Hellas Transalp Forum

Αναζήτηση ΤΕΛΟΣ!!!

CELIA2007 · 19423

Offline Ζορπας

• ΤΑ 700 Golden Edition, και ασε τους αλλους να ειναι
  • Rossi και πάνω !
  • Ο Κυπριος του forum
Reply #25 on: Πέμπτη 31 Ιανουάριος 2008, 21:13:55 μμ
 Δεν κάνω ποτέ χαβαλέ σε τέτοια θέματα. Εννοώ αυτό που γράφω. Πάρε καινούριο. Έχω ξαναπει σε άλλο ποστ ότι είμαι κατά των μεταχειρισμένων. Δηλαδή θα δώσεις ένα σκασμό λεφτά για να πάρεις μηχανακι του 2000? Οχτώ χρόνων? Έλεος!
  Τα λεφτά που θα δώσεις για το μεταχειρισμένο τα δίνεις προκαταβολή (αν δεν μπορείς να τα δώσεις cash) και τα υπόλοιπα τα ξεπληρώνεις σιγά-σιγά, τσούκου-τσούκου με χαμηλόποσες δόσεις που δεν σου φαίνονται.
  Και έχεις και καινούριο. Αλλο πράμα το καινούριο, όπως και να το κάνουμε. Και η χαρά που σου δίνει είναι διπλή από το μεταχειρισμένο, αναζωογονητική, "στανιαριστική", σε σπρώχνει εμπρός, σου δίνει όρεξη για ζωή. Τρομερή ένεση!

Εγω συμφωνω με το Παγκαλο. Δηλαδη θα δωσεις τα 4500 για να παρεις μηχανη 8 ετων και αμφιβολου παρελθοντος, ενω μπορεις να τα δωσεις για προκαταβολη και με μικρες δωσεις να παρεις το καινουριο. Εγω το βλεπω σαν επενδυση. Αν και οταν αποφασισεις να πουλησεις θα πουλας μηχανη των 10 η 12 η 15 ετων... ενω με το καινουριο μπορει και να το παρεις εσυ στα 10-15 χρονια.

Φυσικα αμα μπορεις οικονομικα στις δοσεις εννοειτε, και αν ηδη εχεις τις 4500..

Παγκαλε εχεις δικιο, αλλο πραμα το καινουριο..

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instict, and the experience as well, you can fly very high.
Ayrton Senna

Offline CELIA2007

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #26 on: Παρασκευή 01 Φεβρουάριος 2008, 18:17:38 μμ
Το συγκεκριμενο μηχανακι το εχω δωσει ακυρο.
Εχω ψαξει σε ΟΛΑ τα περιοδικά, σε online αγγελίες, και εχω καταλήξει στα εξής.
Τρομερές "ευκαιρίες" δεν υπάρχουν! Υπάρχουν νορμαλ και αυξημένες τιμές ανάλογα με το πως φαίνεται η μηχανή. Επίσης ΟΛΟΙ οι εμποροι υπολογίζουν τα εξτρα όταν πουλάνε, αλλά κανείς όταν θα πάρει κάποια ανταλλαγή. Δεν αναφέρουν επίσης πέρα από χλμ. την κατάσταση της μηχανής. Από τηλ που έχω πάρει, δεν λένε πχ. αν έχει ή δεν έχει κάνει service, αν θέλει ή όχι φρένα, αλυσίδα, λάστιχα κλπ. παρά μόνο έλα να την δεις και τα λέμε.
Αυτό όλο μου έχει δημιουργήσει ένα πρόσθετο αγχος, αφού φοβάμαι μην μπλέξω μετά με τα συνεργεία και τα επι πλέον έξοδα.
Ενας άλλος παράγοντας είναι και το κτεο... Θα τρέχω από τους πρώτους μαλλον.

