Hellas Transalp Forum

Εντυπώσεις απο την Εκδρομή στη Σαλαμίνα - 6 Απριλίου

Chris the Loutrinos · 29084

Offline DAKARMAN

• Rossi και πάνω !
Reply #25 on: Δευτέρα 07 Απρίλιος 2008, 15:19:36 μμ
και κατι ακομα

σκυλισια ζωη

το "πεδιο της μαχης"

Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣllΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

Offline DAKARMAN

• Rossi και πάνω !
Reply #26 on: Δευτέρα 07 Απρίλιος 2008, 15:21:44 μμ
Τελος

τα μηχανακια πανε για βοσκή

,καποιο ομως ηταν ελευθερας βοσκης και οι αναβατες του το εχασαν....

Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣllΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

Offline xplast

• Rossi και πάνω !
Reply #27 on: Δευτέρα 07 Απρίλιος 2008, 15:26:04 μμ
Ακομα θελω να ζητησω ΣΥΓΝΩΜΗ οσους εβρεξα απο το περασμα που εκανα στα νερα πανω στον ενθουσιασμό μου. Ηταν κατι αυθορμητο, ελπιζω να μην μου κρατατε κακία.
Οπως θα δειτε στις φωτο παρασυρθηκα απο τους μπροστινους.

Ρε τα κωλόπαιδα τους μπροστινούς....

axidous

• Guest
Reply #28 on: Δευτέρα 07 Απρίλιος 2008, 15:53:15 μμ
Λοιπον να ευχαριστησω και εγω το Τακη για την φιλοξενια ηταν πολυ ομορφα ολα
Πηγα και την μηχανη για πρωτη μου φορα σε χωμα και ηταν πολυ ομορφα

Γνωρισα νεα ατομα αλλα ο καφες στο ΝΑΤΟ (περιοχη ) διπλα στο κυμα ηταν ολα τα λεφτα
Καλα ακομα και πινακιδες ξεβραζει το κυμα  απλα απιστευτο
Ειμασταν μπολικοι , νομιζω καμια εικοσαρια μηχανες και αμαξι με 5μελες πληρωμα

Απλα πολυ ομορφα
Αντε 23 και σημερα , ειναι πολλες?????

φιλικα

Offline Γιάννης Σταυρουλάκης

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • by Jstavrou
Reply #29 on: Δευτέρα 07 Απρίλιος 2008, 17:36:03 μμ
Καλημέρα.
Τάκη ένα μεγάλο ευχαριστώ από μένα και από την Αννα, για το χρόνο σου, τη διάθεσή σου και το κέρασμα στην Ταβέρνα.
Οι περιοχές που είδαμε μας άρεσαν πάρα πολύ. Το καφέ πάνω στο κύμα ήταν υπέροχο. Το αρνάκι στη λαδόκολα ήταν Θεϊκό. Ευχαριστούμε πολύ.
Ενα μπράβο σε όλα τα παιδιά του κλαμπ για την όμορφη παρέα.
Η Κυριακάτικη εκδρομή, ήταν μια όμορφη βόλτα. Χαλαρά και όμορφα. Και περάσαμε καλά.
Μοναδικός παραπονεμένος νομίζω πρέπει να ήταν ο Αντώνης (axidous) αφού νήστευε για τη Σαρακοστή κι έφαγε μόνο μελιτζανοσαλάτα... ;D  ;D  ;D
Να μαστε όλοι καλά και γεροί και να περάσουμε ακόμα καλύτερα στην Πάργα.

Υ.Γ. Τανασάκηηηηηηη! Κατούρησα στη Σαλαμίνα. Και μάλιστα χωρίς αδιάβροχο! Πιάνομαι τώρα στους άντρηδες?  :goofy:

There are 3 kinds of people.
Those who MAKE things happen.
Those who WATCH what happens.
Those who WONDER what happened.
Μέλος Κ.Τ. XL650V

axidous

• Guest
Reply #30 on: Δευτέρα 07 Απρίλιος 2008, 17:59:30 μμ
Γιαννη υπηρχε ενα ατομο στην παρεα που ετρωγε και για εμενα  οποτε δεν υπαρχει θεμα
Ναι οντως τα φαγητα ηταν περιφημα , και σε ποσοτητες
Το κρασακι μια χαρα πολυ καλη η παρεα

σε λιγες μερες θα τα πουμε στην Παργα

φιλικα

Offline tserts

• Θιασώτης του τραμπουκισμού
  • Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #31 on: Δευτέρα 07 Απρίλιος 2008, 19:18:11 μμ
Ο πιό ωραίος πάντως είναι ο strofakias πού έφερε 2 βδομάδων του κουτιού καινούργια varadero για στρώσιμο στα χώματα με σκασμένο λάστιχο..

