Hellas Transalp Forum

Τοποθετήθηκε η πρώτη μόνιμη κάμερα ελέγχου ταχύτητας στην Αττική Οδό

Chris_de_Ze · 4975

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Το παρακάτω είναι από το bloka.com (16/2/08)

Τοποθετήθηκε η πρώτη μόνιμη κάμερα ελέγχου ταχύτητας στην Αττική Οδό.
Η πρώτη σταθερή επιβεβαιωμένη κάμερα για έλεγχο ταχύτητας στην Α.Ο είναι γεγονός. Βρίσκεται στην αρχή της Αττικής Οδού μετά τα Διόδια Ελευσίνας, με το που βγαίνουμε από το υπόγειο τούνελ, στο δεξί μας χέρι.
Η κάμερα είναι τύπου Gatso και εκπέμπει σε K band συχνότητα.

ΥΓ: Αφού εγινε η αρχή, θα έρθουν και οι επόμενες! Οπότε σπρέυ για "αόρατες" πινακίδες??
« Last Edit: Δευτέρα 25 Φεβρουάριος 2008, 19:40:54 μμ by Chris_de_Ze »

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
  Εγώ είμαι υπέρ των καμερών. Αφού δεν μπορούμε μόνοι μας να κάνουμε το σωστό, ας το κάνουμε με το φόβο του μπαμπούλα.
  Αν και νομίζω ότι τον ελληνάρα ούτε κάμερες τον σταματάνε (όπως δεν τον σταμάτησαν και τα υπέρογκα πρόστιμα).

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline Panoulis_ser

• Οδηγάρα
  • Σεργετζής Παναγιώτης
Chris_de_ze τι σπρεει ειναι αφτο ρε φιλε για τισ πινακιδες

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
  Εγώ είμαι υπέρ των καμερών. Αφού δεν μπορούμε μόνοι μας να κάνουμε το σωστό, ας το κάνουμε με το φόβο του μπαμπούλα.
  Αν και νομίζω ότι τον ελληνάρα ούτε κάμερες τον σταματάνε (όπως δεν τον σταμάτησαν και τα υπέρογκα πρόστιμα).

συμφωνώ, αρκεί να μη γίνεται με σκοπό το κέρδος. Δηλαδή αν σου κόβουν την κλίση με 130 στο όριο των 120... υπάρχει πρόβλημα.
Το κακό είναι οτι τις χρησιμοποιούν ως εισπρακτικό βοήθημα στις δύσκολες εποχές. (άδειες,πάσχα κλπ)

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Ναι σωστά υπέρ των καμερών 1000%, αλλά και τα "όρια" που βάζουν να είναι λογικά και αντιπροσωπευτικά των δρόμων που μπαίνουν και όχι μερικά να έχουν ξεμείνει από τότε που πρωτοφτιάχτηκαν πριν 30 χρόνια! Γιατί είχε γίνει στο παρελθόν ολόκληρο θέμα και εκπομπή από τον Σταθάκη για το παράλογο (και ανεφάρμοστο) αρκετών ορίων (με παραδείγματα κλπ).

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline ΛΟΥΛΟΥΔΗΣ

• Rossi και πάνω !
  • Πάω αργά γιατί......δε μπορώ να πάω πιο γρήγορα
Ναι σωστά υπέρ των καμερών 1000%, αλλά και τα "όρια" που βάζουν να είναι λογικά και αντιπροσωπευτικά των δρόμων που μπαίνουν και όχι μερικά να έχουν ξεμείνει από τότε που πρωτοφτιάχτηκαν πριν 30 χρόνια! Γιατί είχε γίνει στο παρελθόν ολόκληρο θέμα και εκπομπή από τον Σταθάκη για το παράλογο (και ανεφάρμοστο) αρκετών ορίων (με παραδείγματα κλπ).

+1000

ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ KAI......
            ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!

XL600V HONDA-FJR 1300 YAMAHA-P200E VESPA PIAGGIO