώρες που θέλει, ο καθένας χρεώνει ότι γουστάρει! Ζήτω οι κλέφτες!!

Δημητρακόπουλος Θανάσης
R1200GS
Καλαμάτα

Offline Venumis (Mike)

• Rossi και πάνω !
Reply #7 on: Πέμπτη 06 Νοέμβριος 2008, 01:31:47 πμ
Δεν αφορίζω τους μάστορες , και αυτοι πρέπει να υπάρχουνε σαφώς και να πληρώνονται , διότι έχουνε και έξοδα που εμείς τα ξεχνάμε , υπαλλήλους , το νοίκι , το στοκ των ανταλλακτικών που το έχουνε πληρώσει και τους έχει μείνει στο ράφι κτλ .

απλά θα ήθελα να υπάρχει ενα μέτρο στις χρεώσεις διότι κανένας δεν βρίσκει τα λεφτά του στον δρόμο

Μετά απο τόσα χρόνια ακόμα ακούω Heavy metal και το γουστάρω τρελά..Μπράβο μου ο μπαγάσας, μου αρέσω !

Offline fparis

• Anaconda Team Member
  • Rossi και πάνω !
Reply #8 on: Πέμπτη 06 Νοέμβριος 2008, 01:38:10 πμ
Γι' αυτό το σάββατο έβγαλα τα ρούχα της, ψυγεία, ντεπόζιτο, αεραγωγούς. έφτασα στα καπάκια αλλά οι βίδες δεν ξεβίδωναν εύκολα. Άλλαξα μπουζί εφτιαξα τα ψυγεία, άλλαξα λάδια στην μπροστηνή ανάρτηση, έβαλα καινούρια λαστιχάκια στα φέρινγκ για να μην τρίζουν, καθάρισα τον κινητήρα και όλη την μοτό. Μου μένει μόνο το καρμπ να ρυθμισω. Αυτά! Μου πήρε όλο το Σάββατο (6ωρο) αλλά το χάρηκα πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ;D

Να είσαι Έλληνας είναι περηφάνεια.
Να είσαι Μακεδόνας είναι τίτλος

…τὸ εὔδαιμον τὸ ἐλεύθερον, τὸ δ' ἐλεύθερον τὸ εὔψυχον…

Offline olmega

• νομίζει ότι είναι
  • Rossi και πάνω !
Reply #9 on: Πέμπτη 06 Νοέμβριος 2008, 16:42:57 μμ
Γι' αυτό το σάββατο έβγαλα τα ρούχα της, ψυγεία, ντεπόζιτο, αεραγωγούς. έφτασα στα καπάκια αλλά οι βίδες δεν ξεβίδωναν εύκολα. Άλλαξα μπουζί εφτιαξα τα ψυγεία, άλλαξα λάδια στην μπροστηνή ανάρτηση, έβαλα καινούρια λαστιχάκια στα φέρινγκ για να μην τρίζουν, καθάρισα τον κινητήρα και όλη την μοτό. Μου μένει μόνο το καρμπ να ρυθμισω. Αυτά! Μου πήρε όλο το Σάββατο (6ωρο) αλλά το χάρηκα πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ;D

Αν έχεις το χώρο να μπορείς να αφήσεις τη μηχανή γυμνή χωρίς φόβο πολύ καλά κάνεις δυστυχώς οι περισσότεροι στις πόλεις δεν έχουμε τέτοιο χώρο. Οι γνώσεις σιγά-σιγά έρχονται αν ασχοληθείς (ας είναι καλά ο Ντε Ζε ;D ;D) αλλά ο χωρό-χρόνος.... :(

Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας \"...Είμαστε πίθηκοι με λεφτά και όπλα\" Tom Waits

Offline fparis

• Anaconda Team Member
  • Rossi και πάνω !
Reply #10 on: Πέμπτη 06 Νοέμβριος 2008, 16:48:14 μμ
Αν έχεις το χώρο να μπορείς να αφήσεις τη μηχανή γυμνή χωρίς φόβο πολύ καλά κάνεις δυστυχώς οι περισσότεροι στις πόλεις δεν έχουμε τέτοιο χώρο. Οι γνώσεις σιγά-σιγά έρχονται αν ασχοληθείς (ας είναι καλά ο Ντε Ζε ;D ;D) αλλά ο χωρό-χρόνος.... :(

Πολύ σωστά τα λες. Ο χώρος είναι χρήμα! Ευτυχώς στους γονείς μου υπάρχει χώρος και φρόντισα στο σπίτι που θα μετακομίσω να έχω χώρο για μοτο και αυτοκίνητο.
Όσο για τον Ντε Ζε θα γίνει θρύλος κάποια στιγμη;)

