Hellas Transalp Forum

Εντυπωσεις από την Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2008 στο Ε.Γ.Ν.Υ.Α.

Diamantis · 56045

Offline Diamantis

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Diamonds are forever
Καλησπερα απο μενα μολις μπηκα και εχω να πω οτι χασανε οσοι δεν ηρθαν.
Καλη παρεα,ωραιος καιρος,καλο φαγητο,ολα καλα.
Τελικα δεν ηταν τοσο τραγικα και το λεω γι αυτους που ειπαν οτι: θα ερχομασταν αν γινοταν καπου αλλου.
Ηταν πολυ ωραια και ενα μεγαλο ευχαριστω στους οργανωτες και σε ολους τους φιλους που συμμετειχαν στην εκδηλωση.
Αντε και του χρονου με υγεια στην επομενη πιτα του Συλλογου μας.
Οποιος φιλος εχει τραβηξει φωτογραφιες,ας ανεβασει καμια.
« Last Edit: Δευτέρα 04 Φεβρουάριος 2008, 09:07:14 πμ by Sotos »

Diamonds are forever

okeanos

• Guest
επαυξάνω και έπαιξε ρόλο και η καλή μέρα με φόντο πάντα την τέλεια θάλασσα!!! ξελαμπικάρισε το μάτι μου!
και το καλό ήταν ότι φχαριστήθηκα τη διαδρομή αφού θαύμαζα, μιας και πήγα ως συνοδηγός και σε πολλούς μάλιστα!... Ανδρέα(andy), Bάιε(vaios), Xρήστο(totos)  σας ευχαριστώ θερμά για τη δικάβαλη φιλοξενία σας!
ένα, μόνο, μειονέκτημα, ότι δεν είχαμε χορό και τραγούδι μετά κρασοκατάνυξης και ίσως σ'αυτό να συνέβαλε ο χώρος, αλλά, πιστέψε με όσοι δεν ήρθατε, δεν ήταν καθόλου ενοχλητική και πιεστική η ατμόσφαιρα από το περιβάλλον του ιδρύματος, ίσα-ίσα που δράσαμε σχεδόν ανεξάρτητοι με μόνη παρέα τα δύο κοινωνικά "παιδιά" τον Αποστόλη και τη Δέσποινα και φυσικά μέρος του προσωπικού του ιδρύματος...

καλή μοτο-χρονιά σε όλους, με καλά και ασφαλή χιλιόμετρα και πάντα όλοι μαζί μια καλή, μα πολύ καλή παρέα

Offline Φανης

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Καλησπερα και απο μενα.

Η πρωτη μου συναντηση με την παρεα σας και οι εντυπωσεις μου ειναι πραγματικα συγκλωνιστικες.
Με συμμαχο τον καλο καιρο και μια διαδρομη πολυ ομορφη, ηταν ολα πανεμορφα.
Εκτιμησα την οδηγικη συμπεριφορα ολων των παιδιων ετσι ωστε να απολαυσουμε οσο το δυνατον περισσοτερο αυτη την μερα.
Συχαρητηρια σε οσους διοργανωσαν την εκδηλωση στο συγκεκριμενο ιδρυμα και σε οποιους κοπιασαν για να βρουν οι υπολοιποι ενα πλουσιο και τελοιο τραπεζι ετοιμο.

Το μονο μου παραπονο ειναι για την κληρωση των δωρων οπου δεν κερδισα τιποτα(χα χα χα χα πλακα κανω)

Σας ευχαριστω που μας αγκαλιασατε τοσο ζεστα και εμενα και την κορη μου.

Θα τα ξαναπουμε σιγουρα στο ΣΥΜΟΦΕ

tzeronymo

• Guest
Καλησπερα και απο μενα, θα ηθελα και εγω με την σειρα μου να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους που συναντησα, αλλα και σε αυτους που ειχανε την ωραια ιδεα  να παμε στο ιδρυμα και να δωσουμε λιγη χαρα σε ολους εκει, περασαμε πολυ ωραια τοσο στο δρομο προς ΛΑΥΡΙΟ οσο και στο ΕΓΝYΑ.Eλπιζω να τα πουμε σε καποιο αλλο μαζεμα  ΦΙΛΙΚΑ ΣΠΥΡΟΣ-ΛΙΤΣΑ
« Last Edit: Δευτέρα 11 Φεβρουάριος 2008, 21:15:28 μμ by tzeronymo »

Offline Παύλος Α

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Βρεθήκαμε σε μια ακόμα ωραία εκδήλωση ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ του συλλόγου μας σήμερα στο ίδρυμα ΕΓΝΥΑ. Τελικά όλα ήταν τέλεια, η ατμόσφαιρα, το φαγητό, όλη η εκδήλωση, ο καιρός, και η βραδυπορία που είχε μεγάλο νικητή τον Μέμο.

