Hellas Transalp Forum

ΠΙΣΩ ΚΑΓΚΕΛΑ ΓΙΑ ΤRANSALP 650

ANGEL VAN HALEN · 3357

Offline ANGEL VAN HALEN

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
  • ΚΕΕP ON ROCKING
on: Κυριακή 15 Ιούνιος 2008, 23:44:41 μμ
ΠΑΙΔΙΑ ΨΑΧΝΩ ΠΙΣΩ ΚΑΓΕΛΑ METAXEIΡΙΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΙΑ ,ΟΠΟΙΩΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΤΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΣΟ,ΑΠΟ ΠΟΥ(ΘΕΣ/ΝΙΚΗ),ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΜΟΝΟΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ

ΕΙΜΑΙ ROCKAS ΡΕ ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΦΟΡΑΩ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ,30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ AKOMA NA TO KATAΛΑΒΕΙΣ.ΣΕ ΦΙΛΩ ΜΑΝΑ

tranten

• Guest
Reply #1 on: Δευτέρα 16 Ιούνιος 2008, 13:31:35 μμ
για καταστηματα στην συμπρωτευουσα δεν ξερω για να σε βοηθησω,οτι αφορα την τοποθετηση ομως ειναι απλη δουλεια.βγαζεις την σχαρα κ αφου τοποθετησεις τα καγκελα (ταιριαζουν στις τρυπες για την σχαρα) την ξαναβαζεις στην θεσης της κ σφιγγεις καλα.μην παραληψεις να τσεκαρεις οταν τα αγορασεις να εχουν μαζι τους τις-απαραιτητες κ πιο μακριες απο τις ηδη υπαρχων-αλλενοβιδες διοτι οι μαμισιες ειναι κοντες κ δεν φτανουν.αυτες που θα βγαλεις κρατα τις...ποτε δεν ξερεις

Offline ANGEL VAN HALEN

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
  • ΚΕΕP ON ROCKING
Reply #2 on: Δευτέρα 16 Ιούνιος 2008, 17:50:15 μμ
Σε ευχαριστω αδερφε.που βρισκονται οι τιμες τους ομως ,στο περιπου?

ΕΙΜΑΙ ROCKAS ΡΕ ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΦΟΡΑΩ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ,30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ AKOMA NA TO KATAΛΑΒΕΙΣ.ΣΕ ΦΙΛΩ ΜΑΝΑ

tranten

• Guest
Reply #3 on: Δευτέρα 16 Ιούνιος 2008, 17:51:39 μμ
τα kappa εχουν 45 ευρωπαικα

Offline nikos 238

• If you doubt, loose it...
  • Rossi και πάνω !
Reply #4 on: Δευτέρα 16 Ιούνιος 2008, 22:35:21 μμ
Συνάδελφε, στο Μοτο Μάρκετ θα βρεις τα εν λόγω κάγκελα. Πάρε ένα τηλ. πριν πάς για καλό και για κακό.

Αν δεν τα έχει στο κατάστημα (Κ. Καραμανλή), πάρε και στη Σίνδο, στην αποθήκη.

Αν θες την προσωπική μου άποψη, καλύτερα δώσε τα διπλά και βάλε τα κάγκελα για μπαγαζιέρες.

Μπορείς να βγάλεις και τις "γλώσσες" από τα κάγκελα (τον μηχανισμό πάνω στον οποίο κουμπώνει η μπαγαζιέρα).

Τα κάγκελα για σαμάρια δεν είναι εντελλώς σταθερά και μένα με βολέψανε μόνο και μόνο επειδή είχα τα σαμάρια της Κάππα που "συνεργάζονται" με τα εν λόγω κάγκελα (τα σαμάρια "μπαίνουν" από την κάτω πλευρά και δεν χρειάζεται πολύ δέσιμο).

Κακά τα ψέματα, είμαι και γω υπέρ των σαμαριών σχετικά με την πρακτικότητα που έχουν, αλλά για σοβαρά ταξίδια ΔΕΝ κάνουν, μιας και μένουν εκτεθειμένα τα πράγματα στο φέρυ μπότ, σε μια πλατεία που θα αράξεις κοκ.

Οπότε έχε καβάτζα για πιθανή αγορά μπαγαζιέρων...   

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ (Αριστοτέλης ο Σταγειρίτης)

Offline ANGEL VAN HALEN

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
  • ΚΕΕP ON ROCKING
Reply #5 on: Τρίτη 17 Ιούνιος 2008, 03:06:38 πμ
OK.Σε ευχαριστω πολυ για την ενημερωση.