Hellas Transalp Forum

Ψάχνω να αγοράσω ΤΑ

DOC33 · 15956

Offline bomba

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #25 on: Πέμπτη 10 Απρίλιος 2008, 22:02:50 μμ
νομιζω οτι μεχρι 2500 ευρω για καλο ΤΑ 600 , και μεχρι 4000 ευρω για καλο ΤΑ 650 ειναι πολυ βατες τιμες...αν ψαχνεις ενα τετοιο μηχανακι
δεν υπαρχουν μοτοσυκλετες προς πωληση ΧΩΡΙΣ γυρισμενο κοντερ,παρα ελαχιστες...
επισης οι "ευκαιριες" μαθαινονται απο στομα σε στομα
γενικα,η αγορα ειναι "πεσμενη" ειδικα στις μεγαλες μοτοσυκλετες..εννοω κοντα στα χιλια κυβικα
εκει βρισκεις μηχανες,που αλλοτε ουτε καν ακουμπουσες απο θεμα τιμης...ενδεικτικα τα ΧΧ κανουν απο 5000 ευρω...τα χαγιαμπουσα..6500 με 7000..βαραντερο-καπονορντ-ταιγκερ απο 5000....
με καλο ψαξιμο βρισκεις πολλα ωραια πραγματα αρκει -πιστευω- να εισαι ετοιμοπολεμος με το μετρητο και εκει να πονταρεις ωστε να καπαρωσεις ευκαιρια με το που θα παρεις το τελικο "οκ" απο το μηχανικο σου...

Offline DOC33

• Ex-Φανάρι-Φανάρι
  • οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #26 on: Πέμπτη 10 Απρίλιος 2008, 23:37:59 μμ
Οντως δεν έχεις άδικο στο θέμα της πτώσης των τιμών στις μεγάλου κιβυσμού μηχανές.Το θέμα όμως είναι πως πέρνοντας μεγάλη μηχανη(1000cc) αυτομάτος ανεβάζεις το budget  σε όλα(κατανάλωση,συντήρηση,περιφεριακά και λοιπά) και καλός ή κακώς το να πάρεις μεγάλη μηχανή  χάνεις τις μετακινήσεις σου εντός των τειχών , γιατί όπως και να το κάνουμε το να κάνεις μανούβρες και κάθε είδους <<ταρζανιά>> με το ΧΧ είναι κάπως μαρτύριο  ;D ;D ;D ;D.
Θα συμφωνίσω μαζί σου όσον αφορα το μετρητό είναι το βασικότερο και η κινητήριος δύναμη των πάντων.

Offline Chr1S73

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #27 on: Σάββατο 19 Απρίλιος 2008, 04:56:38 πμ
ενδιαφερον ειναι ολες οι απαντησεις που ειδα στο ψαξιμο του φιλου για μηχανη αλλα μαλλον με κανουν και ασθανομαι περιεργα :eusa_think: που πληρωσα 3600 για ενα ΤΑ600 του 96 με 15000 απο Γερμανια.

1)Οποιος φοβαται πεφτει
2)Αν ο θεος δεν υπαρχει οπως λες δεν εχω τιποτα να χασω αλλα αν υπαρχει οπως λεω θα χασεις τα παντα
3)Καλυτερα να με μισεις γι αυτο που ειμαι παρα να με αγαπας γι αυτο που δεν ειμαι
Τρια ασχετα μοτο?Ε και?θα βρω κι αλλα!!!

Offline Ghallas

• Azariah ben Moses dei
  • Rossi και πάνω !
  • Quocunque Jeceris Stabit
Reply #28 on: Σάββατο 19 Απρίλιος 2008, 05:01:01 πμ
ενδιαφερον ειναι ολες οι απαντησεις που ειδα στο ψαξιμο του φιλου για μηχανη αλλα μαλλον με κανουν και ασθανομαι περιεργα :eusa_think: που πληρωσα 3600 για ενα ΤΑ600 του 96 με 15000 απο Γερμανια.

Τώρα αυτό το '96 με 15000... και για να πηγαίνει για τσιγάρα μόνο να το είχε  :eusa_think:

My bike got stolen and all I got was this lousy thread. And the bike back...

