Hellas Transalp Forum

Ελεύθερη Θέση στην ΙΤΤ2008

eXoTiC · 1648

Offline eXoTiC

• Οδηγάρα
  • Γιώργος Κανελλάκης Tiger1050 2010
on: Τετάρτη 23 Απρίλιος 2008, 02:36:04 πμ
Αρχικά για όσους πουν οτι το έγραψα σε λάθος μέρος, ήθελα να το γράψω σε ξεχωριστό ποστ και δε με άφηνε στα επίσημα που έλεγε για την ΙΤΤ.

Η συνοδός μου για σοβαρούς λόγους υγείας του πατέρα της δε θα με ακολουθήσει στην ΙΤΤ.
Ελευθερώθηκε μια θέση λοιπόν για την ΙΤΤ δεν νομίζω οτι υπάρχει πρόβλημα αν θα έρθει κάποιος με μηχανή ενω η θέση ήταν κλεισμένη για συνοδηγό. Ας μας πει κάποιος mod αν και το όριο είδα ήταν στα άτομα και όχι στις μηχανές. Προτεραιότητα στην κενή θέση έχει ο Πάγκαλος που έχει δηλώσει ενδιαφέρον αρκεί να αποφασίσει σύντομα αν μπορεί ή αν όχι έγκαιρα.
Εγώ ζητάω τα 130€ που έδωσα για το δεύτερο άτομο και να τα βρώ με το συμφορουμήτη που θα κάνουνε την αλλάγη και θα μείνουμε και μαζί στο ίδιο δωμάτιο.

Περιμένω ποστ από τον Μηχάλη , από κάποιο διοργανωτή να δώση την έγκριση και από όποιον ενδιαφέρεται

Αν το πάθημα (δικό μας ή φίλων) δε μας γίνεται μάθημα τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας! Φοράτε κράνος!

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #1 on: Τετάρτη 23 Απρίλιος 2008, 16:54:43 μμ
Γιώργο δεν υπάρχει πρόβλημα στο να έρθει κάποιος με μηχανή. Μιχάλη μακάρι να τα καταφέρεις αλλά πρέπει να το ξέρω σύντομα.
Υπάρχει άλλος ενδιαφερόμενος;

Παύλος Καρούμπης

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #2 on: Τετάρτη 23 Απρίλιος 2008, 17:28:52 μμ
Γιώργο δεν υπάρχει πρόβλημα στο να έρθει κάποιος με μηχανή. Μιχάλη μακάρι να τα καταφέρεις αλλά πρέπει να το ξέρω σύντομα.
Υπάρχει άλλος ενδιαφερόμενος;

Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η ημερομηνία της ΙΤΤ, κράτησα χαμηλούς τόνους, καθώς ήξερα ότι θα έχω πρόβλημα μια και είναι η αρχή της περιόδου και έχουμε τρομερές ανακατατάξεις κάθε χρόνο τέτοια εποχή, μέχρι να περάσει ένα διάστημα και σταθεροποιηθεί το πρόγραμμα με τις 3-4 εταιρείες που συνεργαζόμαστε. Ημέρες αφίξεων-αναχωρήσεων κλπ
  Φέτος, επί πλέον έχω να καλύψω και άδειες προσωπικού που συμπίπτουν με την ΙΤΤ. Από την αρχή το πάλευα, και το παλεύω ακόμη μέχρι την τελευταία στιγμή.
  Θα ξέρω μέχρι την Κυριακή του Πάσχα. Αν δεν γίνεται, δεν πειράζει. Προφανώς δεν ήταν γραφτό να έρθω.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #3 on: Τετάρτη 23 Απρίλιος 2008, 18:40:46 μμ
Μιχαλιό, αν δεν εχει συμπληρωθει η θέση, δεν υπάρχει πρόβλημα να σε περιμένω μέχρι το Πάσχα. Πάρε με τηλέφωνο να μου πεις.

Παύλος Καρούμπης

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #4 on: Τετάρτη 23 Απρίλιος 2008, 21:58:22 μμ
Μιχαλιό, αν δεν εχει συμπληρωθει η θέση, δεν υπάρχει πρόβλημα να σε περιμένω μέχρι το Πάσχα. Πάρε με τηλέφωνο να μου πεις.

Οκ, ευχαριστώ ρε Παύλο.  :thumbup:

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline Fratello Giovanni

• Rossi και πάνω !
  • μμμμεεεε..μμμεεεε....
Reply #5 on: Τετάρτη 23 Απρίλιος 2008, 22:55:38 μμ
Ενδιαφέρομαι και γω αλλά είμαι διπλός  :clubbed:

καλύτερα μια ώρα ελεύθερη βοσκή, παρά σαράντα χρόνια τριφύλλι στο μαντρί

Της καταστροφής οιωνός η περηφάνεια,και της πτώσης,η υπεροψία.

Offline eXoTiC

• Οδηγάρα
  • Γιώργος Κανελλάκης Tiger1050 2010
Reply #6 on: Παρασκευή 25 Απρίλιος 2008, 00:47:36 πμ
Κανένας άλλος να ενδιαφέρεται?

Αν το πάθημα (δικό μας ή φίλων) δε μας γίνεται μάθημα τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας! Φοράτε κράνος!