Να είσαι Έλληνας είναι περηφάνεια.
Να είσαι Μακεδόνας είναι τίτλος

…τὸ εὔδαιμον τὸ ἐλεύθερον, τὸ δ' ἐλεύθερον τὸ εὔψυχον…

Offline sotiristokos

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
  • sotos
Reply #11 on: Πέμπτη 05 Φεβρουάριος 2009, 00:49:59 πμ
σε πολυ καλο μαστορα στην σαλονικη,για γενικο σερβις (εκτος βαλβιδες) αλλαγη αλυσογραναζα και καποιες λεπτομερειες στα περιφεριακα της πληρωσα 50€ εργατικα. τα 120€ οτι και να παρειχε πολλα ακουγονται...

κάποιες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον "μάστορα?" τοποθεσία,κόστος,περιφεριακά? στλ.  π.μ

Offline georgekosmidis

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #12 on: Παρασκευή 24 Ιούλιος 2009, 02:22:27 πμ
gia 8essaloniki yparxei kapoia synergasia? kserete kapoion mhxaniko pou mporw na paw?

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #13 on: Παρασκευή 24 Ιούλιος 2009, 17:17:28 μμ
gia 8essaloniki yparxei kapoia synergasia? kserete kapoion mhxaniko pou mporw na paw?

Αν κάνεις μια αναζήτηση κάτι θα βρεις...όπως αυτό

Παύλος Καρούμπης

Offline samniotis

• Ποτέ δεν ήμουν
  • Απλός οδηγός
  • Όταν μεγαλώσω θα γίνω...
Reply #14 on: Τετάρτη 29 Ιούλιος 2009, 18:12:45 μμ
Στείλε πμ σε ποιά περιοχή είσαι μήπως και βολεύει να σε στείλω στον δικό μου.
Είναι κολλητός του αδερφού μου και πολύ προσεκτικός με ότι μηχανάκι πέσει στα χέρια του.

Transalp XL650V

Offline g0ng

• Οδηγάρα
Reply #15 on: Τετάρτη 29 Ιούλιος 2009, 19:05:08 μμ
Στείλε πμ σε ποιά περιοχή είσαι μήπως και βολεύει να σε στείλω στον δικό μου.
Είναι κολλητός του αδερφού μου και πολύ προσεκτικός με ότι μηχανάκι πέσει στα χέρια του.

ε δεν το λες σε όλους μας καλύτερα ;; Γιατί PM; Με ενδιαφέρει το θέμα και μένα.

Offline transalonika

• Απλός οδηγός
  • Live fast - die well
Reply #16 on: Σάββατο 19 Σεπτέμβριος 2009, 07:20:36 πμ
οπως και εμενα... για πες για πες

Καλή ζωή, κακή διαθήκη

Offline zogio

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #17 on: Τρίτη 02 Αύγουστος 2011, 23:00:12 μμ
καλησπερα...ψαχνω για ενα συνεργειο στην Ν Φιλαδελφεια Γυφτοπουλος λεγεται αλλα δεν γνωριζω τιποτα αλλο(τηλ,διευθυνση)
θελω να κανω ζυγοσταθμιση πανω στην μηχανη,να μην βγαλω τις ροδες κ μου ειπαν για τον Γυφτοπουλο οτι κανει.μηπως γνωριζεται και κανεναν αλλον?????
ευχαριστω!

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
  • anaconda team is back sssssssssssssss
Reply #18 on: Τετάρτη 03 Αύγουστος 2011, 16:31:18 μμ
καλησπερα...ψαχνω για ενα συνεργειο στην Ν Φιλαδελφεια Γυφτοπουλος λεγεται αλλα δεν γνωριζω τιποτα αλλο(τηλ,διευθυνση)
θελω να κανω ζυγοσταθμιση πανω στην μηχανη,να μην βγαλω τις ροδες κ μου ειπαν για τον Γυφτοπουλο οτι κανει.μηπως γνωριζεται και κανεναν αλλον?????
ευχαριστω!
Απο οσο ξερω αυτος ειναι για αυτοκινητα ..και δεν ειναι στην Φιλαδελφεια αλλα στην Λαμπρινη δεν θυμαμαι οδο αλλα αν πας Λαμπρινη στον κομβο που ειναι η πλατεια καιη αγορα θα σου πουν .

Offline Hypersonic

• Γιώργος... Mr. Anderson
  • Rossi και πάνω !
  • Μπαμπάς * 2
Reply #19 on: Τετάρτη 03 Αύγουστος 2011, 20:13:28 μμ