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #29 on: Σάββατο 19 Απρίλιος 2008, 05:04:16 πμ

Έχω την εντύπωση οτι ξέρω το ΤΑ που πήρες.....

Offline tserts

• Θιασώτης του τραμπουκισμού
  • Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #30 on: Σάββατο 19 Απρίλιος 2008, 05:15:26 πμ
Λες να είναι συγγενής της Γριάς (το ΤΑ);  ;D

Το δικό μου φόρουμ κερδίζει το δικό σου φόρουμ και είναι πιο δυνατό.

Offline Chr1S73

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #31 on: Σάββατο 19 Απρίλιος 2008, 17:10:26 μμ
Έχω την εντύπωση οτι ξέρω το ΤΑ που πήρες.....

αυτο που λες ειναι Drake

Λες να είναι συγγενής της Γριάς (το ΤΑ);  ;D

Ποιανης γριας και γερου?ξερεις αυτον που το ειχε?

1)Οποιος φοβαται πεφτει
2)Αν ο θεος δεν υπαρχει οπως λες δεν εχω τιποτα να χασω αλλα αν υπαρχει οπως λεω θα χασεις τα παντα
3)Καλυτερα να με μισεις γι αυτο που ειμαι παρα να με αγαπας γι αυτο που δεν ειμαι
Τρια ασχετα μοτο?Ε και?θα βρω κι αλλα!!!

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #32 on: Σάββατο 19 Απρίλιος 2008, 17:22:09 μμ
Drake: ο άνθρωπος που έβλεπε τα ΤΑ να περνούν!

ΥΓ: Φίλε Χρήστο, ο Γιάννης tserts (βλ. μεγάααααλο πειραχτήρι) ονομάζει "Γριά" το δικό του μηχανάκι!
Θα τους συνηθίσεις...
« Last Edit: Σάββατο 19 Απρίλιος 2008, 17:24:43 μμ by Chris_de_Ze »

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #33 on: Σάββατο 19 Απρίλιος 2008, 18:03:55 μμ
Drake: ο άνθρωπος που έβλεπε τα ΤΑ να περνούν!

:2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

....δεν το πρόλαβα Χρήστο.....

Δεν έχω την πολυτέλεια να κάνω 180 χλμ κάθε φορά που ακούω για καλό ΤΑ στην Θεσαλλονίκη.

......ξέρεις στην επαρχία τα πράγματα είναι διαφορετικά.Υπάρχουν 8 μαγαζιά με μηχανές σε ακτινα 70 χλμ απο την πόλη μου........δεν ζω στην Μιχαλακοπούλου ;)
« Last Edit: Σάββατο 19 Απρίλιος 2008, 18:16:46 μμ by DRAKE RAMORE »

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #34 on: Σάββατο 19 Απρίλιος 2008, 18:18:39 μμ
Έχω την εντύπωση ότι τα €3000 είναι κάπως λίγα για (πραγματικό) μοντέλο `03 σε καλή κατάσταση.

Και όμως. Χτες είδα με έκπληξη στο ένθετο του 0-300 ότι τα μοντέλα του '02-'03 κυμαίνονται στα μαγαζιά γύρω στα 3.900 €.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline tserts

• Θιασώτης του τραμπουκισμού
  • Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #35 on: Σάββατο 19 Απρίλιος 2008, 19:35:18 μμ
Οι καταχωρήσεις των εμπόρων (που ξέρουν να περιμένουν τον ασχετίδη, βλέπε εμένα πριν από ένα χρόνο), ανεβάζουν τις μέσες τιμές που δημοσιεύονται στους πίνακες των μοτο-περιοδικών. Η πραγματική τιμή από ιδιώτη είναι σαφώς χαμηλότερη από την αναγραφόμενη στους πίνακες..

Πάντως για ΤΑ '02 - '03 θα έλεγα 3500 - 4000 για μέσες τιμές εγώ...

Το δικό μου φόρουμ κερδίζει το δικό σου φόρουμ και είναι πιο δυνατό.