Κάποια στιγμή τα όνειρα γίνονται αληθινά!!!!

Enjoy

Να πω μονο οτι σημερα το πρωί ενα τετοιο FJR που πρεπει να ητανε φταγμενο μας κερασε τσαγακι, εμενα με το VFR και εναν αλλο τυπο με ενα παλιο Fireblade RR, το 954κε - ολα αυτα στο πρωινο γκραν-πρι για τη δουλεια

Εκανα κοντριτσες με το Fireblade οι οποιες γινανε κοντραρες αγ'οτου τον πηρα καπου και τα πηρε κι'αυτος

Το FJR μας ακολουθουσε απο κοντα δικαβαλο (!!!) και ειχα ηδη εκπλαγει με το πως το πηγαινε ο τυπος. Φτανουμε λοιπον στο Battersea Power Station (αυτο που ειναι στο εξωφυλλο του Animals των Pink Floyd) που ο δρομος ανοιγει, στηνομαι στο φαναρι με το Fireblade και ...τσουουπ, στηνεται και το FJR δικαβαλο. Εγω γελαγα μεσα απο το κρανος αλλα το γελιο μου βγηκε ξυνο: με το που ανοιγει πρασινο, φευγει πρωτο το FJR και απο πισω εμεις με τον μπροστινο τροχο περηφανο ψηλα να προσπαθουμε να βαλουμε κατω τη δυναμη. Λοιπον, ο τυπος εφτιαξε μια μηχανη διαφορα

με τα χιλιομετρα να ανεβαινουν επικινδυνα, ητανε γυρω στα 160 (100 μιλια/ωρα)

οταν ολοι κοψαμε για το επομενο φαναρι. Στο φαναρι αστειευτηκαμε, ο τυπος καποιας ηλικιας με τη γυναικα του πισω μου λεει "δεν εχει αλλη κοντρα, μου επιτρεπει μια καλη καθε πρωι"

ενω ο τυπος με το Fireblade τα ειχε παρει και εβγαζε αφρους μεσα απο το κρανος

Enjoy again