Μετά  σκέφτομαι και το καινούργιο. Είναι πολλά τα λέφτα όπως ξαναείπα αλλά έχει όλα τα πλεονεκτήματα που αγοράζεις όταν δεν το παίρνεις δεύτερο χέρι.
Ξέρεις οτι ότι κι αν έχει το έχεις κάνει εσυ!
Βέβαια, σε περίπτωση που θέλεις να το πουλήσεις σύντομα, χάνεις ένα σκασμό λεφτά (το έχω νοιώσει στο πετσί μου με αυτοκίνητο που πούλησα στα 2 χρόνια), οπότε αξίζει να το σκέφτει κανείς μόνο αν είναι σίγουρος πως του κάνει.
Εμένα πάντως μου αρέσει το 700. Διάβασα ένα σωρό κριτικές για το πόσο άσχημο είναι, πόσο ακριβό, πόσο φτηνοδουλειά, άλλα συμφωνώ μονο στο ακριβό, αν και πρέπει να παραδεχτώ πως αν άνηκα στην κατηγορία αυτών που έχουν το 650, μπορεί να το έβλεπα διαφορετικά. Δεν ανήκω όμως και επειδή θέλω να μπώ στην κατηγορία, το βλέπω με άλλο μάτι.

Τα δεδομένα λοιπόν έχουν ως εξής.
Το μεταχειρισμένο με βολεύει γιατι έχω ενα σωρο έξοδα μεταξύ των οποίων και την βαπτιση της κόρης μου (φωτο).
Αν βρεθεί κάτι καλό (σε έμπορο μάλλον αφού πρέπει να πουληθεί και η vespa) το παίρνω.
Αν όχι, και ειδικά αν έρθουν κάποια λεφτά που υπολογίζω εντός 2μήνου, καλύπτω τα μέχρι τώρα ανοίγματα και πηγαίνω για το καινούργιο... προκαταβολή και τσουκου-τσουκου όπως είπε και και ο Παγκαλος.

Κάτι άλλο που πρόσεξα, έιναι τα δώρα των εταιριών τα οποία σε κάποια καταστήματα στην Αθήνα υπερκαλύπτουν τις ανάγκες στα εξτρα! Τώρα στην Θεσσαλονίκη ή νομίζουν πως έχουμε πολλά λεφτά, ή ότι είναι πιο έξυπνοι, ή πουλάνε τόσο καλά που δεν τους νοιάζει γιατί με το ζόρι θα σου δώσουν κάτι της προκοπής.

« Last Edit: Παρασκευή 01 Φεβρουάριος 2008, 18:19:41 μμ by CELIA2007 »

Offline tserts

• Θιασώτης του τραμπουκισμού
  • Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #27 on: Παρασκευή 01 Φεβρουάριος 2008, 18:35:31 μμ
Καλά αυτό δεν είναι πρόβλημα! Κατεβαίνεις Αθήνα, την αγοράζεις με τα δώρα της, και της κάνεις και ένα στρωσιματάκι τσίφτικο ανεβαίνοντας για τα πρώτα λάδια!!

Αλλά πίσω στο δίλημμα σου, να ξέρεις ότι οι ΤΑ είναι παροιμιώδεις μηχανές στην αντοχή και αξιοπιστία τους. Αν φαίνεται, ακούγεται και οδηγείται καλά (αυτά όλα πρέπει να τα κάνεις ασυζητητί πριν αγοράσεις), δεν θα σου βγάλει εκπλήξεις.. Σκέψου το καλά πριν βάλεις 8 χιλιάρικα στο λαιμό σου (εξαρτάται από την οικονομική σου κατάσταση)..

Διάβασε πόσοι από εμάς εδώ μέσα αγοράσαμε 2ο και 3ο χέρι, 8 και 10 ετών μηχανές και δεν απογοητευτήκαμε, το αντίθετο μάλιστα! Και εσύ μιλάς για μηχανή 2 ετών το πολύ να την πάρεις στα μισά λεφτά από το 700άρι..

Μην αγχώνεσαι με την απόφαση, εγώ πιστεύω ότι όποια πορεία διαλέξεις δεν θα το μετανιώσεις, θα είσαι πολύ ερωτευμένος με την νέα σου μηχανή για να κρίνεις τις αποφάσεις σου!!  ;)

Το δικό μου φόρουμ κερδίζει το δικό σου φόρουμ και είναι πιο δυνατό.

