Hellas Transalp Forum

Ducati ...μηχανές για φίλημα!

Chris_de_Ze · 5093

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
on: Τετάρτη 16 Ιούλιος 2008, 14:45:34 μμ
Με αφορμή την πολύ καλή εμφάνιση της στο MotoGP! H εταιρία σχεδιάζει όντως πολύ όμορφα μηχανάκια.

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #1 on: Τετάρτη 16 Ιούλιος 2008, 18:13:26 μμ
  Η ducati ήταν πάντα, μια από τις αγαπημένες μου εταιρείες (αν όχι η πρώτη). Δεν θα πάρω όμως ποτέ ducati γιατί τα μοντέλα της δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες μου. {Εδώ παραπέμπω σε ένα παλιότερο ποστ (ευρωπαϊκό ή γιαπωνέζικο?) όπου εξηγώ γιατί ενώ υποστηρίζω την ευρώπη έχω γιαπωνέζικο}.

Αν βγάλει κανένα μεγάλο, ή και μεσαίο, ταξιδιωτικό ή έστω ον-οφ, θα είναι μια από τις επόμενες μοτό μου.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
  • anaconda team is back sssssssssssssss
Reply #2 on: Τετάρτη 16 Ιούλιος 2008, 18:18:09 μμ
οντως η ducati ειναι μια εταιρεια με δικο της σχεδιασμο και χαρακτηρα αλλα παραλληλα οι μοτο τους ειναι για λιγους οσον αφορα το στυλ οδηγησης και τις παροχες ως μοτο .

Offline olmega

• νομίζει ότι είναι
  • Rossi και πάνω !
Reply #3 on: Τετάρτη 16 Ιούλιος 2008, 19:20:56 μμ
Περί Ducati πάντως για μένα είναι το κορυφαίο μηχανάκι σε συμπεριφορά στο δρόμο που έχω οδηγήσει ποτέ ένα Monster είχα οδηγήσει. Αλλά με τίποτα δεν θα αγόραζα μία Ducati τώρα γιατί απλά και για μένα δεν εξυπηρετεί αυτό που πραγματικά χρειάζομαι. Οταν σε 1-2 χρόνια βρω επιτέλους τη βρύση που βγάζει Ευρά μπορεί να πάρω μία....(από Εουρο δεν έχω αλλά από αυτοπεποίθηση σκίζω... ;D ;D)

Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας \"...Είμαστε πίθηκοι με λεφτά και όπλα\" Tom Waits

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #4 on: Τετάρτη 16 Ιούλιος 2008, 20:11:17 μμ
μιχαλη, για ταξιδακια η ducati εiχε προταση μεχρι το 2007... την st3 (και σε S ABS). πολυ καλο μηχανακι για ...μακρυνεεεεεες βολτες http://www.ducati.com/en/bikes/my2007/ModelPage.jhtml?family=Sporttouring&model=ST3-07

Ε, άμα σου πω ότι μ' έπιασες αδιάβαστο!  :-[ :-[ Διαβάζω όλα τα περιοδικά κάθε μήνα ανελλειπώς, ασχολούμαι διεξοδικά με τη μοτοσυκλέτα, κυκλοφορώ αποκλειστικά με μοτοσυκλέτα χειμώνα-καλοκαίρι, αλλά αυτό ξέφυγε της προσοχής μου. Ούτε που το ήξερα. Διπλά αδικαιολόγητος (και για μοτοσυκλετιστης και για ducatista)!   

Θα το βρω. Αλλά στο μεταξύ, μήπως ξέρεις και πόσο κάνει?  :goofy: :goofy:

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #5 on: Τετάρτη 16 Ιούλιος 2008, 20:31:10 μμ

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #6 on: Τετάρτη 16 Ιούλιος 2008, 20:32:01 μμ
  Ε, άμα σου πω ότι μ' έπιασες αδιάβαστο!  :-[ :-[ Διαβάζω όλα τα περιοδικά κάθε μήνα ανελλειπώς, ασχολούμαι διεξοδικά με τη μοτοσυκλέτα, κυκλοφορώ αποκλειστικά με μοτοσυκλέτα χειμώνα-καλοκαίρι, αλλά αυτό ξέφυγε της προσοχής μου. Ούτε που το ήξερα. Διπλά αδικαιολόγητος (και για μοτοσυκλετιστης και για ducatista)!   

Θα το βρω. Αλλά στο μεταξύ, μήπως ξέρεις και πόσο κάνει?  :goofy: :goofy:

αν νομίζεις οτι ο ταξιδευτής θα σε πάρει ταξίδι με αυτό το χάρχαλο... είσαι γελασμένος.

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #7 on: Τετάρτη 16 Ιούλιος 2008, 21:13:15 μμ
Δε λέει τη ντουκο χάρχαλο ,το άλλο το ακατανόμαστο λέει με τις βοηθητικές. :badair:

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #8 on: Τετάρτη 16 Ιούλιος 2008, 21:29:40 μμ
απο την παραθεση, τη ducati καταλαβα :-\ αν οχι, σορρυ ... παρεξηγησις να πουμε τροπον τινα... :)

To ducati εννοώ !!!

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #9 on: Τετάρτη 16 Ιούλιος 2008, 21:43:53 μμ

To ducati εννοώ !!!

Γιατί μου το χαλάς ρε κουμπάρε ? >:(

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #10 on: Τετάρτη 16 Ιούλιος 2008, 21:55:57 μμ

αν νομίζεις οτι ο ταξιδευτής θα σε πάρει ταξίδι με αυτό το χάρχαλο... είσαι γελασμένος.

Πφφφφ! Και ποιος τον χ...τον Ταξιδευτή? Με ρωτάς αν θέλω εγώ να τον πάρω μαζί μου? Χεχεχε!