Θα σου βρώ το βράδυ τα links να τα διαβάσεις με την ησυχία σου! Για να δείς ότι πολλοί...πραγματικά κινδύνεψαν! (και όχι απλά προβληματάκια που δήθεν αναφέρεις)
Χρήστο η ένστασή μου δεν είναι στο ότι δεν βγάζουν οι μηχανές προβλήματα (μέχρι και για κομμένα πλαίσια έχω ακούσει αν θέλεις...αλλά σαν μεμονωμένα περιστατικά, στα οποία δεν γνωρίζουμε ούτε την χρήση, ούτε την συντήρηση της μοτοσυκλέτας.)
Η πρώτη μου ένσταση είναι στο ότι χαρακτηρίζουμε κάποιες μάρκες 'κακές" και "ζημιάρικες" απο κάποια περιστατικά...που καμιά φορά είναι μεμονωμένα.
και η δευτερη και
κύρια είναι οτι δεν βγάζει
μόνο η Honda καλές μηχανές...υπάρχουν και άλλες μάρκες εκει έξω...αυτό περι αξιοπιστίας και τελειότητας
ίσως να ίσχυε κάποτε...αλλά πλέον δεν ισχύει.
Υ.Γ Ψάχνοντας το νετ μπορώ να βρω και εγώ μεμονωμένα περιστατικά απο μοντέλα honda που παρουσίασαν πρόβλημα...αλλά που βοηθάει αυτό; Σημαίνει οτι τα μοντέλα αυτά της Honda είναι προβληματικά;
σ.σ. κάποτε έκανα αναφορά σε πρόβλημα που έβγαλε το cbf σε κάποιον γνωστό μου...και εσύ, και ο Λούρος είπατε οτι πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικο...ξανάτυχε σε φίλο σε cbf ...σύνολο 2 , ναι...αλλά σε πόσες χιλιάδες πωλήσεις;
Όταν λέω για προβλήματα εννοώ προβλήματα παραγωγής.Κακή μηχανή απο το εργοστάσιο.Σε κάποιες χιλιάδες πωλήσεις απο ΟΛΕΣ τις μάρκες σίγουρα κάποιες παρουσίασαν αστοχία...είτε BMW είτε Honda...Ειτε οτιδήποτε.
Αυτό σημαίνει πως το μοντέλο έβγαλε πρόβλημα;
Θα επιμείνω σε αυτό: Μοτοσυκλέτα κατασκευής 5ετίας και λιγότερο δεν σε αφήνει στον δρόμο απο πρόβλημα κατασκευής...και ένα ποσοστό 0.005% επι των πωλήσεων δεν το αλλάζει αυτό....μιλάω για τον κανόνα και όχι για την εξαίρεση.