Offline nikos 238

• If you doubt, loose it...
  • Rossi και πάνω !
Reply #28 on: Σάββατο 02 Φεβρουάριος 2008, 23:41:42 μμ
Κάτι άλλο που πρόσεξα, έιναι τα δώρα των εταιριών τα οποία σε κάποια καταστήματα στην Αθήνα υπερκαλύπτουν τις ανάγκες στα εξτρα! Τώρα στην Θεσσαλονίκη ή νομίζουν πως έχουμε πολλά λεφτά, ή ότι είναι πιο έξυπνοι, ή πουλάνε τόσο καλά που δεν τους νοιάζει γιατί με το ζόρι θα σου δώσουν κάτι της προκοπής.

Με στεναχωρεί και μένα το γεγονός αυτό...

Όποτε πας να πάρεις κάτι, ειδικά για αξεσουάρ, ή νούμερο ή χρώμα...κάτι θα λείπει.

Ειδικά για μηχανή, σπάνια βλέπεις όλα τα χρώματα και σπανιότερα να εκτίθενται τα μη - εμπορικά μοντέλα.

Για μεταχειρισμένο, το μόνο παρήγορο είναι η αξιοπιστία των μηχανικών μερών της ΤΑ, οπότε η αναζήτηση έγκειται στο να μην πάρεις "πεσμένο"...

Καλή ευκολία...

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ (Αριστοτέλης ο Σταγειρίτης)

Offline CELIA2007

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #29 on: Κυριακή 03 Φεβρουάριος 2008, 18:57:48 μμ
Προς τους φίλους απο Θεσσαλονικη. (μαλλον)

Ξερει και κανεις τιποτα για ένα πορτοκαλι-μαυρο 650 του 05 που πουλανε στο ΜΑΚΙΝΑ??

Αν και δεν μπορεσα να παω να το δω απο κοντα, θα παω μεσα στην εβδομαδα.

Απλά έλεγα μηπως τυχαίνει και το ξερει κανεις το μηχανακι και μαθω καμια "λεπτομερεια".
Ποτε δεν ξερεις..
Το μηχανακι είναι το παρακατω. Εχει 21000χλμ ειναι του 05 και το δινει 5400... φαινεται πολυ καλο ακουγεται κανονικα μαλλον θελει τακακια και  εχει και συναγερμο και καινουργια λαστιχα.(που δεν φαινονται).
Η μονη σκουρια που βρηκα ειναι στο κλιπ που κραταει το σωληνακι των φρενων μπροστα, ενω σε πρωτο ελεγχο, οι μονες βιδες που εμφανως εχουν δουλευτει, είναι των τροχων.
Περεταιρω ελεγχος όταν θα εχω περισσοτερο χρονο και για βολτα.
Τι λετε?
« Last Edit: Δευτέρα 04 Φεβρουάριος 2008, 22:22:01 μμ by CELIA2007 »

Offline thleon

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #30 on: Τρίτη 05 Φεβρουάριος 2008, 00:23:13 πμ
Κάτι δεν πάει καλά πάντως με το πλαινό καπάκι ...

Offline CELIA2007

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #31 on: Τρίτη 05 Φεβρουάριος 2008, 01:20:29 πμ
Δεν το πιστεύω οτι δεν το πρόσεξα!!!!

Τι πιστευεις οτι ειναι?

Να πω παντως οτι στο μαγαζι (και λογω του οτι σημερα που περασα βιαζομουν και δεν μπορουσα να ασχοληθω πολλη ωρα) επεμεναν να την παω οπου θελω για ελεγχο.
« Last Edit: Τρίτη 05 Φεβρουάριος 2008, 02:36:12 πμ by CELIA2007 »

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #32 on: Τρίτη 05 Φεβρουάριος 2008, 04:13:33 πμ
Το μοντέλο είναι σίγουρα 2005. Μόνο εκείνη τη χρονιά βγήκε σε πορτοκαλί (metallic mystic orange). Αλλά η παρατήρηση του Θεόφραστου είναι πολύ σωστή ως προς το ότι το πίσω καπάκι δεν είναι δίχρωμο. Έλεγξε και τα νούμερα πλαισίου, κινητήρα.

