Hellas Transalp Forum

Οδηγός αγοράς μεταχειρισμένης μοτοσυκλέτας

επισκέπτης · 40478

Offline sot econ

• Administrator
  • Οδηγάρα
Reply #25 on: Τετάρτη 28 Οκτώβριος 2020, 14:53:42 μμ
ειναι σα τα πουτ@ν@κι@ εκει εξω που σου λενε εχω παει με 2-4 και εχουν παει με 20-30+ :2hysterical:
.

Βασίλη για να μην παρερμηνεύουμε, αν και καταλαβαίνω οτι ήταν χάριν αστεϊσμού, αλλά επίτρεψέ μου, χοντροκομμένο.
Οι γυναίκες δεν χαρακτηρίζονται από τον αριθμό των εραστών - φίλων - συντρόφων που έχουν στη ζωή τους.

πόρνη η [pórni] Ο30 : γυναίκα που κατ΄ επάγγελμα και με αμοιβή εκτελεί τη σεξουαλική πράξη, που προσφέρει το σώμα της για τη σεξουαλική ικανοποίηση άλλων· ιερόδουλη, πουτάνα: Έγινε ~ από φτώχεια και ανέχεια. Επισκέπτεται συχνά τις πόρνες του λιμανιού. Aρσενική ~, τραβεστί. || (επέκτ.) υβριστικός χαρακτηρισμός για ανήθικη γυναίκα. || και ως βρισιά για οποιαδήποτε γυναίκα. πορνίδιο* το YΠΟKΟΡ.
[λόγ. < αρχ. πόρνη]

« Last Edit: Τετάρτη 28 Οκτώβριος 2020, 14:57:36 μμ by sot econ »

Offline VaSiLiSj

• Οδηγάρα
Reply #26 on: Τετάρτη 28 Οκτώβριος 2020, 15:08:02 μμ
sot econ --->

οπως ειπες και εσυ πλακα κανουμε μη πιανεσαι απο λεξεις τωρα αν ο καθενας το βλεπει χοντροκομμενο η ψιλοκομμενο η απο τι χαρακτηριζονται οι γυναικες αν ειναι επαγγελματιες η μη η θα παντρευοταν καποιος μια τετοια εντος και εκτος επαγγελματος ειναι στη κριση του καθενος αν σε πειραζει το σβηνω το σχολιο μου ενα παραδειγμα εφερα ως μια γυναικα-μοτοσυκλετα που καβαλαμε δεν ειπα οτι ολες ειναι το ιδιο τσπ ειπαμε αν θες το σβηνω το σεβομαι αν σε ενοχλει 8)

edit υγ.το εσβησα και sorry αν σε πειραξε η πλακα μου με καποιο τροπο χωρις να απευθυνομαι σε καποιο ατομο προσωπικα
« Last Edit: Τετάρτη 28 Οκτώβριος 2020, 15:22:37 μμ by VaSiLiSj »

Offline sot econ

• Administrator
  • Οδηγάρα
Reply #27 on: Τετάρτη 28 Οκτώβριος 2020, 15:38:30 μμ
It's your post

Offline γκ

• Hailwood, Agostini, Roberts,
  • Rossi και πάνω !
  • TA 600 for ever, τρελαμένος με το τετρακύλινδρο
Reply #28 on: Τετάρτη 28 Οκτώβριος 2020, 17:30:44 μμ
Αν θυμόσαστε πριν δεκαετίες κάποιος μαγαζάτορας είχε διαφήμιση "Την μοτασυκλέτα και την γυναίκα την ψάχνουμε". Και στη φωτό κάποιος πιτσιρικάς να σηκώνει τη φούστα κάποιας πιτσιρίκας.

Μη βάζετε δύναμη, χρησιμοποιήστε σφυρί.
Εάν το πρόβλημα δεν λυθεί, χρησιμοποιήστε βαρύτερο σφυρί.
Αν παρόλα αυτά το πρόβλημα επιμένει, εεε τότε θα είναι ηλεκτρολογικό!

Offline Stoneman

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
  • Η πιο ωραια φατσουλα στον ντουνια!
Reply #29 on: Πέμπτη 29 Οκτώβριος 2020, 16:46:52 μμ
Εχω ενα μηχανάκι , το προσέχω σαν τα μάτια μου που λένε .