Τι κρίμα που μόνο 50 ένοιωσαν την χαρά των ‘παιδιών’ όταν τους δίναμε τα δώρα τους.

Ελπίζω η βοήθεια όλων μας να πιάσει τόπο και να χαρίσει χαμόγελα.
Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς για τα ωραία τους δώρα.
Και του χρόνου να είμαστε καλά, καλή χρονιά.

Παύλος Αγγελίδης

Offline Chtech

• Rossi και πάνω !
  • Honda XL650V 2004 Black
Τα πάντα ήταν πολύ ωραία. Ο καιρός , η διαδρομή μα πάνω από όλα η παρέα. Στο ίδρυμα τα πάντα ήταν τέλεια από θέμα οργάνωσης παρόλο που ήταν ή πρώτη κοπής πίτας στην οποία παρευρισκόμουν πιστεύω πως η όλη διαδικασία κύλισε ομαλότατα και οπώς ακριβώς την είχαν σχεδιάσει οι υπεύθυνοι του κλαμπ. Συγχαρητήρια παιδιά. Η χαρά που δώσαμε στα παιδιά του ιδρύματος ήταν μεγάλη αν και μάλλον ο χαρακτηρισμός "παιδιά" δεν τους αρμόζει διότι η συμπεριφορά τους , η απλότητά τους αλά και η φιλοξένεία που έδειξαν απεναντί μας , τους κατατάσει στους σοβαρούς και πολύ καλοσινάτους "Ανθρώπους" της πόλης μας. Δεν μπορώ να περιγράψωψ αυτά τα χαμόγελα που έβλεπα στα προσωπά τους όταν πήραν τα δώρα τους. Ήταν ένα άγνωστο για μένα συναίσθημα μέχρι τώρα και έυχομαι να το ξαναζήσω μαζί σας σε κάποια άλλη τέτοιου είδους εκδήλωσης.
Και του χρόνου να είμαστε καλά παιδιά να το ξανακάνουμε.

Offline xplast

• Rossi και πάνω !
Και για να θυμήσω κάτι στους καφεδόβιους που πήγαμε Λαύριο,
Σόρρυ για την παράθεση, ήταν καταπληκτικά σήμερα, πολύ καλός καιρός, φανταστικές διαδρομές και συνοδοιπόροι και, φυσικά, περιμένουμε για την επόμενη!

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Σας ευχαριστουμε όλους οσους τιμησατε σημερα την εκδηλωση του συλλόγου μας με την παρουσία σας.

Περασαμε παρα πολυ ωραια και τα παντα ηταν συμαχοι μας στην προσπαθεια αυτή.
Ο καιρος, το κεφι σας, η παρεα, η ορεξη ολων να προσφερουν, το εξαιρετικο φαγητο, η οργανωση, το προσωπικο του ιδρυματος, ο χωρος.

Λογω του προχωρημενου της ωρας δε θα γραψω πολλα, μονο οτι με την λαχειοφορο και το "κερδος" απο το φαγητο που μαγειρεψαμε σχεδον μονοι, καταφεραμε να μαζεψουμε ενα πολυ σημαντικο χρηματικό ποσο (θα μας δωσει λεπτομερειες ο Παυλος Α φανταζομαι) το οποιο θα χρησιμοποιηθει για να καλυφτουν αναγκες του ιδρυματος που θα μας ανακοινωσουν σε λιγες μερες. Θα μαθετε νεα σιγουρα.

Οσον αφορα  την συμμετοχή, οπωσδηποτε δεν ηταν αυτη που εχουμε συνηθισει τα τελευταια χρονια (ηρθαν περιπου 55 ατομα) ομως και αυτο που καναμε δεν ηταν κατι συνηθισμενο οπως ειναι τα τελευταια χρονια. Οι απουιες μπηκαν μεν, αλλά τελικα πετυχαμε τον σκοπό μας, να περασουμε καλα, να νιωσουμε ακομα καλυτερα δινοντας λιγη χαρα σε αλλους, και να κερδισουμε και μερικα απο τα 99 συνολικα παρα πολυ καλά δωρα που καταφερε να εξασφαλισει για αλλη μι αφορα ο Γιώργος απο τους χορηγους μας. Να ναι και αυτοι παντα καλα. Φανταζομαι θα μας βαλει και αυτος μια αναλυτική λιστα.

