Πρόσφατα αγόρασα τα εξής ανταλλακτικά από το κατάστημα madness στην Θηβών,αν κάποιος έχει αγοράσει τα ίδια από Σαρακάκη (με την έκπτωση) ή από άλλο κατάστημα,ας το αναφέρει να συγκρίνουμε τις τιμές. Για Transalp 650.
Μπουζί 12 euro
Φίλτρο λαδιού 6,5 euro
Λάδια HONDA 1litr 10euro
Φίλτρο Αέρος HONDA 50 euro
Tακάκια Μπροστά Honda Nissin 64 euro
Αλυσίδα CZ CHAINS 525 70 euro
Γρανάζια JT SPROCKETS 40 euro
Λάστιχα Saxara με σαμπρέλες 200 euro
Ο Μέμος μου δίνει μια τρομερή ασίστ πάσα για κάτι που είχα στο νου μου να ποστάρω, με την ευκαιρία του σερβις των 12000 χλμ που έκανα (επιτέλους) χτες 22/2, μετά από πολλές αναβολές λόγω υποχρεώσεων.
Έχουμε και λέμε λοιπόν κύριοι, κάτι που έχω αναφέρει και σε άλλο ποστ σχετικό με την αναμονή και την αγένεια στην υπόγα: εγώ εδώ και χρόνια κάνω μεγάλο μέρος των αγορών μου από το ίντερνετ, κάτι που επέκτεινα πρόσφατα και στα ανταλλακτικά μοτοσυκλέτας, διστακτικά στην αρχή είναι αλήθεια, αλλά δικαιωμένος στο τέλος.
Και συγκεκριμένα παράγγειλα από το
www.e-moto.gr. Οι τύποι δεν παίζονται. Τα πράγματα ήταν εδώ σε δύο μέρες σε ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ τιμές που θα αναφέρω μετά. Έχουν στήσει μια τρομερά σοβαρή δουλειά, που έχει θετικό αντίκτυπο σε εμάς τελικά. Χαρακτηριστικά να αναφέρω ότι σε e-mail που τους έστειλα ρωτώντας για κάτι που δεν υπήρχε στον κατάλογο, μου απάντησαν σε μισή ώρα!!!!!!
Δεν είμαι τύπος που αναφέρω ονόματα δημοσίως (αν έχετε προσέξει σε όλα μου τα ποστ όλα τα κύρια ονόματα τρίτων και ονόματα εταιριών είναι κομμένα με τελίτσες αφήνοντας να εννοηθούν) αλλά σε αυτή την περίπτωση είμαι τόσο ενθουσιασμένος που δεν μπορώ να κρατηθώ. Και στο φινάλε-φινάλε το καλό πρεπει να επιβραβεύεται, και επι πλέον θεωρώ ότι πρέπει να σας δώσω την πληροφορία αυτή που ίσως σας βοηθήσει.
Τελειώνοντας να πω, ότι δεν πρόκειται να ξαναγοράσω ούτε βίδα από τους τοπικούς, επίσημους δήθεν αντιπρόσωπους.
Αναλώσιμα E-moto Τοπική αγορά
'Εχουμε και λέμε λοιπόν: λάδι MOTUL 5100 15-50 8.93 € 17 € !!!!!!!!!!!!!!
μπουζί NGK DPR8EA-9 2,06 3 €
φίλτρο αέρος HONDA 50,34 € 58 €
φίλτρο αέρος Κ&Ν 55,60 € 70-90 € !!!!!!!!!!!!!
φίλτρο λαδιού Honda 6,39 € 8 €
φίλτρο λαδιού ΗF 5,14 € ?
φίλτρο λαδιού Κ&Ν 9,46 € ?
Νομίζω ότι τα σχόλια περιττεύουν. Χαρακτηριστικό είναι και δείξτε μεγάλη προσοχή σ' αυτό όταν έρθει η ώρα να το αλλάξετε, ότι το φίλτρο της honda κάνει 50 € ενώ με 5-6 ευρώ παραπάνω παίρνετε φίλτρο Κ&Ν από το e-moto, το οποίο δεν χρειάζεται αλλαγή ποτέ. Πλένεται και λιπαίνεται με ειδικό λάδι και ξανατοποθετείται, ενώ έχει εγγύηση 1.600.000 χλμ !!!!
Εγώ την πάτησα αφού είχα πρώτα αγοράσει το κανονικό για 58 € ενώ μπορούσα να βάλω Κ&Ν μόνο με 55!!!!!!!!!!!!!!!! Όταν το διαπίστωσα, έπεσε "καντήλι" που πήγε σύννεφο! Να ανφέρω επίσης ότι για πάνω από 100 € παραγγελία, δεν πληρώνεις μεταφορικά (που έτσι κι αλλιώς είναι ελάχιστα, 5-6 ευρώ).