Καλησπέρα σε όλο τον κόσμο,
Θεωρώ ότι η χτεσινή ήταν η καλύτερη κοπή πίτας που έχω πάει. Τη συγκρίνω μόνο με αυτή του 2002 που μου είχε αρέσει πολύ γιατί ήταν σε υπαίθριο χώρο με θέα στο Σούνιο και λιακάδα. Πιο συγκεκριμένα:
-Τα παιδιά του ΕΓΝΥΑ μας σκλάβωσαν με την απλότητά τους και τα αγνά τους συναισθήματα χαράς και αγαλλίασης. Πήραμε πολλά μαθήματα χθες.
-Οι εργαζόμενοι στο ΕΓΝΥΑ συμπαθέστατοι και πολύ καλοί στην παρέα
-Ο χώρος άνετος, χωρίς τη βαβούρα και την αποπνικτική αιθαλομίχλη των «πακτωμένων» με κόσμο ψησταριών
-Το φαί άφθονο, αρίστης ποιότητας και ειδικά τα κρέατα αριστοτεχνικά ψημένα (αυτά που έψησα εγώ, ο Κχατζ τα έκαιγε

). H πίτα επίσης πεντανόστιμη. Value for money απλά ασύγκριτο.
-Το κέφι πανταχού παρόν, «χόρτασα» όλους τους φίλους (αν και μερικοί δεν τρώγονται με τίποτα

) και γνώρισα πολλούς νεότερους
-Τα δώρα που μάζεψε ο Γιώργος Γιαννόπουλος πολλά και πλούσια.Είναι πραγματικά ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση, μπράβο Γιώργο. Α, και μην ακούτε τι διαδίδουν, δεν κέρδισα σπουδαία πράγματα (το πολύ να ήταν συνολικής αξίας 350-400 ευρώ και πλήρωσα 80 για τους λαχνούς

). Τα καλά τα δώρα τα τσέπωσε η κα προέδρου και κάτι άλλοι κρυφογκαστόνε, εγώ ούτε ένα ζευγάρι λάστιχα δεν «καθάρισα», έπηξα στην κλειδαριά και στο γάντι κι έντυσα όλη τη φαμίλια πατόκορφα με κολεξιόν Agip!
Στα highlights:
-Ο α-καπέλα τραβαδούρος που μας συγκίνησε
-Ο Μέμος που επιτέλους μας έδειξε live πώς καταφέρνει πάντα και αργεί να φτάσει στον προορισμό του. Μπροστά του ο Βραδύπους του Βόρνεο μοιάζει να καβαλάει Hayabusa!
-Το χαμόγελο και η χαρά της φιλοξενούμενης Δέσποινας όταν φεύγοντας της δώρισα τη ροζ τσάντα που είχα κερδίσει στη λοταρία. Απλά ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ.
Νά΄μαστε όλοι καλά, πάντα τέτοια. Ένα μεγάλο μπράβο στο ΔΣ που σκέφθηκε και τόλμησε να μην ακολουθήσει την πεπατημένη και να μας βγάλει λίγο έξω από τη γυάλα. Τέτοια θέλουμε!
Μπράβο και σε όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση.
ΥΓ: Γιατί ρε Σωτηράκη μου εύχεσαι να έχω τέτοια τύχη όλη τη χρονιά. Του χρόνου δηλαδή? Όχι?