Hellas Transalp Forum

Φώτα Xenon

KostasC · 136117

Offline manthos

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #175 on: Τρίτη 15 Δεκέμβριος 2009, 20:15:39 μμ
τελικα το προβλημα ειναι η θεση που αλλαζει η λαμπα οταν βαζεις τη μεγαλη σκαλα.μετατοπιζεται μπροστα και διαγωνια προς τα πανω με αποτελασμα να μην ειναι σταθερη.οποτε κακη ποιοτητα.αν και τη μεγαλη σκαλα δεν την πολυ χρησιμοποιω.

οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Offline ΤΑΚΗΣ81

• Κάτσε καλά λέμε...
  • Rossi και πάνω !
  • SUZUKI - JAPANESE POWER
Reply #176 on: Κυριακή 22 Αύγουστος 2010, 05:27:44 πμ
Συγχωρεστε με αν υπαρχει καποιο θεμα ηδη αλλα θελω να ρωτησω αν καποιος απο'δω εχει βαλει xenon στο ΤΑ του! τις βροχερες νυχτες του χειμωνα μηπως αντιμετωπιζει προβλημα με τον φωτισμο που παρεχουν; το ρευμα που τραβανε; μηπως καταπονειται περισσοτερο ηλεκτρολογικα η μηχανη; ενδιαφερομαι να βαλω στην δικια μου (μοντελο του 97)! ευχαριστω!

Με Honda Transalp XL 600V πήγαινα παντού !!! Τώρα πλέον συνεχίζω με V strom !!!

Όσο αξίζει ένας κώλος δεν αξίζει ο κόσμος όλος...

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #177 on: Κυριακή 22 Αύγουστος 2010, 05:33:06 πμ
Εχουν γινει πολλες κουβεντες για το θεμα. Και πολλοι φιλοι εχουν βαλει.
Ειμαι απο κινητο και δεν μπορω να σε βοηθησω αλλα αν γραψεις πανω στην αναζητηση την λεξη xenon λογικα θα σου τα βγαλει ολα τα θεματα.

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline ΤΑΚΗΣ81

• Κάτσε καλά λέμε...
  • Rossi και πάνω !
  • SUZUKI - JAPANESE POWER
Reply #178 on: Κυριακή 22 Αύγουστος 2010, 05:35:57 πμ
οκ! ευχαριστω!

Με Honda Transalp XL 600V πήγαινα παντού !!! Τώρα πλέον συνεχίζω με V strom !!!

Όσο αξίζει ένας κώλος δεν αξίζει ο κόσμος όλος...

Offline Dimitris TA600

• Μου αρέσει που είμαι...
  • Οδηγάρα
  • δεν με χωραει ο τοπος...
Reply #179 on: Κυριακή 22 Αύγουστος 2010, 08:19:03 πμ
Φιλε εγω εχω ξενον.Αριστος ο φωτισμος στην μεσαια σκαλα.Στην μεγαλη μου αφηνει κενα.Τωρα που εβαλα ομως τα προβολακια,βλεπω τι φυλο ειναι η ακριδα που παραλιγο να πατησω.... ;D ;D

Όποιος φοβάται,πέφτει και κοιμάται.Οι υπόλοιποι καίμε λάστιχα.
Μερικοι φορανε ενα ειδικο κρανος, και νομιζουν οτι κανουν εντουρο, ενω δεν κανουν. Και αυτο ειναι αδικο. Γιαυτο αλλωστε λεγεται και εντουρ - αδικο!

Τυχαιο;Δεν νομιζω!!

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #180 on: Κυριακή 05 Σεπτέμβριος 2010, 15:09:52 μμ
Το νήμα συγχωνεύθηκε με προϋπάρχον

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline kostastransalp650

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #181 on: Δευτέρα 22 Νοέμβριος 2010, 03:49:31 πμ
Παιδια εβαλα και εγω xenon sto transalp προχτες και ειμαι πολυ ευχαριστημενος ειδικα στην μεσαια σκαλα .παραθετω και μια φωτο πιο κατω

Offline BostonGeorge

• Οδηγάρα
Reply #182 on: Τετάρτη 08 Δεκέμβριος 2010, 03:57:11 πμ
Ξέρουμε τίποτα για την τοποθέτηση και την σωστή λειτουργεία των Xenon σε ΤΑ 400 ; Γιατί σε βροχή ή ακόμα και την νύχτα έχω πρόβλημα με τον φωτισμό και δεν τον θεωρώ επαρκή . Αργότερα θα βάλω και πλαϊνα προβολάκια Xenon αλλα θα ήθελα απο την αρχή να μπεί κάτι καλό και σωστό στον βασικό φωτισμό και στις 2 σκάλες που έχει .

Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us/www.transalpforu

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #183 on: Δευτέρα 13 Δεκέμβριος 2010, 21:52:35 μμ
Για την εγκατάσταση σε ΤΑ400, ισχύει το ίδιο ακριβώς με ΤΑ600.

