loukipent · 216158
Αν δεν εμπιστεύεσαι το συνεργείο, μην ξαναπάς. Αλλά έχουν δίκιο τα παιδιά σε θέματα ασφάλειας.Πόσα περισσότερα μπορεί να ξέρει κάποιος που διαβάζει στο ίντερνετ πως να αλλάξει μια αλυσίδα και χωρίς τα ειδικά εργαλεία, από κάποιον που το έχει κάνει 5,10,20 φορές?
Ακριβώς ..........πρέπει να είσαι πολύ πελάτης...γνωστός... να είσαι αδερφικός φίλος με τον μάστορα.... να έχεις μέσον..... γιαυτό δε πάμε μπροστά σαν χώρα ,επίσης φταίνε οι Δημόσιοι Υπάλληλοι και η Αστυνομία!!!
.... άσε που άμα είσαι πελάτης στο συνεργείο θα σε προσέξει. Άμα πηγαίνεις στα δύσκολα μόνο, τα "παίρνει" κι' αυτός και (μπορεί να) σέ γράφει κανονικά. Κι αυτοί από καμιά αλλαγή λαδιών φίλτρου κ.λ.π. βγάζουν μεροκάματο. Τις μεγάλες βλάβες ποτέ δεν τις πληρώνονται όσο θα έπρεπε....
Αλίμονο αν σκεφτόμασταν όλοι έτσι.
Στην προηγούμενη αλλαγή που έκανα είχα βάλει DID X-ring με μαμήσιο μπροστινό γρανάζι και πίσω JT. Κράτησε με καλή συντήρηση 42.000 χλμΣτην τελευταία (μετά την ITT) έβαλα το σετάκι της AFAM (πάλι x-ring). θα σου πω σε καμιά σαρανταριά χιλιάδες χλμ
OK Θα περιμένω...
καταρχην γεια σου.ποτε αλλαζουμε αλισηδα για προτη φορα περιπου σε φισιολογικεσ σινθικεσ?
ειναι μια καλη οικονομικη λυση. εγω περυσι το καλοκαιρι που τα αλλαξα εβαλα την DID Gold x-ring μαζι με τα γραναζια το κοστος αγορας ηταν 170€ εξαρταται τι θελει ο καθενας και τι πληρωνει ετσι?
και μου είπε τα γρανάζια μαμά οπωσδήποτε και αλυσίδα κάποια της did η οποία κοστίζει 130 ευρώ,σύνολο όλα μαζί 240 ευρώ..η αλήθεια είναι ότι μου φάνηκαν πολλά τα λεφτά γιατί υπολόγιζα κάπου στα 150 ευρώ.Δεν ξέρω τι να κάνω..κάποια βοήθεια?
εγώ έβαλα αυτά http://www.e-moto.gr/gr/Details.asp?ProductID=1077υπολόγιζε + κανένα 50-60άρι € τοποθέτηση
εγώ έβαλα αυτά http://www.e-moto.gr/gr/Details.asp?ProductID=1077υπολόγιζε + κανένα 50-60άρι € τοποθέτησηκακώς το πήρες το μηχανάκι έτσικαι γώ το πήρα με χαλασμένη αλυσίδα (στα όρια της) και όταν έβαλα την καινούρια (την 2η μέρα που την πήρα)τότε ξεκαθάρισε ο θόρυβος και ακουγόταν το γρανάζι της 3ης!
50-60 τοποθέτηση για ένα σετ αλυσίδα γρανάζια ή για lifetime παροχές?
50-60 θα σου πάρει τοποθέτηση αν του πάς τα ανταλλακτικά εσύ, λογικό αν σκεφτείς ότι αν παραγγείλει ο ίδιος τα ανταλλακτικά, τα παίρνει με έκπτωση 10-15% τουλάχιστον οπότε κερδίζει απο εκεί τα 20-30€ που πληρώνεις εσύ παραπάνω + 30€ εργασία = 50-60€