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline CELIA2007

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #33 on: Τρίτη 05 Φεβρουάριος 2008, 06:00:56 πμ
Έλεγξε και τα νούμερα πλαισίου, κινητήρα.

Χρηστο, το πλαισιο το ειδα και ειναι 2005/Ισπανια. Τι εννοεις ομως? Μηπως το συνδιασμο πλαισιου-κινητηρα?

Το καπακι γιατι λες να ειναι μονοχρωμο? Βαψιμο?
Αν ειναι απο σπασιμο, το καινουργιο εχει τα αυτοκολητα επανω ή τα κολλάς εξτρα?

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #34 on: Τρίτη 05 Φεβρουάριος 2008, 16:31:11 μμ
Οι κύριες διαφορές του 2005 από αυτό της προηγούμενης χρονιάς είναι:

1) Μαύρες ζάντες αλουμινίου
2) Χρυσαφί δαγκάνες φρένων
3) Πιο σκουρόχρωμο ασημί χρώμα στον κινητήρα και την πίσω σχάρα
4) Διαφανή άσπρα πλαστικά καπάκια στα φλας με πορτοκαλί λάμπες
5) Καινούρια σχεδίαση στον πίνακα οργάνων (όχι μεγάλες διαφορές)
6) Νέα ανοξείδωτα τελικά στην εξάτμιση
7) Καινούριο logo
8] Πιο αναπαυτική (δίχρωμη) σέλα
9) Νέο πορτοκαλί χρώμα

Το πίσω πλαϊνό δίχρωμο καπάκι πρέπει να έχει ένα μικρό άσπρο αυτοκόλητο πάνω του (πάνω στο μαύρο τμήμα του).

Λογικά το μηχανάκι (από τη φωτό) φαίνεται να είναι 2005.
Ρώτησέ τον τί συμβαίνει με το καπάκι και είναι μονόχρωμο.
« Last Edit: Τρίτη 05 Φεβρουάριος 2008, 16:50:20 μμ by Chris_de_Ze »

Offline CELIA2007

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #35 on: Τρίτη 05 Φεβρουάριος 2008, 16:53:11 μμ
Ευχαριστω για τις διευκρινισεις.

Σημερα πηρα φωτογραφιες απο την Honda Italia και κοιτουσα να βρω κι αλλες διαφορες.

Νομιζω οτι και στο μπροστα logo η υπογραμιση δεν ειναι σωστη.

Πως σου φαινεται εσενα?
« Last Edit: Τρίτη 05 Φεβρουάριος 2008, 16:55:23 μμ by CELIA2007 »

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #36 on: Τρίτη 05 Φεβρουάριος 2008, 17:02:37 μμ
Στην περίπτωση ενός μεταχειρισμένου μπορεί να συμβαίνουν πολλά λόγω του ότι παίζονται πολλά από διάφορους μαντράδες (με χρονολογίες, χρώματα, μαιμουδιές, κλπ).

Έχε επίσης υπόψη σου ότι είναι δικό σου θέμα να το ψάξεις πριν το πάρεις. Και αν με αυτά που βρείς, μείνεις ικανοποιημένος, τότε προχωράς. Αν πάς πχ. και του πείς ότι "κάτι δεν πάει καλά με το μηχανάκι" με σκοπό να παζαρέψεις καλύτερη τιμή (γιατί την αλήθεια αποκλείεται να στην πεί), αυτόματα γίνεσαι ένας "κακός" αγοραστής για το μαντρά, ο οποίος θα κοιτάξει να σε ξεφορτωθεί γρήγορα, επειδή εύκολα θα βρεί άλλους/πολλούς "ανυποψίαστους" (βλ. άσχετους με ΤΑ) να πετύχει την τιμή που θέλει χωρίς παζάρια και πολλές κουβέντες.

Άρα...
« Last Edit: Τρίτη 05 Φεβρουάριος 2008, 17:07:12 μμ by Chris_de_Ze »

Offline thleon

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #37 on: Τρίτη 05 Φεβρουάριος 2008, 17:05:54 μμ
Λείπει το αυτικόλητο που το κάνει δίχρωμο. Το αυτοκόλητο λείπει και απο την άλλη πλευρα?

