Hellas Transalp Forum

Συνεργείο στους Αμπελοκήπους (ή εκεί γύρω)

Skakinen · 12245

Offline Skakinen

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
on: Σάββατο 30 Αύγουστος 2008, 00:43:28 πμ
Εύχομαι Καλό Χειμώνα σε όλους τους φίλους συν-κατόχους Transalp και όχι μόνο.

Θα ήθελα τη βοήθειά σας (βάσει εμπειριών προφανώς) στην εξεύρεση συνεργείου για την τεχνική υποστήριξη της Transalp 600 που έχω , αλλά και της αντικαταστάτριάς της (αργά ή γρήγορα) η οποία θα είναι πάλι Transalp (650).
Μέχρι τώρα πήγαινα σχετικά μακριά από την περιοχή μου (μένω Άνω Αμπελοκήπους-Τουρκοβούνια) και πράγματι έμενα ικανοποιημένος ,επί 13 χρόνια.
Θέλω όμως κάτι πιο κοντινό ( βλέπετε είμαι από τους τύπους που ούτε λάδια δεν θέλω να αλλάζω :-[ - ή μήπως δεν έπρεπε να το πω αυτό,έχασα πόντους;  ;) ) οπότε κάτι στους Αμπελοκήπους ή την ευρύτερη περιοχή θα ήταν ότι πρέπει.
Δεν με ενδιαφέρει αν είναι εξουσιοδοτημένο (προφανείς οι λόγοι) αλλά θέλω να είναι καλός ο μηχανικός ως μάστορας αλλά και ως άνθρωπος (στοιχεία τα οποία όλοι μας ζητάμε λίγο πολύ) και με τιμές όχι εξωφρενικές.

Να σας πω ότι διάβασα το Thread ''συνεργεία στην Αθήνα'' αλλά μιας και είναι περσινό έλεγα μήπως υπάρχουν νεώτερες εμπειρίες - πληροφορίες.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Offline Διαμαντης

• Rossi και πάνω !
Reply #1 on: Σάββατο 30 Αύγουστος 2008, 01:31:06 πμ
Κοίτα να δείς εγώ είμαι από αυτούς που κάνουν διάφορα στο μηχανάκι τους.Άμα όμως χρειαστώ συνεργείο για Honda θα πάω στον Κουτσουμπό στη Μιχαλακοπούλου.Ξέρει τη δουλειά του και την κάνει.Οικονομικός δεν είναι αλλά τουλάχιστον ξέρω ότι δεν πληρώνω αέρα κοπανιστό.Είναι εξουσιοδοτημένο συνεργείο.Μια ερώτηση δεν βλάπτει να του κάνεις για τις εργασίες που θές και μετά κρίνε.Περισσότερο σκέψου άν αξίζει να φύγεις από τον μηχανικό που σε εξυπηρετεί τόσα χρόνια και σε έχει αφήσει ευχαριστημένο έστω και άν βρίσκεται στην άλλη άκρη της Αττικής.

Θυμήσου : Ο καλός μηχανικός σώνει ζωές.

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #2 on: Σάββατο 30 Αύγουστος 2008, 02:24:14 πμ
Πριν μερικά χρόνια, εϊχα συναντήσει ένα αρκετά καλό μηχανικό (και με καλές τιμές) που έχει συνεργείο στον κατηφορικό δρόμο του Πολυγώνου για να βγείς μετά πίσω από τη ΓΑΔΑ στη Λ. Αλεξάνδρας.

Για να σου δώσω να καταλάβεις, είσαι στην Κηφισίας και πάς προς Αθήνα. Στο ύψος της ισραηλινής πρεσβείας στρίβεις δεξιά (εκεί που είναι το Λητώ) και πάς όλα ευθεία επάνω. Στο τέλος του δρόμου πάς αριστερά και μετά από 1χλμ συναντάς ένα φανάρι που αριστερά πάει Πολύγωνο (ευθεία πάει προς Γκύζη). Στρίβεις αριστερά και μετά κατεβαίνοντας (σε μια μεγάλη κατηφόρα προς Λ. Αλεξάνδρας) στο αριστερο σου χέρι βρίσκεις κάπου εκεί το συνεργείο (ένα μικρό). Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα.
Σε αυτό είχαμε καταλήξει με ένα φίλο ένα καλοκαίρι (που ήταν όλα κλειστά και ψάχναμε συνεργείο) να αλλάξει αλυσίδα στο ΧΤ του. Ο μάστορας (ένα νέο παιδί και καλός μηχανικός) είχε τότε ένα CBR XX 1100.

