Hellas Transalp Forum

Περίεργο πατινιάρισμα στο 700

olmega · 2749

Offline olmega

• νομίζει ότι είναι
  • Rossi και πάνω !
on: Παρασκευή 01 Αύγουστος 2008, 16:30:15 μμ
Σήμερα το πρωί και μιας και έχω ψιλο-ξεψαρώσει πλέον και ανεβάζω και καμμιά στροφή στη δεσποινίδα έφαγα ένα περίεργο πατινιάρισμα που ομολογώ ότι με έχει ανησυχήσει πολύ. Από 3 ανεβάζω 4 σχετικά γρήγορα δεν θυμάμαι στροφές αλλά σβέλτα ενώ ανοίγω το γκάζι και το μηχανάκι δείχνει να ανταποκρίνεται φυσιολογικά κάνει κάτι σαν "πατινιάρισμα" δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω, σαν να πατινιάρεις με τον συμπλέκτη δηλαδή στην αρχή έναν χοντρό ήχο και στην συνέχεια σαν να σε σπρώχνει κάποιος ανεβάζοντας πιο ψηλά τον ήχο του κινητήρα αυτά βέβαια σε πολύ μικρό χρόνο. Είναι πρώτη φορά που το έκανε αυτό αλλά ήταν και οι πρώτες φορές που την ζορίζω ελπίζω να μην ξαναγίνει και να οφείλεται ίσως σε όχι καλό κούμπωμα της ταχύτητας.

Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας \"...Είμαστε πίθηκοι με λεφτά και όπλα\" Tom Waits

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #1 on: Παρασκευή 01 Αύγουστος 2008, 16:39:34 μμ
μαλλον κατι τετοιο θα ειναι.
μην ανησυχεις Αλεξ.

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
  • anaconda team is back sssssssssssssss
Reply #2 on: Παρασκευή 01 Αύγουστος 2008, 16:41:54 μμ
αυτο συμβαινει οταν σε αλλαγη ταχυτητας με χαμηλες στροφες και αποτομο γκαζι  κανει πατιναρισμα διοτι καθε ταχυτητα (2 3 4 )θελουν καποιες συγκεκριμενες στροφες στον κινητηρα αν εισαι χαμηλοτερα και απαιτησης γκαζι αποτομο θα σου κανει πατιναρισμα αλλωστε οι δισκοι κολυμπουν στο λαδι η φθορα τους ειναι μικρη αλλα καλο ειναι να το αποφευγεις

Offline olmega

• νομίζει ότι είναι
  • Rossi και πάνω !
Reply #3 on: Παρασκευή 01 Αύγουστος 2008, 17:05:57 μμ
αυτο συμβαινει οταν σε αλλαγη ταχυτητας με χαμηλες στροφες και αποτομο γκαζι  κανει πατιναρισμα διοτι καθε ταχυτητα (2 3 4 )θελουν καποιες συγκεκριμενες στροφες στον κινητηρα αν εισαι χαμηλοτερα και απαιτησης γκαζι αποτομο θα σου κανει πατιναρισμα αλλωστε οι δισκοι κολυμπουν στο λαδι η φθορα τους ειναι μικρη αλλα καλο ειναι να το αποφευγεις

Παναγιώτη δεν ήμουν χαμηλά στις στροφές ήταν καλά γεμισμένες οι ταχύτητες και το γκάζι που ζήτησα δεν ήταν θανάτου λίγο παραπάνω από τη μέση ήταν. Τεσπα αυτό που σκέφτομαι είναι μήπως ήταν και κανένα γλίστριμα της ρόδας, δεν ξέρω βέβαια αν θα έκανε αυτή τη συμπεριφορά, θα δούμε σύντομα περνάω τα 1000 χλμ. και θα μπορώ να πηγαίνω πιο γρήγορα.

Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας \"...Είμαστε πίθηκοι με λεφτά και όπλα\" Tom Waits

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #4 on: Παρασκευή 01 Αύγουστος 2008, 17:08:25 μμ
 ;D

Αμόλα λίγο το συμπλέχτη απ το ρεγουλαδόρο.
Αν στο ξανακάνει στο μάστορα.

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?