Το πουλάω

Και μετα μια βδομάδα παρουσιάζει μια βλάβη, δεν λέω οτι η επισκευή θα πλησιάζει την τιμή αγοράς, αλλά μια βλάβη, πχ κόβεται το
καλώδιο της κεραίας του HISS.
Πιάσ' τ' αυγό και κούρευτο.

16 χρόνων μηχανάκι , ηταν να κοπεί σε 15648 στριψίματα του τιμονιού, εκανα εφώ τα 15630 κ κόπηκε.

Τι θα σκεφτώ εγώ ? αν μου τηλεφωνήσει ο νέος ιδιοκτήτης κ τι θα σκεφτεί αυτός.
Ειδικά αν είναι κ ασχετος .

Σίγουρα στο μεταχειρισμένο θα σπρώξεις χρήμα , δεν το πουλάει ο αλλος χωρίς κάτι να έχει, γινεται αλλά μια στο τόσο.
Το θέμα είναι οτι σου βγάλει (κ το ξαναλέω ... αν σου βγάλει) να μπορείς να το αντικαταστήσεις.

Αλλο ο αξονας εμπρός κ αλλο να αλλάξεις μια μπαταρία .

Και φυσικά πάντα η όλη ιστορία έχει να κάνει με το ατομο που θα κάνεις την συναλλαγή.
Δλδ αν είναι μαζί μου να κουβαλάω μηχανικό, φανοποιό κ ειδικό ψυχολόγο με μηχανή ψεύδους αστα .... :2hysterical:

Οταν πουλησα το δικό μου μηχανάκι το προόριζα για συγγενή συμφορουμίτη απο εδώ μέσα.
Του είχα πεί όμως απο αρχής οτι δάκρυζε η φλάτζα στο πίσω ψευδοκάπακο, κλασική ας πουμε βλάβη για την ΤΑ.
Και του εδειξα κ την σακκούλα του Σαρακάκη με φλάτζες, οριγκ κ οτι αλλο χρειαζόταν για την επισκευή.

Αυτός εφερε μαζί του κ μηχανικό, βαζει ο μεγαλος μάστορης το δαχτυλάκι του στον πίσω κύλινδρο κ αποφαίνεται οτι το μηχανάκι είναι αχρηστο
, οτι χάνει λάδια απο τον κύλινδρο κ δεν συμφέρει να επισκευαστεί.
Ο αγοραστής σκάλωσε , είπε οτι έχει εμπιστοσύνη στον μηχανικό του κ χαλασε η δουλειά.
Τσατιστηκα κ εγώ κ το έδωσα ανταλλαγη σε εξουσιοδοτημένο.

Τι να πείς?
« Last Edit: Πέμπτη 29 Οκτώβριος 2020, 16:54:42 μμ by Stoneman »

Offline γκ

• Hailwood, Agostini, Roberts,
  • Rossi και πάνω !
  • TA 600 for ever, τρελαμένος με το τετρακύλινδρο
Reply #30 on: Παρασκευή 30 Οκτώβριος 2020, 03:58:44 πμ
Κακώς το έδωσες σε μαγαζί.

Μη βάζετε δύναμη, χρησιμοποιήστε σφυρί.
Εάν το πρόβλημα δεν λυθεί, χρησιμοποιήστε βαρύτερο σφυρί.
Αν παρόλα αυτά το πρόβλημα επιμένει, εεε τότε θα είναι ηλεκτρολογικό!

Offline XLGeorge

• Rossi και πάνω !
  • XLV650, CRF1000
Reply #31 on: Παρασκευή 30 Οκτώβριος 2020, 11:40:42 πμ
Κακώς το έδωσες σε μαγαζί.

Εννοειται.

Ρε συ Νικολα, ειχες περασει ατελειωτες ωρες να το εχεις κουτα και βαρεθηκες να λυσεις το πισω ψευτοκαπακο ν'αλλαξεις τη λαστιχενια φλαντζα πριν το δωσεις? Ασε και που ετσι θαφευγε να δε ζοχαδιαζοσουνα και τοβαζες στο ψαρ.γρ ή αν απλα το προωθουσες λιγο μεσω γνωστων. Τεσπα, καποιος τυχερος το πηρε..