Επισης 7 μελη του συλλογου πανελλαδικα κληρωθηκαν και κερδισαν απο ενα καλο δωρο, δεν εχω τα ονοματα αυτη την στιγμη, θα τα δουμε αυριο οποτε θα ενημερωθειτε και εσεις.

Γραψτε ομως ολοι τις εντυπωσεις σας! Μας ενδιαφερουν.

Η μονη ενσταση μου εμενα ειναι για αυτον τον Φωτη (fotisalp).... Σας παρακαλω την επομενη φορα, μην τον αφησετε να αγορασει λαχνους...

Εκπληξη ο Φανης με την κορακλα του και τα πολλα δωρα που κερδισε, αλλα και ο Μεμος με την πρωτια στην βραδυπορεια (οχι δεν ειναι η πορεια που γινεται βραδυ!)

ΤΕΛΟΣ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΧΩΡΙΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΙΕΣ!
Και του χρονου...

Ολα ειναι ετοιμα και περιμενουν να ερθουν οι εκδρομεις...

Αναμνηστική Φωτο με τον χρυσο παραολυμπιονικη Απόστολο !

Ο ψηστης επιασε δουλεια!

ΩΩΩπ, να και ο αλλος... Που λερωθηκες ετσι αγορι?

Μια οψη εξωτερική... (ΠΑΡΑ πολυ ωραιος χωρος!). Ο Αντωνης τι κανει εκει, παραβιαζει την κλειδαρια του ?

Μεσα ολα ετοιμα... περιμενουν

Και ενω το φαγοποτι εχει ξεκινησει ο φιλος με το τραγουδι του μας διασκεδαζει... τρομερη φωνη indeed (σ' αγαπω γιατι εισαι ωραια)

Και φυσικα... η πιτα!  (καταπληκτικη γευση!)

Αποψη χωρου κατα την κληρωση

Δεν εχω σχολια... Εχει το υφος... "εκανα φουστια στην κληρωση... ας το παιξω ανετος να μην με καταλαβουν"  Φωτη... μακαρι ρε φιλε να εισαι τοσο τυχερος ολη την χρονια!

Ο Παυλος με τις κουπες μας! Οσοι εισασταν εκει τις πηρατε πρωτοι (δωρεαν τα μελη)

σκηνες απο την κλήρωση...

και η κληρωση της ρακης που ευγενικα μας εστειλε ο haniotis! Να σαι καλα συντεκνε! Θα την πιουμε στην υγεια σου στην Συμοφε την Τριτη!

« Last Edit: Δευτέρα 04 Φεβρουάριος 2008, 16:18:55 μμ by Sotos »

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline TASOS

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Aν θα μπορουσα τον κοσμο να αλλαζα.....

Ηταν πραγματικα ωραια εκδηλωση.
Περασαμε πολυ ομορφα.
Και στη βολτα το πρωι στο Λαυριο, και μετα στο Ιδρυμα.
Εγραψαν πολλα και οι "παραπανω" και δεν θελω να τα επεναλαμβανω.
"Εχασαν" οσοι δεν ηρθαν.
Αποδειχτηκε τελικα οτι τα "παιδια" και το Ιδρυμα, δεν εβαλαν κανενα "φρενο" στη διασκεδαση μας.

Εγω χαρηκα "διπλα" γιατι η Χρυσανθη συμμετειχε πρωτη φορα σε εκδηλωση του Συλλογου.
Εμεινε ευχαριστημενη. Γνωρισε πολυ κοσμο, και κυρια τους Κερκυραιους (Παυλο-Κατερινα).
Και ειναι σιγουρο οτι θα την "ξαναδουμε" σε εκδηλωσεις του Συλλογου.

Συγχαρητηρια στο ΔΣ για την αψογη προετοιμασια.

Offline TASOS

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !

Και μετα τα καλα λογια, ηρθε η ωρα και για τις καταγγελιες.

"Καταγγελω" το Μεμο που "λακισε" απο τα καθηκοντα του σαν σερβιτορος.
Δεν μπορω να καταλαβω, πως τον πηραν τηλεφωνο απο τη δουλεια του, λιγο πριν αρχισει
το σερβιρισμα και την "εκανε".
Και οταν τελειωσε το σερβιρισμα ηταν παλι εκει. ;D

Ευτυχως μας σερβιρε αυτος ο "χριστιανος", και φαγαμε τελικα. ;D

Offline TASOS

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !

