Hellas Transalp Forum

Η παρενόχληση.

Γιάννης Σταυρουλάκης · 11258

Offline Γιάννης Σταυρουλάκης

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • by Jstavrou
on: Παρασκευή 06 Ιούνιος 2008, 22:30:09 μμ
- Κύριε Διευθυντά, θέλω να διαμαρτυρηθώ διότι ο κ.Γεωργίου με
παρενόχλησε σεξουαλικά!
- Δηλαδή, τι σας έκανε, κ. Παπαδοπούλου;
- Περνούσα από δίπλα του καί εκείνος μου είπε "Μμμμμμμμμμμ, σήμερα τα
μαλλάκια σου μυρίζουν υπέροχα."
- Ε, ας μην είμαστε υπερβολικοί! Αυτό δεν είναι σεξουαλική παρενόχληση.
Ενα απλό κοπλιμέντο είναι!
- Κύριε Διευθυντά, να σας θυμίσω ότι ο κ. Γεωργίου είναι νάνος....

There are 3 kinds of people.
Those who MAKE things happen.
Those who WATCH what happens.
Those who WONDER what happened.
Μέλος Κ.Τ. XL650V

Offline Zan Klon

• οδηγώντας στους ελληνικούς δρόμους έγινα...
  • Rossi και πάνω !
  • μοτοσυκλετιστής παντός καιρού και εδάφους !!!
Reply #1 on: Παρασκευή 10 Οκτώβριος 2008, 08:02:11 πμ
χαχαχαχαχαχαχαχα

costas

• Guest
Reply #2 on: Παρασκευή 10 Οκτώβριος 2008, 19:57:08 μμ
καλόόόόό

axidous

• Guest
Reply #3 on: Παρασκευή 10 Οκτώβριος 2008, 20:25:44 μμ
Πολυ καλο να σαι καλα !!!

φιλικα

Offline ΓIANNHΣ

• Γιάννης Αποστόλου
  • Rossi και πάνω !
Reply #4 on: Σάββατο 11 Οκτώβριος 2008, 02:46:44 πμ
 :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Ποτέ μην μαλώνεις με έναν ηλίθιο.
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω μεγαλύτερης εμπειρίας

Offline panbou

• Homo-Provatus
  • Rossi και πάνω !
  • Carpe Diem
    • Μένουμε Σούνιο
Reply #5 on: Σάββατο 11 Οκτώβριος 2008, 15:17:29 μμ
 :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Παναγιώτης Μπουρλέσης
www.sounion.gr

costas

• Guest
Reply #6 on: Δευτέρα 13 Οκτώβριος 2008, 04:10:23 πμ
Καταγγέλλω τον Κον Γιάννη Σταυρουλάκη ο οποίος άνοιξε καινούριο θέμα για το ωραίο ανέκδοτό του , ενώ όλοι οι υπόλοιποι κατόπιν υπόδειξης του αρμοδίου του φόρουμ βάζουμε τα ανέκδοτά μας στο χώρο που μας υπέδειξε!!!! Μπόρεσε και το έκανε όταν οι υπόλοιποι δεν έχουμε αυτήν την δυνατότητα!
Καταγγέλλω αυτή την διαφορετική αντιμετώπιση των κατα τα άλλα ισότιμων μελών του φόρουμ!
Καταγγέλλω αυτόν και αξιώ την παραδειγματική του τιμωρία!!!!

Offline georig25

• Θα ήθελα να είμαι
  • Rossi και πάνω !
  • Η ζωή είναι ωραία . . . . . συνήθως
    • ΡΗΓΑΣ
Reply #7 on: Δευτέρα 13 Οκτώβριος 2008, 16:05:58 μμ
Καταγγέλλω τον Κον Γιάννη Σταυρουλάκη ο οποίος άνοιξε καινούριο θέμα για το ωραίο ανέκδοτό του , ενώ όλοι οι υπόλοιποι κατόπιν υπόδειξης του αρμοδίου του φόρουμ βάζουμε τα ανέκδοτά μας στο χώρο που μας υπέδειξε!!!! Μπόρεσε και το έκανε όταν οι υπόλοιποι δεν έχουμε αυτήν την δυνατότητα!
Καταγγέλλω αυτή την διαφορετική αντιμετώπιση των κατα τα άλλα ισότιμων μελών του φόρουμ!
Συμφωνω με τον προλαλησαντα και επαυξανω

Δεν γεννήθηκα με εξαρτήσεις, γιατί να τις αποκτήσω;

:moped:Γιώργος Ρήγας
click me!