" the PouroDuro spirit "

Offline Παύλος

• Rossi και πάνω !
Reply #32 on: Παρασκευή 30 Οκτώβριος 2020, 12:14:10 μμ
Αυτός εφερε μαζί του κ μηχανικό, βαζει ο μεγαλος μάστορης το δαχτυλάκι του στον πίσω κύλινδρο κ αποφαίνεται οτι το μηχανάκι είναι αχρηστο
, οτι χάνει λάδια απο τον κύλινδρο κ δεν συμφέρει να επισκευαστεί.

Αν ο μηχανικός είναι "κορυφή", το βρίσκει όλα με την πρώτη :goofy:

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες, έπρεπε να το φτιάξεις μόνος σου. Εκτός και δεν ήξερες :2hysterical:

Παύλος Καρούμπης

Offline VaSiLiSj

• Οδηγάρα
Reply #33 on: Παρασκευή 30 Οκτώβριος 2020, 12:30:58 μμ
Αν θυμόσαστε πριν δεκαετίες κάποιος μαγαζάτορας είχε διαφήμιση "Την μοτασυκλέτα και την γυναίκα την ψάχνουμε". Και στη φωτό κάποιος πιτσιρικάς να σηκώνει τη φούστα κάποιας πιτσιρίκας.

χαχαχαχαχα ελα ρεσυ δε τι θυμαμε και δε βρηκα κατι οσο εψαξα

Offline VaSiLiSj

• Οδηγάρα
Reply #34 on: Παρασκευή 30 Οκτώβριος 2020, 12:42:29 μμ
Εχω ενα μηχανάκι , το προσέχω σαν τα μάτια μου που λένε...

...Σίγουρα στο μεταχειρισμένο θα σπρώξεις χρήμα , δεν το πουλάει ο αλλος χωρίς κάτι να έχει, γινεται αλλά μια στο τόσο.
Το θέμα είναι οτι σου βγάλει (κ το ξαναλέω ... αν σου βγάλει) να μπορείς να το αντικαταστήσεις....

και εγω ετσι λεω γιαυτο δεν επερνα μεταχειρισμενο αλλα και καινουργιο παλι δε ξανα περνω γιατι φαντασου να σου τυχη αυτο που μου ετυχε μετα απο 10 χρονια (να με τρακαρουν)
και να σου τυχη αυτο οταν ακομα ξεχρεωνεις τι μηχανη η την εχεις 2-3 χρονια και να σου λεει ο αλλος οτι φταις εσυ που σου πεταχτηκε γιατι ειναι τρελος και να μπλεκεις με δικαστηρια και να μενεις χωρις οχημα και αν ειναι το μοναδικο σου ακομα χειροτερα...
ασε δε το συνεχιζω αλλο γιατι θα συγχιστω πρωινιατικα...

καλα ρεσυ και ο συγγενης σου πιστεψε το μαστορα ? που στη τελικη οτι και να γινοταν στη μηχανη σου εν μερη εισουν η εγγυηση τις και προτιμησε να παρει απο ξενο
που δεν ηξερε τι μπορει να εχει,που στη τελικη αν ειχε και κατι αλλο πιστευω θα του το ελεγες γιατι δεν εισαστε ξενοι τσπ

καλα τα λες και τα υπολοιπα...

δηλαδη τωρα μονο με το ''γεροπαπο'' εχεις μεινει δεν εχεις παρει αλλη φατσουλα για το ντουνια...?

Offline Stoneman

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #35 on: Σάββατο 31 Οκτώβριος 2020, 16:43:14 μμ
δηλαδη τωρα μονο με το ''γεροπαπο'' εχεις μεινει δεν εχεις παρει αλλη φατσουλα για το ντουνια...?

Εχω αυτήν την παπουδιέρα,   ;D

Που και αυτή πέρασε δύσκολες στιγμές . :2hysterical:

« Last Edit: Σάββατο 31 Οκτώβριος 2020, 16:55:23 μμ by Stoneman »

Offline Padis

• Rossi και πάνω !
Reply #36 on: Κυριακή 01 Νοέμβριος 2020, 06:26:41 πμ
Οταν πουλησα το δικό μου μηχανάκι .....................

