Λοιπόν για το Ακρόπολις προτείνω.
Ξεκινάμε από το Σάββατο για όσους μπορούν,θα δούμε δύο ειδικές, την Αγια τριάδα και των αγίων Θεοδώρων. Η αγία τριάδα έχει εκκίνηση στις 11:38, μετά το τέλος της ειδικής τα αυτοκίνητα επιστρέφουν στο Μαρκόπουλο για σερβις,οπότε προλαβαίνουμε να δούμε και την επόμενη ειδική των άγιων Θεοδώρων που έχει εκκίνηση στις 15:16.Για να πάμε στην δεύτερη θα περάσουμε από μια πολύ ωραία διαδρομή από Βίλια Ψάθα Αλεποχωρι Σχινο.παρτε μαγιό και πετσέτα μαζί σας σίγουρα θα χρειαστούνε.
Ραντεβού 9:30 στο περίπτερο Χαϊδαρίου.
Την Κυριακή το ωράριο των ειδικών είναι λίγο σφιχτό και μπορούμε να δούμε μόνο μια ειδική αλλά είναι η καλύτερη του φετινού ακρόπολις που είναι η Ασωπία. Ραντεβού 9:30 στο τσαφ στα πρωην φανάρια της Κηφισίας.
Σίγουρα μαζί σας νερό, τίποτα φαγώσιμο , καφε,αντηλιακο, καπέλο ανοιχτόχρωμο tshirt αντε και ένα δεύτερο γιατί το πρώτο θα γίνει καφέ από την σκόνη.
Και προσοχή στους δρόμους αυτές τις ώρες όλους κάτι μας πιάνει
Ελα ο επόμενος.