Όχι σαν κάτι φλώρους που μόλις ακουμπήσει λίγο λάσπη στο φτερό αρχίζουν το κλάμα πως έγινε έτσι και τέτοια...

Το δικό μου φόρουμ κερδίζει το δικό σου φόρουμ και είναι πιο δυνατό.

Offline Γιάννης Σταυρουλάκης

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • by Jstavrou
Reply #32 on: Δευτέρα 07 Απρίλιος 2008, 19:26:03 μμ
Νηστήσιμον ?

Οπως μας εξήγησε το γνωστό μέλος "Andy" με τον οποίο συμφάγαμε, η νηστεία είναι για αυτούς που έχουν διαπράξει αμαρτίες και νηστεύουν εις ένδειξη μετανοίας για ότι έχουν κάνει.

Εμείς οι αναμάρτητοι ...  :2s5oeat: :2s5oeat: μπουκιά δεν αφήσαμε...  :goofy:

There are 3 kinds of people.
Those who MAKE things happen.
Those who WATCH what happens.
Those who WONDER what happened.
Μέλος Κ.Τ. XL650V

Offline tserts

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #33 on: Δευτέρα 07 Απρίλιος 2008, 19:44:06 μμ
Ο Αντρέας θα έλεγε οτιδήποτε προκειμένου να δικαιολογήσει αυτά που τρώει...

Άλλα απ' ότι βλέπω Γιάννη σε βόλεψε να τον πιστέψεις...

Βέβαια εγώ δεν καταλαβαίνω τι φάγατε αφού στη μεριά σας τρώγανε άλλοι 20 από αυτά που περισέψαν.. Αυτό και μόνο αμαρτία είναι κύριοι!  ;D

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #34 on: Δευτέρα 07 Απρίλιος 2008, 20:56:44 μμ
Ακομα θελω να ζητησω ΣΥΓΝΩΜΗ οσους εβρεξα απο το περασμα που εκανα στα νερα πανω στον ενθουσιασμό μου. Ηταν κατι αυθορμητο, ελπιζω να μην μου κρατατε κακία.

Σταύρο, όταν στέγνωσαν τα εσώρουχα, μας πέρασε και η κακία  ;)

Δεκτή η συγνώμη και αν είπα μιά κουβέντα παραπάνω ήταν λόγω νεύρων της στιγμής.

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #35 on: Δευτέρα 07 Απρίλιος 2008, 21:05:20 μμ
Να ευχαριστήσω και γω με την σειρά μου τον Τάκη γιά την οργάνωση και την ευχάριστη έκπληξη που μας επιφύλαξε στο τραπέζι, καθώς και γιά την καταπληκτική ξενάγηση στο όμορφο νησί του.

Την επόμενη φορά που θα κανονίσουμε να πάμε Σαλαμίνα να κάνουμε αυστηρότερη επιλογή ατόμων στην κοψιδοφαγία. Κάποιοι κοντεύαν να φάνε και τους διπλανούς τους.  ::)

Δυστυχώς έπρεπε να φύγουμε νωρίτερα από το υπόλοιπο γκρουπ. Ετσι αφήσαμε ένα κομμάτι ανεξερεύνητο γιά την επόμενη φορά. Τάκη θα μας ξαναδεις στα μέρη σου.

« Last Edit: Δευτέρα 07 Απρίλιος 2008, 21:13:35 μμ by Yianni »

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #36 on: Δευτέρα 07 Απρίλιος 2008, 21:19:04 μμ
Στην περιοχή Περιστέρια, βρίσκεται και το καταπληκτικό οικημα της φωτογραφίας. Επενδυμένο ολόκληρο από πέτρα και ξύλο.

Offline TASOS

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Aν θα μπορουσα τον κοσμο να αλλαζα.....

Ρε Τοτε.
Κι εμεις ερωτευτηκαμε.......ξερουμε πως ειναι.....
Το να παιρνεις καθε πεντε λεπτα τηλεφωνο, και να αφηνεις την παρεα........το καταλαβαινω.