ΥΓ: Ο Κουτσουμπός είναι πολύ καλός αλλά πανάκριβος! Έχει όμως καλούς και έμπειρους μηχανικούς μέσα στο συνεργείο του. Εκεί είχε κάνει ρεκτιφιέ ένας φίλος με suzuki RF600.
« Last Edit: Σάββατο 30 Αύγουστος 2008, 02:32:28 πμ by Chris_de_Ze »

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline Chtech

• Rossi και πάνω !
  • Honda XL650V 2004 Black
Reply #3 on: Σάββατο 30 Αύγουστος 2008, 03:23:14 πμ
Θα σου πρωτείνω τον δικό μου που το πάω χρόνια τώρα και είναι πολύ καλός μηχανικός και από τιμές αρκετά καλές.
Βρίσκεται στην οδό Χαλκηδώνος 28 & Φαραντάτων. Τηλ : 2107758193 Λευτέρης Μέρμυγκας.
Είναι πολύ κοντά στον πύργο των Αθηνών. Δεν είναι εξουσιοδοτημένο της Honda αλλά κάνει πολύ καλή δουλειά.
Άμα πας πές του ότι είσαι στο club και σε στέλνει ο Χρήστος με το Transalp. Δεν στο λέω ότι θα σου κάνει καλυτερες τιμές αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Εγώ που πάω από το 2003 με προσέχει στις τιμές.

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #4 on: Σάββατο 30 Αύγουστος 2008, 04:50:15 πμ
Αλλο ένα εξουσιοδοτημένο που πηγαίνω εδώ και 15 χρόνια, είναι οι Γκοτσόπουλος-Καλούδης στην οδό Αμαλιάδος. Ανεβαίνοντας την Πανόρμου από Αλεξάνδρας είναι το 2ο στενό δεξιά. Στον ίδιο χώρο στεγάζεται υπαίθριο γκαράζ αυτ/των.

Offline Βάιος ο Βραδύπους_ΤΑ

• Απο
  • Rossi και πάνω !
  • Tie wrap friendly
Reply #5 on: Σάββατο 30 Αύγουστος 2008, 16:43:50 μμ
o δικος μου ειναι στην Ερυθραια αλλα μαλλον σου πεφτει πολυ πολυ μακρια.

Πάντα να αφήνεις κάποιον άλλον να οργανώνει τις εκδρομές και τα ταξίδια. Μετά θα έχεις κάποιον να βρίζεις.

Offline Skakinen

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #6 on: Σάββατο 30 Αύγουστος 2008, 21:30:15 μμ
Παιδιά ευχαριστώ όσους μπήκαν στον κόπο να απαντήσουν.
Ο Μέρμυγκας (Χαλκηδώνος 28 & Φαραντάτων) και Γκοτσόπουλος-Καλούδης (Αμαλιάδος) ακούγονται καλές περιπτώσεις.
Είναι και κοντά μου, ειδικά ο Μέρμυγκας. Εκτός από καλοί μηχανικοί θέλω να είναι και άνθρωποι να μπορείς να συνεννοηθείς μαζί τους.
Να λες άσπρο και να καταλαβαίνουν άσπρο. Ο Κουτσουμπός λόγω τιμών (όπως μου λέτε) προφανώς απορρίπτεται.

Όποιος άλλος φίλος θα ήθελε να μου προτείνει κάτι ακόμη είμαι όλος αυτιά.
Ευαχριστώ και πάλι.

Υ.Γ.
Ερυθραία όντως είναι ...λίγο μακριά. ;)

tranten

• Guest
Reply #7 on: Σάββατο 30 Αύγουστος 2008, 21:45:45 μμ
αν αποφασισεις να πας στον Γκοτσοπουλο-Καλουδη ενημερωσε με,τους ξερω κ τους 2 προσωπικα 10 χρονια.