"Αλφαδιασμενοι" ολοι στον ηλιο πινουμε καφε στο Λαυριο.

Offline TASOS

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !

"Αλφαδιασμενες" και οι μηχανες........

Offline TASOS

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !

Καταπληκτικη φωνη το παιδι απο το Ιδρυμα.
Συγνωμη αλλα δεν θυμαμαι το ονομα του.

axidous

• Guest
Παιδια ηταν παρα πολυ ωραια με πολυ καλο καιρο και ωραια διαδρομη
Επειδη ημουν και εγω ενας από αυτους , που ειχα θεση κατι σαν "ενσταση" για το χωρο που θα γινοταν η εκδηλωση , τελικα δεν υπήρχε το παραμικρο θεμα
Ηταν πολυ ωραια ολα , μπριζολιτσες , μπιφτεκακια , σαλατουλες και δωρακια
Το μονο μελανο σημειο ηταν ενας τυπος , δεν θυμαμαι το ονομα του , που πηρε μετα αμαξι για να γυρισει γιατι δεν χωρουσαν τα δωρα στην μηχανη πανω  ;D

Ηταν ολα αψογα μου αρεσαν και οι εκδρομες που μας ειπατε για το 2008 , και ενα μεγαλο ευχαριστώ στο ΔΣ
Αληθεια ο Μεμος πως κρατησε ετσι ισοροπια ??
Ενα μεγαλο μπραβο στον νικητη

φιλικα

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Καλημέρα σας.
όλα κύλισαν όμορφα και ακόμα μια κοπή πίτας του συλλόγου έμεινε στην ιστορία.
Συγχαρητήρια σε όλους όσους μπόρεσαν να είναι και εύχομαι η συμμετοχή σας να είναι το ίδιο ένθερμη στις εκδηλώσεις/εκδρομές που έρχονται.

Να 'μαστε όλοι καλά .

tzenitzou

• Guest
Καλημέρα σε όλους ,,και με τις καλύτερες ευχές μου για μιά όμορφη μοτοσυκλετιστική χρονιά....
Συγχαρητήρια στον εμπνευστή της διοργάνωσης αυτή της εκδήλωσης, αλλά και συγχαρητήρια στους εθελοντές που κουράστηκαν ΄τοσο για να τα βρούμε όλα έτοιμα και τέλεια.....αλλά και στους συμμετέχοντες.

Δε θα σας κουράσω με τις εντυπώσεις για το ίδρυμα και τα συναισθήματα που αποκομήσαμε όλοι μας από αυτη την επίσκεψη.......Θα πω μόνο αυτό που είπε ο Δημήτρης

ηταν μια .......ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ

Offline Γιάννης Σταυρουλάκης

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • by Jstavrou
Καταπληκτικη φωνη το παιδι απο το Ιδρυμα.
Συγνωμη αλλα δεν θυμαμαι το ονομα του.

Τάσο θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Το ίδιο σχόλιο έκανα κι εγώ με την Αννα χθες το βράδυ. Το παιδί αυτό είχε το θάρρος μπροστά σε 55 άτομα που δεν τα είχε ξαναδεί, να πάρει το μικρόφωνο και να τραγουδήσει. ΕΑΝ, το παιδί αυτό είχε και μια ορχήστρα από πίσω του να τον καλύπτει και δεν τραγουδούσε acapella, τότε το τελικό αποτέλεσμα θα ήταν πολύ καλύτερο, από αυτό που ακούγεται από υποτειθέμενους επαγγελματίες που τραγουδούν σε παρακμιακά μαγαζάκια της Εθνικής οδού...
Γενικά περάσαμε πολύ καλά, χάρηκα που είμασταν εκεί, δυστυχώς είχαμε υποχρεώσεις και δεν μπορούσαμε να είμαστε από το πρωί. Τα φαγητά ήταν πολύ καλά και καλοψημένα (μπράβο Κώστα), που παρά την παρουσία του Γ. Γιαννόπουλου, δεν μπορέσαμε να τα φάμε όλα. Τα παιδιά του ιδρύματος ήταν πάρα πολύ διακριτικά, τα δώρα ήταν πολλά, γελάσαμε και χαρήκαμε. Σας ευχαριστούμε (και εκ μέρους της Αννας), όλους τους διοργανωτές για την προσπάθεια.