Το να πηγαινεις πιο περα, για να μην ακουσουμε τι λες......κι αυτο το καταλαβαινω.

Αλλα το να κρυβεσαι ολοκληρος, πισω απο τα δεντρα......δεν το καταλαβαινω. 8) 8)

Offline TASOS

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !

Δυο φωτο απο την ταβερνα.

Offline TASOS

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !

Τα λογια ειναι περιττα..........

Offline tserts

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Δεν έχει ανέβει ούτε μια φωτό που να με δείχνει να μασάω! Σε όλες ή μιλάω ή πίνω!

Οι δηλώσεις ότι τάχα έφαγα πολύ είναι ανυπόστατοι κιτρινισμοί των ποταπών μελών που θέλουν να σπιλώσουν τον καθαρότατο όνομά μου...

Και τώρα μετανιώνω που στο τραπέζι κρατήθηκα και έφαγα και λιγότερο από το κανονικό μου από σεβασμό...

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
έχει μπει και το σχετικό άρθρο (απο τον tserts) στο website του συλλόγου

http://www.transalp.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=239&Itemid=1

Offline xplast

• Rossi και πάνω !
Οι δύο γριές, στην άκρη του δρόμου, ρεμβάζουν νωχελικά τον ήλιο να δύει πίσω από τα βούνα και ετοιμάζονται αργά - αργά να πάρουν τον δρόμο της επιστροφής...

Offline ΛΟΥΛΟΥΔΗΣ

• Rossi και πάνω !
  • Πάω αργά γιατί......δε μπορώ να πάω πιο γρήγορα
Dream team της εκδρομής Τάσος - Κατερίνα :eusa_clap: :eusa_clap:

Μπράβο βρε παιδιά, πήραμε γεύση και εμείς που δε τα καταφέραμε να έρθουμε!
Πάντα τέτοια!

Υ.Γ Τάσο να τη χαίρεσαι!

ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ KAI......
            ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!

XL600V HONDA-FJR 1300 YAMAHA-P200E VESPA PIAGGIO

Offline Chtech

• Rossi και πάνω !
  • Honda XL650V 2004 Black
Ανέβασα και τις δικές μου φωτογραφίες. Γιατί κάποιοι (giorgio) μου την ειπαν επειδή καθυστέρησα.
http://cid-1381c21423be5c09.spaces.live.com/photos/

Offline xplast

• Rossi και πάνω !
Κι εδώ φαίνεται γιατί ο tserts και πολλοί άλλοι δεν φάγανε πολύ. Ο Κώστας περίμενε να τους φωτογραφίσει με ανοιχτό ή γεμάτο στόμα και να τους ζητήσει λύτρα σε είδος, π.χ. πα'ι'δάκια και μπριζόλες! 8)

Offline georgakis

• GERRARD
  • Rossi και πάνω !
Reply #46 on: Τετάρτη 09 Απρίλιος 2008, 05:59:19 πμ
Σαλαμινα.Ολα μια χαρα.Ωραια μερα,καλη και μεγαλη παρεα,ομορφες διαδρομες.Ευχαριστουμε τον κυριο Τακη  για την φιλοξενια.Ευχαριστω την Μαριαννα που ειχε πιασει την κουβεντα στον Διαμαντη και τον καθυστερουσε  ωστε να προλαβω να τσιμπησω και εγω κατι,τον tserts για τα μαθηματα  αρση βαρων{απο εξετασεις τον περασατε?}και ολη την παρεα ωστε να περασουμε μια υπεροχη μερα.
φωτο:http://http://s304.photobucket.com/albums/nn190/transalp-1970/2008-04-06SALAMINA/
« Last Edit: Τετάρτη 09 Απρίλιος 2008, 06:05:37 πμ by georgakis »

ΖΩΝΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-ΙΛΙΟΝ-TRANSALP 650

Offline Διαμαντης

• Rossi και πάνω !
Reply #47 on: Τετάρτη 09 Απρίλιος 2008, 22:08:13 μμ
Καλησπέρα σε όλους. Ωραία η εξόρμηση, χαλαρή και με ευχάριστη παρέα. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον Τάκη που που διέθεσε τον χρόνο του να μας δείξει το όμορφο νησί του. Και βέβαια το αρνάκι αδερφέ ¨έλεγε¨.
Τώρα που είμαστε στην Άνοιξη και οι καιρικές συνθήκες είναι ιδανικές για εκδρομές - εξορμήσεις θα πρότεινα να κανονίσουμε και άλλες εκτός των προγραμματισμένων επισήμων του club, μιας και η Πάργα (πανέμορφη, θα περάσετε σίγουρα πολύ ωραία) για εμένα μάλλον δεν είναι εφικτός στόχος. Τουλάχιστον για τόσο πολυήμερη λόγω ειδικών συνθηκών δεν μπορώ να λείψω αυτήν την εποχή τόσες ημέρες. Εκτός εάν κάποιος - κάποιοι μέλη και μή του club θελήσουν να φύγουν για Σαββατοκύριακο (όχι πιο πρίν) προς Πάργα είμαι μέσα αρκεί να το κανονίσουμε από τώρα προκειμένου να κάνω και εγώ τον προγραμματισμό μου. Και το λέω επιδή η διαδρομή είναι μεγάλη μόνος μου δεν την ξεκινάω.
Ερώτηση για όποιον πιθανόν γνωρίζει : Υπάρχει διαθεσιμότητα στο ξενοδοχείο που θα μένουν οι συμμετέχοντες μόνο για το διήμερο Σάββατο - Κυριακή;

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #48 on: Τετάρτη 09 Απρίλιος 2008, 22:12:17 μμ
Καλησπέρα σε όλους. Ωραία η εξόρμηση, χαλαρή και με ευχάριστη παρέα. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον Τάκη που που διέθεσε τον χρόνο του να μας δείξει το όμορφο νησί του. Και βέβαια το αρνάκι αδερφέ ¨έλεγε¨.
Τώρα που είμαστε στην Άνοιξη και οι καιρικές συνθήκες είναι ιδανικές για εκδρομές - εξορμήσεις θα πρότεινα να κανονίσουμε και άλλες εκτός των προγραμματισμένων επισήμων του club, μιας και η Πάργα (πανέμορφη, θα περάσετε σίγουρα πολύ ωραία) για εμένα μάλλον δεν είναι εφικτός στόχος. Τουλάχιστον για τόσο πολυήμερη λόγω ειδικών συνθηκών δεν μπορώ να λείψω αυτήν την εποχή τόσες ημέρες. Εκτός εάν κάποιος - κάποιοι μέλη και μή του club θελήσουν να φύγουν για Σαββατοκύριακο (όχι πιο πρίν) προς Πάργα είμαι μέσα αρκεί να το κανονίσουμε από τώρα προκειμένου να κάνω και εγώ τον προγραμματισμό μου. Και το λέω επιδή η διαδρομή είναι μεγάλη μόνος μου δεν την ξεκινάω.
Ερώτηση για όποιον πιθανόν γνωρίζει : Υπάρχει διαθεσιμότητα στο ξενοδοχείο που θα μένουν οι συμμετέχοντες μόνο για το διήμερο Σάββατο - Κυριακή;

Διαμαντή το φέρνεις πλαγίως...
Παίδες προσοχή.... νεο αστέρι ανατέλλει στον κόσμο της μασαμπούκας. Προσοχή προσοχή, ολα τα σφάζει ολα τα κατεβάζει !

Για την Παργα τωρα, δυστυχώς δεν υπάρχει διεθεσιμότητα για μόνο το ΣΚ στο ξενοδοχείο της διοργάνωσης. Ή ολα ή τίποτα.
Εκτός και αν κανονίσετε κάτι στη γύρω περιοχή, αλλά με αμφίβολη τη συμμετοχή των εξωξενοδοχειακών στο δείπνο και το πρωινό.

Offline Διαμαντης

• Rossi και πάνω !
Reply #49 on: Τετάρτη 09 Απρίλιος 2008, 23:06:09 μμ
Ευχαριστώ Κώστα για την πληροφορία περί Πάργας. Θα δώ άν υπάρξει και από κάποιον άλλο ενδιαφέρον σχετικά με το θέμα.
Τώρα όσον αφορά το πως φέρομαι στο φαί μου: Έ κανείς δεν είναι τέλειος. Με είδατε σε στιγμή "αδυναμίας". (εκείνα τα παϊδακια.... :goofy: :goofy: :goofy:)