Καλά...συγνώμη κιόλας! Το δικό σου μηχανάκι έβγαλε άχρηστο, ο άχρηστος?
Τουλάχιστον ο ''συνφορουμίτης'' δεν είχε διαβάσει τίποτε για την συντήρηση του ? (αν και μπορεί και τώρα. Τα άρθρα δεν σβήνουν!)

«H ταχύτητα δε σκότωσε ποτέ κανέναν... Tο να σταματήσεις ξαφνικά είναι αυτό που βλάπτει...»

Offline VaSiLiSj

• Οδηγάρα
Reply #37 on: Κυριακή 01 Νοέμβριος 2020, 12:04:41 μμ
Εχω αυτήν την παπουδιέρα,   ;D ...

πια παπουδιερα ρεσυ μια χαρα κουκλα ειναι φτου φτου φτου !  θες να ανταλλαξουμε  ? :2hysterical: αν ειναι παπουδιερα αυτο το transalp τι ειναι...  :2hysterical:

το χαλβαδιαζα και εγω το προηγουμενο μοντελο ομως αλλα με τα χρηματα που ειχα μονο χρεπια εβρισκα  :cussing:

Να εισαστε καλα και να τι χαιρεστε και αυτη σε καθε βολτα σας 8)

Offline Stoneman

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #38 on: Δευτέρα 02 Νοέμβριος 2020, 17:07:03 μμ
Καλά...συγνώμη κιόλας! Το δικό σου μηχανάκι έβγαλε άχρηστο, ο άχρηστος?
Τουλάχιστον ο ''συνφορουμίτης'' δεν είχε διαβάσει τίποτε για την συντήρηση του ? (αν και μπορεί και τώρα. Τα άρθρα δεν σβήνουν!)

Που να ξερεις τι έχει ο καθένας στο μυαλό του Παντελή?
Εχω τόσα να σκεφτώ, να κάθομαι να ασχολούμαι κ με τον καθένα?
Ο συμφορουμίτης που είναι κ πολύ καλός φίλος μου προσπάθησε να τον μεταπείσει αλλά δεν ...
Μεχρι που μου είπε οτι αν δεν είχε θέμα χρηματικό εκείνη την εποχή, θα την αγόραζε αυτός και θα πουλούσε την δική του.

Τελικά την εδωσα 2400 σε ενα εξουσιοδοτημένο , ο μηχανικός του την έκανε μια βόλτα το τετράγωνο κ αυτό ήταν, ούτε
που ασχολήθηκε .

Θέλω να πώ με αυτό , οτι ναι μεν μερικές φορές αγοράζουμε κάτι με πρόβλημα κ λέμε ενα ''οχι ρε γμτ σε μένα επρεπε να κάτσει ?''
Ομως κ μερικές φορές μας κάθεται κ το λαχείο κ το κλωτσάμε. ;D

Ετσι κ με το CBF.
Επειδή φίλος με CBF με έτρωγε πάρε το ίδιο κ θα με θυμηθείς , μπήκα στο μαγαζί Θηβών κ Κωνσταντινουπόλεως κ το είδα .

Αισχος, φαινόταν παρατημένο και απλά σαν βιτρινάτο είχαν ''καθαρίσει'' τα σημεία αυτά που τραβανε τον πελάτη.
Μηχανάκι με πλαστικά γκρί αντι για μαύρα, δλδ παρατημένο στον ήλιο,
αλυσίδα κ γραναζια κουδουνίστρες , πρέπει να ηταν το  αρχικό σετ,
Κ οτι υπήρχε επάνω του έδειχνε ιδιοκτήτη που δεν ασχολιόταν.
Ομως οι δίσκοι ήταν σαν καινούργιοι,
ο κινητήρας σαν Χονταίος καθαρός ,
τα πηρουνια καθαρά,
τα ηλεκτρικά ολα δουλευαν ,
Γρατζουνιές παντού,
χειρολαβες κ πατακια σαν να είχαν φαει οι γάτες ,
αλλά ο κινητήρας αψογος , αν κ μέσα είχε ενα μαύρο υγρό στην μιση ποσότητα απο την κανονική.
(εξουσιοδοτημένο σου λένε μετα).
Μου έκανε κλίκ , κ το πήρα για να το γλυτώσω απο τα βάσανά του.
Το λυπήθηκα . :goofy:

Ομως δεν λυπήθηκα το χρήμα που εσπρωξα μετα σε δαύτο για να το φέρω εκεί που με εκφράζει.
Εξι μήνες δουλευα για να το εξοφλήσω, τα μισα στο δάνειο κ τα αλλα μισα στον Σαρακάκη,
πρέπει να ξεπέρασα το 2χίλιαρο.

Προσωπικές απόψεις , αλλοι τα καβαλάνε χρέπια αρκεί να τσουλάνε, εγώ είμαι αρρωστος , το θέλω βιτρίνα .
Kαι σαν αγοραστής πιστεύω οτι κανένα μεταχειρισμένο δεν θα το αφήσω απείραχτο, μόνη σωτηρία ενα καινούργιο,
αλλα δεν περισσεύουν τα ρημάδια να πάρω εστω ενα CB500X, που με έχει φαει ο Καψιώτης . :2hysterical:

Είναι κ τα χρόνια που πέρασαν, επιασα τα 60 πλέον, κ απο οτι δείχνουν τα πράγματα με την παπουδιέρα θα μείνω. :goofy: :goofy:

Offline Καψιώτης....

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #39 on: Δευτέρα 02 Νοέμβριος 2020, 19:00:21 μμ
Αυτό ακριβώς Νικο,
Το μεταχειρισμένο τα θέλει λίγα λίγα,
Το καινούριο όλα μαζί. :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Αγάλια-αγάλια, ντραϊλίζουμι....

Offline Padis

• Rossi και πάνω !
Reply #40 on: Τρίτη 03 Νοέμβριος 2020, 07:21:56 πμ
Ομως δεν λυπήθηκα το χρήμα που εσπρωξα μετα σε δαύτο για να το φέρω εκεί που με εκφράζει.
Εξι μήνες δουλευα για να το εξοφλήσω, τα μισα στο δάνειο κ τα αλλα μισα στον Σαρακάκη,
πρέπει να ξεπέρασα το 2χίλιαρο.

Ακριβώς αυτό είναι που δεν θέλει κάποιος να καταλάβει-παραδεχτεί.
Αυτός που πουλάει ένα μεταχειρισμένο δεν θέλει να σπρώξει άλλο χρήμα πάνω του και  αυτός που αγοράζει θα πρέπει να υπολογίζει και το χρήμα που θα ρίξει σε συντήρηση....

«H ταχύτητα δε σκότωσε ποτέ κανέναν... Tο να σταματήσεις ξαφνικά είναι αυτό που βλάπτει...»

Offline Παύλος

• Rossi και πάνω !
Reply #41 on: Τρίτη 03 Νοέμβριος 2020, 08:24:14 πμ
Ακριβώς αυτό είναι που δεν θέλει κάποιος να καταλάβει-παραδεχτεί.
Αυτός που πουλάει ένα μεταχειρισμένο δεν θέλει να σπρώξει άλλο χρήμα πάνω του και  αυτός που αγοράζει θα πρέπει να υπολογίζει και το χρήμα που θα ρίξει σε συντήρηση....

Δεν είναι πάντα έτσι. Υπάρχουν κι αυτοί που απλά θέλουν να πάρουν άλλη μηχανή και η παλιά τους είναι πένα.
Έχουν πουληθεί ΤΑ από μέλη μας που ήταν πραγματικά άψογες.