Offline Γιάννης Σταυρουλάκης

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • by Jstavrou
Reply #8 on: Δευτέρα 13 Οκτώβριος 2008, 19:35:17 μμ

ΩΠΑ!!!!
Για πάρ' το λίγο αλλιώς, γιατί βρήκες!
Κώστα σε παρακαλώ πολύ, την επόμενη φορά που θα με κράξεις και θα με καταγγείλεις δημόσια να προσέχει πολύ καλά στο τι θα πεις.
Αν πας στην αρχή του νήματος αυτού θα δεις οτι γράφει:
"Στάλθηκε από: Γιάννης Σταυρουλάκης  Εστάλη στις: 06 Ιούνιος 2008, 15:30:09"
Το μήνυμα αυτό είναι μπαγιάτικο, το έγραψα πριν 4,5 μήνες.
Απλά κάποιος, ο Ioannis400 το είδε σαν νέο μέλος μόλις την περασμένη βδομάδα και το σχολίασε, οπότε ξαναφάνηκε στα νέα μηνύματα κι έτσι το είδες κι εσύ, ο axidous, o JA1978, και ο panbou αφού μετά από 4,5 μήνες με το σχόλιο του Ioannis400 ξαναμπήκε στη λίστα των μη διαβασμένων.
ΔΕΝ έχω καμμία παραπάνω δυνατότητα για ανέβασμα ανεκδότων από αυτές που έχεις εσύ και τα υπόλοιπα χίλια μέλη. Απλά έτυχε να σχολιαστεί ένα παλιό μου ποστ πριν από την απαγόρευση να ανοίγουνε ξεχαριστά νήματα για κάθε ανέκδοτο.

Καταγγέλω λοιπόν και εγώ με τη σειρά μου εσένα, για συκοφαντική και ανυπόστατη δυσφήμιση και αξιώ την παραδειγματική σου τιμωρία.

There are 3 kinds of people.
Those who MAKE things happen.
Those who WATCH what happens.
Those who WONDER what happened.
Μέλος Κ.Τ. XL650V

costas

• Guest
Reply #9 on: Δευτέρα 13 Οκτώβριος 2008, 23:33:13 μμ
ΩΠΑ!!!!
Για πάρ' το λίγο αλλιώς, γιατί βρήκες!
Κώστα σε παρακαλώ πολύ, την επόμενη φορά που θα με κράξεις και θα με καταγγείλεις δημόσια να προσέχει πολύ καλά στο τι θα πεις.
Αν πας στην αρχή του νήματος αυτού θα δεις οτι γράφει:
"Στάλθηκε από: Γιάννης Σταυρουλάκης  Εστάλη στις: 06 Ιούνιος 2008, 15:30:09"
Το μήνυμα αυτό είναι μπαγιάτικο, το έγραψα πριν 4,5 μήνες.
Απλά κάποιος, ο Ioannis400 το είδε σαν νέο μέλος μόλις την περασμένη βδομάδα και το σχολίασε, οπότε ξαναφάνηκε στα νέα μηνύματα κι έτσι το είδες κι εσύ, ο axidous, o JA1978, και ο panbou αφού μετά από 4,5 μήνες με το σχόλιο του Ioannis400 ξαναμπήκε στη λίστα των μη διαβασμένων.
ΔΕΝ έχω καμμία παραπάνω δυνατότητα για ανέβασμα ανεκδότων από αυτές που έχεις εσύ και τα υπόλοιπα χίλια μέλη. Απλά έτυχε να σχολιαστεί ένα παλιό μου ποστ πριν από την απαγόρευση να ανοίγουνε ξεχαριστά νήματα για κάθε ανέκδοτο.

Καταγγέλω λοιπόν και εγώ με τη σειρά μου εσένα, για συκοφαντική και ανυπόστατη δυσφήμιση και αξιώ την παραδειγματική σου τιμωρία.

