Ναι όντως και εγώ για οικονομία το έβαλα πιο πολύ.
To K@N είναι η πρώτη σωστή αλλαγή στο ΤΑ για οικονομία και μόνο...το ότι είναι ένα "τσικ"πιο ελεύθερο και απελευθερώνει 1-1,5 ίππο -εξ'ού και η μικρή βελτίωση της κατανάλωσης-θα το δεις αν στηθείς με ένα ίδιο ΤΑ εντελώς μαμά:στην εκκίνηση και σε κάθε αλλαγή,αντί να πηγαίνετε "κόπιες"θα ξεμακραίνεις 1-1,5 μηχανάκι...όπως ειπώθηκε και πιό πάνω για αύξηση ιπποδύναμης το μοτέρ δεν ενδείκνυται: έχει σχεδιαστεί τόσο καραμπινάτα αργό που και να θέλεις και να διαθέτεις χρήμα η απόδοση θάναι πενιχρή...έχω δει πάντως και Αθήνα απίστευτες μοντίφες σε BROS 650 (ίδιο μοτέρ με ΤΑ) αλλά με υπερβολικό κόστος...
Το πρόβλημα του κινητήρα είναι η σχεδίαση της κεφαλής:όσο και να τη πας για ροική δεν μπορεί να "ρουφήξει "μείγμα και να το κάνει μετά έργο...μάλιστα οι τρελλάρες οι Αμερικάνοι τοποθέτησαν και ΠΙΣΩ κεφαλή μπροστά (είναι πιο ανοιχτοί οι αυλοί πίσω) και μαζύ με όλα τα σκαλίσματα το μοτέρ έβγαζε ...90+ άλογα...

βέβαια η μυθική αξιοπιστία του πήγε περίπατο,καθώς έτρωγε στροφάλους και κάρτερ κάθε 2-3 αγώνες,αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία...
Τώρα για το κιτάκι της Dynojet πραγματικά μεταμορφώνει το μοτέρ,αρκεί αυτός που θα το βάλει να ξέρει τι του γίνεται και να ακολουθήσει δυναμομέτρηση και έλεγχος μειγμάτων,διότι σε κανένα μοτέρ δεν αρέσει το φτωχό μείγμα,όπως επίσης και ΑΛΛΑΓΗ όλου του συστήματος εξάτμισης,αλλιώς θά'ναι δώρο άδωρο...οι μεσοβέζικες λύσεις (πχ τελικό μόνο) το μόνο που κάνουν είναι να χαλάνε την απόδοση του μοτέρ,να θορυβούν άσκοπα,και σε πολλές περιπτώσεις να πηγαίνουν χειρότερα από τα "μαμά"...
Ό,τι και να κάνεις πάντως αποφάσισε από πριν τι θέλεις να κάνεις με το ΤΑ και που θα φτάσεις,διότι το τριπάκι "μοντίφα"είναι άπειρο...
υγ.: στο δικό μου ΤΑ τοποθέτησα έτσι για δοκιμή λαιμούς και τελικό από BROS (οι λαιμοί ήταν μεγαλύτερης διατομής,και ταιριάζαν μια χαρά)...η τελική πέρναγε ελαφρώς τα 200...τα ξανάβγαλα όμως,διότι πρώτον σε τέτοιες ταχύτητες θες και άλλα πραγματάκια πέραν της ισχύος,και δεύτερον το λυπόμουνα ...στη τελική ήταν βαθιά μες τα κόκκινα...