Παύλος Καρούμπης

Offline VaSiLiSj

• Οδηγάρα
Reply #42 on: Τρίτη 03 Νοέμβριος 2020, 11:10:12 πμ
...Είναι κ τα χρόνια που πέρασαν, επιασα τα 60 πλέον, κ απο οτι δείχνουν τα πράγματα με την παπουδιέρα θα μείνω. :goofy: :goofy:

μια χαρα ειναι η κουκλα σου στο ξανα λεω γιατι μαλλον την εχεις δεδομενη  :2hysterical: φτου φτου φτου ξανα και ευχομαι να πιασεις γερος και δυνατος και τα 90 και να καβαλας ακομα μηχανες

Offline Stoneman

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #43 on: Τρίτη 03 Νοέμβριος 2020, 17:31:16 μμ
....και ευχομαι να πιασεις γερος και δυνατος και τα 90 και να καβαλας ακομα μηχανες

Ναι , θα κολήσω το διπλό σταντ και θα βάλω βοηθητικές  :2hysterical:

Αυτό ακριβώς Νικο,
Το μεταχειρισμένο τα θέλει λίγα λίγα,
Το καινούριο όλα μαζί. :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Σοφά λόγια Ιωάννη . :thumbright:

Και πάνω στο θέμα έλεγχος πριν την αγορά , φίλος με τεχνικές γνώσεις κατά πολύ ανώτερες απο τις δικές μου, δλδ δεν κολάει στο να κάνει κινητήρα εις τα εξ ών συνετέθη  ;D , αγόρασε μια ΤΑ650. Και παρότι την οδήγησε δεν κατάλαβε οτι ο άξονας ήταν κολημένος με το γρανάζι με ηλεκτροκόληση.
Ετσι εκανε αυτό :

Και μετα όλα τα αλλα ήρθαν μόνα τους  :2hysterical:
Kοιτάξτε πως ''εφαγε'' τον αξονα για να ξεκολήσει το γρανάζι στην φωτό :

Και όλα αυτά για να αλλαχτει ο άξονας

Πάλι καλά που έχει τα δύο ''Χ'' , δλδ χώρο, κ χρόνο, για χρήμα δεν ξέρω δεν τον ρώτησα ποτέ. :2hysterical:

Ξαναγυρίζουμε δλδ στην αρχή, κ λέμε οτι το μεταχειρισμένο είναι λαχείο.
Ολοι κάπως κάποτε θα την πατήσουμε , εκτός κ αν το μηχανάκι είναι απο άνθρωπο που ξέρουμε .
« Last Edit: Τρίτη 03 Νοέμβριος 2020, 17:35:23 μμ by Stoneman »

Offline VaSiLiSj

• Οδηγάρα
Reply #44 on: Τρίτη 03 Νοέμβριος 2020, 18:41:53 μμ
Ναι , θα κολήσω το διπλό σταντ και θα βάλω βοηθητικές  :2hysterical:

Και πάνω στο θέμα έλεγχος πριν την αγορά , φίλος με τεχνικές γνώσεις κατά πολύ ανώτερες απο τις δικές μου...

πωωωωωω ρεσυ τι ξενερα ειναι αυτη πως τι πατησε ετσι ?
πως και δε τι πουλησε μετα τι ξενερα που εφαγε...
καλα δε το ηξερε για τον αξονα δεν εβγαλε καπακι λεβιε να τσεκαρει ?

καλα και αυτη η χοντα ενα καλυτερο αξονα με καλυτερο μεταλο δε μπορουσε να βγαλει να μη χαλαει  με τιποτα ?
στη τελικη ας αλλαζε πιο ευκολα μη θελει να κατεβασεις ολοκληρο μοτερ για να αλλαξεις 2 φλατζες Η (ψευτοκαπακου) και δευτερευων αξονα
αφου εβγαλε μηχανη ''παντος εδαφους''  και καιρου αυτο το σημειο δε το υπολογισε που ειναι στην ουσια ολη η δυναμη τις μηχανης ? τι να πω...
λενε για τους ιταλους οτι δε σκεφτοντε τα μαστορια αλλα και οι σχισοματιδες δε πανε πισω

δηλαδη επρεπε να μυρισεις τα νυχια σου για να μη τις βαλεις αλλο γραναζι περα απο το γνησιο ?
γιατι στο λαθος τεντωμα την ακουνε ολα στο καρε μακροπροθεσμα και μη
εκτος και αν εχει αναφερθει και περιστατικο που την ειχε φαει και με γνησιο και με σωστα τεντωμενη αλυσιδα δε ξερω δεν εχω διαβασει-ακουσει καπου κατι τετοιο
« Last Edit: Τρίτη 03 Νοέμβριος 2020, 19:26:20 μμ by VaSiLiSj »