Ωπ!!!! :goofy: :goofy: Είδες τι παθαίνει όποιος διαβάζει στα γρήγορα και δεν δίνει σημασία στις ουσιώδεις λεπτομέρειες;;;;
Εχεις απόλυτο δίκιο και στοιχειοθετείται η παράβαση για συκοφαντική και ανυπόστατη δυσφήμιση!
Προτείνω συμβιβασμό! Και ζητώ δίμηνη περίοδο χάριτος ώστε να κινηθώ δικαστικά εναντίον του Ioannis400
ο οποίος με παρέσυρε σαν ηθικός αυτουργός σε αυτήν μου την παράνομη  πράξη και εν συνεχεία να σε αποζημιώσω για την ηθική βλάβη που σου προξένησα!!!!
Μετά εξαιρετικής τιμής
Κώστας!!!!

Offline haniotis

• Rossi και πάνω !
Reply #10 on: Τρίτη 14 Οκτώβριος 2008, 01:12:20 πμ
Μη μασάς ρε Κώστα!! Μετά που έκανες την παρατήρηση άλλαξε την ημερομηνία!!Έχει δικαιώματα admin ο μπαγάσας!! ;D ;D

Success is just like being pregnant.
Everybody congratulates you,
but nobody knows how many times you were F****D

costas

• Guest
Reply #11 on: Τρίτη 14 Οκτώβριος 2008, 01:22:55 πμ
Μη μασάς ρε Κώστα!! Μετά που έκανες την παρατήρηση άλλαξε την ημερομηνία!!Έχει δικαιώματα admin ο μπαγάσας!! ;D ;D

Δεν το πρόσεξα!!! Λες;;;;

Offline Λάζαρος

• νέος οδηγός
  • **
Reply #12 on: Πέμπτη 16 Οκτώβριος 2008, 19:52:54 μμ
Καταγγέλω τον Εφραίμ και την Μονή Βατοπεδίου, διότι ζήτησε κι έλαβε την αλλαγή της ημερομηνίας
Καταγγέλω τον καταγγέλων για την ανύποστατη καταγγελία του
Ζητώ εξεταστική των πραγμάτων επιτροπή για την διερεύνηση του όλου θέματος, αλλά τυχόν "λάθη" των admin οφείλονται σε παραπλάνησή τους.
 :discussion:
Κάτω τα χέρια από τα ανέκδοτα  :iamstupid:
Ζητώ την απελευθέρωση του Αγωνιστή Ανεκδοτάκια  :qtank:
Απαιτώ την αλλαγή εξουσίας ελέγχου του site Και υπόσχομαι την επανίδρυσή του  :director:
Διεκδικώ αύξηση των δαπανών  :givemebeer:
Έξω το Νάτο και ο Μπους  :pissing:

Ελλάς το μεγαλείο σου!!!!!!!  :angel4b:

Offline Zan Klon

• οδηγώντας στους ελληνικούς δρόμους έγινα...
  • Rossi και πάνω !
  • μοτοσυκλετιστής παντός καιρού και εδάφους !!!
Reply #13 on: Παρασκευή 21 Νοέμβριος 2008, 03:01:17 πμ
Ωπ!!!! :goofy: :goofy: Είδες τι παθαίνει όποιος διαβάζει στα γρήγορα και δεν δίνει σημασία στις ουσιώδεις λεπτομέρειες;;;;
Εχεις απόλυτο δίκιο και στοιχειοθετείται η παράβαση για συκοφαντική και ανυπόστατη δυσφήμιση!
Προτείνω συμβιβασμό! Και ζητώ δίμηνη περίοδο χάριτος ώστε να κινηθώ δικαστικά εναντίον του Ioannis400
ο οποίος με παρέσυρε σαν ηθικός αυτουργός σε αυτήν μου την παράνομη  πράξη και εν συνεχεία να σε αποζημιώσω για την ηθική βλάβη που σου προξένησα!!!!
Μετά εξαιρετικής τιμής
Κώστας!!!!
ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ οτι το διμηνο κοντευει να ληξει και εισαι μονο λογια...θα διεδικησω αποζημιωση για τους δικηγορους που προσελαβα προκειμενου να προετοιμαστω για την δικαστικη μας διαμαχη...