Offline Skakinen

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #8 on: Σάββατο 30 Αύγουστος 2008, 23:12:53 μμ
αν αποφασισεις να πας στον Γκοτσοπουλο-Καλουδη ενημερωσε με,τους ξερω κ τους 2 προσωπικα 10 χρονια.

Θα πάω και στον Μέρμυγκα και στους Γκοτσοπουλο-Καλουδη κατ'αρχάς για να δω τι άνθρωποι είναι.
Μια ,δια ζώσης, επαφή κάποια ιδέα μας δίνει για το τί άνθρωπο έχουμε απέναντί μας.
Θα ξεκινήσω μάλιστα από αυτούς (Γκοτσοπουλο-Καλουδη ) διότι είναι και οι πιο κοντινοί μου.
Θα πάω μάλλον μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.
Τη Δευτέρα θα ξέρω ακριβώς πότε θα πάω και θα σου πω. Σ'έυχαριστώ για την προθυμία σου.

tranten

• Guest
Reply #9 on: Σάββατο 30 Αύγουστος 2008, 23:54:13 μμ
Θα πάω και στον Μέρμυγκα και στους Γκοτσοπουλο-Καλουδη κατ'αρχάς για να δω τι άνθρωποι είναι.
Μια ,δια ζώσης, επαφή κάποια ιδέα μας δίνει για το τί άνθρωπο έχουμε απέναντί μας.
Θα ξεκινήσω μάλιστα από αυτούς (Γκοτσοπουλο-Καλουδη ) διότι είναι και οι πιο κοντινοί μου.
Θα πάω μάλλον μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.
Τη Δευτέρα θα ξέρω ακριβώς πότε θα πάω και θα σου πω. Σ'έυχαριστώ για την προθυμία σου.

οποτε θες εδω ειμαι,
μην παραξενευτεις αν δεις τον εναν απο τους δυο (Δ.Γκοτσοπουλο)λιγο αφασια κ χαλαρο γενικως..ειναι ο χαρακτηρας λιγο ζα μα φου αλλα κανει σωστη δουλεια κ κατεχει το θεμα των ανταλακτικων καλα.ο αλλος (Θανος) ειναι υπερ αναλυτικος αλλα πολυ ψιρας στην δουλεια του.ειχε μαθει διπλα στον Κ.Βιτωρατο (οι παλιοτεροι ξερουν για τον Κωστα) οταν ηταν εκει παλιοτερα.

Offline Chtech

• Rossi και πάνω !
  • Honda XL650V 2004 Black
Reply #10 on: Κυριακή 31 Αύγουστος 2008, 02:25:22 πμ
Ο Μέρμυγκας είναι άνθρωπος που ξέρει την δουλειά του και θα συζητήσει μαζί σου ό,τι απορία έχεις. Δεν είναι απρόσωπος.
(Ό,τι κι αν σου πει για μένα μην το πιστέψεις ψέματα θα ναι. ;) , απλώς με θεωρεί πολύ τρελαμένο με την μηχανή μου και υπερβολικό σε κάποια θέματα)

Offline Τάκης

• Οδηγάρα
Reply #11 on: Δευτέρα 01 Σεπτέμβριος 2008, 21:42:21 μμ
Εγώ πηγαίνω το ΤΑ Κερασούντος και Παπαδιαμαντοπούλου στους Αμπελόκηπους.  Αυτός που έχει το συνεργείο λέγεται Λιβανάς Αλέξης.  Είμαι πολύ ευχαριστημένος και από τις τιμές και από την εξυπηρέτηση (πηγαίνω από το 2005 που πήρα το Transalp).  Δεν είναι εξουσιοδοτημένος, αλλά από όσο μπορώ να εκτιμήσω κάνει πολύ καλά την δουλειά του και πάνω απ'όλα συννενοήσαι ανθρώπινα (όπως λες και εσύ αυτό μετράει πολύ για μένα).  Αν πάς βρες τον Αλέξη και πές του ότι σε έστειλε ο Τάκης με το μαύρο Transalp.  Εγώ τον βρήκα από φίλο που πήγαινε την Varadero, τώρα πηγαίνει εκεί την Hayabusa και είναι επίσης ευχαριστημένος.