τώρα μπορεί να λείπει διότι ξεκόλησε απο πλύσιμο με πιεστικό (λίγο δύσκολο για Honda) η να σημαίνει κάτι άλλο πχ αλλάχτηκε το πλαινό καπάκι κλπ.

Αν σηκώσεις τη σέλα πρέπει να έχει ένα αυτοκόλητο που γράφει τον κωδικό του χρώματος και επίσσης γράφει xl650vX ;όπου το Χ  η ημερομηνία κατασκευής της μηχανής πχ η δικια μου που είναι του 2006 κατασκευή λέει xl650v6

trans2006

• Guest
Reply #38 on: Τρίτη 05 Φεβρουάριος 2008, 17:22:12 μμ
H διαγράμμιση στα μπροστινά καπάκια προσωπικά μου φαίνεται κανονική.Όσο για τα πίσω κοίταξε όπως λέει και ο thleon και το άλλο καπάκι να δεις αν έχει αυτοκόλλητο.Πολλοί ξέρεις έχουν την τάση να τα ξεκολλούν από την μοτο τους ή το αυτοκίνητο για να δείχνει πιο "κακό"

Offline thleon

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #39 on: Τρίτη 05 Φεβρουάριος 2008, 17:22:23 μμ
Στην περίπτωση ενός μεταχειρισμένου μπορεί να συμβαίνουν πολλά λόγω του ότι παίζονται πολλά από διάφορους μαντράδες (με χρονολογίες, χρώματα, μαιμουδιές, κλπ).

Έχε επίσης υπόψη σου ότι είναι δικό σου θέμα να το ψάξεις πριν το πάρεις. Και αν με αυτά που βρείς, μείνεις ικανοποιημένος, τότε προχωράς. Αν πάς πχ. και του πείς ότι "κάτι δεν πάει καλά με το μηχανάκι" με σκοπό να παζαρέψεις καλύτερη τιμή (γιατί την αλήθεια αποκλείεται να στην πεί), αυτόματα γίνεσαι ένας "κακός" αγοραστής για το μαντρά, ο οποίος θα κοιτάξει να σε ξεφορτωθεί γρήγορα, επειδή εύκολα θα βρεί άλλους/πολλούς "ανυποψίαστους" (βλ. άσχετους με ΤΑ) να πετύχει την τιμή που θέλει χωρίς παζάρια και πολλές κουβέντες.

Άρα...

Ο Χρήστος έχει απόλυτο δικαιο ο μαντράς στιρήζεται στη φιλοσοφία οτι το μηχανάκι φαίνεται ωραίο και καινούργιο και έτσι καθορίζει την τιμή και φυσικά ψάχνει αγοραστή που δεν θα προσέξει πχ το καπάκι η δεν ξέρει γιατί δεν έχει προσέξει κάποια λεπτομέρεια. Ακριβώς στην ίδια φιλοσοφία κινούνται και οι μαντράδες στα αυτοκίνητα. Για να καταλάβεις όταν μια φίλη μου ήθελε να πουλησει ένα αυτοκινητο που είχε όταν πήγαμε στον μαντρά αυτός κοιταξε το χρώμα και το πόσο καθαρά είναι τα καθίσματα, το ότι το αυτοκίνητο ήθελε άμεση αλλαγή δισκου πλατο δεν τον ένοιαξε καθόλου...

Offline thleon

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #40 on: Τρίτη 05 Φεβρουάριος 2008, 17:24:19 μμ
H διαγράμμιση στα μπροστινά καπάκια προσωπικά μου φαίνεται κανονική.Όσο για τα πίσω κοίταξε όπως λέει και ο thleon και το άλλο καπάκι να δεις αν έχει αυτοκόλλητο.Πολλοί ξέρεις έχουν την τάση να τα ξεκολλούν από την μοτο τους ή το αυτοκίνητο για να δείχνει πιο "κακό"

και μακάρι να είναι αυτό μόνο και να μην κρύβει κάτι άλλο.