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

costas

• Guest
Reply #184 on: Δευτέρα 13 Δεκέμβριος 2010, 23:36:51 μμ
Εμένα αυτά τα φώτα με στραβώνουν , και είναι και πεταμένα λεφτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline BostonGeorge

• Οδηγάρα
Reply #185 on: Δευτέρα 13 Δεκέμβριος 2010, 23:42:27 μμ
KostasTransalp evales olokliro to sistima i mono laba ? Kai pio sistima kai pia laba ? Gt eixa diavasei paliotera oti iparxoun labes opou stravonoun tous allous ktl kai labes kales opou den enoxloun ktl ... ? Rixe mou ta fota sou , eee tis gnoseis sou thelo na po !!

SIGNOMI GIA TA GREEKLISH apla beno apo ena tragiko "INTERNET CAFE" apo tin Thailand kai to mono pou exei eine aggliko kai Thailandeziko keyboard . Euxaristooo !! 

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
  • anaconda team is back sssssssssssssss
Reply #186 on: Τρίτη 14 Δεκέμβριος 2010, 02:43:58 πμ
KostasTransalp evales olokliro to sistima i mono laba ? Kai pio sistima kai pia laba ? Gt eixa diavasei paliotera oti iparxoun labes opou stravonoun tous allous ktl kai labes kales opou den enoxloun ktl ... ? Rixe mou ta fota sou , eee tis gnoseis sou thelo na po !!

SIGNOMI GIA TA GREEKLISH apla beno apo ena tragiko "INTERNET CAFE" apo tin Thailand kai to mono pou exei eine aggliko kai Thailandeziko keyboard . Euxaristooo !! 
Ε ρρε καψα που την εχεις απο την Ταιλανδη ...με το ΤΑ πηγες  :2hysterical:

Γυρνα με το καλο και τα λεμε παλι  ;) ;) ;D

Offline kostastransalp650

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #187 on: Δευτέρα 20 Δεκέμβριος 2010, 02:31:31 πμ
Φιλε μου εβαλα ολοκληρο κιτ xenon hid 6000k slim balast .Η μονη διαφορα  ειναι οτι η λαμπα εχει επανω μεσαια σκαλα xenon αλλα για μεγαλη σκαλα λαμπα αλογονου .Ετσι λοιπον δεν χρειαζετε και καλωδια  στην μπαταρια για το σινιαλο οπως στις μαγνητικες .

Offline BostonGeorge

• Οδηγάρα
Reply #188 on: Τρίτη 17 Μάιος 2011, 08:28:57 πμ
Φιλε μου εβαλα ολοκληρο κιτ xenon hid 6000k slim balast .Η μονη διαφορα  ειναι οτι η λαμπα εχει επανω μεσαια σκαλα xenon αλλα για μεγαλη σκαλα λαμπα αλογονου .Ετσι λοιπον δεν χρειαζετε και καλωδια  στην μπαταρια για το σινιαλο οπως στις μαγνητικες .

Τα φώτα στην πρώτη σκάλα είναι Xenon , στην μεγάλη σκάλα γιατί δεν είναι Xenon ; Με την τοποθέτηση του κιτ έκανες καμία μετατροπή στα ηλεκτρικά της μηχανής ή κουμπώθηκε κανονικά πάνω ; Μπορείς μήπως να μου πεις πόσο στοίχισε μαζί με την εργασία και πόσο χρόνο πήρε ;

Harry

• Guest
Reply #189 on: Πέμπτη 19 Μάιος 2011, 02:15:28 πμ
Τα φώτα στην πρώτη σκάλα είναι Xenon , στην μεγάλη σκάλα γιατί δεν είναι Xenon ; Με την τοποθέτηση του κιτ έκανες καμία μετατροπή στα ηλεκτρικά της μηχανής ή κουμπώθηκε κανονικά πάνω ; Μπορείς μήπως να μου πεις πόσο στοίχισε μαζί με την εργασία και πόσο χρόνο πήρε ;

Πες μας και που τα έβαλες γιατί ψάχνω για καλό ηλεκτρολόγο να μου βάλει παράλληλα και 12v αντάπτορα .

Offline BostonGeorge

• Οδηγάρα
Reply #190 on: Πέμπτη 19 Μάιος 2011, 07:46:13 πμ
Πες μας και που τα έβαλες γιατί ψάχνω για καλό ηλεκτρολόγο να μου βάλει παράλληλα και 12v αντάπτορα .

Δηλαδή σαν τον "αναπτήρα" του αυτοκινήτου ; xD

Harry

• Guest
Reply #191 on: Πέμπτη 19 Μάιος 2011, 23:30:05 μμ
     Ναι ακριβώς , για το GPS που μου έχει χρειαστεί πολλές φορές και μένω και από μπαταρία στο τέλος και αν χρειαστεί ακόμα και για το κινητό . Υπάρχουν οδηγίες για εγκατάσταση και εδώ αλλά δεν πιάνουν τα χέρια μου σε " ηλεκτρολογικές " μαστοριές . . .

