Hellas Transalp Forum

Φώτα Xenon

KostasC · 136092

Offline Stoneman

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
  • Η πιο ωραια φατσουλα στον ντουνια!
Reply #200 on: Τρίτη 24 Μάιος 2011, 16:28:11 μμ
Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μην κουράζεται η μπαταρία , να μην υπάρχει πρόβλημα βραχυκυκλώματος ή κάποιου ατυχήματος ;

Οχι αν γίνει σωστή εγκατάσταση δεν υπάρχει προβλημα, απλά αποφεύγεις να σου κλέψουν ρεύμα  :2hysterical:
Κάτι που χάνεις με την προσθήκη ρελέ είναι οτι δεν μπορείς να το χρησιμοποιείς αμφίδρομα, δηλαδή εκτός του να παίρνεις να μπορείς και να δίνεις [φορτίζεις] στην μπαταρία σου χωρίς να βγάζεις το πλαινό καπάκι. Αυτό είναι χρήσιμο για κάποιον που αφήνει την μοτό αραγμένη για μεγάλα χρονικά διαστήματα και διαθέτει ενα φορτιστή-συντηρητή.

Offline BostonGeorge

• Οδηγάρα
Reply #201 on: Τρίτη 24 Μάιος 2011, 18:30:41 μμ
Οχι αν γίνει σωστή εγκατάσταση δεν υπάρχει προβλημα, απλά αποφεύγεις να σου κλέψουν ρεύμα  :2hysterical:
Κάτι που χάνεις με την προσθήκη ρελέ είναι οτι δεν μπορείς να το χρησιμοποιείς αμφίδρομα, δηλαδή εκτός του να παίρνεις να μπορείς και να δίνεις [φορτίζεις] στην μπαταρία σου χωρίς να βγάζεις το πλαινό καπάκι. Αυτό είναι χρήσιμο για κάποιον που αφήνει την μοτό αραγμένη για μεγάλα χρονικά διαστήματα και διαθέτει ενα φορτιστή-συντηρητή.

Εγώ έτσι και αλλιώς μια φορά που χρειάστηκε να συνδεθεί με εκινητή της έβγαλα απλά το πλαϊνό καπάκι , δεν είναι τίποτα ... Απλά ίσως γίνεται λες να μπορεις κατευθείαν απο τον "αναπτήρα" να δώσεις απο εκεί το ρεύμα σου ;

Φαντάσου να έχεις σταματήσει για καφεδάκι κάπου και να δεις ξαφνικά κάποιον να πάει και να βάλει το κινητό του στο ταμπλό σου ! ΕΕΕ ΑΣΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΜΟΥ ΚΑΤΩ ΡΕ !!  :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us/www.transalpforu

Offline Stoneman

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
  • Η πιο ωραια φατσουλα στον ντουνια!
Reply #202 on: Τετάρτη 25 Μάιος 2011, 01:21:47 πμ
Ε Απλά ίσως γίνεται λες να μπορεις κατευθείαν απο τον "αναπτήρα" να δώσεις απο εκεί το ρεύμα σου ;

Οχι ισως, σίγουρα μπορείς , αλλά αν εχεις ρελέ πρέπει να είναι και το κλειδί σε θέση ΟΝ.

Φαντάσου να έχεις σταματήσει για καφεδάκι κάπου και να δεις ξαφνικά κάποιον να πάει και να βάλει το κινητό του στο ταμπλό σου ! ΕΕΕ ΑΣΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΜΟΥ ΚΑΤΩ ΡΕ !!  :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Θα χρειαστεί και ρολόι τύπου ΔΕΗ !