'Αν πάντως θέλεις τη γνώμη μου απεφυγε τους μαντράδες και ψάξε από ιδιώτη. Σε όσες αγοροπωλησίες έχω κάνει με ιδιώτες πάντα σε συμφέρει και σε τιμή άλλα και μετά από συζήτηση είναι ειληκρινής διότι έχει την ψυχολογία του καταναλωτή που μπορεί να την πάθει και επειδή έχει συνήθως και κάποιο ψυχολογικό δέσιμο με το όχημα δεν θέλει να σε ξεγελάσει. Δεν του πάει η καρδιά ... θα σου πει μετα από λίγη συζήτηση πχ φίλε το μηχανάκι είναι καλό αλλά θέλει άλλαγή η αλυσίδα. Ο έμπορος δεν θα στο πεί ποτέ ... 
« Last Edit: Τρίτη 05 Φεβρουάριος 2008, 17:31:01 μμ by thleon »

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #41 on: Τρίτη 05 Φεβρουάριος 2008, 17:35:42 μμ
...όταν πήγαμε στον μαντρά αυτός κοιταξε το χρώμα και το πόσο καθαρά είναι τα καθίσματα, το ότι το αυτοκίνητο ήθελε άμεση αλλαγή δισκου πλατο δεν τον ένοιαξε καθόλου...
Ακριβώς!
Ο μαντράς για κάθε όχημα που πουλάει έχει "φωτογραφίσει" στο μυαλό του και μια συγκεκριμένη ανάλογη κατηγορία αγοραστών στους οποίους σκοπεύει να το απευθύνει. Αν εσύ δεν πληρείς αυτή την κατηγορία, απλώς δεν τον ενδιαφέρει (άμεσα) να στο πουλήσει.

Αυτή είναι η φιλοσοφία τους. Και όσο καλύτερα τη γνωρίζεις, τόσο καλύτερα προφυλάσσεσαι.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, κάνε το homework σου, βγάλε τα συμπεράσματά σου, κάνε μια κουβέντα μαζί του, και δες αν καταλήξετε κάπου.

ΥΓ: Αν δείς "χοντρή" παρατυπία, τότε μπορείς να κινηθείς και διαφορετικά κάνοντας σχετική καταγγελία (στο σωματείο του, στο υπουργείο, στο ινκα, κλπ)
« Last Edit: Τρίτη 05 Φεβρουάριος 2008, 17:38:39 μμ by Chris_de_Ze »

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #42 on: Τρίτη 05 Φεβρουάριος 2008, 18:32:47 μμ
  Ρε παιδιά, εγώ πάλι από την πλευρά μου, νομίζω ότι το "ψειρίζετε" πολύ. Φυσικά χρειάζεται ένας έλεγχος πριν πάρεις κάτι αλλά στην ουσία και όχι σε ασήμαντες κατά τη γνώμη μου λεπτομέρειες.
  Και ποια είναι η ουσία? Να μην παίζεται κάποια χοντρή π**στιά, όπως να είναι κλεμένο ή τρακαρισμένο ή με άλλο πλαίσιο ή να σου πουλήσουν μοντέλο 2001 για 2005 και τέτοια χοντρά. Και φυσικά να είναι σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση.
  Τώρα αν ένα πλαστικό ειναι μαύρο ενώ έπρεπε να είναι δίχρωμο, και γιατί τα γράμματα είναι έτσι και όχι αλλιώς για μένα είναι ασήμαντα. Στο κάτω-κάτω μεταχειρισμένο παίρνεις, δεν έχεις την απαίτηση να είναι όπως βγαίνει από το εργοστάσιο. Αυτό είναι το τίμημα του μεταχειρισμένου: γλιτώνεις λεφτά αλλά ανέχεσαι κάποιους συμβιβασμούς.

