Ρε παιδιά για να μην τρελαθούμε τελείως, την είπα εγώ σε κάποιον? Εγώ έχω ένα thread που είπα πρίν καιρό ότι ψάχνω κάτι συγκεκριμένο. Τώρα από τότε έχω βρεί ευκαιρίες, έχω βρεί πανάκριβες μηχανές χωρίς λόγο κλπ κλπ. Ο φίλος μπήκε στο δικό μου thread και μου "την είπε". Δε μπήκα στο δικό του να χαλάσω την αγγελία, δηλαδή ήμαρτον. Πειράζει που σε αυτο που έψαχνα ήμουν ξεκάθαρος? Πειράζει που για μένα τα 3.000 ΤΑ600 10 χρονών είναι πολλά? Πειράζει που το λέω ακριβή μια τέτοια μηχανή?
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας, αν σας ενοχλεί το thread μου μπορείτε να το κλείσετε.
ΥΓ. Ξέρω πολύ καλά σε τι χώρο βρίσκομαι, δε με έφερε κανείς σε δύσκολη θέση και δεν επιτίθεμαι. Αν θεωρείτε ότι επειδή είστε φίλοι πρέπει σώνει και καλά να έχετε αντίθετη άποψη από αυτον που δε ξέρετε, τότε οκ. Δε νομίζω όμως ότι λέω κάτι που είναι εκτός πραγματικότητας. Και ξαναλέω φίλε louros tana (κι ας μην είμαστε φίλοι όπως το διευκρινλιζει ο άλλος φίλος tsian ) ότι χρυσή ευκαιρία την παρακολουθώ ανελειπώς. Μπές τώρα και δές μια πρός μια τις αγγελίες και πές μου το συμπέρασμα σου.
Και μια που τα λέμε έτσι ωραία κάντε μου μια λίστα, κατά την άποψή σας, πόσο πρέπει να αγοράζει κάποιος τα μοντέλα της ΤΑ, επειδή εγώ δε ξέρω.
Ας ξεκινήσουμε από το ΤΑ600 '98, μετα 650' 01, 650 '05, 650 '07, 700 '08 και πόσο έχει καινούριο το 700.