There are 3 kinds of people.
Those who MAKE things happen.
Those who WATCH what happens.
Those who WONDER what happened.
Μέλος Κ.Τ. XL650V

giorgio

• Guest
Ήταν ολα καταπληκτίκα. Ενα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στο ΔΣ, για την θαυμάσια δουλειά που οργάνωσε για την κοπή της πίτας του HTC. Τι να γράψω ρε παιδιά? Οι φωτογραφίες μιλάνε απο μόνες τους. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που μπόρεσα και παρευρεύθηκα & εγω σε αυτήν την εκδήλωση ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ και ΑΓΑΠΗΣ. Και πάλι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στο ΔΣ. Χρωστάω να ανεβάσω κάτι βιντεάκια απο την διαδρομή πρός Λαύριο όταν πήγαινε το CONVOY του club μας για Καμπέκο(καφέ). Θα ήθελα τέλος να αναφέρω κάτι λεπτομέρειες απο την γιορτή.
1) Fotisalp, όποτε βρείς χρόνο θέλω να πάμε μαζί να αγοράσω μερικά κρατικά λαχεία τα οποία θέλω να διαλέξεις εσυ!!!!!!!! Δεν παίζεσαι με τίποτα ρε φιλαράκο! Πάντως σου εύχομαι να είσαι πάντα έτσι τυχερός στη ζωη σου.
2)Και εσυ Γιάννη Σταυρουλάκη δεν πήγες πίσω. Αρκετά δωράκια μάζεψες και εσυ. Στην επόμενη λαχειοφόρο αγορά θα κάτσω δίπλα σε έσενα και στο Φώτη να μου διαλέξετε και εμένα κανένα λαχνουδάκι!
3)Παύλο Α πιστεύω πως με τόσα ζευγάρια γάντια που κέρδισες να την βγάζεις την φετεινή αγωνιστική χρονιά?
4)Και τέλος θα ήθελα με την σειρά μου να ευχαριστήσω ολο το ΔΣ μηδενός εξαιρουμένου, τον σκηνοθέτη μου, τον παραγωγό μου, την οικογένεια μου, και όσους φίλους και γνωστούς, εργάστηκαν για να πάρω και εγω 1 απο τα καλύτερα δώρα της κλήρωσης. ΤΟ ΣΥΝΕΓΕΡΜΟ για την μηχανή μου. Σας ευχαριστώ θερμά όλους, και ας φοράει η καλή μου ηδη συνεγερμό.
« Last Edit: Δευτέρα 04 Φεβρουάριος 2008, 19:01:46 μμ by Παύλος »

giorgio

• Guest
Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη που παρέλειψα να δώσω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και στον μεγάλο,ανεπανάληπτο,φανταστικό διτροχιστή, και πάρα πολλά υποσχόμενο αναβάτη, ΜΕΜΟ :moped:, ΝΙΚΗΤΗ του μεγάλου αγώνα βραδυπορείας!!! Πάντα νίκες και πολλές καρό σημαίες φίλε Μέμο! VIVA LOS CHELONAS AMIGO!!!!!!!!!!!!!! :thawave: :thawave: :thawave:

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
  Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά. Εύχομαι στο ΗΤC πολλές τέτοιες πίτες και σε όλους καλή χρονιά, καλά, πολλά μοτοσυκλετικά ταξίδια, όρθιοι πάνω στη μηχανή!
  Καλή επιτυχία και στην ΙΤΤ 2008. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι καταπληκτική. Είμαι περήφανος που είμαι μέλος του  HTC.

ΥΓ: Ελπίζω να περισσέψει καμιά κούπα και για εμάς τους ξενιτεμένους  ;D ;D ;D!

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline thleon

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Καλημέρα σε όλους,
θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους δούλεψαν για να ετοιμάσουν την υπέροχη ημέρα που περάσαμε χτές στο ίδρυμα και να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο Μέμο ο οποίος "μαγεψε" με την τεχνική του κατάρτηση...

Απο εμένα και την Ελεάνα τις καλημέρες μας στην όμορφη Τρανσαλποπαρέα  

giorgio

• Guest

ΥΓ: Ελπίζω να περισσέψει καμιά κούπα και για εμάς τους ξενιτεμένους  ;D ;D ;D!
[/quote] Μιχάλη μετά λύπης μου σε ενημερώνω οτι δεν περίσσεψε καμία κούπα. Τις σάρωσε όλες ο Μέμος!!!!!!!!!!!