Αυτά, κατά τη γνώμη μου πάντα, ε! Εσύ που τελικά αγοράζεις έχεις και την τελευταία λέξη.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline Ζορπας

• ΤΑ 700 Golden Edition, και ασε τους αλλους να ειναι
  • Rossi και πάνω !
  • Ο Κυπριος του forum
Reply #43 on: Τρίτη 05 Φεβρουάριος 2008, 20:07:24 μμ
Αλλο πραμα το καινουριο..... :thumbup:

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instict, and the experience as well, you can fly very high.
Ayrton Senna

flwrina

• Guest
Reply #44 on: Τρίτη 05 Φεβρουάριος 2008, 21:28:01 μμ
Ναι το 2000 ήταν made in italy. Τα πρώτα 650.
ακριβως αυτην εχω και εγω. την πηρα 10-2006  με 19000 κμ πραγματικα απο φιλο. 4800  φουλ εξτρα. δεν με πειραζει που ειναι 8 ετων μιας και στο ματι ειναι σαν καινουρια.
 δεν το μετανιωσα ποτε για την επιλογη μου παντως.
απλα υπολογισε ενα κοστος για να την ντυσεις μαζι και με το κλειδι που ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ θα πρεπει να βγαλεις αλλιως θα κλαις αν χαθει, ( καγκελα μπρος-πισω, πισω βαλιτσα, bagster, ζελατινα ψιλη αν θες ,κλειδι) κοντα στα 500-550€ αν αξιζει οπως λες η μηχανη πανε με μετρητα 4250€ να τα δει και να δεις οτι θα την δωσει.

Offline CELIA2007

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #45 on: Πέμπτη 14 Φεβρουάριος 2008, 15:54:35 μμ
Καταρχήν να σας ευχαριστήσω όλους για τις συμβουλές, και τον χρόνο που αφιερώσατε για να βοηθήσετε.
Τελικά κατέληξα και πήρα το πορτοκαλί που είχα βαλει φωτο.
11/2005 , 5200Ευρώ με 20.000χλμ, ψηλή ζελατίνα, καγλελα, βαλιτσακι, συναγερμό, λαστιχα, το έχω κάνει φύλλο και φτερό σε σχέση με βαψίματα-αριθμούς πλαισίου - μηχανής χρώματος κλπ. Εμαθα (από γνωστό στην εφορία που έμενε αυτός που το έδωσε) και τα χλμ δείχνουν νορμαλ, γενικά το μόνο που δεν μπορώ να ξέρω είναι αν πχ είχε γινει καμια χοντρή επισκευή στην μηχανή αφού είναι κάτι που δεν φαίνεται.(εγώ τουλάχιστον δεν ξέρω πως να το δω) Πάντως δείχνει καλή, ακούγεται καλή, και πάει σωστά.
Και κάτι άλλο.
Επειδή πήγα να δουνε τον συναγερμό, (είχαν αλλάξει μπαταρία και δεν τον συνδέσαν στο ρεύμα ξανά) ρώτησα για τα προβλήματα των patrol και τα φλας των transalp και μου είπαν πως αυτό συνέβαινε στα παλαιοτερα μοντέλα και είναι στα χαρακτηριστικά του συναγερμού.Στο μοντέλο που έχω εγώ πχ. η ενεργοποίηση των αλαρμ θα γίνει μόνο αν ανοίξεις και κλείσεις το φλάς αμέσως. Αν δουλέψει πάνω από μιά φορά ακυρώνεται το αλαρμ. Τώρα τι χρειάζεται αυτό, δεν ξέρω άλλα επείδη είχα διαβάσει απορίες σχέτικά, το αναφέρω.

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Πάω αργά για να φτάσω πρώτος...
Reply #46 on: Πέμπτη 14 Φεβρουάριος 2008, 17:58:32 μμ
Καλορίζικο, καλοτάξιδο και αγρατζούνιστο φίλε μου, το καινούργιο σου μωρό.

Ειδικά αυτό το χρώμα μου αρέσει πολύ.

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Το αγαπημένο μου παραμύθι... ο Λαγός με τη Χελώνα.

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #47 on: Πέμπτη 14 Φεβρουάριος 2008, 18:29:49 μμ
Καλοτάξιδο και όρθιος :)

Αντε να παίρνουμε σειρά λέεεεμεε!

Offline Βάιος ο Βραδύπους_ΤΑ

• Απο
  • Rossi και πάνω !
  • Tie wrap friendly
Reply #48 on: Πέμπτη 14 Φεβρουάριος 2008, 18:34:40 μμ
καλοτάξιδο

Πάντα να αφήνεις κάποιον άλλον να οργανώνει τις εκδρομές και τα ταξίδια. Μετά θα έχεις κάποιον να βρίζεις.