Offline BostonGeorge

• Οδηγάρα
Reply #192 on: Πέμπτη 19 Μάιος 2011, 23:56:37 μμ
     Ναι ακριβώς , για το GPS που μου έχει χρειαστεί πολλές φορές και μένω και από μπαταρία στο τέλος και αν χρειαστεί ακόμα και για το κινητό . Υπάρχουν οδηγίες για εγκατάσταση και εδώ αλλά δεν πιάνουν τα χέρια μου σε " ηλεκτρολογικές " μαστοριές . . .

Και εγώ πρέπει να βάλω κάποια στιγμή αντάπτορα ...

Harry

• Guest
Reply #193 on: Παρασκευή 20 Μάιος 2011, 02:01:12 πμ
Και εγώ πρέπει να βάλω κάποια στιγμή αντάπτορα ...

Aυτό ακριβώς λέω απο τότε που την αγόρασα και έκανε το πρώτο της χιλιόμετρο .Έχουν περάσει 4 χρόνια...... :banghead:

Offline BostonGeorge

• Οδηγάρα
Reply #194 on: Παρασκευή 20 Μάιος 2011, 04:30:28 πμ
Aυτό ακριβώς λέω απο τότε που την αγόρασα και έκανε το πρώτο της χιλιόμετρο .Έχουν περάσει 4 χρόνια...... :banghead:

Εγώ το σκεφτόμουν απο όταν την αγόραζα (καλή ώρα πέρσυ τέτοια εποχή) ... Λες να είμαι και εγω απο τους αιώνιους , ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ !! :(

Harry

• Guest
Reply #195 on: Σάββατο 21 Μάιος 2011, 03:42:51 πμ
Εγώ το σκεφτόμουν απο όταν την αγόραζα (καλή ώρα πέρσυ τέτοια εποχή) ... Λες να είμαι και εγω απο τους αιώνιους , ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ !! :(

Ειδικά αυτή τη περίοδο αν βρω καλό ηλεκτρολόγο  για μηχανές(αν μου συστήσει κάποιος δηλαδή) ,έχω πάει από χτες και το έχω βάλει ! Ουσιαστικά η εργασία είναι το όλο θέμα γιατί για το μπριζάκι αν πας σε κατάστημα για ναυτιλιακά (ώστε να είναι σίγουρα αδιάβροχο και ανθεκτικό) το κόστος είναι περί τα 5 ευρώ ! ΄Ξέρει κανείς κανέναν ? Να βάλει και τα xenon ? 8) Aθήνα να είναι και όπου να ναι !!

Offline Stoneman

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
  • Η πιο ωραια φατσουλα στον ντουνια!
Reply #196 on: Σάββατο 21 Μάιος 2011, 04:11:04 πμ
Το ανταπτοράκι το θέλετε στο ταμπλό η κάτω απο την σέλα? Πάντως υπάρχουν έτοιμα στο eBay με ασφαλειοθήκη και εσεις απλά το τοποθετείτε και βιδώνετε τους δύο ακροδέκτες στην μπαταρία. Εδώ εχει αρκετά:

http://shop.ebay.co.uk/towzatronics/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=25

Offline BostonGeorge

• Οδηγάρα
Reply #197 on: Σάββατο 21 Μάιος 2011, 07:47:31 πμ
Το ανταπτοράκι το θέλετε στο ταμπλό η κάτω απο την σέλα? Πάντως υπάρχουν έτοιμα στο eBay με ασφαλειοθήκη και εσεις απλά το τοποθετείτε και βιδώνετε τους δύο ακροδέκτες στην μπαταρία. Εδώ εχει αρκετά:

http://shop.ebay.co.uk/towzatronics/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=25

Εμένα η σέλα δεν σηκώνεται , έχω ΤΑ 400 του '91 .. Άρα λογικά με πατέντα στο ταμπλό ...

Αν και δεν καιγομαι για αυτο , xenon πρέπει να βάλω ...

Harry

• Guest
Reply #198 on: Σάββατο 21 Μάιος 2011, 22:49:04 μμ
Εγώ το θέλω στο ταμπλό και να ενεργοποιείται με ρεύμα όταν γυρίζω το διακόπτη !

Offline BostonGeorge

• Οδηγάρα
Reply #199 on: Τρίτη 24 Μάιος 2011, 06:24:37 πμ
Εγώ το θέλω στο ταμπλό και να ενεργοποιείται με ρεύμα όταν γυρίζω το διακόπτη !

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μην κουράζεται η μπαταρία , να μην υπάρχει πρόβλημα βραχυκυκλώματος ή κάποιου ατυχήματος ;