Μπαίνει ένας μεθυσμένος σ΄ένα λεωφορείο, κι αρχίζει να φωνάζει :
- Οι μπροστινοί είστε κερατάδες, οι μεσαίοι αδελφές, κι αυτοί που κάθονται πίσω, είστε χέστηδες ..
Ο οδηγός νευριασμένος, σταματάει απότομα το λεωφορείο, πιάνει τον μεθυσμένο από τους ώμους, και ταρακουνώντας τον, του λέει :
- Για πες ξανά ποιοί είναι οι κερατάδες, οι αδελφές και οι χέστηδες!
- Ε, ρε φιλαράκι.., και που να ξέρω εγώ; Με τόσο απότομο φρενάρισμα, τώρα όλοι ανακατεύτηκαν.
Η ταχύτητα με την οποία μία γυναίκα λέει ''ΤΙΠΟΤΑ'' στην ερώτηση τι έχεις, είναι ανάλογη με το μέγεθος του καβγά που θα σου στήσει !!!!
-Γιατρέ μου πάσχω από αμνησία,τι να κάνω?
-Καταρχήν να με πληρώσεις!
Τρως σουβλάκια. Παχαίνεις.......
Τρως τα νύχια σου. Γρουσουζιά........
Τρως χυλόπιτα. Ρόμπα......
Δεν είναι ζωή αυτή...
Η μόνη πιθανότητα να αδυνατίσει κάποιος πίνοντας πράσινο τσάι, ...είναι να πηγαίνει να το μαζεύει ο ίδιος απ το βουνό τρέχοντας !!!
Μπήκα στην κουζίνα κι η μάνα μου μου πέταξε αγιασμό κι εγώ μια καρέκλα και τελικά δεν παιζόταν έτσι το παιχνίδι και τώρα πάμε νοσοκομείο.
Να δεις που πίσω από τον Johnnie Walker τον κόκκινο, τον μπλε, τον πράσινο και τον μαύρο κρύβονται οι power rangers..
Κάτι γκόμενες που βάζουν
χρυσόσκονη & στρασακια στα νύχια τους....
Να τα πλένουν πριν πιάσουν @ρχιδια, γιατί γίνονται σαν ντισκομπαλες...!!
Αυτό που σε ρωτάει ο γιατρός "Που πονάς;"
και μετά πιέζει ακριβώς εκεί.
Ύπουλο καθίκι...!!
Άρχισα να τις κάνω κοπλιμέντα για τα ωραία μάτια της και το καλλίγραμμο σώμα της, αλλά μετά θυμήθηκα ότι δεν ακούγομαι απ' τα κιάλια.
Λόξυγγας......Με Σκέφτεται.
Φτέρνισμα....Με Σκέφτεται.
Στραβά Αναμμένο Τσιγάρο......Με Σκέφτεται.
Κλειστό Φυστίκι Αιγίνης..........Eδώ Σε Θέλω Μάγκα Μου...!!
-Αμάρτησα Πάτερ.
-Συγχωρεμένος,αν και η είναι μεγάλη αμαρτία η μ@λακία.
-Μα δεν πρόλαβα να σας πω τι έκανα.
-Σ'έκοψα απ'την φάτσα....
Όχι ότι είμαι άσχετος με την κουζίνα αλλά για κέικ τι φόρμα να πάρω: Nike ή Adidas;
Άμα η μάνα μου πήγαινε στο μάστερ σεφ θα έβγαζε από το ψυγείο το φαΐ και θα έλεγε: " αυτό έχω και αν σ'αρέσει"
Παλιά πήγαινες στο σούπερ-μάρκετ με 100 δραχμές και έφευγες με 7 σοκολάτες και 2 σακουλάκια δρακουλίνια. Τώρα παντού έχει κάμερες!!!
-Γειά σου βετεξ..
-Βετεξ

-Ε να είπα να μην σε πω πατσαβουρα!!!!
Ο Έλληνας ο σωστός...
Πάει στο περίπτερο με 50ρικο
και στο βενζινάδικο με κέρματα...!!
Η γιαγιά στον 4ο βλέπει ειδήσεις.
Οι υπόλοιποι τις ακούμε.