Harry

• Guest
Reply #203 on: Τετάρτη 10 Αύγουστος 2011, 02:34:24 πμ
Από ηλεκτρολόγο καλό τελικά τίποτα ?  :-[

Harry

• Guest
Reply #204 on: Παρασκευή 12 Αύγουστος 2011, 21:15:36 μμ
Για xenon βρήκα και έβαλα στα 140€ .Η τιμή περιλάμβανε εργατικά , τα xenon και 1 led ψείρα , δεν πήρε πάνω από 45' . Λειτουργούν άψογα και δεν στραβώνουν στο δρόμο.Επίσης να αναφέρω πως είναι μεσαία και μεγάλη σκάλα και λειτουργεί κανονικά και το σινιάλο χωρίς καμία καθυστέρηση .Είναι της Helio και τα έβαλα στην Speltec στην Αλίμου. Όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες, pm !

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Δεν σπάει δεν χαλάει…δεν στραβώνει δεν λυγάει !!
    • http://www.biowines.gr/
Reply #205 on: Παρασκευή 12 Αύγουστος 2011, 21:22:39 μμ
Για xenon βρήκα και έβαλα στα 140€ .Η τιμή περιλάμβανε εργατικά , τα xenon και 1 led ψείρα , δεν πήρε πάνω από 45' . Λειτουργούν άψογα και δεν στραβώνουν στο δρόμο.Επίσης να αναφέρω πως είναι μεσαία και μεγάλη σκάλα και λειτουργεί κανονικά και το σινιάλο χωρίς καμία καθυστέρηση .Είναι της Helio και τα έβαλα στην Speltec στην Αλίμου. Όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες, pm !

Και πως γίνετε αυτό?  ???

Οι άνθρωποι είναι σαν το κρασί, οι καλοί βελτιώνονται με τα χρόνια, οι άχρηστοι γίνονται ξύδι…..

Offline MAKIS ABOROS

• Απλός οδηγός
Reply #206 on: Παρασκευή 12 Αύγουστος 2011, 21:53:36 μμ

Γειά σας και απο μένα εγώ τα έβαλα 90€ με την τοποθέτηση μικρή μεγάλη σκάλα και δουλεύουν 4 μήνες άψογα ακόμα μικρή μεγάλη σκάλα (τοποθέτησή δωρεάν γιατί είναι φίλος)

andy

• Guest
Reply #207 on: Παρασκευή 12 Αύγουστος 2011, 23:11:25 μμ
εγώ πήρα από το e-bay με 25e με slim μεταλλικό μπάλαστ για το σκούτερ τις Μαργαρίτας. Περιμένω  τον μάστορη να γυρίσει από διακοπές για τοποθέτηση (20e).
Τα ίδια έβαλε φίλος σε άλλο σκούτερ και γαμ... ;D σκοτώνουν

Offline mamos

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #208 on: Παρασκευή 12 Αύγουστος 2011, 23:29:28 μμ
και εγώ από ebay 28 ευρά. Την τοποθέτηση θα την κάνω εγώ. Για όσους θέλουν να το τολμήσουν δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. το εκανα και στο αυτοκίνητο.
απλά πρέπει να προσέξει κανείς στην αγορά να πάρει H4 Bi XENON (ή HI/LO) για να παίζουν και οι δύο σκάλες.
καλά χιλιόμετρα.

Offline makispsilos

• Rossi και πάνω !
Reply #209 on: Σάββατο 13 Αύγουστος 2011, 00:59:23 πμ
ρε παιδια μπορη να μασ βγαλει την συνδεσμολογια για χενον

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Δεν σπάει δεν χαλάει…δεν στραβώνει δεν λυγάει !!
    • http://www.biowines.gr/
Reply #210 on: Σάββατο 13 Αύγουστος 2011, 01:24:55 πμ
εγώ πήρα από το e-bay με 25e με slim μεταλλικό μπάλαστ για το σκούτερ τις Μαργαρίτας. Περιμένω  τον μάστορη να γυρίσει από διακοπές για τοποθέτηση (20e).
Τα ίδια έβαλε φίλος σε άλλο σκούτερ και γαμ... ;D σκοτώνουν
τι μάρκα ρε Αντρέα ? Μέκαψες?

Οι άνθρωποι είναι σαν το κρασί, οι καλοί βελτιώνονται με τα χρόνια, οι άχρηστοι γίνονται ξύδι…..

