Καλά...συγνώμη κιόλας! Το δικό σου μηχανάκι έβγαλε άχρηστο, ο άχρηστος?
Τουλάχιστον ο ''συνφορουμίτης'' δεν είχε διαβάσει τίποτε για την συντήρηση του ? (αν και μπορεί και τώρα. Τα άρθρα δεν σβήνουν!)
Που να ξερεις τι έχει ο καθένας στο μυαλό του Παντελή?
Εχω τόσα να σκεφτώ, να κάθομαι να ασχολούμαι κ με τον καθένα?
Ο συμφορουμίτης που είναι κ πολύ καλός φίλος μου προσπάθησε να τον μεταπείσει αλλά δεν ...
Μεχρι που μου είπε οτι αν δεν είχε θέμα χρηματικό εκείνη την εποχή, θα την αγόραζε αυτός και θα πουλούσε την δική του.
Τελικά την εδωσα 2400 σε ενα εξουσιοδοτημένο , ο μηχανικός του την έκανε μια βόλτα το τετράγωνο κ αυτό ήταν, ούτε
που ασχολήθηκε .
Θέλω να πώ με αυτό , οτι ναι μεν μερικές φορές αγοράζουμε κάτι με πρόβλημα κ λέμε ενα ''οχι ρε γμτ σε μένα επρεπε να κάτσει ?''
Ομως κ μερικές φορές μας κάθεται κ το λαχείο κ το κλωτσάμε.
Ετσι κ με το CBF.
Επειδή φίλος με CBF με έτρωγε πάρε το ίδιο κ θα με θυμηθείς , μπήκα στο μαγαζί Θηβών κ Κωνσταντινουπόλεως κ το είδα .
Αισχος, φαινόταν παρατημένο και απλά σαν βιτρινάτο είχαν ''καθαρίσει'' τα σημεία αυτά που τραβανε τον πελάτη.
Μηχανάκι με πλαστικά γκρί αντι για μαύρα, δλδ παρατημένο στον ήλιο,
αλυσίδα κ γραναζια κουδουνίστρες , πρέπει να ηταν το αρχικό σετ,
Κ οτι υπήρχε επάνω του έδειχνε ιδιοκτήτη που δεν ασχολιόταν.
Ομως οι δίσκοι ήταν σαν καινούργιοι,
ο κινητήρας σαν Χονταίος καθαρός ,
τα πηρουνια καθαρά,
τα ηλεκτρικά ολα δουλευαν ,
Γρατζουνιές παντού,
χειρολαβες κ πατακια σαν να είχαν φαει οι γάτες ,
αλλά ο κινητήρας αψογος , αν κ μέσα είχε ενα μαύρο υγρό στην μιση ποσότητα απο την κανονική.
(εξουσιοδοτημένο σου λένε μετα).
Μου έκανε κλίκ , κ το πήρα για να το γλυτώσω απο τα βάσανά του.
Το λυπήθηκα .
Ομως δεν λυπήθηκα το χρήμα που εσπρωξα μετα σε δαύτο για να το φέρω εκεί που με εκφράζει.
Εξι μήνες δουλευα για να το εξοφλήσω, τα μισα στο δάνειο κ τα αλλα μισα στον Σαρακάκη,
πρέπει να ξεπέρασα το 2χίλιαρο.
Προσωπικές απόψεις , αλλοι τα καβαλάνε χρέπια αρκεί να τσουλάνε, εγώ είμαι αρρωστος , το θέλω βιτρίνα .
Kαι σαν αγοραστής πιστεύω οτι κανένα μεταχειρισμένο δεν θα το αφήσω απείραχτο, μόνη σωτηρία ενα καινούργιο,
αλλα δεν περισσεύουν τα ρημάδια να πάρω εστω ενα CB500X, που με έχει φαει ο Καψιώτης .
Είναι κ τα χρόνια που πέρασαν, επιασα τα 60 πλέον, κ απο οτι δείχνουν τα πράγματα με την παπουδιέρα θα μείνω.