Στον επίλογο - απολογισμό αυτής της πρώτης επίσημης δραστηριότητας του συλλόγου μας για το 2008, μου δίνεται η ευκαιρία να ευχηθώ και πάλι, υγιή – όρθια - πολλά και όμορφα χιλιόμετρα για τον καθένα σας.
Υπάρχουν πράγματα που, υπό άλλες συνθήκες, δεν θα κάναμε εύκολα μόνοι μας. Μέσα από την παρότρυνση των άλλων και την αλληλεγγύη που υπάρχει στα «γονίδια» αυτής της παρέας όμως, όλοι μας έχουμε κάνει την «υπέρβασή» μας. Αυτό για πολλούς μπορεί να σχετίζεται με τον τρόπο ή με τις συνθήκες που επιδιώκουμε να οδηγούμε. Για άλλους μπορεί να σχετίζεται ακόμα και με τον τρόπο που σκέφτονται τα πράγματα που βλέπουν γύρω τους.
Η εκδήλωση για την κοπή της φετινής μας πίτας ήταν για όλους μας μια τέτοια «υπέρβαση». Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που βρίσκεται ανάμεσα σε αυτή την παρέα.
Το να αρχίσω να γράφω κι εγώ τώρα «ευχαριστίες» μου φαίνεται λίγο «ξενερουά», γι’ αυτό απλά θα πω ότι ένοιωσα και νοιώθω πολύ καλά, (ελπίζω κι εσείς) και μακάρι να έχουμε πάντα τέτοια διάθεση να πηγαίνουμε τα πράγματα παραπέρα…
Τα δώρα των χορηγών που κληρώθηκαν, είναι στη λίστα που επισυνάπτω. Θεωρώ όμως πιο σημαντικό που μπορέσαμε να κάνουμε και σε αυτά τα «παιδιά» (στη ψυχή τους σίγουρα ΠΑΙΔΙΑ) κάποιο «δώρο» και δεν εννοώ φυσικά τα αναμνηστικά που τους μοιράσαμε.
Ξέχασα να σας πω το «75» που αναφέρεται σε όλους όσους είναι μέλη και ήρθαν στην εκδήλωση. Έτσι για να πάρουν κάτι, ακόμη και όσοι δεν είχαν πολύ τύχη στη λαχειοφόρο.
Για την Τσικουδιά που μας έπεψε ο Δημήτρης “haniotis” με τον Μέμο κάντε λίγο υπομονή. Σας την φυλάω για την Τρίτη που θα έχουμε προβολή στον ΣΥΜΟΦΕ από δυο φίλους, με τίτλο:
« enduro 25 χρόνια πριν, ταξίδια και αγώνες». Επίσης μαξέψτε όρεξη, κάντε ξόρκια, αγοράστε λαγοπόδαρα κλπ.

γιατί και η λίστα της Πανευρωπαϊκής ITT - 2008 είναι ήδη αρκετά πλούσια, ( αλλά θα σας κρατήσω σε αγωνία…

)
Να αναφέρω και εδώ τους τυχερούς «απόντες», ( όσοι κληρώθηκαν για τα 8 δώρα προς ΟΛΑ τα μέλη και δεν ήταν στο Ε.Γ.Ν.Υ.Α.).
1) Άγγελος Τσουλούφας: Μπουφάν Luxury G 152, (moto-χώρος Μ. Καλογεράκης).
2) Αναστάσιος Τέλλιος: Θερμοεσώρουχο Odlo Evolution, ( Pathfinder Ορειβατικός Εξοπλισμός ).
3) Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος: Κράνος Nolan N 62 Genesis, (Μπαξεβάνης Moto – HONDA).
4) Μάριος Βαϊνβούρμ: Τσαντάκι μέσης Funny Pack HE811OT, ( Extra Products Χ. Τασούλης).
5) Δαναός Αγγελόπουλος: Μποτάκια Richa Car Boots, ( Papastaurou Shops).
Παρακαλούνται να μου στείλουν άμεσα π/μ για την παραλαβή των καρτών.