Harry

• Guest
Reply #211 on: Σάββατο 13 Αύγουστος 2011, 04:18:41 πμ

Τα έχω τεστάρει με φίλους στο δρόμο και κανείς δεν μου έχει πει πως στραβώνεται ή ενοχλείται.Να σημειώσω πως ήμουν διαρκώς επίτηδες πίσω από αυτοκίνητα φίλων κοντά και μακρυά για να σιγουρευτώ για το αποτέλεσμα. Επίσης μου έκανε μετά την τοποθέτηση μια μικρή ρύθμιση στο φωτιστικό σώμα με την χρήση κάποιου μηχανήματος ,ώστε να μην ενοχλεί .

Harry

• Guest
Reply #212 on: Σάββατο 13 Αύγουστος 2011, 04:20:50 πμ
ρε παιδια μπορη να μασ βγαλει την συνδεσμολογια για χενον

Δεν θέλει κάτι . Στη δικιά μου (ΤΑ 650 '07) μια φύσα άλλαξε για την νέα λάμπα βγάζοντας απλά την παλιά και βάζοντας την καινούργια . Δεν κόπηκε κανένα καλώδιο . Κατά την διάρκεια της αλλαγής ήμουν διαρκώς από πάνω και παρακολουθούσα , πολύ καλή και νοικοκυρεμένη δουλειά !

Offline makispsilos

• Rossi και πάνω !
Reply #213 on: Σάββατο 13 Αύγουστος 2011, 16:42:12 μμ
Δεν θέλει κάτι . Στη δικιά μου (ΤΑ 650 '07) μια φύσα άλλαξε για την νέα λάμπα βγάζοντας απλά την παλιά και βάζοντας την καινούργια . Δεν κόπηκε κανένα καλώδιο . Κατά την διάρκεια της αλλαγής ήμουν διαρκώς από πάνω και παρακολουθούσα , πολύ καλή και νοικοκυρεμένη δουλειά !
[/quot
και τουσ ανορθοτες και ταα υπολιπα που τα εβαλε΄? ??? ??? ??? ???

Harry

• Guest
Reply #214 on: Σάββατο 13 Αύγουστος 2011, 23:16:31 μμ
[/quot
και τουσ ανορθοτες και ταα υπολιπα που τα εβαλε΄? ??? ??? ??? ???

Όπως βλέπουμε το ταμπλό στα αριστερά ανάμεσα στο φέρινγκ και το πλαστικό του ταμπλό !

andy

• Guest
Reply #215 on: Κυριακή 14 Αύγουστος 2011, 01:16:35 πμ
τι μάρκα ρε Αντρέα ? Μέκαψες?

και με έκαψες και με τσουρούφλησες :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

ΚΙΝΕΖΙΚΑ

Offline mamos

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #216 on: Κυριακή 14 Αύγουστος 2011, 03:51:00 πμ
γιατί? τα άλλα τα "επώνυμα" δεν είναι φτιαγμένα στην Κίνα? ή μήπως έχετε δεί πολλά ηλεκτρονικά τελευταία να φτιάχνονται στη Γερμανία ή στις ΗΠΑ.

andy

• Guest
Reply #217 on: Κυριακή 14 Αύγουστος 2011, 17:31:41 μμ
γιατί? τα άλλα τα "επώνυμα" δεν είναι φτιαγμένα στην Κίνα? ή μήπως έχετε δεί πολλά ηλεκτρονικά τελευταία να φτιάχνονται στη Γερμανία ή στις ΗΠΑ.
Εγώ το ξέρω οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν.
Πάντως καλύτερα ξένον φτιάχνει η Ταϊβάν. Γι αυτό είναι και πιο ακριβά. Αλλά 1-1,5 χρόνο κρατάνε από όπου και αν είναι.

Offline Venumis (Mike)

• Rossi και πάνω !
Reply #218 on: Πέμπτη 27 Οκτώβριος 2011, 22:16:56 μμ

Κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια..