Offline Stoneman

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #45 on: Πέμπτη 05 Νοέμβριος 2020, 22:17:40 μμ
Exω δεί βίντεο στο νετ που με ηλεκτροκόληση ''γεμίζουν '' τον φθαρμένο άξονα κ μετα ''τρώνε'' οτι περισσεύει κ φτιάχνουν νέο καρέ ,
και μάλιστα επι τόπου.
Αυτό που δεν ξέρω είναι τι γίνεται με την τσιμούχα του άξονα , δλδ αν καίγεται κ πρέπει να την αλλάξεις, πιστεύω όμως οτι πρέπει να αλλάζεται εξωτερικά χωρίς πολλά πολλά.

Ετσι εγκυκλοπαιδικά δες μερικές περιπτώσεις :

Γραναζάκι ε? φίνο πράμα ,

Δες και το πίσω , γιατι αυτά πάνε σετ  :2hysterical:

Εδώ τον έχουν μάλλον κοντύνει για να τον κολήσουν

« Last Edit: Πέμπτη 05 Νοέμβριος 2020, 22:29:00 μμ by Stoneman »

Offline Παύλος

• Rossi και πάνω !
Reply #46 on: Παρασκευή 06 Νοέμβριος 2020, 09:57:03 πμ
Το πρώτο σετακι μπορώ να το παραγγείλω από κάπου; Δεν το έχω ξαναδεί, πρέπει να είναι συλλεκτικό :2hysterical: :2hysterical:

Παύλος Καρούμπης

Offline Stoneman

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #47 on: Παρασκευή 06 Νοέμβριος 2020, 16:29:18 μμ
Απίστευτο είναι, όχι συλλεκτικό.

Οταν αποφάσισα να αλλάξω γρανάζια κ αλυσίδα στο CBF, αγόρασα κ τοποθέτησα τα καινουργια γρανάζια αγορασμένα
απο Σαρακάκη φυσικά , αλλά λόγω μη σχετικής πείρας  με το πιρτσίνωμα αλυσίδας παράγγειλα την ημίχρυση DID σε ενα εξουσιοδοτημένο στην περιοχή μου κάπου 5 χλμ αποσταση απο το σπίτι μου.

Θα πήγαινα εκεί δλδ με τα καινουργια γρανάζια φορεμένα κ αυτός θα ακολουθούσε την διαδικασία αλλαγής αλυσίδας.
Ε, λοιπόν δεν θα μπορούσα ΠΟΤΕ να πιστέψω το πόσο ταιριάζει με τον καιρό μια φαγωμένη αλυσίδα με τα γρανάζια της.
Το πώς έκανε η αλυσίδα , το θόρυβο , τα γκάπ γκούπ κ πως σκάλωνε στα δόντια ηταν απιστευτο, πηγαινα με 1η κ σχεδόν μηδεν χλμ .

Τώρα το πώς μερικοί οδηγάνε με τα μηχανάκια σε τετοια κατασταση δεν το ξέρω, δεν πιστευω όμως οτι φταίει 100% η οικονομική τους κατασταση, απλά το έχουν πάρει απόφαση οτι θα το πετάξουν για παλιοσίδερα κ γι αυτό κολάνε αξονες κ κανουν τετοιες
χαζομαρες. 

Offline Καψιώτης....

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #48 on: Παρασκευή 06 Νοέμβριος 2020, 21:46:57 μμ
Είναι και πολλοί ωχαδερφιστές. Αφού πάει γιατί να σκάνε....
Άμα φτάσει στο αμήν, τότε το πάνε σε κανένα μάστορα.....
Παζαρεύουνε... κλπ, κλπ,

Αγάλια-αγάλια, ντραϊλίζουμι....

Offline VaSiLiSj

• Οδηγάρα
Reply #49 on: Σάββατο 07 Νοέμβριος 2020, 22:00:35 μμ
...Ετσι εγκυκλοπαιδικά δες μερικές περιπτώσεις...

ασε τις ειχα δει τις μισες φωτο πριν την αγορα και ειχα φρικαρει...