Ταρρός Ιγνάτιος, Πετρούπολη, Αθήνα
XLV 650, 08/2005 Μαύρο

tranten

• Guest
Reply #12 on: Δευτέρα 01 Σεπτέμβριος 2008, 21:47:10 μμ
Εγώ πηγαίνω το ΤΑ Κερασούντος και Παπαδιαμαντοπούλου στους Αμπελόκηπους.  Αυτός που έχει το συνεργείο λέγεται Λιβανάς Αλέξης.  Είμαι πολύ ευχαριστημένος και από τις τιμές και από την εξυπηρέτηση (πηγαίνω από το 2005 που πήρα το Transalp).  Δεν είναι εξουσιοδοτημένος, αλλά από όσο μπορώ να εκτιμήσω κάνει πολύ καλά την δουλειά του και πάνω απ'όλα συννενοήσαι ανθρώπινα (όπως λες και εσύ αυτό μετράει πολύ για μένα).  Αν πάς βρες τον Αλέξη και πές του ότι σε έστειλε ο Τάκης με το μαύρο Transalp.  Εγώ τον βρήκα από φίλο που πήγαινε την Varadero, τώρα πηγαίνει εκεί την Hayabusa και είναι επίσης ευχαριστημένος.

ρε συ τακη που τον ξετρυπωσες???τον αλεξη τον ξερω απο το σχολειο.ειναι απο το χωριο μου κ γνωριζομαστε απο παιδια.

Offline Τάκης

• Οδηγάρα
Reply #13 on: Δευτέρα 01 Σεπτέμβριος 2008, 21:55:00 μμ
ρε συ τακη που τον ξετρυπωσες???τον αλεξη τον ξερω απο το σχολειο.ειναι απο το χωριο μου κ γνωριζομαστε απο παιδια.
Από τον φίλο μου με την Varadero τον γνώρισα και με βοήθησε όταν έψαχνα να αγοράσω το δικό μου ΤΑ και από τότε δεν πηγαίνω πουθενά αλλού την μηχανή.  Κάπου κοντά στο Βαρθολομιό δεν είναι το χωριό;;  Έτσι άπαιχτος ήταν και από μικρός;;

Ταρρός Ιγνάτιος, Πετρούπολη, Αθήνα
XLV 650, 08/2005 Μαύρο

tranten

• Guest
Reply #14 on: Δευτέρα 01 Σεπτέμβριος 2008, 22:02:42 μμ
Από τον φίλο μου με την Varadero τον γνώρισα και με βοήθησε όταν έψαχνα να αγοράσω το δικό μου ΤΑ και από τότε δεν πηγαίνω πουθενά αλλού την μηχανή.  Κάπου κοντά στο Βαρθολομιό δεν είναι το χωριό;;  Έτσι άπαιχτος ήταν και από μικρός;;

για να μην σπαμαρουμε σου στελνω πμ

Offline Skakinen

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #15 on: Δευτέρα 01 Σεπτέμβριος 2008, 23:01:49 μμ

Βαρθολομιό;;;!!!
Τί έγινε ρε παιδιά, πού μαζευτήκαμε όλοι οι Ηλείοι;

Offline Skakinen

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #16 on: Δευτέρα 01 Σεπτέμβριος 2008, 23:07:00 μμ

Γιώργο (το είδα στο προφίλ σου) αύριο ή την Τετάρτη το αργότερο θα περάσω από Γκοτσοπουλο-Καλουδη για να έχω μια πρώτη επαφή μαζί τους.
Από ποιόν να τους πω ότι έρχομαι; (...να πάρεις κάποιους πόντους κ εσύ που θα τους στείλεις υποψήφιο πελάτη  ;) ).

tranten

• Guest
Reply #17 on: Δευτέρα 01 Σεπτέμβριος 2008, 23:12:16 μμ
Μανιανης Γιωργος λεγομαι,αυριο στις 1630-1700 θα περασω απο εκει για να παρω σπευ για την αλυσιδα αν θες παμε μαζι