Είναι δυο εντελώς διαφορετικά πράγματα το "Κινέζικο" με το "Φτιάχνεται στην Κίνα"

Αν κάποιος θέλει να ξεγελάσει τον ιδιο του τον εαυτο οτι έκανε έξυπνη αγορά είναι δικαίωμά του, αλλά οχι με το ζόρι να είναι και ετσι τα πράγματα..
Και τασάκι Κινέζικο να πάρεις πρόβλημα θα σου βγάλει ρε π@υστη μου!

Μετά απο τόσα χρόνια ακόμα ακούω Heavy metal και το γουστάρω τρελά..Μπράβο μου ο μπαγάσας, μου αρέσω !

Harry

• Guest
Reply #219 on: Δευτέρα 13 Φεβρουάριος 2012, 00:51:14 πμ
Χαζεύοντας για περάσει η ώρα , πέτυχα την παρακάτω φωτογραφία  . Ποιος ξέρει κάτι για να μας διαφωτίσει για την πατέντα ή αν πωλείται φανάρι έτοιμο ?

Offline geonomik

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #220 on: Τρίτη 23 Οκτώβριος 2012, 23:23:36 μμ
Καλησπερα σε ολους
εχω ενα ΤΑ 2002 ψαχνω στο ebay για xenon kit ..ξερει κανεις αν ειναι οντος Η4 αυτο που περνει πανω?
περιμενω και καμια δικη σας προταση..
ευχαριστω

Offline georig25

• Θα ήθελα να είμαι
  • Rossi και πάνω !
  • Η ζωή είναι ωραία . . . . . συνήθως
    • ΡΗΓΑΣ
Reply #221 on: Τετάρτη 24 Οκτώβριος 2012, 00:01:36 πμ
Καλησπερα σε ολους
εχω ενα ΤΑ 2002 ψαχνω στο ebay για xenon kit ..ξερει κανεις αν ειναι οντος Η4 αυτο που περνει πανω?
ευχαριστω
Η4 ειναι

Δεν γεννήθηκα με εξαρτήσεις, γιατί να τις αποκτήσω;

:moped:Γιώργος Ρήγας
click me!

andy

• Guest
Reply #222 on: Τετάρτη 24 Οκτώβριος 2012, 00:40:36 πμ
Καλησπερα σε ολους
ευχαριστω
έχεις π.μ.

kostasxlv

• Guest
Reply #223 on: Τετάρτη 24 Οκτώβριος 2012, 01:05:52 πμ
Μπορεις να βρεις και στη Ελλαδα διαφορα κιτ σε ανταγωνιστικες τιμες με το Ebay.Κινεζικα φυσικα,ομως εχεις καποιον να απευθυνθεις αμεσα σε περιπτωση που κατι δεν παει καλα.Το δικο μου κιτ το πηρα 40ευρω απο Ελλαδα(ενισχυουμε και την αγορα) αφου πρωτα μιλησα με το καταστημα για διευκρινησεις και αποριες που ειχα.

Offline nikosfp

• LindalowGX
  • Απλός οδηγός
  • Mακάρι οι νέοι να ήξεραν και οι γέροι να μπορούσαν
    • Womens From Your Town - Anonymous Adult Dating - No Selfie
Reply #224 on: Κυριακή 23 Δεκέμβριος 2012, 05:58:40 πμ
Καλησπερα και καλες γιορτες.Πηρα ενα kit xenon Η4 και η λαμπα ναι μεν μπαινει μεσα εξω(φυσιολογικο)αλλα παιζει πολυ μεσα στην βαση της.Δεν ειναι σταθερη(φυσιολογικο?)Η ασφαλεια γραφη επανω ενα 30.Ειναι σωστα η ασφαλεια να ειναι 30αρα η ειναι πολυ μεγαλη?
« Last Edit: Κυριακή 23 Δεκέμβριος 2012, 06:43:02 πμ by nikosfp »

https://SecreLocal.com - Dating Chat Local Live - No Selfie - Anonymous Sex Dating -   Chat Dating Sites