Offline Γιάννης Σταυρουλάκης

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • by Jstavrou
1) Ξέχασα να πω το εξής. Η πίτα του συλλόγου, ήταν από τις πιο νόστιμες που έχω φάει ποτέ!
Συγχαρητήρια σ' αυτόν που έκανε την επιλογή.
2) Φίλε giorgio. Μπορείς να έρθεις και να κάτσεις δίπλα μου στην επόμενη εκδήλωση. No prob. Πάντως δεν ήταν θέμα τύχης, μόνο. Ξέροντας οτι τα λεφτά που θα μαζευτούν από τη λαχειοφόρο θα πάνε στο ίδρυμα, στα παιδιά αυτά, αγόρασα αρκετούς λαχνούς για να βοηθήσω. Προτίμησα να τα δώσω εκεί, παρά κάπου αλλού που δεν γνωρίζω που και πως θα διανεμηθούν. Εκεί θα πιάσουν τόπο....

There are 3 kinds of people.
Those who MAKE things happen.
Those who WATCH what happens.
Those who WONDER what happened.
Μέλος Κ.Τ. XL650V

Offline fotisalp

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
Καλησπέρα σε όλο τον κόσμο,
   Θεωρώ ότι η χτεσινή ήταν η καλύτερη κοπή πίτας που έχω πάει. Τη συγκρίνω μόνο με αυτή του 2002 που μου είχε αρέσει πολύ γιατί ήταν σε υπαίθριο χώρο με θέα στο Σούνιο και λιακάδα. Πιο συγκεκριμένα:
-Τα παιδιά του ΕΓΝΥΑ μας σκλάβωσαν με την απλότητά τους και τα αγνά τους συναισθήματα χαράς και αγαλλίασης. Πήραμε πολλά μαθήματα χθες.
-Οι εργαζόμενοι στο ΕΓΝΥΑ συμπαθέστατοι και πολύ καλοί στην παρέα
-Ο χώρος άνετος, χωρίς τη βαβούρα και την αποπνικτική αιθαλομίχλη των «πακτωμένων» με κόσμο ψησταριών
-Το φαί άφθονο, αρίστης ποιότητας και ειδικά τα κρέατα αριστοτεχνικά ψημένα (αυτά που έψησα εγώ, ο Κχατζ τα έκαιγε :blob8:). H πίτα επίσης πεντανόστιμη. Value for money απλά ασύγκριτο.
-Το κέφι πανταχού παρόν, «χόρτασα» όλους τους φίλους  (αν και μερικοί δεν τρώγονται με τίποτα ;D) και γνώρισα πολλούς νεότερους
-Τα δώρα που μάζεψε ο Γιώργος Γιαννόπουλος πολλά και πλούσια.Είναι πραγματικά ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση, μπράβο Γιώργο. Α, και μην ακούτε τι διαδίδουν, δεν κέρδισα σπουδαία πράγματα (το πολύ να ήταν συνολικής αξίας 350-400 ευρώ και πλήρωσα 80 για τους λαχνούς :badgrin:). Τα καλά τα δώρα τα τσέπωσε η κα προέδρου και κάτι άλλοι κρυφογκαστόνε, εγώ ούτε ένα ζευγάρι λάστιχα δεν «καθάρισα», έπηξα στην κλειδαριά και στο γάντι κι έντυσα όλη τη φαμίλια πατόκορφα με κολεξιόν Agip! :angel4b:
Στα highlights:
-Ο α-καπέλα τραβαδούρος που μας συγκίνησε
-Ο Μέμος που επιτέλους μας έδειξε live πώς καταφέρνει πάντα και αργεί να φτάσει στον προορισμό του. Μπροστά του ο Βραδύπους του Βόρνεο μοιάζει να καβαλάει Hayabusa!
-Το χαμόγελο και η χαρά της φιλοξενούμενης Δέσποινας όταν φεύγοντας της δώρισα τη ροζ τσάντα που είχα κερδίσει στη λοταρία. Απλά ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ.

Νά΄μαστε όλοι καλά, πάντα τέτοια. Ένα μεγάλο μπράβο στο ΔΣ που σκέφθηκε και τόλμησε να μην ακολουθήσει την πεπατημένη και να μας βγάλει λίγο έξω από τη γυάλα. Τέτοια θέλουμε!
Μπράβο και σε όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση.

ΥΓ: Γιατί ρε Σωτηράκη μου εύχεσαι να έχω τέτοια τύχη όλη τη χρονιά. Του χρόνου δηλαδή? Όχι? :badgrin: